Νέα

Κρήτη – Νέα γυναικοκτονία – Σκότωσε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
887
Πόντοι
81
Ευτυχώς για καλη μας τύχη δεν σε αφορά το θέμα της υπογεννητικότητας και δεν ενίσχυσες στην αναπαραγωγή, καλό είναι να έχουμε αυτογνωσία του εαυτού και των καταστάσεων όλοι μας ισως μαλιστα καλύτερα θα ήταν να εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος διότι μόνο καταστρέφει σιγά σιγά τον κόσμο.
Ωραία, και τι ακριβώς προτείνεις να κάνω? Να βρω καμιά ακόμα πιο κοντή και χοντρή από μένα, να κάνουμε χοντρά και άσχημα παιδιά να μας καταριούνται που δε βρίσκουν να γαμήσουν πέραν από κάτι goblins της ίδιας κατηγορίας?
Ούτε εσένα σε αφορά το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, εσύ είσαι πόσο? 20-25? Αυτό είναι καθαρά πρόβλημα της παρασιτικής γενιάς του πολυτεχνείου που δεν θα'χει να πληρωθεί συντάξεις για κάτι μούφα ένσημα που κόλλησαν επί κυβερνήσεως Ζολώτα. Δικό τους πρόβλημα, αν θέλουν ας πάνε να δουλέψουν πάλι, να δούμε αν κάποιος θα τους πάρει με το απολυτήριο δημοτικού με το οποίο μπήκαν στο δημόσιο το 1970.
Αντιθέτως για σένα είναι καλό γιατί θα'χεις λιγότερο ανταγωνισμό για πόρους, θα μπορείς να βρεις πιο εύκολα δουλειά και ν'αποκτήσεις δικό σου σπίτι να σταματήσεις να μένεις με τη μαμά.

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
397
Πόντοι
20
Ωραία, και τι ακριβώς προτείνεις να κάνω? Να βρω καμιά ακόμα πιο κοντή και χοντρή από μένα, να κάνουμε χοντρά και άσχημα παιδιά να μας καταριούνται που δε βρίσκουν να γαμήσουν πέραν από κάτι goblins της ίδιας κατηγορίας?
Ούτε εσένα σε αφορά το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, εσύ είσαι πόσο? 20-25? Αυτό είναι καθαρά πρόβλημα της παρασιτικής γενιάς του πολυτεχνείου που δεν θα'χει να πληρωθεί συντάξεις για κάτι μούφα ένσημα που κόλλησαν επί κυβερνήσεως Ζολώτα. Δικό τους πρόβλημα, αν θέλουν ας πάνε να δουλέψουν πάλι, να δούμε αν κάποιος θα τους πάρει με το απολυτήριο δημοτικού με το οποίο μπήκαν στο δημόσιο το 1970.
Αντιθέτως για σένα είναι καλό γιατί θα'χεις λιγότερο ανταγωνισμό για πόρους, θα μπορείς να βρεις πιο εύκολα δουλειά και ν'αποκτήσεις δικό σου σπίτι να σταματήσεις να μένεις με τη μαμά.
Δε ξέρω από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι μένω με την μαμά μου, εχω κάνει και κόρη και εχω δίκη μου οικογένεια με σπίτι, τώρα αν σε θίγει το ότι μιλάω στην μάνα μ και δεν είναι στον τάφο ως μια ανάμνηση ενός κάφρου να με δέρνει αλλο ζήτημα. Ή σε ενοχλεί που δεν εχω κόμπλεξ για γυναικες της ηλικιασ μ συνομήλικες να μου θυμίζουν μια μανα σα τι δίκη σου μη γονιμης ηλικιας κ που καυλωνω με τις βυζαρες τους και οχι να μου σηκώνεται μόνο με ανώριμα εύκολα κοριτσάκια των 100€. Και οχι καλά κανεις που δεν κανεις παιδιά πολύ καλά κανεις αυνανιστη αυτό το εχεις καταλάβει καλά το θέμα. Εσυ δεν εχεις κάνει οικογένεια από όσο λες και ζεις μονος και θα μεινεις όπως τα λες αφού αυτό θες, εγω πάλι καλά καυλωνω να γαμαω την συνομήλικη σχεδον γυναίκα μου..

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
887
Πόντοι
81
Και αυτοί οπως εσυ που τρώγανε ξυλο από την μάνα και μισούν την μάνα τους αντιστοίχως μισούν το γυναικείο φυλο και καταντάνε μπακουριδες πηδώντας νεαρά πουτανακια με λεφτά. Λογικό να μισείς μια γυναίκα στην ηλικία της μάνας σου όταν στο μυαλό σου έρχεται η ανατροφη που σου έκανε.. Αντιστοίχως μη έχοντας ζήσει σε μια φυσιολογική οικογένεια νιώθεις ανίκανος να κανεις δική σου οικογένεια και κοιτας μόνο να πηδάς νεαρές ανώριμες για να ξεδίνεις. Υπάρχουν κάποιοι που δεν ακολουθούν τα δράματα των γονιών τους και γίνονται καλύτεροι προς ενημέρωση σου
Ξανά, τι ακριβώς προτείνεις? Να βρω χοντρή ελλεινίδα να της κάνω τα γούστα επειδή θα θέλει να στήσει τη φωλίτσα της και να την έχω βαρεθεί εντός 3ετιας?
Εγώ τα βαριέμαι αυτά. Κυριολεκτικά όλοι οι φίλοι και οι συνεργάτες μου είναι παντρεμένοι, όλοι έχουν σκυλοβαρεθεί τις γυναίκες τους, τις αποφεύγουν σαν τη χολέρα περνώντας όσο περισσότερη ώρα μπορούν στη δουλειά και όλοι ξενογαμάνε. Ρώτα κι εδώ στο σαιτ, είναι στάνταρ παντρεμένοι οι μισοί και βάλε. Ρώτα αν στον γάμο μετά από καμιά δεκαετία νιώθουν ακόμα κάτι πέρα από υποχρεώσεις.
Δηλ, σώνει και καλά πρέπει να φορτωθώ κάποια και να προσποιηθώ κάτι που δεν είμαι?
Τα γυναικεία προβλήματα με απασχολούν περίπου τόσο όσο τις γυναίκες τις απασχολούν τα ανδρικά. Ελάχιστα έως καθόλου.
Επίσης, τι προτείνεις, να μην πηδάμε νεαρά πουτανάκια και να πεθάνουν της πείνας?

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
887
Πόντοι
81
Δε ξέρω από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι μένω με την μαμά μου, εχω κάνει και κόρη και εχω δίκη μου οικογένεια με σπίτι, τώρα αν σε θίγει το ότι μιλάω στην μάνα μ και δεν είναι στον τάφο ως μια ανάμνηση ενός κάφρου να με δέρνει αλλο ζήτημα. Ή σε ενοχλεί που δεν εχω κόμπλεξ για γυναικες της ηλικιασ μ συνομήλικες να μου θυμίζουν μια μανα σα τι δίκη σου μη γονιμης ηλικιας κ που καυλωνω με τις βυζαρες τους και οχι να μου σηκώνεται μόνο με ανώριμα εύκολα κοριτσάκια των 100€. Και οχι καλά κανεις που δεν κανεις παιδιά πολύ καλά κανεις αυνανιστη αυτό το εχεις καταλάβει καλά το θέμα. Εσυ δεν εχεις κάνει οικογένεια από όσο λες και ζεις μονος και θα μεινεις όπως τα λες αφού αυτό θες, εγω πάλι καλά καυλωνω να γαμαω την συνομήλικη σχεδον γυναίκα μου..
Γιατί προσβάλλεις τα κοριτσάκια των 100 ευρώ? Αυτές έχουν εκτιμήσει πως οι υπηρεσίες τους κοστίζουν τόσο. Εγώ παζάρι δεν κάνω, λέω ή ναι ή όχι στην τιμή τους. Τόσο πιστεύουν ότι κοστίζει το να βάλω το πουλί μου μέσα τους, τόσα ζητάνε, τόσα παίρνουν. Άμα ζητάει περισσότερα και θεωρώ ότι τα αξίζει θα τα δώσω. Αν δεν μ'αρέσει, πάω σε άλλη. Το πέος εγκρίνει την εμφάνιση, εγώ εγκρίνω το μπάτζετ.

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
397
Πόντοι
20
Είμαι 45 και η γυναίκα μου είναι 42.
Ξανά, τι ακριβώς προτείνεις? Να βρω χοντρή ελλεινίδα να της κάνω τα γούστα επειδή θα θέλει να στήσει τη φωλίτσα της και να την έχω βαρεθεί εντός 3ετιας?
Εγώ τα βαριέμαι αυτά. Κυριολεκτικά όλοι οι φίλοι και οι συνεργάτες μου είναι παντρεμένοι, όλοι έχουν σκυλοβαρεθεί τις γυναίκες τους, τις αποφεύγουν σαν τη χολέρα περνώντας όσο περισσότερη ώρα μπορούν στη δουλειά και όλοι ξενογαμάνε. Ρώτα κι εδώ στο σαιτ, είναι στάνταρ παντρεμένοι οι μισοί και βάλε. Ρώτα αν στον γάμο μετά από καμιά δεκαετία νιώθουν ακόμα κάτι πέρα από υποχρεώσεις.
Δηλ, σώνει και καλά πρέπει να φορτωθώ κάποια και να προσποιηθώ κάτι που δεν είμαι?
Τα γυναικεία προβλήματα με απασχολούν περίπου τόσο όσο τις γυναίκες τις απασχολούν τα ανδρικά. Ελάχιστα έως καθόλου.
Επίσης, τι προτείνεις, να μην πηδάμε νεαρά πουτανάκια και να πεθάνουν της πείνας?
Εσυ κανε ότι θες με προτίμηση να μην κανεις παιδιά και να πηδάς τα νεαρά πουτανακια να έχουν κ αυτά να φάνε.. απλά εμένα μην μου λες τι να κάνω που καυλωνω με μιλφαρες λες και είναι κάτι αρνητικό που δεν εχω τραυματικές εμπειριες κακής μητέρας. και εγώ παντρεμένος είμαι εχω παιδί και γυναίκα με καυλωνει και την γαμαω και καυλωνω και με άλλες γυναίκες κατά προτίμηση συνομήλικες..
Γιατί προσβάλλεις τα κοριτσάκια των 100 ευρώ? Αυτές έχουν εκτιμήσει πως οι υπηρεσίες τους κοστίζουν τόσο. Εγώ παζάρι δεν κάνω, λέω ή ναι ή όχι στην τιμή τους. Τόσο πιστεύουν ότι κοστίζει το να βάλω το πουλί μου μέσα τους, τόσα ζητάνε, τόσα παίρνουν. Άμα ζητάει περισσότερα και θεωρώ ότι τα αξίζει θα τα δώσω. Αν δεν μ'αρέσει, πάω σε άλλη. Το πέος εγκρίνει την εμφάνιση, εγώ εγκρίνω το μπάτζετ.
Εγω δεν τα προσβάλω αντιθετωσ λέω καλά κάνουν και έχουν την κάθε τιμη τους, εσυ τα προσβάλεις σίγουρα όμως οταν τα χαρακτηριζεισ ως μουνια αγελάδος και θεωρείς υποτιμητική την τιμή που ειπα σαν νούμερο για εκείνα. Εγώ το νούμερο τιμής ειπα εσυ το θεώρησες κάτι αρνητικό

Τελευταία τροποποίηση:

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
397
Πόντοι
20
Desktop Chrome. Τι σε προβληματίζει?
safari εγώ αλλά κούρασε η φάση θα το ληξω εδω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατί προσβάλλεις τα κοριτσάκια
είπε ο τύπος που θεωρει ολες τις γυναίκες μουνι αγελάδος :jerking2:

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
887
Πόντοι
81
Είμαι 45 και η γυναίκα μου είναι 42.

Εσυ κανε ότι θες με προτίμηση να μην κανεις παιδιά και να πηδάς τα ανώριμα νεαρά πουτανακια να έχουν κ αυτά να φάνε.. απλά εμένα μην μου λες τι να κάνω που καυλωνω με μιλφαρες λες και είναι κάτι αρνητικό που δεν εχω τραυματικές εμπειριες κακής μητέρας. και εγώ παντρεμένος είμαι εχω παιδί και γυναίκα με καυλωνει και την γαμαω και καυλωνω και με άλλες γυναίκες κατά προτίμηση συνομήλικες..

Εγω δεν τα προσβάλω αντιθετωσ λέω καλά κάνουν και έχουν την κάθε τιμη τους, εσυ τα προσβάλεις σίγουρα όμως οταν τα χαρακτηριζεισ ως μουνια αγελάδος και θεωρείς υποτιμητική την τιμή που ειπα σαν νούμερο για εκείνα. Εγώ το νούμερο τιμής ειπα εσυ το θεώρησες κάτι αρνητικό
Ιερή αγελάδα ξέρεις τι σημαίνει ή πρέπει να βάζω επεξηγήσεις?
Εσύ κάθεσαι τόση ώρα και μου πετάς reddit αμερικάνικες μαλακίες τύπου internalized misogyny. Έχω μια χαρά externalized και εις τον πούτσο μου λουλούδια. Ήμουν εκεί όταν γράφτηκαν αυτά τα buzzwords που τώρα χρησιμοποιούνται για να σε φέρουν πάλι στην υπακοή και μου προκαλούν αδιαφορία και cringe κυρίως.

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
397
Πόντοι
20
Ιερή αγελάδα ξέρεις τι σημαίνει ή πρέπει να βάζω επεξηγήσεις?
Εσύ κάθεσαι τόση ώρα και μου πετάς reddit αμερικάνικες μαλακίες τύπου internalized misogyny. Έχω μια χαρά externalized και εις τον πούτσο μου λουλούδια. Ήμουν εκεί όταν γράφτηκαν αυτά τα buzzwords που τώρα χρησιμοποιούνται για να σε φέρουν πάλι στην υπακοή και μου προκαλούν αδιαφορία και cringe κυρίως.
οδυσσεας ελυτης.. ποιητης εγινες τώρα.. εντάξει πολυζωισμενε φιλόσοφε αφού τα ξες τόσο καλά όλα και τα κατέχεις στο χέρι δεν αντιλέγω

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
887
Πόντοι
81
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?
Ο εγκέφαλός μου με πρήζει ίσα με 14 ώρες το 24ωρο "χέσε σε μουνιά" και με ψεκάζει με χημικά σαν πρεζάκια όταν το κάνω.
λολ τώρα το είδα κι είναι αργά. "Χύσε" ήθελα να πω, χοντρό δάχτυλο. Whatever.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.454
Πόντοι
9.931

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.338
Πόντοι
446
Για τον πόλεμο που κηρύξε ο φεμινισμός απέναντι στους άντρες κανένας δε τα αναφέρει (ανεξαρτητα και συστημικά μέσα ενημέρωσης).

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Τι μαλακία τους δέρνει ρε τους παππούδες; Αυτός τώρα τι, υποπτευόταν ότι η 70χρονη τον απατούσε; Ρε πάμε καλά;

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.454
Πόντοι
9.931
Τι μαλακία τους δέρνει ρε τους παππούδες; Αυτός τώρα τι, υποπτευόταν ότι η 70χρονη τον απατούσε; Ρε πάμε καλά;
Γεροι ρε τυπε τι περιμένεις; Μια δουλεύει καλα το μυαλο τους πεντε οχι.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Γεροι ρε τυπε τι περιμένεις; Μια δουλεύει καλα το μυαλο τους πεντε οχι.
Σε τέτοια ηλικία για ποιό λόγο ακριβώς να κάνεις κακό; Σίγουρα, 100%, υπήρχε πρόβλημα, χρόνιο, δεν διακαιολογείται σε καμία περίπτωση.

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.454
Πόντοι
9.931
Σε τέτοια ηλικία για ποιό λόγο ακριβώς να κάνεις κακό; Σίγουρα, 100%, υπήρχε πρόβλημα, χρόνιο, δεν διακαιολογείται σε καμία περίπτωση.
Καλα μπορεί να ηταν καθικι και απο τα νιατα του.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.768
Πόντοι
3.506
Ο άλλος ο γέρος δεν σκότωσε με την καραμπίνα τον Αλβανό στο πάρκινγκ , για το τίποτα ; Οι γέροι το έχουν χαμένο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom