Μα δεν έχω γνωρίσει καμιά που να με αντιμετώπιζε ποτέ ως κάτι διαφορετικό. Ξέρω τι θα πεις, δεν έχεις ψάξει. Ε, πόσο να ψάξω? 54 είμαι πλέον, ό,τι ήταν να ψάξω το έψαξα.
Άμα βρω κάποια που να μου κάθεται χωρίς λεφτά θα'ναι κάποια στα διπλά κιλά από μένα και πολύ πιο άσχημη και δεν θα τη θέλω εγώ. Και στην τελική, ο χρόνος που θα ξοδεύω γι'αυτήν θα μεταφραστεί σε πολύ περισσότερο χρήμα. Και δεν θα μου αρέσει κιόλας γιατί θα'ναι χοντρή και άσχημη.
Επίσης πότε είπα ότι θίχτηκα? Εσύ θίχτηκες για λογαριασμό τους επειδή είπα ότι χρειάζομαι μόνο το μουνί.
Το μουνί δεν κατεβάζει την αξία της γυναίκας, αντιθέτως την ανεβάζει γιατί χωρίς μουνί δεν θα είχαμε κανέναν λόγο να τους μιλάμε.
Σε περίπτωση που διαφωνείς, δες τη στάση σου απέναντι στους άνδρες. Πρακτικά γυναίκες χωρίς μουνί.
Για τους περισσότερους αδιαφορείς αν ζουν ή αν πέθαναν και άλλους τους ανταγωνίζεσαι και τρώγεσαι μαζί τους σαν αράχνες στη γυάλα.
Επίσης, πες μου τι ακριβώς έχει μια γυναίκα να μου προσφέρει πέρα από το μουνί?
Παρέα? Έχω φίλους, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, μπορούμε να μιλάμε για ώρες, περνάει τέλεια η ώρα.
Να μου πλύνει πιάτα και σώβρακα? Έχω πλυντήριο πιάτων και ρούχων.
Να μου καθαρίσει το σπίτι? Έχω καθαρίστρια που έρχεται 2 φορές τη βδομάδα.
Γενικά, όλα αυτά είναι μεγάλη λίστα σε τι δεν μου χρησιμεύει και στο τέλος μένει μόνο το σεξ.
Και για να βρω εγώ σεξ με τις προδιαγραφές εμφάνισης που θέλω, χρειάζονται λεφτά. Γιατί εγώ χωρίς λεφτά σεξ δεν θα κάνω. Που ακριβώς είναι το περίεργο?
Δηλαδή εγώ το ήθελα να ψηλώσω, να βγάλω μαλλιά για να μου κάθονται χωρίς λεφτά, αλλά όσο κι αν προσπάθησα δεν ψήλωσα και δεν έβγαλα.
Συν τοις άλλοις, οι γυναίκες που λες που κοιτάνε την εσωτερική ομορφιά συνήθως εμφανισιακά είναι σαν εμένα αλλά με μουνί. Κι εγώ τι να το κάνω αυτό?
Δηλαδή καταλήγουμε στην απλή συναλλαγή. Εγώ δίνω 300 για 1-2 ώρες, που δεν είναι τραγικό ποσό κιόλας και κάνω το σεξ που θέλω και δεν σπαταλάω χρόνο να προσπαθώ σε όλα αυτά τα φιλοσοφικά ζητήματα.