Ο μπαρμαγιάννης ξεχνάει και τι έχει γράψει ,την έρικα την έχω δει δύο φορές στην Λάρισα κούκλα και καταπληκτική στο παιχνίδιΑυτά είχες γράψει από Κυρία έγινε θεία?εκτίθεσαι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
Μου το έχει κάνειΕυτυχώς την ξαναείδα στην Λάρισα εξαιρετική όπως την προηγούμενη φορά δοκιμάστε να σας κάνει τον πρωκτικό οργασμό
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
Ακόμα μετράει, προσέχει τον εαυτούλης τηςΈχω χρόνια να τη δω αλλά κάποτε ήταν καύλα.
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
Την γνωρίζεις?
μπαρμπαγιαννης έγραψε:
Ρε νιαμου, σας έχει ξετρυπήσει όλα και δε σέβεστε τίποτα. Η κυρία έρικα θα λέτε
Τα παίξε ο μπαρμπαγιαννης και έπαθε αμνησίαΤην γνωρίζεις?
μπαρμπαγιαννης έγραψε:
Ρε νιαμου, σας έχει ξετρυπήσει όλα και δε σέβεστε τίποτα. Η κυρία έρικα θα λέτε
Το γνωρίζω κύριε Μπαρμπαγιάννης εσείς;Ρε νιαμου, σας έχει ξετρυπήσει όλα και δε σέβεστε τίποτα. Η κυρία έρικα θα λέτε
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.603
- Πόντοι
- 2.646
Δεν την έχω δει και ποιτε ρε τυπε. Εσείς δε μιλάτε καλά.
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 364
- Πόντοι
- 21
Αφού δεν την έχεις δει γιατί έγραψες ?Δεν την έχω δει και ποιτε ρε τυπε. Εσείς δε μιλάτε καλά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
που το γνωρίζεις τι έχει κάνει?Ρε νιαμου, σας έχει ξετρυπήσει όλα και δε σέβεστε τίποτα. Η κυρία έρικα θα λέτε
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 364
- Πόντοι
- 21
ωραία φάσηΟρίστε η εμπειρία μου!! Γενικά μου αρέσει το sissy bi και είμαι πελάτης της! Παίρνω τηλέφωνο το περασμένο Σεπτέμβρη μεσημεράκι για να κανονίσουμε ένα σεσσιον sissy bi για την επόμενη μέρα!! Μου λέει θα πάρει τηλέφωνα για να δει αν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος! Με παίρνει μετά από μισή ώρα και μου λέει οκ για αύριο απογευματάκι αφού επιβεβαιωθεί το πρωί!! Παίρνω τηλ την επόμενη μέρα το πρωί επιβεβαιώνω και απλά μου λέει να πάω λιγάκι νωρίτερα για να με φτιάξει!! Πηγαίνω το απόγευμα και μου ρίχνει ένα έντονο βάψιμο με πολύ make up και με ντύνει πραγματική Τσούλα με ένα κοφτό βρακακι και μια κοντη μίνι φούστα με δίχτυ καλσόν και ψηλά τακούνια! και με κάνει αγνώριστη ούτε που φαινομουν ότι είμαι άντρας!! Αφού μου δώσε και όνομα και αναμέναμε την άφιξη του φίλου της ( εκείνη την ώρα οι παλμοί μου είχαν ανέβει ) μου τράβηξε κ μερικές φώτο με το κινητό της παίρνοντας σέξυ στάσεις! Ξαφνικά χτυπάει κουδούνι μου λέει να πάω στο κουζινακι της! Μπαίνει ο κύριος ήταν μεγαλύτερος από μένα με φωνάζει με το όνομα που μου δε δώσει και έρχομαι στο σαλονακι με διατάζει να τους σερβίρω 2 ποτάκια ! Ετοίμασα τα ποτάκια τους σερβίρω και με διατάζει να κάτσω στα πόδια του! Κάθομαι και αρχίζει να με κουτουπωνει και να παίζει μέσα από το κοκοράκι μου με τη τρ..πα μου!! Ξαφνικά λέει να σηκωθώ και να του χωρεψω αισθησιακά και μετά να κάτσω πάλι πάνω του !! Αρχίζω και νιώθω στα οπίσθιά μου να του χει γίνει τούμπανο ! Πάμε μέσα λέει η κυρία να νιώσουμε πιο άνετα βάζει το στραπον της και αρχίζει να με παίρνει αφού με έχει μπουκωσει ο φίλος της!!
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 364
- Πόντοι
- 21
βάζεις και χέρι σε άλλους ,αλλά δεν την ξέρεις?Η κυρία Ερικα θα λέτε ρε μουνιά. Τα ίδια θα λέμε πάλι.
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.603
- Πόντοι
- 2.646
Μπουκωνε ρε τυπε που θα μας πεις και τι θα κάνουμε. Για εσάς είναι η κύρια Ερικα.βάζεις και χέρι σε άλλους ,αλλά δεν την ξέρεις?
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 364
- Πόντοι
- 21
Εσύ τα είχες γράψει όχι εγώΜπουκωνε ρε τυπε που θα μας πεις και τι θα κάνουμε. Για εσάς είναι η κύρια Ερικα.
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 364
- Πόντοι
- 21
εγώ το ξέρω εσύ το ξέρεις καλύτεραΡε νιαμου, σας έχει ξετρυπήσει όλα και δε σέβεστε τίποτα. Η κυρία έρικα θα λέτε
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
Αμνησία έπαθε ο μπαρμπαγιάννης και έχει ξεχάσει τι έγραφε
Andreasups41
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 238
- Πόντοι
- 20
Τίμια και δηλώνω καψούρης , με ξεφτιλίζει νοιώθω και καύλα στο σταπάρισμα έχει καταφέρει να με κάνει να τελειώνω και από πίσω με μασάζ προστάτη και φίστινκΔεν δουλεύει ούτε ως μοντέλο ούτε ως καλλονή ρε παιδιά. Τίμια είναι, δεν κρύβεται!
Από τις καλύτερες και πολλά χρόνια στο bdsm, η έρικα και η ΛόλαΓια ποια λέμε;
Για το ξανθό με τον μαύρο πλαστικό πουτσο ανά χείρας;
Αυτή ανηψουλα είναι ρε,όχι θεία....
Και πολύ καλά κάνει στο αυταρχικό το πιο δυνατό χαρτί είναι και η εμφάνιση παίζει ρόλο ,δεν θα πήγαινα ποτέ με χοντρή η άσχημη το να σε υποτάξει μία ωραία γυναίκα έχει καύλαΑκόμα μετράει, προσέχει τον εαυτούλης της
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 109
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 32K