batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.883
- Πόντοι
- 606
15 xχρονια για ν ακουσουμμια αληθεια !!
Το ίδιο λέμε βατραχε μου , δλδ ότι για να έχεις κάτι να πεις καινούριο πρέπει να επισκέπτεσαι κατά καιρούς τα κορίτσια ...15 xχρονια για ν ακουσουμμια αληθεια !!
Παιδιά ξέρεις κάνεις κάτι για το κορίτσι;
Αλίκη petite
Είναι κοντά σε αυτό που βλέπουμε ή άλλο από κοντά;
μηπως εισαι η αλικη πισω από αυτο το προφιλ και μπήκες για να το παίξεις και καλά πελάτης της; Ολα αυτά που γράφεις ακούγονται σαν να θες να της κανεις promotion για κάποιο λογο και οσα λες πάνε κοντρα στις πολλές αρνητικές εμπειρίες μελών με την εν λόγω τρανσ...λογικά εισαι η ιδια η αλικη που πενεύει τον εαυτο της ;)Ήθελα να γράψω ένα σχόλιο για τις επίσκεψεις μου στην Αλίκη petite γιατί πολλά ευτράπελα και ψευδείς σχόλια έχουν γραφτεί.
Η πρώτη φορά που επισκέφτηκα την Αλίκη, ήταν τον Νοέμβριο του 2024. Με εντυπωσίασε από το τηλέφωνο πόσο επικοινωνιακή, ευχάριστος και χαρούμενος άνθρωπος ήταν.
Όταν πήγα συνάντησα μία πολύ ωραία, θηλυκή και εντυπωσιακή κοπέλα. Ήταν πολύ ευδιάθετη, ανθρώπινη, με ευγένεια και με πολύ χιούμορ, σε ένα πεντακάθαρο χώρο.
Στο κομμάτι του σεξ η κοπέλα δεν υπάρχει, έχει ένα μοναδικό τρόπο να σε κάνει να νιώθεις κάτι μοναδικό, μία απίστευτη καύλα, από την ώρα που μπαίνεις μέσα μέχρι την ώρα που φεύγεις.
Η κοπέλα έχει πολύ υψηλό επίπεδου επαγγελματισμού σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, η κοπέλα με ρώτησε να ήθελα να δω τις πρόσφατες εξετάσεις που έχει κάνει. Αλλά… το βλέπεις και το νιώθεις και ο ίδιος ότι δεν χρειάζεσαι να δεις εξετάσεις για να καταλάβεις το αυτονόητο.
Από το Νοέμβριο μέχρι σήμερα την επισκέπτομαι μία φορά το μήνα, δεν μπορώ να βρω κανένα αρνητικό σε κανένα επίπεδο. Φεύγω πάντα ευχαριστημένος και πάντα θα είναι η σταθερή επιλογή μου.
Δλδ αν κάποιος έχει καλή εμπειρία με την Αλίκη πρέπει οπωσδήποτε να είναι η Αλίκη και να προμοταρει τον εαυτό της ... Μάλιστα !!! Εγώ βλέπω ότι 4-5 την κραζουνε όσο δεν πάει , και αν βρεθείς μαζί της καταλαβαίνεις τι είναι αλήθεια και τι όχι !μηπως εισαι η αλικη πισω από αυτο το προφιλ και μπήκες για να το παίξεις και καλά πελάτης της; Ολα αυτά που γράφεις ακούγονται σαν να θες να της κανεις promotion για κάποιο λογο και οσα λες πάνε κοντρα στις πολλές αρνητικές εμπειρίες μελών με την εν λόγω τρανσ...λογικά εισαι η ιδια η αλικη που πενεύει τον εαυτο της ;
Εγώ πιστεύω η ιδια ειναι πίσω από αυτο το προφιλ...μπήκε ξεκάθαρα για να διαφημίσει τις υπηρεσίες της μέσα από ενα προφιλ παριστάνοντας τον δηθεν πελάτη...1ο μηνυμα και μονο για αυτη έγραψε...τώρα ο καθένας ας πιστεύει οτι θέλει.Δλδ αν κάποιος έχει καλή εμπειρία με την Αλίκη πρέπει οπωσδήποτε να είναι η Αλίκη και να προμοταρει τον εαυτό της ... Μάλιστα !!! Εγώ βλέπω ότι 4-5 την κραζουνε όσο δεν πάει , και αν βρεθείς μαζί της καταλαβαίνεις τι είναι αλήθεια και τι όχι !
μηπως εισαι η αλικη πισω από αυτο το προφιλ και μπήκες για να το παίξεις και καλά πελάτης της; Ολα αυτά που γράφεις ακούγονται σαν να θες να της κανεις promotion για κάποιο λογο και οσα λες πάνε κοντρα στις πολλές αρνητικές εμπειρίες μελών με την εν λόγω τρανσ...λογικά εισαι η ιδια η αλικη που πενεύει τον εαυτο της ;)
Δλδ αν κάποιος έχει καλή εμπειρία με την Αλίκη πρέπει οπωσδήποτε να είναι η Αλίκη και να προμοταρει τον εαυτό της ... Μάλιστα !!! Εγώ βλέπω ότι 4-5 την κραζουνε όσο δεν πάει , και αν βρεθείς μαζί της καταλαβαίνεις τι είναι αλήθεια και τι όχι !
Είμαστε μιά ωραία ατμόσφαιραΕγώ πιστεύω η ιδια ειναι πίσω από αυτο το προφιλ...μπήκε ξεκάθαρα για να διαφημίσει τις υπηρεσίες της μέσα από ενα προφιλ παριστάνοντας τον δηθεν πελάτη...1ο μηνυμα και μονο για αυτη έγραψε...τώρα ο καθένας ας πιστεύει οτι θέλει.
Η Αλίκη από ορθογραφία δεν πετυχαίνει ούτε τ όνομα της..μηπως εισαι η αλικη πισω από αυτο το προφιλ και μπήκες για να το παίξεις και καλά πελάτης της; Ολα αυτά που γράφεις ακούγονται σαν να θες να της κανεις promotion για κάποιο λογο και οσα λες πάνε κοντρα στις πολλές αρνητικές εμπειρίες μελών με την εν λόγω τρανσ...λογικά εισαι η ιδια η αλικη που πενεύει τον εαυτο της ;)
δεν πηγες σχολειο οταν ηταν ο μπαμπης;Η Αλίκη από ορθογραφία δεν πετυχαίνει ούτε τ όνομα της..
Δεν είναι η Αλίκη.
Αδερφέ προσωπικά δεν με νοιάζει τι γραμματικές γνώσεις έχει η κάθε Αλίκη.. Εμένα με νοιάζει αν αυτή που θα επιλέξω κάνει αυτά που συμφωνήσαμε.. Με την Αλίκη έχω βρεθεί μία φορά και ότι είπαμε έγινε όπως το είπαμε.. Επειδή εδώ μέσα διαβάζω διάφορα απλώς γράφω ότι ακριβώς γνωρίζω .. Και επειδή έχει τύχει να αλλάξουμε κάποια μηνύματα με την Αλίκη, πραγματικά πόνεσαν τα μάτια μου με τα ελληνικά της..!!!..Στο κρεββάτι όμως, σπαθί στον λόγο της.δεν πηγες σχολειο οταν ηταν ο μπαμπης;
Όμορφη δεν είναι, κορμάρα δεν είναι, Χ και στη συμπάθεια, βάλε γαρνιτούρα και ότι ειναι περίεργη και ξερόλας.Δεν τη λες με την καμία όμορφη,
δεν τη λες με τίποτα κορμάρα,
δεν τη λες καν συμπαθητική όταν μιλάει, γιατί είναι περίεργη και ξερόλας, αλλά για μια φορά αξίζει επειδή δεν κοροιδεύει.
Μέχρι εκεί όμως.