Νέα

Κρήτη – Νέα γυναικοκτονία – Σκότωσε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Αλήθεια δηλαδή όλες αυτές που έχουν δουλειά με φυσιολογικό μισθό και βρίσκουν κατι άσχημους εμφανισιακά γκόμενους, τι βρήκαν πέρα από το χιουμορ και τον χαρακτήρα τους; Τα τρομερά εκατομμύρια τους να ενισχύσουν το βασίλειο τους; Οι εργαζόμενες δεν έχουν καμία τρομερή διαφορά σε οικονομικό εισόδημα από τους άνδρες, σε βασικά συνήθη επαγγέλματα του κοινού πληθυσμού της ελλαδοσ, και κατά βάση επειδή γουστάρουν εκείνους σαν άνδρες τους παιρνουν. Αλλα και εγώ σε καναλι εύρεσης ιερόδουλων μιλάω τι λέω και εγώ
Εχω καμιά 15αρια νούμερα απ'αυτές που λες σημειωμένα στην ατζέντα με υποσημείωση "σεξ με δωράκι".

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Μα δεν έχω γνωρίσει καμιά που να με αντιμετώπιζε ποτέ ως κάτι διαφορετικό. Ξέρω τι θα πεις, δεν έχεις ψάξει. Ε, πόσο να ψάξω? 54 είμαι πλέον, ό,τι ήταν να ψάξω το έψαξα.
Άμα βρω κάποια που να μου κάθεται χωρίς λεφτά θα'ναι κάποια στα διπλά κιλά από μένα και πολύ πιο άσχημη και δεν θα τη θέλω εγώ. Και στην τελική, ο χρόνος που θα ξοδεύω γι'αυτήν θα μεταφραστεί σε πολύ περισσότερο χρήμα. Και δεν θα μου αρέσει κιόλας γιατί θα'ναι χοντρή και άσχημη.
Επίσης πότε είπα ότι θίχτηκα? Εσύ θίχτηκες για λογαριασμό τους επειδή είπα ότι χρειάζομαι μόνο το μουνί.
Το μουνί δεν κατεβάζει την αξία της γυναίκας, αντιθέτως την ανεβάζει γιατί χωρίς μουνί δεν θα είχαμε κανέναν λόγο να τους μιλάμε.
Σε περίπτωση που διαφωνείς, δες τη στάση σου απέναντι στους άνδρες. Πρακτικά γυναίκες χωρίς μουνί.
Για τους περισσότερους αδιαφορείς αν ζουν ή αν πέθαναν και άλλους τους ανταγωνίζεσαι και τρώγεσαι μαζί τους σαν αράχνες στη γυάλα.
Επίσης, πες μου τι ακριβώς έχει μια γυναίκα να μου προσφέρει πέρα από το μουνί?
Παρέα? Έχω φίλους, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, μπορούμε να μιλάμε για ώρες, περνάει τέλεια η ώρα.
Να μου πλύνει πιάτα και σώβρακα? Έχω πλυντήριο πιάτων και ρούχων.
Να μου καθαρίσει το σπίτι? Έχω καθαρίστρια που έρχεται 2 φορές τη βδομάδα.
Γενικά, όλα αυτά είναι μεγάλη λίστα σε τι δεν μου χρησιμεύει και στο τέλος μένει μόνο το σεξ.
Και για να βρω εγώ σεξ με τις προδιαγραφές εμφάνισης που θέλω, χρειάζονται λεφτά. Γιατί εγώ χωρίς λεφτά σεξ δεν θα κάνω. Που ακριβώς είναι το περίεργο?
Δηλαδή εγώ το ήθελα να ψηλώσω, να βγάλω μαλλιά για να μου κάθονται χωρίς λεφτά, αλλά όσο κι αν προσπάθησα δεν ψήλωσα και δεν έβγαλα.
Συν τοις άλλοις, οι γυναίκες που λες που κοιτάνε την εσωτερική ομορφιά συνήθως εμφανισιακά είναι σαν εμένα αλλά με μουνί. Κι εγώ τι να το κάνω αυτό?
Δηλαδή καταλήγουμε στην απλή συναλλαγή. Εγώ δίνω 300 για 1-2 ώρες, που δεν είναι τραγικό ποσό κιόλας και κάνω το σεξ που θέλω και δεν σπαταλάω χρόνο να προσπαθώ σε όλα αυτά τα φιλοσοφικά ζητήματα.
Σε μια ουσιώδη σχεση δεν υπάρχει μόνο το σεξ αλλα και αλληλοκανατοηση αλληλοσεβασμός επικοινωνία. Τώρα για συναλλαγή σεξ τα όσα λες ισχύουν τα λεφτά είναι ο εύκολος τρόπος του να βρεις το μουνι. Δεκτο δεν αντιλέγω

