Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
198
Πόντοι
1
Γράφω μόνο για τις αγαπημένες μου Λόλα και Έρικα ποτέ δεν κατηγόρησα άλλη Κυρία, δυστυχώς η Θεά Λόλα σταμάτησε

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
817
Πόντοι
86
Ασχολήθηκα μαζί σου ή με κανέναν άλλο; Δηλαδή τι; Δε μπορεί κάποιος να γράψει τι είδε όταν επισκέφτηκε την ώριμη μαντάμ και να κάνει την κριτική του επειδή θα πέσουν οι ερικοταλιμπάν για να τον φάνε; Έλεος!
Η αλήθεια του τι είχα δει δεν είναι κατηγορία αλλά κριτική, ας μάθουν ορισμένοι να τα ξεχωρίζουν.

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
198
Πόντοι
1
Ασχολήθηκα μαζί σου ή με κανέναν άλλο; Δηλαδή τι; Δε μπορεί κάποιος να γράψει τι είδε όταν επισκέφτηκε την ώριμη μαντάμ και να κάνει την κριτική του επειδή θα πέσουν οι ερικοταλιμπάν για να τον φάνε; Έλεος!
Ασχολείσαι ακόμα και τώρα, είναι η ιέρεια του bdsm για εμένα η έρικα

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
442
Πόντοι
21
Άλλα είχες γράψει στο πρώτο σου πόστ,όλο ψέματα γράφεις ούτε 50 κιλά είναι ούτε σάπια δόντια έχει και είναι 45άρα τις έφαγες και κλαις,εγώ αν έτρωγα ξύλο από γυναίκα θα ντρεπόμουν να το γράψω και να πω ότι είναι και νταρντάνα δεν είναι, μετρίου αναστήματος αλλά το γράφει και στις αγγελίες της κάνει και πάλη,καινούργιο σε έκανε δεν πάμε να κάνουμε τσαμπουκά σε καμμία που να πήγαινες στην μυστέρια που μόνο πάλη κάνει
Όλα καλά, όλα καλά. Εντωμετξύ η "45άρα" είχε τη δεκαετία του 90' σχέση με τον Χάρο της 7, η ίδια το 'χει πει. Αυτό και μόνο αποδεικνύει την εγκυρότητα των λεγομένων σου και για τα υπόλοιπα.

Όλα καλά.

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
198
Πόντοι
1
Η αλήθεια του τι είχα δει δεν είναι κατηγορία αλλά κριτική, ας μάθουν ορισμένοι να τα ξεχωρίζουν.
Μόνο εσύ βρίζεις και ειρωνεύεσαι άσε και εμένα να ξέρω καλύτερα που την έχω επισκεφτεί πρόσφατα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
817
Πόντοι
86
Ασχολείσαι ακόμα και τώρα, είναι η ιέρεια του bdsm για εμένα η έρικα
Ασχολούμαι επειδή συνεχίζεις να μου απαντάς, καλά κάνει και είναι ότι είναι για εσένα. Για εμένα είναι μια ώριμη γυναίκα πολύ πάνω από 50. Μπορούμε να το λήξουμε ή θα το συνεχίσουμε αιωνίως;

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
198
Πόντοι
1
Ασχολούμαι επειδή συνεχίζεις να μου απαντάς, καλά κάνει και είναι ότι είναι για εσένα. Για εμένα είναι μια ώριμη γυναίκα πολύ πάνω από 50. Μπορούμε να το λήξουμε ή θα το συνεχίσουμε αιωνίως;
Μα γράφεις ανοησίες

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
817
Πόντοι
86
Μα γράφεις ανοησίες
Ανοησίες γράφει όποιος υποστηρίζει ότι δεν είναι αρκετά πάνω από 50 και πως όποιος την επισκεφτεί θα δει την γυναίκα των φωτογραφιών που βρίσκονται στις αγγελίες της.

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
198
Πόντοι
1
Ανοησίες γράφει όποιος υποστηρίζει ότι δεν είναι αρκετά πάνω από 50 και πως όποιος την επισκεφτεί θα δει την γυναίκα των φωτογραφιών που βρίσκονται στις αγγελίες της.
Την έχω επισκεφτεί πρόσφατα

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.500
Πόντοι
736
Όλα καλά, όλα καλά. Εντωμετξύ η "45άρα" είχε τη δεκαετία του 90' σχέση με τον Χάρο της 7, η ίδια το 'χει πει. Αυτό και μόνο αποδεικνύει την εγκυρότητα των λεγομένων σου και για τα υπόλοιπα.

Όλα καλά.
μια προσωπικη λεπτομερια απο το παρελθον της τι ακριβως αποδεικνυει? περαν του οτι ειναι ολυμπιακος (το ξερουν και οι πετρες) οτι ειχε παρε δωσε στα 17 της με τη θυρα 7 επισης το ξερουν ολοι. εχω προσωπικες επαφες με αυτον που ζωγραφισε την πρωτη μπομπα της orginal αυτο λεει κατι? ειμαι παιδικος φιλος με ατομα που ειναι ακομα ενεργα στη ΣΤΕΝΤ και την ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΩΝ του παναθηνα'ι'κου μηπως λεει κατι αυτο?

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
817
Πόντοι
86
Την έχω επισκεφτεί πρόσφατα
Μπράβο σου. Εγώ πάλι που την επισκέφτηκα τελευταία φορά πριν αρκετά χρόνια δεν είχα δει ούτε τότε την εμφάνιση των φωτογραφιών που ανέβαζε. Ήταν πολύ μεγαλύτερη. Αν μέσα σε αυτά τα χρόνια έκανε τίποτα πλαστικές και άλλαξε την μούρη της για να φαίνεται 45 δεν το ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει να το μάθω.

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
354
Πόντοι
21

Όλα καλά.
Τζάμπα ξύλο έφαγες και μιλάς κιόλας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπράβο σου. Εγώ πάλι που την επισκέφτηκα τελευταία φορά πριν αρκετά χρόνια δεν είδα ούτε τότε την εμφάνιση των φωτογραφιών που ανέβαζε. Ήταν πολύ μεγαλύτερη. Αν μέσα σε αυτά τα χρόνια έκανε τίποτα πλαστικές και άλλαξε την μούρη της για να φαίνεται 45 δεν το ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει να το μάθω.
Καίγεσαι επειδή σέ έστειλε

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
354
Πόντοι
21
μαλακας με περικεφαλαια ειναι. ο κλασσικος τυπος ελληναρα που νομιζει οτι πουλαει εξυπναδα και πνευμα ενω αντιθετα εξευτελιζει τον εαυτο του. μπορει να κανει και το φετιχ του ο ανθρωπος δημιουργοντας μια ψευδαισθηση δημοσιου εξευτελισμου
Του αρέσουν τα μπινελίκια

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
817
Πόντοι
86
Καίγεσαι επειδή σέ έστειλε
Ναι πουλάκι, ότι πιστεύεις εσύ. Γράψε και άλλες φαντασιώσεις όπως το ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος ραντεβού ενώ βαράει μύγες, ότι οι φωτογραφίες της μαντάμ είναι πρόσφατες, ή ότι δεν τσίριζε όταν της έριξε χυλόπιτα ο άνθρωπος. Θα σου χαλάσω εγώ τη διάθεση;

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
354
Πόντοι
21
Ναι πουλάκι, ότι πιστεύεις εσύ. Γράψε και άλλες φαντασιώσεις όπως το ότι είναι δύσκολο να βρει κάποιος ραντεβού ενώ βαράει μύγες, ότι οι φωτογραφίες της μαντάμ είναι πρόσφατες, ή ότι δεν τσίριζε όταν της έριξε χυλόπιτα ο άνθρωπος. Θα σου χαλάσω εγώ τη διάθεση;
Καψούρα μεγάλη έχεις ,έτσι θέλεις να προμοτάρεις την άσχετη την βίντα

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
817
Πόντοι
86
Καψούρα μεγάλη έχεις

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
3.500
Πόντοι
736
Καψούρα μεγάλη έχεις ,έτσι θέλεις να προμοτάρεις την άσχετη την βίντα
οπως ελεγε και το ασμα του ακη πανου ασε τον τρελο στην τρελα του......σε συμβουλευω να αφησεις τον μαλακα στην μαλακια του :buck2::buck2:

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
354
Πόντοι
21
μια προσωπικη λεπτομερια απο το παρελθον της τι ακριβως αποδεικνυει? περαν του οτι ειναι ολυμπιακος (το ξερουν και οι πετρες) οτι ειχε παρε δωσε στα 17 της με τη θυρα 7 επισης το ξερουν ολοι. εχω προσωπικες επαφες με αυτον που ζωγραφισε την πρωτη μπομπα της orginal αυτο λεει κατι? ειμαι παιδικος φιλος με ατομα που ειναι ακομα ενεργα στη ΣΤΕΝΤ και την ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΩΝ του παναθηνα'ι'κου μηπως λεει κατι αυτο?
Δεν τα ξέρει καλά όλη η θύρα 13 την ξέραμε η αδερφή της ήταν με τον Γίάννη τον χάρο όχι η έρικα

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
354
Πόντοι
21
Παναθηναικός είμαι χρόνια στην 13 μεταξύ μας όλοι γνωριζόμαστε,η έρικα ήταν στην θύρα 7 μαζί με την αδερφή της πήγαινε αλλά είχε τσαγανό της έπαιζε κανονικά με όλους μας στα ντου

kostasdou

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
817
Πόντοι
86
οπως ελεγε και το ασμα του ακη πανου ασε τον τρελο στην τρελα του......σε συμβουλευω να αφησεις τον μαλακα στην μαλακια του :buck2::buck2:
αφιερωμένο σε εσένα που είσαι κολλημένος και καψούρης με εμένα, χώνεψε επιτέλους τη χυλόπιτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom