Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
325
Πόντοι
21
Η έρικα είναι η καψούρα σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αφιερωμένο σε εσένα που είσαι κολλημένος και καψούρης με εμένα, χώνεψε επιτέλους τη χυλόπιτα.
Την έρικα έχεις καψουρευτεί

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.486
Πόντοι
736

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
Η έρικα είναι η καψούρα σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την έρικα έχεις καψουρευτεί
Ναι πουλάκι, ότι πιστεύεις εσύ. Γράψε και άλλες φαντασιώσεις όπως το ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος ραντεβού ενώ βαράει μύγες, ότι οι φωτογραφίες της ώριμης μαντάμ είναι πρόσφατες ή ότι δεν τσίριζε όταν της έριξε χυλόπιτα ο άνθρωπος. Θα σου χαλάσω εγώ τη διάθεση;

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
325
Πόντοι
21
Ναι πουλάκι, ότι πιστεύεις εσύ. Γράψε και άλλες φαντασιώσεις όπως το ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος ραντεβού ενώ βαράει μύγες, ότι οι φωτογραφίες της ώριμης μαντάμ είναι πρόσφατες ή ότι δεν τσίριζε όταν της έριξε χυλόπιτα ο άνθρωπος. Θα σου χαλάσω εγώ τη διάθεση;
Γράψτο και άλλη φορά να το εμπεδώσουμε την καψούρα σου,σε αυτό που κάνει είναι η καλύτερη μαζί με την Αλεξάνδρα ,τσίριζε εσύ τώρα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
804
Πόντοι
86
Γράψτο και άλλη φορά να το εμπεδώσουμε την καψούρα σου,σε αυτό που κάνει είναι η καλύτερη μαζί με την Αλεξάνδρα ,τσίριζε εσύ τώρα

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
314
Πόντοι
21
Καλημέρα,επειδή και εγώ την επισκέπτομαι συχνά και παλιά που ήμουν Αθήνα σχεδόν κάθε μέρα,ούτε 50αρα ειναι,ούτε χωρίς δόντια,ούτε άσχημη και δ.α. που λέγονται προφανώς και τα γράφουν κάποιοι που προφανώς την ζήλευουν.Μια χαρά γυναικάρα είναι,πανεμο ρφη, πεντακάθαρη και πολύ καλή στην δουλεια της
την Τετάρτη το βράδυ έκανα session μαζί της

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
314
Πόντοι
21
ε ξαναδες την και τωρα απο κοντα και μετα ελα να μου πεις
Την Τετάρτη το βράδυ εκανα session μαζί της ,δεν θα πήγαινα ποτέ με άσχημη η χοντρή,το να σε υποτάσσει η έρικα που είναι όμορφη γυναίκα έχει άλλη καύλα,το πρώτο που κοιτάω είναι αν είναι όμορφη η οποιαδήποτε αφέντρα το αν θα συνεχίσω να πηγαίνω μπαίνουν και άλλοι παράγοντες, ευτυχώς είναι και έμπειρη

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
128
Πόντοι
1

Mikeopx

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2020
Like
314
Πόντοι
21

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
325
Πόντοι
21
Γράφω μόνο για τις αγαπημένες μου Λόλα και Έρικα ποτέ δεν κατηγόρησα άλλη Κυρία, δυστυχώς η Θεά Λόλα σταμάτησε

Γράφω μόνο για τις αγαπημένες μου Λόλα και Έρικα ποτέ δεν κατηγόρησα άλλη Κυρία, δυστυχώς η Θεά Λόλα σταμάτησε

Καλησπερα Και Καλη Βδομαδα.Επισκεφτηκα την Ερικα Σημερα.Περα σα Καταπληκτικα.Με υποδεχτηκε παντα φιλοξενα εννοωντας οτι νι ωθεις ανετα.Σημερα ήταν πανεμορφη.Με βαρεσε αλυπητα και για αυτο πηγα.Η γυναικα το χει το ξυλο.Περασαμε τελεια.Την σημερινη μερα θα την θυμαμαι μεχρι την επομενη που θα ξαναπ αω.Ειναι η Καλυτερη ολων.Σε κανει να αισθανεσαι ανετα.Καναμε ενα τελειο σεσσιον.Ειναι παρα πολυ ομορφη και φοβερη σε οτι αφορα το bdsm.Δασκαλα μεγαλη,με εντυσε γυναικα και το χαρηκα με.Την Ευχαριστω και απο δω για το καταπληκτικο σεσσιον και την φιλοξενια της!!!Χρονια Πολλα!!Κυρια Ερικα να ειστε παντοτε καλα και σας Ευχαριστω παρα πολυ!!!
Της αρέσουν οι cross είναι ανωμαλιάρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom