Νέα

Αλίκη petite

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jacktrades
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 30K
  • Ετικέτες
    petite
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.749
Πόντοι
606
ναι αλλα δεν ειπες κατυ καινουριο ειπες κατυ που δεν ειπε κανεις αλλος τοσο καιρο !!!!!στ μιον για μενα οτυ ειναι ενεργητικη

TabooG

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Σωστός ο βάτραχος αλλά μπορεί να μην είπα κάτι καινούριο , απλά έκανα πολύ ποιο πρόσφατο update από το δικό σου . Και μιλάω πάντα για της επίδοσης της στο κρεβάτι

Gioxan Papas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρεις κάνεις κάτι για το κορίτσι;
Αλίκη petite
Είναι κοντά σε αυτό που βλέπουμε ή άλλο από κοντά;

Ήθελα να γράψω ένα σχόλιο για τις επίσκεψεις μου στην Αλίκη petite γιατί πολλά ευτράπελα και ψευδείς σχόλια έχουν γραφτεί.
Η πρώτη φορά που επισκέφτηκα την Αλίκη, ήταν τον Νοέμβριο του 2024. Με εντυπωσίασε από το τηλέφωνο πόσο επικοινωνιακή, ευχάριστος και χαρούμενος άνθρωπος ήταν.
Όταν πήγα συνάντησα μία πολύ ωραία, θηλυκή και εντυπωσιακή κοπέλα. Ήταν πολύ ευδιάθετη, ανθρώπινη, με ευγένεια και με πολύ χιούμορ, σε ένα πεντακάθαρο χώρο.
Στο κομμάτι του σεξ η κοπέλα δεν υπάρχει, έχει ένα μοναδικό τρόπο να σε κάνει να νιώθεις κάτι μοναδικό, μία απίστευτη καύλα, από την ώρα που μπαίνεις μέσα μέχρι την ώρα που φεύγεις.
Η κοπέλα έχει πολύ υψηλό επίπεδου επαγγελματισμού σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, η κοπέλα με ρώτησε να ήθελα να δω τις πρόσφατες εξετάσεις που έχει κάνει. Αλλά… το βλέπεις και το νιώθεις και ο ίδιος ότι δεν χρειάζεσαι να δεις εξετάσεις για να καταλάβεις το αυτονόητο.
Από το Νοέμβριο μέχρι σήμερα την επισκέπτομαι μία φορά το μήνα, δεν μπορώ να βρω κανένα αρνητικό σε κανένα επίπεδο. Φεύγω πάντα ευχαριστημένος και πάντα θα είναι η σταθερή επιλογή μου.

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
40
Πόντοι
0
Ήθελα να γράψω ένα σχόλιο για τις επίσκεψεις μου στην Αλίκη petite γιατί πολλά ευτράπελα και ψευδείς σχόλια έχουν γραφτεί.
Η πρώτη φορά που επισκέφτηκα την Αλίκη, ήταν τον Νοέμβριο του 2024. Με εντυπωσίασε από το τηλέφωνο πόσο επικοινωνιακή, ευχάριστος και χαρούμενος άνθρωπος ήταν.
Όταν πήγα συνάντησα μία πολύ ωραία, θηλυκή και εντυπωσιακή κοπέλα. Ήταν πολύ ευδιάθετη, ανθρώπινη, με ευγένεια και με πολύ χιούμορ, σε ένα πεντακάθαρο χώρο.
Στο κομμάτι του σεξ η κοπέλα δεν υπάρχει, έχει ένα μοναδικό τρόπο να σε κάνει να νιώθεις κάτι μοναδικό, μία απίστευτη καύλα, από την ώρα που μπαίνεις μέσα μέχρι την ώρα που φεύγεις.
Η κοπέλα έχει πολύ υψηλό επίπεδου επαγγελματισμού σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, η κοπέλα με ρώτησε να ήθελα να δω τις πρόσφατες εξετάσεις που έχει κάνει. Αλλά… το βλέπεις και το νιώθεις και ο ίδιος ότι δεν χρειάζεσαι να δεις εξετάσεις για να καταλάβεις το αυτονόητο.
Από το Νοέμβριο μέχρι σήμερα την επισκέπτομαι μία φορά το μήνα, δεν μπορώ να βρω κανένα αρνητικό σε κανένα επίπεδο. Φεύγω πάντα ευχαριστημένος και πάντα θα είναι η σταθερή επιλογή μου.
μηπως εισαι η αλικη πισω από αυτο το προφιλ και μπήκες για να το παίξεις και καλά πελάτης της; Ολα αυτά που γράφεις ακούγονται σαν να θες να της κανεις promotion για κάποιο λογο και οσα λες πάνε κοντρα στις πολλές αρνητικές εμπειρίες μελών με την εν λόγω τρανσ...λογικά εισαι η ιδια η αλικη που πενεύει τον εαυτο της ;)

Joker12

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2022
Like
48
Πόντοι
0
μηπως εισαι η αλικη πισω από αυτο το προφιλ και μπήκες για να το παίξεις και καλά πελάτης της; Ολα αυτά που γράφεις ακούγονται σαν να θες να της κανεις promotion για κάποιο λογο και οσα λες πάνε κοντρα στις πολλές αρνητικές εμπειρίες μελών με την εν λόγω τρανσ...λογικά εισαι η ιδια η αλικη που πενεύει τον εαυτο της ;
Δλδ αν κάποιος έχει καλή εμπειρία με την Αλίκη πρέπει οπωσδήποτε να είναι η Αλίκη και να προμοταρει τον εαυτό της ... Μάλιστα !!! Εγώ βλέπω ότι 4-5 την κραζουνε όσο δεν πάει , και αν βρεθείς μαζί της καταλαβαίνεις τι είναι αλήθεια και τι όχι !

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
40
Πόντοι
0
Δλδ αν κάποιος έχει καλή εμπειρία με την Αλίκη πρέπει οπωσδήποτε να είναι η Αλίκη και να προμοταρει τον εαυτό της ... Μάλιστα !!! Εγώ βλέπω ότι 4-5 την κραζουνε όσο δεν πάει , και αν βρεθείς μαζί της καταλαβαίνεις τι είναι αλήθεια και τι όχι !
Εγώ πιστεύω η ιδια ειναι πίσω από αυτο το προφιλ...μπήκε ξεκάθαρα για να διαφημίσει τις υπηρεσίες της μέσα από ενα προφιλ παριστάνοντας τον δηθεν πελάτη...1ο μηνυμα και μονο για αυτη έγραψε...τώρα ο καθένας ας πιστεύει οτι θέλει.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.300
Πόντοι
1.446
μηπως εισαι η αλικη πισω από αυτο το προφιλ και μπήκες για να το παίξεις και καλά πελάτης της; Ολα αυτά που γράφεις ακούγονται σαν να θες να της κανεις promotion για κάποιο λογο και οσα λες πάνε κοντρα στις πολλές αρνητικές εμπειρίες μελών με την εν λόγω τρανσ...λογικά εισαι η ιδια η αλικη που πενεύει τον εαυτο της ;)

Εγώ πιστεύω η ιδια ειναι πίσω από αυτο το προφιλ...μπήκε ξεκάθαρα για να διαφημίσει τις υπηρεσίες της μέσα από ενα προφιλ παριστάνοντας τον δηθεν πελάτη...1ο μηνυμα και μονο για αυτη έγραψε...τώρα ο καθένας ας πιστεύει οτι θέλει.
Είμαστε μιά ωραία ατμόσφαιρα

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
232
Πόντοι
1
το ειχα γραψει σε αλλη ενοτητα, θα το γραψω και εδω για να υπαρχει.
ειχα διαβασει για παραξενη συμπεριφορα κτλ και δεν ειχα παρει ποτε τηλεφωνο την Αλικη. προς το τελος του χρονου δοκιμασα, πηρα και συνενοηθηκα μια χαρα, ραντεβου μετα απο κανα δυωρο στον χωρο της που ειναι πεντακαθαρος οπως και η ιδια, λιγη κουβεντα στο σαλονι και μετα δωματιο.
η Αλικη ειναι πετιτ, οτι βλεπεις στις φωτο και πολυ θηλυκη, γουσταρει να ειναι ενεργητικη, και το κανει πολυ καλα. καβλωνει ευκολα και εχει καλο εργαλειο. δεν θυμαμαι αν εδωσα 60 η 70 αλλα τα αξιζε.
μαζι με την Ντορα ειναι στις τοπ ενεργητικες ελληνιδες.
στο μελλον θα την επισκεφτω ξανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom