Η ρωσίδα τι ρόλο βαράει την Ερίκα την ξέρωΑυτά μόνο η ericca τα κάνει ,είναι περήφανη που είναι αφέντρα δεν κρύβεται
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
Η ρωσίδα τι ρόλο βαράει την Ερίκα την ξέρω
Σε εμένα μου άρεσε η Ρωσίδα kinky φάση και ταιριάζουν στο duoΗ ρωσίδα τι ρόλο βαράει την Ερίκα την ξέρω
Τρομερή ιστορία!!! Πάντως από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν καταλαβαίνεις ότι μάλλον είναι κακή περίπτωση εμφανισιακά. Επίσης, γελάω όταν γράφουν τύπου "αν την πετύχεις στο τηλέφωνο - είναι πολύ δύσκολο - δεν έχει χρόνο κλπ κλπ" αλλά κάθε δύο μέρες έχει καινούργια αγγελία στο kanesex.
Προσωπικά πέρασα καλά και με τις δύο η Ρωσίδα kinky φάση για την έρικα έχω γράψει ήδη τα καλύτεραΗ ρωσίδα τι ρόλο βαράει την Ερίκα την ξέρω
giannisgiannis776
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
Δεν ξέρω για Θεσσαλονίκη αλλά η έρικα και η Αλεξάνδρα είναι οι καλύτερες με διαφοράΣυμφωνώ η Ερίκα είναι μπεσαλού σωστής σε όλα της, αυτή μας έμαθε τα πάντα στο βδσμ στην Σαλονίκη και η Αλεξάνδρα
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Δεν ρισκάρεις φίλε με την έρικα η γυναίκα το έχει και το ζειΑντικειμενικά πως είναι εμφανισιακά; Στις φωτογραφίες φαίνεται αρκετά πειραγμενη και δεν θέλω να ρισκάρω
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Η Αλεξάνδρα πολύ καλή αλλά την έχει δει η έρικα ναι είναι η καλύτερηΔεν ξέρω για Θεσσαλονίκη αλλά η έρικα και η Αλεξάνδρα είναι οι καλύτερες με διαφορά
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Ραντεβού χτες με την έρικα την ξέρω από το 2016 καλύτερη από ποτέ, στραπάρισμα σε όλες τις στάσεις ,δέσιμο και cbt ταυτόχρονα είχε γυρίσει ανάποδα και μου είχε βάλει μία τάπα με δόνηση και μετά από δική της εντολή γλύψιμο στον κώλο της ,ακολούθησαν πολλά fisting και βεβαίως ουρολαγνεία ,πεντακάθαρη και μουνάρα έχει αλλάξει πολύ, καρέ ξανθό μαλλί και σφιχτό κορμί στο λεκτικό έδωσε τα ρέστα της κάνει και σκληρά session σαν γνήσια σαδίστρια που είναι αλλά βάζει κωδικούς ασφάλειας η μόνη αφέντρα που ξεκίνησε στα 19 της και συνεχίζει να είναι ακούραστη και κορυφαία
katiacross34
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2023
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
σκέφτομαι καιρό να την επισκεφτώ έχω διιαβασει τα καλύτερα
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
είναι η καλύτερη τι να λέμε αλλά δεν είναι Αθήνα είναι διακοπέςσκέφτομαι καιρό να την επισκεφτώ έχω διιαβασει τα καλύτερα
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
είναι η καλύτερη τι να λέμε αλλά δεν είναι Αθήνα είναι διακοπές
Domina erica the best session
Domina erica η απολυτη Ελληνιδα Αφεντρα .Ειμαι Εξαιρετικά εθιστικη αλλά σαδιστικα εξειδικευμένη στην τέχνη της κυριαρχίας. Τα αγαπημένα μου σενάρια ρόλων είναι τα εξής: κυρίαρχο γραφείο αφεντικό / υπάλληλος, κυρία του σπιτιού / σοφέρ ή μπάτλερ, αυστηρή διευθύντρια / μαθητής, πρύμνη θεία /...
kanesex.com
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 115
- Πόντοι
- 1
Και αν είσαι και cross σε βάφει σε ντύνει σε μεταμορφώνει
Cross dressing -strap on Domina Erica
Ειμαι η Ερικα η πιο γνωστη Ελληνιδα Αφεντρα με πολλα χρονια εμπειριας στο Bdsm.Κανω ολες τις λαγνειες και τα φετιχ,δεχτοι οι ποδολαγνοι να λατρεψουν τα υπεροχα ποδια μου,ενδιαφερομαι για ατομα υποτακτικης ψυχολογιας,φετιχιστες,μαζοχιστες, ποδολαγνους κ cross για να σε μεταμορφωσω σε μια ομορφη...
kanesex.com
Τις ξέρω και τις δύο, η Αλεξάνδρα έχει χρόνια να έρθει Σαλονίκη η Ερίκα είναι ηφαίστειοΗ Αλεξάνδρα πολύ καλή αλλά την έχει δει η έρικα ναι είναι η καλύτερη
Την είδα την ιρινα απιΠλέον συνεργάζεται με μία άλλη μία Ρωσίδα πήγα καλά πέρασα η Ρωσίδα τούμπανο, δεν καπελώνει η μία την άλλη
Και εμένα η ericca με μύησε στο bdsm και απλά την λατρεύω και την σέβομαιΡαντεβού χτες με την έρικα την ξέρω από το 2016 καλύτερη από ποτέ, στραπάρισμα σε όλες τις στάσεις ,δέσιμο και cbt ταυτόχρονα είχε γυρίσει ανάποδα και μου είχε βάλει μία τάπα με δόνηση και μετά από δική της εντολή γλύψιμο στον κώλο της ,ακολούθησαν πολλά fisting και βεβαίως ουρολαγνεία ,πεντακάθαρη και μουνάρα έχει αλλάξει πολύ, καρέ ξανθό μαλλί και σφιχτό κορμί στο λεκτικό έδωσε τα ρέστα της κάνει και σκληρά session σαν γνήσια σαδίστρια που είναι αλλά βάζει κωδικούς ασφάλειας η μόνη αφέντρα που ξεκίνησε στα 19 της και συνεχίζει να είναι ακούραστη και κορυφαία
Πήγαινε και κάνε duo με την Ρωσίδα πολύ καλή όχι τόσο σκληρή όσο η Έρικα αλλά θα περάσεις καλά ψηλή γυναίκα και ωραίο κορμί,kinky φάση είναι τα χώνει καλά στο λεκτικό και έχει πολύ όμορφα πόδια
Έχω πάει μου άρεσε πολύ η ιρίνα αλλά η αφέντρα μου είναι η ericca πιστός της σκλάβος για πάνταΠήγαινε και κάνε duo με την Ρωσίδα πολύ καλή όχι τόσο σκληρή όσο η Έρικα αλλά θα περάσεις καλά ψηλή γυναίκα και ωραίο κορμί,kinky φάση είναι τα χώνει καλά στο λεκτικό και έχει πολύ όμορφα πόδια
Πολύ καλή η ιρίναΗ ρωσίδα τι ρόλο βαράει την Ερίκα την ξέρω
Είναι διακοπές περιμένω να επιστρέψει να με ξαναδέσει να μου κάνει στράπ να λατρέψω τα πόδια της και όλο της το σώμα και να με ντύσει κοριτσάκιέχω κάνει session στις βεράντες της και στο σκυλόσπιτο και στην άλλη βεράντα με τις μπαμπού καρέκλες δεν με έχει καλέσει στην βίλλα που γράφεται αλλά είναι κορυφή σε όλα το ζει γεννημένη κυρίαρχη
Πότε γυριζει ακόμα το τηλέφωνο της ειναι απεργοποιημενο
- Έχει ψυχή και είναι τύπισσα και το πιο σημαντικό αυτό που γράφουν όλοι δεν κρατάει ρολόι βέβαια πρέπει να βγει και χημεία βέβαια αλλά μαζί της νιώθω άνετα,
Είναι κορυφή τι να λέμε τα δίνει όλα και όταν με γαμάει χύνει το ζει συν ότι είναι πεντακάθαρη, μασάζ προστάτη που μου έχει κάνει έλιωσα στην κυριολεξία,cbt, δέσιμο και καθαρή και η ίδια και ο χώρος της,κορυφή στο strap και στα mind games, sounding σκέτη καύλα και δεμένος,δεν παίζεται η τύπισσα πάντα με ωραίο ντύσιμο και τα πόδια της περιποιημένα,βαμμένα κόκκινα,μασάζ προστάτη ενώ με είχε δεμένο και έλεγχο οργασμού είναι top
Στην Σαλονίκη δεν είχε έρθει αυτή μόνο η Ερίκα και άραξε 20 μέρες έχει πολύ δουλειά Σαλονίκη και το κλειδί της πόλης θα της δώσουμε, φιλότιμη, μπεσαλού λίγα κιλά να πάρει όπως ήταν πριν τέσσερα χρόνια με πιασίματα, στο βδσμ η καλύτερηΠολύ καλή η ιρίνα
Andreasups41
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 220
- Πόντοι
- 20
Επέστρεψε χτες,μίλησα μαζί της στο προσωπικό της τηλέφωνο και έκλεισα για σήμερα,περιμένω πως και πως την ώρα που θα την ξαναδώ να με υποτάξει,Πότε γυριζει ακόμα το τηλέφωνο της ειναι απεργοποιημενο
- Μου αρέσει που με ξεφτιλίζει ακόμα και αν πονάει ο κώλος μου νοιώθω και καύλα στο σταπάρισμα έχει καταφέρει να με κάνει να τελειώνω και από πίσω με μασάζ προστάτη και φίστινκ ,στο μπαλκόνι έχω κάνει το καλύτερο sesssion,κορυφαία Αφέντρα και έχω κατασταλάξει μόνο σε αυτήν
Τελευταία τροποποίηση:
Andreasups41
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 220
- Πόντοι
- 20
Είναι μία κατηγορία μόνη της και όντως άρχισε στην ηλικία που γράφεις έχει και φωτογραφίες μου τις έχει δείξει όταν ξεκίνησεΡαντεβού χτες με την έρικα την ξέρω από το 2016 καλύτερη από ποτέ, στραπάρισμα σε όλες τις στάσεις ,δέσιμο και cbt ταυτόχρονα είχε γυρίσει ανάποδα και μου είχε βάλει μία τάπα με δόνηση και μετά από δική της εντολή γλύψιμο στον κώλο της ,ακολούθησαν πολλά fisting και βεβαίως ουρολαγνεία ,πεντακάθαρη και μουνάρα έχει αλλάξει πολύ, καρέ ξανθό μαλλί και σφιχτό κορμί στο λεκτικό έδωσε τα ρέστα της κάνει και σκληρά session σαν γνήσια σαδίστρια που είναι αλλά βάζει κωδικούς ασφάλειας η μόνη αφέντρα που ξεκίνησε στα 19 της και συνεχίζει να είναι ακούραστη και κορυφαία
Andreasups41
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2020
- Like
- 220
- Πόντοι
- 20
Επιτέλους την ξαναείδα κάθε session μαζί της και διαφορετικό ,μήπως έχω καψουρευτεί?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 31K