Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Έρικα και Αλεξάνδρα τι τους πούνε οι άλλες,η Αλεξάνδρα πανέξυπνη με φοβερό dungeon στσ βόρεια προάστια η έρικα άλλη φάση τόσα χρόνια στο bdsm και πάει Θεσσαλονίκη δεν ακούει ισχυρογνώμων αλλά στο αυταρχικό η καλύτερη

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
είχα χτες session μαζί της στο πρίαμος μέσα στο τζακούζι με άδειασε στην κυριολεξία ,το session έγινε μέσα στο τζακούζι από πόδια που τα έγλυφα ,στράπ ,ουρολαγνεία τα χέρια μου δεμένα με χειροπέδες και με έκανε ότι ήθελε εννοείται cbt,φτύσιμο,σφαλιάρες ,στο μασάζ προστάτη απογειώθηκα
Της αρέσει το τσακούζι

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
171
Πόντοι
1
Έρικα και Αλεξάνδρα τι τους πούνε οι άλλες,η Αλεξάνδρα πανέξυπνη με φοβερό dungeon στσ βόρεια προάστια η έρικα άλλη φάση τόσα χρόνια στο bdsm και πάει Θεσσαλονίκη δεν ακούει ισχυρογνώμων αλλά στο αυταρχικό η καλύτερη
Γιατί να μην έρχεται Σαλονίκη φεύγει με πολλά φράγκα

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Την γνώρισα στην Λάρισα είναι εκπληκτική σε όλα ,εκμεταλεύτηκε κάθε σπιθαμή από το διαμέρισμα για να με καυλώσει και να με ξευτιλίσει ,την ξαναπήρα τηλέφωνο να την έβλεπα Αθήνα αλλά πήγαινε Θεσσαλονίκη ,θα την ξαναδώ σίγουρα

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
115
Πόντοι
1
Με την ερίκα έχω κάνει ένα από τα καλύτερα σεσσιόν καταπληκτική στο αυταρχικό κάναμε ότι είχε συμφωνηθεί και με προχώρησε έκανα και ουρολαγνεία καὶ στράπ και μασάζ προστάτη που δεν είχα ξανακάνει πεντακάθαρη μοσχομύριζε και επειδή με έριξε και χαστούκια και φτυσίματα τα είχα ζητήσει το στόμα της και το σάλιο της είχαν πολύ ωραία γεύση πολύ καλή και η επιλογή του στούντιο που έμενε και σίγουρα δεν ήταν πιωμένη είχε τον πλήρη έλεγχο σε Όλα μακάρι να ξαναέρθει σύντομα όμορφη γυναίκα εξωτερικά αλλά και εσωτερικά και δεν κάθεται μόνο μία ώρα το απολαμβάνει αυτή την αίσθηση άφησε σε εμένα
Αγοράζει σπίτι στην Θεσσαλονίκη

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
171
Πόντοι
1
Δεν με έχει πει τίποτα, να πάρει και να μένει Σαλονίκη η Ερίκα

Simos1978

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Like
171
Πόντοι
1
Την γνώρισα στην Λάρισα είναι εκπληκτική σε όλα ,εκμεταλεύτηκε κάθε σπιθαμή από το διαμέρισμα για να με καυλώσει και να με ξευτιλίσει ,την ξαναπήρα τηλέφωνο να την έβλεπα Αθήνα αλλά πήγαινε Θεσσαλονίκη ,θα την ξαναδώ σίγουρα
Θα σε κάνει να τα πάντα η Ερίκα, Σαλονίκη έρχετε συνέχεια φεύγει με πολλά φράγκα αλλά τα αξίζει

DELFINI7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την ξαναδώ,στην Λάρισα την γνώρισα, έπαθα πλάκα εκπληκτική σε όλα,είχα επικοινωνία μαζί της μέσω τηλεφώνου,όταν μπήκα στο διαμέρισμα δεν μιλήσαμε πολύ της είχα πει από πριν τι ήθελα, μπάνιο μου είπε και μετά γυμνός,της είπα ότι είχα κάνει μπάνιο αλλά επέμενε το τι έγινε μετά δεν περιγράφεται από το σαλόνι με το λουρί και μετά στο υπνοδωμάτιο εκεί έγινε το καλύτερο παιχνίδι καύλα και υποταγή,να με παίρνει στα τέσσερα και να μου γλύφει και τον λαιμό, μετά ανάσκελα να παίζει μαζί μου στις θηλές παντού και να μην με αφήνει να έρθω σε οργασμό, ήθελε πρωκτικό οργασμό δεν γνώριζα ότι γινόταν και όμως φίλοι μου γίνεται,στο μπάνιο με ξαναπήρε με μια τάπα ενώ της φιλούσα τα πόδια και στο τέλος ουρολαγνεία όλα αυτά ταυτόχρονα και άλλα πολλά,με έβγαλε και την έγλυψα όπου ήθελε δεν περιγράφεται το session

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom