Νέα

Domina Erika

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
217
Πόντοι
21
Βαρύ όνομα η Ερικα!Πριν καιρο που την επισκέφτηκα πολύ καλες εντυπωσεις! Η τυπισσα ηξερε τη δουλεια της.
Η καλύτερη γαμιάς την έιχα δει να παίρνει από την πίσω πόρτα την ρωσίδα τώρα διαβάζω και για λεσβιακό αυτό θα ήθελα να το έβλεπα

Peterdkwf12

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Like
76
Πόντοι
1
Καλησπέρα,Κατεβαινω Αθήνα Για Κάτι Δουλειές και Θα Επισκεφτώ Την Θέα Έρικα,Να περάσω καλά μαζί της γιατί για μένα είναι η Καλύτερη!!!!

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
217
Πόντοι
21
Καλησπέρα,Κατεβαινω Αθήνα Για Κάτι Δουλειές και Θα Επισκεφτώ Την Θέα Έρικα,Να περάσω καλά μαζί της γιατί για μένα είναι η Καλύτερη!!!!

Pegging μιάμιση ώρα μου είχε κάνει και με είχε πάρει σε όλες τις στάσεις όχι μόνο το τυπικό το πισωκολλητό

Andreasups41

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
332
Πόντοι
21
Ευχαριστώ την είδα χτες χαμαιλέων ειναι μαυρισμένη και ανανεωμενη ,μετά το bondage και το cbt με πήρε και με στράπ και όπως πάντα μασάζ προστάτη με άφησε και την λάτρεψα σε όλο της το σώμα και τις πατούσες της,μετά λουρί και στην βεράντα με τάπα πίσω μου να της γλύφω τα πόδια να κάθεται πάνω στο πρόσωπο μου facesiiting και μετά την χρυσή της βροχή στο επίμαχο σημείο και καθάρισμα με την γλώσσα μου,μου έκανε πολλά τι να πρωτοπεριγράψω
Αν έχεις φίλη να πάτε και οι δύο σας ,καταπληκτική εμπειρία,μα κάνει τα πάντα τι να πρωτογράψω

Fotis_freedom

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Like
217
Πόντοι
21
Αν έχεις φίλη να πάτε και οι δύο σας ,καταπληκτική εμπειρία,μα κάνει τα πάντα τι να πρωτογράψω
Το λεσβιακό θα ήθελα πολύ να το δω,το να παίρνει την ρωσίδα το έχω δει αλλά λεσβιακό όχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom