Εγώ άνοιξα λογαριασμό μόνο και μόνο για να γράψω για την Αλίκη , διάβασα τα σχόλια και την κριτική που έγραψε ένα μέλος ποιο πάνω για το "ατσαλένιο "εργαλείο της και αποφάσισα να δω , αν τελικά είναι τόσο aggressive ,και τόσο στρίγγλα όσο την παρουσιάζουν , την ρώτησα από το τηλ αν δέχεται πρωτάρηδες , παρόλο που δεν είμαι , και έκλεισα το ραντεβού μου μαζί της και πήγα παίζοντας άψογα τον ρόλο μου ... Επιβεβαιώνω ότι όλη την ώρα ήταν καυλωμένη και στην αρχή μπήκε σιγά σιγά μέσα μου , μετά άρχισε να δίνει πόνο , και της είπα να το πάει ποιο χαλαρά , για να δω αν θα το σεβαστεί ,πράγμα που το άκουσε για λίγο , μετά της ζήτησα να αγριεψει λίγο περισσότερο και εκεί άρχισαν τα καλά , η κοπέλα ξερεει να χειρίζεται το εργαλείο της πολύ καλά , τελειώνοντας μου είπε πως αν θέλω μπορώ να κάνω μπανάκι , αλλά προτίμησα να κάνω σπίτι μου ...
Στα αρνητικά είναι ότι είχα κλείσει μισάωρο πρόγραμμα και ενώ της ζήτησα να το κάνουμε μία ώρα από κοντά , δεν είχε διαθεσιμότητα όπως και ότι δεν μπορούσε να με χύσει στο μισάωρο πρόγραμμα .
Στα αρνητικά είναι ότι είχα κλείσει μισάωρο πρόγραμμα και ενώ της ζήτησα να το κάνουμε μία ώρα από κοντά , δεν είχε διαθεσιμότητα όπως και ότι δεν μπορούσε να με χύσει στο μισάωρο πρόγραμμα .