Επειδή δεν μου έφτανε η πρώτη αποτυχημένη επίσκεψη πριν 6-7 χρόνια, ξαναέκλεισα με την καλύτερη αφέντρα στην Ελλάδα, την Έρικα. Ραντεβού στις 9.15. Όταν της τηλεφώνησα έξω απ το σπίτι της στην συμφωνημένη ώρα, είχε ακόμα τον άλλον με τον οποίο θα έπρεπε να είχε τελειώσει ήδη από νωρίτερα. Μου λέει να περιμένω και θα με πάρει αυτή. Που να περιμένω άραγε ; Στο πεζοδρόμιο επ’ αορίστου ; Τελος πάντων μετά από 15 λεπτα αναμονή και χωρίς να ξέρω πότε θα με πάρει, σηκώνομαι να φύγω. Μετά από άλλα 5 λεπτά μου τηλεφωνεί και λέει «έλα σε 5 λεπτά ακριβώς». Γυρίζω και 5 λεπτά μετά της τηλεφωνώ κάτω απ το σπίτι να μου ανοίξει. Μου λέει ότι ο άλλος είναι ακόμα εκεί, και να περιμένω πάλι και θα με πάρει αυτή πάλι. Ξαναφεύγω και μετά από άλλα 10 λεπτά με ξαναπαίρνει. Ξαναγυρίζω και εκεί ήταν η μαλακία μου. Πήγαινα γυρεύοντας, λες και δεν μου έφτανε όλη αυτή η παρωδία επί μισή+ ώρα.
Μπαίνω μέσα και βλέπω μια γυναίκα φτιαγμένη με μπότοξ/λίφτινγκ ή ό,τι έκανε τέλος πάντων, με μαύρα σάπια δόντια και ρούχα του 5ευρού. Η ίδια μαζί και με τον χώρο της, ο ορισμός της παρακμίλας. Εύκολα ό,τι χειρότερο έχω δει σε εκδιδόμενη. Εύκολα όμως.
Καθόμαστε 5 λεπτά κάπου και μιλάμε για τον ολυμπιακό και το οπαδικό της παρελθόν. Της λέω παω να φύγω (αφού ούτε με γερανό και 10 βιάγκρα δεν θα μου σηκωνόταν μπρος σ αυτό το θέαμα). Καταφέρνω να ανοίξω την πόρτα, βγαίνω έξω στον διάδρομο και εκεί με αρπάζει με όλη της τη δύναμη και μου φωνάζει «τα λεφτά μου μαλάκα, τα λεφτά μου καριόλη. Θα μου δώσεις το δώρο μου και μετά θα φύγεις». Δύσκολη φάση επειδή από τη μια έχω μια κανονική τρελή να με έχει αρπάξει με λύσσα και από την άλλη έστω και 30% δύναμη να βάλεις με το ένα χέρι, την έχεις στείλει στον απέναντι τοίχο και της έχεις κάνει ζημιά. Πως αντιδράς άραγε ; Έμεινα λίγο, προσπαθώντας να την ηρεμίσω μπας και με άφηνε μόνη της, ενόσω με χτυπούσε στο πρόσωπο και μ έβριζε, ζητόντας το 100ευρω. Στο τέλος τραβιέμαι και στρίβομαι μια καλή για να ελευθερωθώ και φεύγω απ τις σκάλες. Φορόντας τακούνια η ίδια δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Ήταν και πραγματικά αδύναμη μυικά, ευτυχώς, αν και εντελώς μανιασμένη. Για τις επόμενες 2 ώρες μου τηλεφωνεί και μου στέλνει μηνύματα (τύπου «έλα να σε γαμήσω χωρίς λεφτά») από 3-4 διαφορετικά νούμερα. Φυσικά τρώει φραγή παντού.
Δεν θα πω κάτι για την διανοητικοσυναισθηματική της κατάσταση. Θα πω αυτό: η ίδια πουλάει τον εαυτό της. Εφόσον ξέρει ότι δεν είναι η θεογκόμενα, ας δείξει απ τις φωτογραφίες τι πραγματικά είναι, να ξέρουμε κι εμείς τι αγοράζουμε. Να μην ανεβάζει κακοφτιαγμένες φώτο ή φώτο προ 10ετίας, όταν ακόμα είχε απείραχτο πρόσωπο (ωστόσο το μπότοξ / λιφτινγκ που έκανε είναι αρκετά πετυχημένο – να είμαστε δίκαιοι εδώ). Και ας δείξει και τα μαύρα, σάπια δόντια της. Και μετα να αποφασίσουμε εμείς αν θέλουμε να κλείσουμε μαζί της ή όχι. Αυτό που δείχνει στις φωτογραφίες είναι κανονική απάτη, και ήθελε και το «δώρο» της από πάνω.....
Όλα αυτά γράφονται μόνο για όσους σκέφτονται να την επισκεφτούν. Κάποιος φαν ο οποίος γουστάρει να τον κατουράει με ανοιχτό το στόμα μια 60αρα φαφούτα σε ένα παρακμιακό διαμέρισμα κάπου στην Καλλιθέα, με γειά του με χαρά του. Οι υπόλοιποι ας προσέχουν. Αν δεν σας αρέσει αυτό που θα δείτε από κοντά και κάνετε να φύγετε, θα σας επιτεθεί κανονικά. Υπόψιν αυτό. Τουλάχιστον δεν έχει μπράβους τριγύρω (ή εγώ δεν είδα).
Ό,τι γράφω είναι προειδοποίηση για όσους δεν την ξέρουν. Οι κράχτες ας γράψουν ό,τι θέλουν, δεν θα μπω καν να τα διαβάσω.