Επισκέπτης
Εχεις pm...Ααα και κατι ακόμη.
Καμιά σχεση με Αλίκη ως προς τα ραντεβού. Όλοι θα πάρετε περιμένετε με υπομονή δεν θα καθυστερήσει σε όλους θα απαντήσει μου είπε.
Άρα μην στέλνετε pm σε μενα αλλά σε εκείνη.
.
.
.
.
.
.
Εχεις pm...Ααα και κατι ακόμη.
Καμιά σχεση με Αλίκη ως προς τα ραντεβού. Όλοι θα πάρετε περιμένετε με υπομονή δεν θα καθυστερήσει σε όλους θα απαντήσει μου είπε.
Ααα και κατι ακόμη.
όχι.Κουλουράκι δίνει η Σαμπρινα ;
Θα το μάθει τώρα η αγάπη σου που την απάτησες και θα πέσει παντόφλα.
βαλε κριτικη μαν.ποιο σωστη δουλεια,εδω θα χαθει.Λοιπόν θα γράψω κριτική αλλά στα γρήγορα.
Ευχάριστη παρουσία. Άπειρη που φαίνεται στις λεπτομέρειες γιατί στα βασικά πολύ καλή.
Και όσοι την δείτε τώρα μέχρι να βρει τους ρυθμούς της, ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑ.
Χαχαχαχ Σου είπα ότι θα το γράψω.
Η δικιά σου σου ρίχνει ρε συ που την απατάς και με του ίδιου πρακτορείου μάλιστα?Θα το μάθει τώρα η αγάπη σου που την απάτησες και θα πέσει παντόφλα.
Θα βάλω αν με αφήσουν τα pm. ;)βαλε κριτικη μαν.ποιο σωστη δουλεια,εδω θα χαθει.
Έχει γαμηθεί λίγο το site ή ιδέα μου είναι?
Ούτε κριτικές δε μπορώ να διαβάσω.. (server error)
μερικές φορές κολλάει στην αρχική σελίδα...πήγαινε πάνω για παράδειγμα στα call-girls και κλικαρε από εκεί την κοπέλα και θα σου βγει κανονικά η κριτική
θα ξεμπλοκαρει σε λιγο λογικα...Δεν πάει πουθενά.. internal server error.. Μόνο στα thread μπορώ να μπω..
Ρίξε μια επανεκκίνησηΔεν πάει πουθενά.. internal server error.. Μόνο στα thread μπορώ να μπω..
το ευχαριστη παρουσια εμενα παντως μου ακουγεται καπως μιστερ μουΛοιπόν θα γράψω κριτική αλλά στα γρήγορα.
Ευχάριστη παρουσία. Άπειρη που φαίνεται στις λεπτομέρειες γιατί στα βασικά πολύ καλή.
Και όσοι την δείτε τώρα μέχρι να βρει τους ρυθμούς της, ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑ.
Χαχαχαχ Σου είπα ότι θα το γράψω.
...για καντο ποιο λιανα?...δηλαδη?...το ευχαριστη παρουσια εμενα παντως μου ακουγεται καπως μιστερ μου
στα ελληνικα αν γινεται,κυριος!!!net panimaiz?
ευχαριστη παρουσια την αποκαλεσε σοβαρο μελος του φορουμ,πρόσωπο καλούτσικο μου τη χαρακτηρισε επισης σοβαρο μελος....ε ολα αυτα με κανουν να κρατω μικρο καλαθι....PANIMAIZZZZZZZZZZZZ ??????στα ελληνικα αν γινεται,κυριος!!!
Γιατί με βρίζεις ρε. Εγώ σε αποκαλώ ''σοβαρό μέλος''?ευχαριστη παρουσια την αποκαλεσε σοβαρο μελος του φορουμ,πρόσωπο καλούτσικο μου τη χαρακτηρισε επισης σοβαρο μελος....ε ολα αυτα με κανουν να κρατω μικρο καλαθι....PANIMAIZZZZZZZZZZZZ ??????
Για να εξαφανιστεί κάτι πρέπει να εμφανιστεί πρώτα..Εξαφανίστηκε η Sabby?