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Εχω καμιά 15αρια νούμερα απ'αυτές που λες σημειωμένα στην ατζέντα με υποσημείωση "σεξ με δωράκι".
Αυτές που λέω γραμμένο το έχουν το δωράκι εγώ, εχω παει με μερικές από αυτες και προφανώς δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ, δεν είμαι κ ο πιο εμφανίσιμος τσοβενος απλά λογικά καυλωνανε που τους έδινα χρονο και χώρο να ακούσω και να σεβαστώ αλλα ναι αυτό είναι χρονοβόρο αν απλώς θες να γαμησεις μουνι κ οχι να αναπτύξεις σχέση.

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Τα λεφτά είναι το εργαλειο για εύκολο και γρήγορο σεξ με καλό μουνι. Άλλα καλά μουνια όμως θέλουν να επενδύσεις σε χρονο και επικοινωνία για σχέση. Αντιστοίχως μια εμφανίσιμη εύκολα βγάζει γκομενο με λεφτά μια άσχημη οχι, ένας εμφανισιμος ίσως βρίσκει πιο γρήγορα μουνι από ότι ένας μη εμφανίσιμος που βγάζει με λεφτά γκομενα.. Ο άνδρας γενικότερα μπορεί να βρει μουνι κ ως ασχημος με λεφτα, η γυναίκα αν είναι άσχημη μένει μπακουρα και αγαμητη ενεκαθεν.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Σε μια ουσιώδη σχεση δεν υπάρχει μόνο το σεξ αλλα και αλληλοκανατοηση αλληλοσεβασμός επικοινωνία. Τώρα για συναλλαγή σεξ τα όσα λες ισχύουν τα λεφτά είναι ο εύκολος τρόπος του να βρεις το μουνι. Δεκτο δεν αντιλέγω
Εξήγησε μου που στον πούτσο εγώ θα κάτσω να ψάχνω ουσιώδη σχέση?
Εχω υπάρξει δυο διαφορετικές εκδόσεις του εαυτού μου.
Εγώ τώρα, με λεφτά κι εγώ πριν, χωρίς λεφτά.
Και νεότερος μάλιστα, αλλά χωρίς λεφτά.
Όσο καθάριζα αμερικάνικες χέστρες και έτρωγα από το soup kitchen με αστέγους μέχρι να μαζέψω λεφτά για κολέγιο, (που δεν ντρέπομαι ούτε στο ελάχιστον γι'αυτά) δεν γύριζε καμιά ούτε να με κατουρήσει. Δηλαδή ρεαλιστικά σκέψου το, ποια θα γύριζε με μουνί να σκεφτεί "αυτός εκεί που καθαρίζει τη χέστρα, λες να θέλει να κάνουμε ουσιώδη σχέση? κάτσε να τον ρωτήσω τα εσωψυχά του".
Σοβαρέψου λίγο, ούτε καν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχεις.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Τα λεφτά είναι το εργαλειο για εύκολο και γρήγορο σεξ με καλό μουνι. Άλλα καλά μουνια όμως θέλουν να επενδύσεις σε χρονο και επικοινωνία για σχέση. Αντιστοίχως μια εμφανίσιμη εύκολα βγάζει γκομενο με λεφτά μια άσχημη οχι, ένας εμφανισιμος ίσως βρίσκει πιο γρήγορα μουνι από ότι ένας μη εμφανίσιμος που βγάζει με λεφτά γκομενα.. Ο άνδρας γενικότερα μπορεί να βρει μουνι κ ως ασχημος με λεφτα, η γυναίκα αν είναι άσχημη μένει μπακουρα και αγαμητη ενεκαθεν.
Για να είσαι γυναίκα πρέπει να μοιάζεις με τον μακαρίτη τον Θεόδωρο Πάγκαλο για να καταφέρεις να μείνεις με το μουνί στο χέρι. Ο,τι τραγικό μπάζο κι αν είσαι, θα βρεθεί κάποιος να'ρθει να σου ρίξει κάνα μανίκι άμα του πεις θέλω σεξ. Μπορεί να μην κάτσει μετά για "ουσιώδη σχέση" που λες, δηλαδή να επενδύει μόνιμα χρόνο και χρήμα σε σένα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Χωρίς σεξ πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις.

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Εξήγησε μου που στον πούτσο εγώ θα κάτσω να ψάχνω ουσιώδη σχέση?
Εχω υπάρξει δυο διαφορετικές εκδόσεις του εαυτού μου.
Εγώ τώρα, με λεφτά κι εγώ πριν, χωρίς λεφτά.
Και νεότερος μάλιστα, αλλά χωρίς λεφτά.
Όσο καθάριζα αμερικάνικες χέστρες και έτρωγα από το soup kitchen με αστέγους μέχρι να μαζέψω λεφτά για κολέγιο, (που δεν ντρέπομαι ούτε στο ελάχιστον γι'αυτά) δεν γύριζε καμιά ούτε να με κατουρήσει. Δηλαδή ρεαλιστικά σκέψου το, ποια θα γύριζε με μουνί να σκεφτεί "αυτός εκεί που καθαρίζει τη χέστρα, λες να θέλει να κάνουμε ουσιώδη σχέση? κάτσε να τον ρωτήσω τα εσωψυχά του".
Σοβαρέψου λίγο, ούτε καν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχεις.
Καλό είναι να έχει ο καθένας και τα δυο, να είναι ανεξάρτητος οικονομικά οχι έχοντας τα πολλά λεφτά, αλλα έχοντας ικανοποιητικο αριθμό του να θεωρείται ανεξάρτητο και αυτοσυντηρουμενο ον, και να κάνει ένα επάγγελμα που ο ίδιος εκτιμα και νιώθει περήφανος. Τωρα αν λόγο αυτού δεν τον βλέπουν μουνια δικό τους το πρόβλημα και κόμπλεξ, τα μουνια αυτα είναι απλά μουνια. Τώρα αν είναι πιο άσχημη αυτή που σε εκτιμα για εκείνο το επάγγελμα και εσυ θες το ωραιο μουνι π σε θέλει μόνο με περισσότερα λεφτα σεβαστο απολύτως.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Καλό είναι να έχει ο καθένας και τα δυο, να είναι ανεξάρτητος οικονομικά οχι έχοντας τα πολλά λεφτά, αλλα έχοντας ικανοποιητικο αριθμό του να θεωρείται ανεξάρτητο και αυτοσυντηρουμενο ον, και να κάνει ένα επάγγελμα που ο ίδιος εκτιμα και νιώθει περήφανος. Τωρα αν λόγο αυτού δεν τον βλέπουν μουνια δικό τους το πρόβλημα και κόμπλεξ, τα μουνια αυτα είναι απλά μουνια. Τώρα αν είναι πιο άσχημη αυτή που σε εκτιμα για εκείνο το επάγγελμα και εσυ θες το ωραιο μουνι π σε θέλει μόνο με περισσότερα λεφτα σεβαστο απολύτως.
Οι γυναίκες που βγάζουν αρκετά λεφτά ψάχνουν άνδρες με ακόμα περισσότερα λεφτά.
Είναι κανόνας. Επίσης δεν υπάρχει ποτέ καμιά γυναίκα γόνιμης ηλικίας που θα σου πει "έχω αρκετά", πάντα όλες θέλουν κι άλλα και σκέφτονται "μήπως μπορώ να βρω κάτι καλύτερο?"

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Για να είσαι γυναίκα πρέπει να μοιάζεις με τον μακαρίτη τον Θεόδωρο Πάγκαλο για να καταφέρεις να μείνεις με το μουνί στο χέρι. Ο,τι τραγικό μπάζο κι αν είσαι, θα βρεθεί κάποιος να'ρθει να σου ρίξει κάνα μανίκι άμα του πεις θέλω σεξ. Μπορεί να μην κάτσει μετά για "ουσιώδη σχέση" που λες, δηλαδή να επενδύει μόνιμα

Οι γυναίκες που βγάζουν αρκετά λεφτά ψάχνουν άνδρες με ακόμα περισσότερα λεφτά.
Είναι κανόνας. Επίσης δεν υπάρχει ποτέ καμιά γυναίκα γόνιμης ηλικίας που θα σου πει "έχω αρκετά", πάντα όλες θέλουν κι άλλα και σκέφτονται "μήπως μπορώ να βρω κάτι καλύτερο?"
και οι άνδρες πάντα ψάχνουν την πιο όμορφη και πιο νέα

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
και οι άνδρες πάντα ψάχνουν την πιο όμορφη και πιο νέα
Ε, προφανώς. Αφού ο εγκέφαλος μου μου λέει πως η γριά δεν είναι γόνιμη και την διαγράφει πρακτικά απ'το οπτικό μου πεδίο. Τα πρότυπα που έχουμε για ομορφιά είναι όλα αναπαραγωγικά πρότυπα που δείχνουν υγεία και γονιμότητα. Δηλαδή την ικανότητα κάποιας να συλλάβει εύκολα, να κάνει ποιοτικούς απογόνους και μετά να επιβιώσει για να τους μεγαλώσει.
Εμείς δεν κυνηγάμε πλέον την αναπαραγωγή, κυνηγάμε την ευχαρίστηση του οργασμού, αλλά τα πρότυπα παραμένουν ίδια.
Εγώ δεν μπορώ να κάτσω να κάνω διαπραγματεύσεις με τον πούτσο μου σε φάση "σήκω με το ζόρι να γαμήσουμε την 60αρα με τον κώλο που'χει κρεμάσει μέχρι το γόνατο". Δεν θέλει, δεν μπορώ να του κάνω κάτι.
Ετσι είναι τα πράγματα. Εγώ έχω αποδεχτεί ότι δεν γαμάω χωρίς λεφτά, αυτές πρέπει να αποδεχτούν ότι δε θα δουν τα λεφτά μου από μια ηλικία και μετά.

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Ε, προφανώς. Αφού ο εγκέφαλος μου μου λέει πως η γριά δεν είναι γόνιμη και την διαγράφει πρακτικά απ'το οπτικό μου πεδίο. Τα πρότυπα που έχουμε για ομορφιά είναι όλα αναπαραγωγικά πρότυπα που δείχνουν υγεία και γονιμότητα. Δηλαδή την ικανότητα κάποιας να συλλάβει εύκολα, να κάνει ποιοτικούς απογόνους και μετά να επιβιώσει για να τους μεγαλώσει.
Εμείς δεν κυνηγάμε πλέον την αναπαραγωγή, κυνηγάμε την ευχαρίστηση του οργασμού, αλλά τα πρότυπα παραμένουν ίδια.
Εγώ δεν μπορώ να κάτσω να κάνω διαπραγματεύσεις με τον πούτσο μου σε φάση "σήκω με το ζόρι να γαμήσουμε την 60αρα με τον κώλο που'χει κρεμάσει μέχρι το γόνατο". Δεν θέλει, δεν μπορώ να του κάνω κάτι.
Ετσι είναι τα πράγματα. Εγώ έχω αποδεχτεί ότι δεν γαμάω χωρίς λεφτά, αυτές πρέπει να αποδεχτούν ότι δε θα δουν τα λεφτά μου από μια ηλικία και μετά.
δηλαδή φίλε εσυ όλα τα μουνια που τα γαμας τα γαμας με την λογική της αναπαραγωγής και τις γαστρωνεις όλες τις ελεεινές δίνοντας διατροφή και μη έχοντας φόβο ότι το παιδί σου σε όλες αυτές θα κάνει χάλια ανατροφη αφού δεν έχουν επίπεδο και μυαλό; Ασε τα περί γονιμότητας και περιορισου στο ότι σ αρέσει αυτό που βλεπεις

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Αντιστοίχως με την ίδια λογική οι γυναίκες κοιτάνε τα λεφτά που δείχνουν κύρος κ επιβολή κοινωνική με την ίδια λογική του ότι πλέον ο ισχυρός οικονομικά θα προστατεύσει τα παιδιά τους, παλιά ήταν ο πιο δυνατός σωματικά τώρα είναι αυτος που είναι κοινωνικά και οικονομικά. Αν δεν ισχύει κ αυτή η λογική περί αναπαραγωγικής εξέλιξης και όσον λες περί γονιμότητας το ότι παραμένουν τα πρότυπα ίδια τότε ότι μας βολεύει λες

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Ούτε ο άνδρας κάνει παιδιά όμως τότε γιατί μας λες ότι κοιτάει την νέα και ωραια επειδή είναι γόνιμη ως πρότυπο; ότι βολεύει στην αναπαραγωγική σου εξέλιξης λογική κρατάς. επειδή σ αρέσει αυτό που βλεπεις το γαμας οχι επειδή θες παιδιά, αν ήθελες παιδιά θα κοίταζες να έχει και επίπεδο και να κρίνεται ως ικανή μάνα ανατροφών των παιδιών σου, αλλιως θα τις γκάστρωνες. εσυ κοιτάς να γαμησεις και η άλλη κοιτάζει να βγάλει φράγκα για την πάρτυ της, είναι εγωιστικό ζήτημα και των δυο μεριων διαμορφωμένο σε πρότυπα κοινωνίας ΜΗ εξελικτικά.. για αυτό και έχουμε υπογεννητικότητα.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
δηλαδή φίλε εσυ όλα τα μουνια που τα γαμας τα γαμας με την λογική της αναπαραγωγής και τις γαστρωνεις όλες τις ελεεινές δίνοντας διατροφή και μη έχοντας φόβο ότι το παιδί σου σε όλες αυτές θα κάνει χάλια ανατροφη αφού δεν έχουν επίπεδο και μυαλό; Ασε τα περί γονιμότητας και περιορισου στο ότι σ αρέσει αυτό που βλεπεις
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?
Ο εγκέφαλός μου με πρήζει ίσα με 14 ώρες το 24ωρο "χέσε σε μουνιά" και με ψεκάζει με χημικά σαν πρεζάκια όταν το κάνω.
Εγώ τα'χω βρει κάπου στη μέση μαζί του και χύνω σε προφυλακτικό για μην με ξεσκίσουν σε διατροφές.
Κι ο λόγος που σου αρέσει αυτό που βλέπεις είναι επειδή το επιλέγει ο εγκέφαλος ως κάτι γόνιμο. Μεγάλες λεκάνες, μικρά χέρια, μικρά πόδια, μεγάλα βυζιά, όλα αυτά σημαίνουν υψηλό οιστρογόνο και γονιμότητα. Δεν μπορείς να τον αναγκάσεις να βλέπει ωραίες τις γριές με μαγκούρα. Περνάνε εκατοντάδες από δίπλα σου κάθε μέρα και ούτε καν τις αντιλαμβάνεσαι γιατί τις φιλτράρει ο εγκέφαλος για σένα. Γυναίκα μη γόνιμης ηλικίας για τον άνδρα έχει πεθάνει, είναι αόρατη.

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?
Ο εγκέφαλός μου με πρήζει ίσα με 14 ώρες το 24ωρο "χέσε σε μουνιά" και με ψεκάζει με χημικά σαν πρεζάκια όταν το κάνω.
Εγώ τα'χω βρει κάπου στη μέση μαζί του και χύνω σε προφυλακτικό για μην με ξεσκίσουν σε διατροφές.
Κι ο λόγος που σου αρέσει αυτό που βλέπεις είναι επειδή το επιλέγει ο εγκέφαλος ως κάτι γόνιμο. Μεγάλες λεκάνες, μικρά χέρια, μικρά πόδια, μεγάλα βυζιά, όλα αυτά σημαίνουν υψηλό οιστρογόνο και γονιμότητα. Δεν μπορείς να τον αναγκάσεις να βλέπει ωραίες τις γριές με μαγκούρα. Περνάνε εκατοντάδες από δίπλα σου κάθε μέρα και ούτε καν τις αντιλαμβάνεσαι γιατί τις φιλτράρει ο εγκέφαλος για σένα. Γυναίκα μη γόνιμης ηλικίας για τον άνδρα έχει πεθάνει, είναι αόρατη.
εγώ δεν ξερω τι λες μ αρέσουν οι ώριμες μιλφαρες 35-45 βυζαρουδες δηλαδή και μη γόνιμης ηλικίας που θα προσέφεραν συντροφιά και στοργή αντίστοιχα σε κάποιο παιδί και είναι δυναμικές έμπειρες ώριμες γυναίκες.. αλλο το γουστο το δικό σου και αλλο τι εκπροσωπεί τον κάθε ένα άνδρα. ίσως πολλοι κοιτάνε νεαρές αλλα υπάρχει κ ποσοστό που κοίταζει μεγαλύτερες γυναίκες

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Ούτε ο άνδρας κάνει παιδιά όμως τότε γιατί μας λες ότι κοιτάει την νέα και ωραια επειδή είναι γόνιμη ως πρότυπο; ότι βολεύει στην αναπαραγωγική σου εξέλιξης λογική κρατάς. επειδή σ αρέσει αυτό που βλεπεις το γαμας οχι επειδή θες παιδιά, αν ήθελες παιδιά θα κοίταζες να έχει και επίπεδο και να κρίνεται ως ικανή μάνα ανατροφών των παιδιών σου, αλλιως θα τις γκάστρωνες. εσυ κοιτάς να γαμησεις και η άλλη κοιτάζει να βγάλει φράγκα για την πάρτυ της, είναι εγωιστικό ζήτημα και των δυο μεριων διαμορφωμένο σε πρότυπα κοινωνίας ΜΗ εξελικτικά.. για αυτό και έχουμε υπογεννητικότητα.
Δε με απασχολεί το θέμα της υπογεννητικότητας. Δεν χρειαζόμαστε 8 δις στόματα να τρώνε και άλλες τόσες κωλοτρυπίδες να χέζουν. Βρείτε κάπου αλλού κορόιδα να δουλεύουν για να ταΐζουν το ασφαλιστικό σας Ponzie. Εγώ τα βρήκα στη μέση με το ορμονικό μου που μου λέει "γάμα" και γαμάω για να μ'αφήνει στην ησυχία μου τον υπόλοιπο χρόνο.

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
εγώ δεν ξερω τι λες μ αρέσουν οι ώριμες μιλφαρες 35-45 βυζαρουδες δηλαδή και μη γόνιμης ηλικίας που θα προσέφεραν συντροφιά και στοργή αντίστοιχα σε κάποιο παιδί και είναι δυναμικές έμπειρες ώριμες γυναίκες.. αλλο το γουστο το δικό σου και αλλο τι εκπροσωπεί τον κάθε ένα άνδρα. ίσως πολλοι κοιτάνε νεαρές αλλα υπάρχει κ ποσοστό που κοίταζει μεγαλύτερες γυναίκες
Το βρίσκω λογικό, αφού από πάνω ανέλυσες το οιδιπόδειο. Οι περισσότεροι που μένουν με τη μάνα τους και την έχουν για πρότυπο είναι στα ίδια γούστα με σένα και θέλουν γκόμενα σαν τη μάνα.

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Δε με απασχολεί το θέμα της υπογεννητικότητας. Δεν χρειαζόμαστε 8 δις στόματα να τρώνε και άλλες τόσες κωλοτρυπίδες να χέζουν. Βρείτε κάπου αλλού κορόιδα να δουλεύουν για να ταΐζουν το ασφαλιστικό σας Ponzie. Εγώ τα βρήκα στη μέση με το ορμονικό μου που μου λέει "γάμα" και γαμάω για να μ'αφήνει στην ησυχία μου τον υπόλοιπο χρόνο.
Ευτυχώς για καλη μας τύχη δεν σε αφορά το θέμα της υπογεννητικότητας και δεν ενίσχυσες στην αναπαραγωγή, καλό είναι να έχουμε αυτογνωσία του εαυτού και των καταστάσεων όλοι μας ισως μαλιστα καλύτερα θα ήταν να εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος διότι μόνο καταστρέφει σιγά σιγά τον κόσμο.

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Το βρίσκω λογικό, αφού από πάνω ανέλυσες το οιδιπόδειο. Οι περισσότεροι που μένουν με τη μάνα τους και την έχουν για πρότυπο είναι στα ίδια γούστα με σένα και θέλουν γκόμενα σαν τη μάνα.
Και αυτοί οπως εσυ που τρώγανε ξυλο από την μάνα και μισούν την μάνα τους αντιστοίχως μισούν το γυναικείο φυλο και καταντάνε μπακουριδες πηδώντας νεαρά πουτανακια με λεφτά. Λογικό να μισείς μια γυναίκα στην ηλικία της μάνας σου όταν στο μυαλό σου έρχεται η ανατροφη που σου έκανε.. Αντιστοίχως μη έχοντας ζήσει σε μια φυσιολογική οικογένεια νιώθεις ανίκανος να κανεις δική σου οικογένεια και κοιτας μόνο να πηδάς νεαρές ανώριμες για να ξεδίνεις. Υπάρχουν κάποιοι που δεν ακολουθούν τα δράματα των γονιών τους και γίνονται καλύτεροι προς ενημέρωση σου

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.298
Πόντοι
7.195
Δεν υπάρχει ο όρος "γυναικοκτονία"! Πόσες φορές πρέπει να το πούμε; Είναι μία καινούρια εφεύρεση των "νεοδικαιωματιστών"! O κανονικός και προβλεπόμενος όρος είναι, ΄΄οπως αναφέρονταν παλιά, η ανθρωποκτονία (και ήταν η σωστή)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom