Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
205
Πόντοι
1
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την ξαναδώ,στην Λάρισα την γνώρισα, έπαθα πλάκα εκπληκτική σε όλα,είχα επικοινωνία μαζί της μέσω τηλεφώνου,όταν μπήκα στο διαμέρισμα δεν μιλήσαμε πολύ της είχα πει από πριν τι ήθελα, μπάνιο μου είπε και μετά γυμνός,της είπα ότι είχα κάνει μπάνιο αλλά επέμενε το τι έγινε μετά δεν περιγράφεται από το σαλόνι με το λουρί και μετά στο υπνοδωμάτιο εκεί έγινε το καλύτερο παιχνίδι καύλα και υποταγή,να με παίρνει στα τέσσερα και να μου γλύφει και τον λαιμό, μετά ανάσκελα να παίζει μαζί μου στις θηλές παντού και να μην με αφήνει να έρθω σε οργασμό, ήθελε πρωκτικό οργασμό δεν γνώριζα ότι γινόταν και όμως φίλοι μου γίνεται,στο μπάνιο με ξαναπήρε με μια τάπα ενώ της φιλούσα τα πόδια και στο τέλος ουρολαγνεία όλα αυτά ταυτόχρονα και άλλα πολλά,με έβγαλε και την έγλυψα όπου ήθελε δεν περιγράφεται το session

Φίλοι μου την είδα στην Λάρισα και περιμένω να ξανάρθει
Σαλονίκη έρχετε συνέχεια και βγάζει πολλά φράγκα αλλά ξέρει βδσμ

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
100
Πόντοι
0

είχα χτες session μαζί της στο πρίαμος μέσα στο τζακούζι με άδειασε στην κυριολεξία ,το session έγινε μέσα στο τζακούζι από πόδια που τα έγλυφα ,στράπ ,ουρολαγνεία τα χέρια μου δεμένα με χειροπέδες και με έκανε ότι ήθελε εννοείται cbt,φτύσιμο,σφαλιάρες ,στο μασάζ προστάτη απογειώθηκα
Αυτό με το μασάζ είναι καταπληκτικό μου το έκανε και είχα πρωκτικό οργασμό δοκιμάστε το φίλοι μου με όποια Αφέντρα θέλετε

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
100
Πόντοι
0
45.000 προβολές η τελευταία της ανάρτηση, ούτε φίλτρα ούτε τίποτα
Ναι αυτή είναι, μόνο που το μαλλί της ήταν πιο κοντό

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
167
Πόντοι
1
Είναι καταπληκτική, μόνο μία φορά έκανα session μαζί της στην Λάρισα το μόνο σίγουρο ότι θα επιδιώξω να την ξαναδώ

Αυτό με το μασάζ είναι καταπληκ μου το έκανε και είχα πρωκτικό οργασμό δοκιμάστε το φίλοι μου με όποια Αφέντρα θέλετε
Έχεις πορεία ακόμα ειναι κορυφή η γυναίκα

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
167
Πόντοι
1
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την ξαναδώ,στην Λάρισα την γνώρισα, έπαθα πλάκα εκπληκτική σε όλα,είχα επικοινωνία μαζί της μέσω τηλεφώνου,όταν μπήκα στο διαμέρισμα δεν μιλήσαμε πολύ της είχα πει από πριν τι ήθελα, μπάνιο μου είπε και μετά γυμνός,της είπα ότι είχα κάνει μπάνιο αλλά επέμενε το τι έγινε μετά δεν περιγράφεται από το σαλόνι με το λουρί και μετά στο υπνοδωμάτιο εκεί έγινε το καλύτερο παιχνίδι καύλα και υποταγή,να με παίρνει στα τέσσερα και να μου γλύφει και τον λαιμό, μετά ανάσκελα να παίζει μαζί μου στις θηλές παντού και να μην με αφήνει να έρθω σε οργασμό, ήθελε πρωκτικό οργασμό δεν γνώριζα ότι γινόταν και όμως φίλοι μου γίνεται,στο μπάνιο με ξαναπήρε με μια τάπα ενώ της φιλούσα τα πόδια και στο τέλος ουρολαγνεία όλα αυτά ταυτόχρονα και άλλα πολλά,με έβγαλε και την έγλυψα όπου ήθελε δεν περιγράφεται το session
Μετά την νανά βρετού που ήταν γαμάτη και την Τίνα έρικα είναι κορυφαία και η Αλεξάνδρα

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
144
Πόντοι
1

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
144
Πόντοι
1
Την περιμένω να γυρίσει από Πάτρα, ότι καλύτερο στο αυταρχικό

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
100
Πόντοι
0
Την λόλα δεν την γνωρίζω,με την έρικα στην Λάρισα έκανα το καλύτερο παιχνίδι,για την ακρίβεια μου έκανε, γράφει ότι θα ξανάρθει περιμένω

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
167
Πόντοι
1
Θεσσαλονίκη έρχεται κάθε δίμηνο και κάθεται το λιγότερο δύο εβδομάδες

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
205
Πόντοι
1
18.500 άτομα την ακολουθούν μόνο στο ένα της προφίλ,στην σελίδα της 11.000 και στο άλλο προφίλ 7.000,επίσης είναι η μόνη αφέντρα που βάζει το πραγματικό της όνομα
Την περίμενουμε Σαλονίκη την ερίκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom