Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
280
Πόντοι
20
Ναι της τα έριξαν επειδή είναι η καλύτερη και είχε βάλει και το πραγματικό της όνομα η μόνη που δεν κρύφτηκε ποτέ
είχε τα καλύτερα profil ,30.000 ακόλουθους και στα δύο προφίλ της αλλά δυστυχώς υπάρχει η αντιζηλία στην Ελλάδα ζούμε

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
280
Πόντοι
20
Δεν σας έβλεπαν;δεν θα τολμούσα να το κάνω βέβαια ποτέ μην λες ποτέ,αν δεν έρθει σύντομα Λάρισα θα πάω Αθήνα για δουλειά και θα την επισκε

Δεν σας έβλεπαν;δεν θα τολμούσα να το κάνω βέβαια ποτέ μην λες ποτέ,αν δεν έρθει σύντομα Λάρισα θα πάω Αθήνα για δουλειά και θα την επισκεφτώ
Δεν πιστεύω ότι μας έβλεπαν αλλά και αυτό έχει την καύλα του,στην βεράντα ενώ καθότανε στην μπαμπού καρέκλα να της γλύφω τα πόδια με τάπα πίσω και να πίνω την χρυσή της βροχή,φτύσιμο ενώ καθόμουν κάτω με το λουρί μου και της έγλυφα τα πόδια,μετά εγώ κάτω και όρθια η έρικα και μπούκωμα εναλλάξ τα πόδια της και κατόπιν δική της εντολή γλύψιμο παντού εννοείται ότι με στράπαρε και μετά με πήγε μέσα στον σταυρό δεμένο εκεί έγινε ο τέλειος έλεγχος οργασμού

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
251
Πόντοι
21
Μετά από καιρό κατέβηκα Αθήνα και επισκέφτηκα την θέα Erika, Πέρασα καταπληκτικά και μακάρι να εμένα Αθήνα να την επισκεφτούν συνέχεια. Πέρασα καταπληκτικά, και την ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονώ να περάσουν οι γιορτές να ξανάρθω Αθήνα να πάω να περάσω τέλεια
Την περιμένουμε Σαλονίκη την ερίκα, μπεσαλού γυναίκα και ξέρει βδσμ αλλά δεν κάνει σεξ

Τελευταία τροποποίηση:

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
58
Πόντοι
0
Καλησπερα Και Καλο Μηνα, Κατεβηκα Αθηνα Για το 3ημερο και Επισκεφτηκα την θεα Ερικα.Περασα Καταπληκτικα Οπως Παντα Οταν Ερχομαι Αθηνα.Θα Το Ξανα πω Οτι Ειναι Η Καλυτερη Στο Σκληρο Bdsm Που αρεσκομαι και Δεν Την Αλλαζω Με Καμια.Πεντακαθαρη,Παρα Πολυ Καλη Σε Αυτο που κανει και το κυριοτερο δεν δουλευει με το ρολοι.Πριν Ξαναγυρισω Στον Τοπο μου Θα Ξαναπαω!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom