Δείχνετε ποσο σημαντικό είναι να υπάρχει ο όρος γυναικτονια όταν έχει πεθανει μια γυναίκα και το μόνο που ασχολείστε είναι η λεξη και άλλος ένας τρόπος να θάψετε γυναίκες υποτιθέμενες που διαμόρφωσαν την ορολογία. Οχι, δεν είναι αυτονόητο ότι οι γυναίκες είναι άνθρωποι, και σας πονάει αυτό που διευκρινίζεται νομικα, ένας τύπος σκότωσε την γυναίκα του όπως κ άλλοι πολλοι άνδρες έχουν κάνει και κάνουν, είναι ένα συντριπτικά πιο σύνηθες φαινόμενο άνδρας να δολοφονεί την γυναίκα του και οχι το αντίστροφο, για αυτό και ποινικά όσο λογικά και νομικα έχει διαμορφωθεί αυτή η ορολογία που αποτελεί ένα ζήτημα κοινωνικό που ορισμένοι ίσως δεν αντιλαμβάνεστε και θέλετε να μειώσετε. Οι περισσότερες ανθρωποκτονίες γίνονται από άνδρες σε άνδρες, στην συνέχεια γίνονται γυναικοκτονιες δηλαδή άνδρες τις γυναίκες τους και τελευταία σπανίως ανδροκτονιες. Ο λογος που δεν βλέπετε συχνά τον όρο αυτό είναι διότι δεν συμβαίνουν όσο οι άλλες περιπτώσεις so get over it, το θέμα δεν είναι ο φεμιναζισμος κ ότι προσπαθείτε ν πείτε αλλά η πατριαρχία που βάζει στο μυαλό συζύγων ότι είναι κτήμα τους και δεν έχουν αλλο λόγο ύπαρξης αν δν είναι μαζί τους που νομίζουν ότι τους δίνει το δικαίωμα να αφαιρέσουν την ζωή άλλου ανθρώπου, μιλάμε για δολοφονία, φόνο, ποινικό και ανθρώπινο έγκλημα που έκανε αυτος ο άνδρας και το δικαιολόγησε και θεώρησε απόλυτα φυσιολογικό επειδή εκείνη προχώρησε την ζωή της αφού είχαν χωρίσει…
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κρήτη – Νέα γυναικοκτονία – Σκότωσε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 240
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.963
- Πόντοι
- 6.946
Άλλαξε τον τίτλο τύπε μου, το woke μας έφαγε.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.963
- Πόντοι
- 6.946
Έγκλημα στη Σαλαμίνα: Είχε αλλάξει σπίτι, πήρε panic button αλλά ο φονιάς πρόλαβε την 43χρονη
Η 43χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση και ακολούθησε όλες τις οδηγίες των αστυνομικών - Τι λένε στο protothema.gr φίλη και γείτονας του θύματοςwww.protothema.gr
Με διπλή ταυτότητα και «σκοτεινό» παρελθόν ο 71χρονος - Είχε κακοποιήσει και την πρώην γυναίκα του | in.gr
Ο δράστης είχε κατηγορηθεί το 2013 για σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή και κακοποίηση της 51χρονης τότε συντρόφου του στη Νέα Φιλαδέλφεια - Το 2019 καταδικάστηκε σε 1,5 χρόνο φυλάκιση
www.in.gr
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.427
- Πόντοι
- 446
Δείχνετε ποσο σημαντικό είναι να υπάρχει ο όρος γυναικτονια όταν έχει πεθανει μια γυναίκα και το μόνο που ασχολείστε είναι η λεξη και άλλος ένας τρόπος να θάψετε γυναίκες υποτιθέμενες που διαμόρφωσαν την ορολογία. Οχι, δεν είναι αυτονόητο ότι οι γυναίκες είναι άνθρωποι, και σας πονάει αυτό που διευκρινίζεται νομικα, ένας τύπος σκότωσε την γυναίκα του όπως κ άλλοι πολλοι άνδρες έχουν κάνει και κάνουν, είναι ένα συντριπτικά πιο σύνηθες φαινόμενο άνδρας να δολοφονεί την γυναίκα του και οχι το αντίστροφο, για αυτό και ποινικά όσο λογικά και νομικα έχει διαμορφωθεί αυτή η ορολογία που αποτελεί ένα ζήτημα κοινωνικό που ορισμένοι ίσως δεν αντιλαμβάνεστε και θέλετε να μειώσετε. Οι περισσότερες ανθρωποκτονίες γίνονται από άνδρες σε άνδρες, στην συνέχεια γίνονται γυναικοκτονιες δηλαδή άνδρες τις γυναίκες τους και τελευταία σπανίως ανδροκτονιες. Ο λογος που δεν βλέπετε συχνά τον όρο αυτό είναι διότι δεν συμβαίνουν όσο οι άλλες περιπτώσεις so get over it, το θέμα δεν είναι ο φεμιναζισμος κ ότι προσπαθείτε ν πείτε αλλά η πατριαρχία που βάζει στο μυαλό συζύγων ότι είναι κτήμα τους και δεν έχουν αλλο λόγο ύπαρξης αν δν είναι μαζί τους που νομίζουν ότι τους δίνει το δικαίωμα να αφαιρέσουν την ζωή άλλου ανθρώπου, μιλάμε για δολοφονία, φόνο, ποινικό και ανθρώπινο έγκλημα που έκανε αυτος ο άνδρας και το δικαιολόγησε και θεώρησε απόλυτα φυσιολογικό επειδή εκείνη προχώρησε την ζωή της αφού είχαν χωρίσει
Μία ερώτηση όταν σκοτώνει η λεσβία/αμφιφυλοφίλη γυναίκα την συντροφό της είναι γυναικοκτονία ή είναι ανθρωποκτονία αυτό;
Αν ήτανε μελαμψός ο δράστης για ανθρωποκτονία θα κατηγορόταν όχι γυναικοκτονία στην πλειοψηφία της Ευρώπης αν ήτανε λευκός χριστιανός άντρας θα τον σταυρώνανε και θα του δίνανε τη μέγιστη ποινή γιατί είναι λευκός.
Βιάζει μουσουλμάνος/μελαμψός γυναίκα σιγή ισχθύος από τις φεμινίστριες και metooδες το κάνει λευκός γίνεται ο κακός χαμός.
τι ακριβώς λες καταλαβαίνεις; Οποιοσδήποτε σκοτώνει γυναίκα γίνεται ή θα έπρεπε να γίνεται χαμος, αλλο αν εσυ θίγεσαι όταν το κάνει λευκός και τον βγάζουν οι ειδήσεις.. Στους μουσουλμάνους βιάζουν συνεχώς γυναίκες και τις σκοτωνουν κ δεν είναι καμία είδηση δυστυχώς για εκείνους όπως και δεν υπάρχουν πολλοι στην ελλάδα για αυτο κ ίσως αφού δν υπάρχουν δεν βιάζουν τόσες για να τους παρατηρείς στις ειδήσεις. Btw και οι έλληνες μελαμψός λαός θεωρείται. Όσον αφορά τις λεσβίες, ναι μια γυναίκα αν σκοτωσει γυναίκα είναι γυναικοκτονια γιατί από ορισμού του είναι ο φόνος γυναίκας που είχε/ έχει ΣΧΕΣΗ με το άτομο.Μία ερώτηση όταν σκοτώνει η λεσβία/αμφιφυλοφίλη γυναίκα την συντροφό της είναι γυναικοκτονία ή είναι ανθρωποκτονία αυτό;
Αν ήτανε μελαμψός ο δράστης για ανθρωποκτονία θα κατηγορόταν όχι γυναικοκτονία στην πλειοψηφία της Ευρώπης αν ήτανε λευκός χριστιανός άντρας θα τον σταυρώνανε και θα του δίνανε τη μέγιστη ποινή γιατί είναι λευκός.
Βιάζει μουσουλμάνος/μελαμψός γυναίκα σιγή ισχθύος από τις φεμινίστριες και metooδες το κάνει λευκός γίνεται ο κακός χαμός.
άρα να μην γίνεται χαμος στους λευκούς που βιάζουν αν δεν γίνεται κ από τις μουσουλμάνες όταν τις βιάζουν που αν κάνουν χαμό έχουν λιθοβοληθεί… πολύ προοδευτικός είσαι μπραβοΜία ερώτηση όταν σκοτώνει η λεσβία/αμφιφυλοφίλη γυναίκα την συντροφό της είναι γυναικοκτονία ή είναι ανθρωποκτονία αυτό;
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.427
- Πόντοι
- 446
Ναι θίγομαι γιατί υπάρχει εκστρατεία στη Δύση εναντίον των λευκών ανθρώπων να τους βάλουν στο περιθώριο σε όλους τους τομείς της ζωής και να τρώνε τις μέγιστες ποινές που φτάνει σε σημείο γενοκτονίας των λευκών και να μας αντικαταστήσουν με ασιάτες και αφρικανούς αν παρατηρείς ακόμα και στα διαφημιστικά λευκές γυναίκες με κίτρινους/μελαμψούς συντρόφους ή λευκές γυναίκες με μωρά μιγάδες ή λένε στις ειδήσεις ο μελαμψός σκότωσε τη συντρόφο του και να είναι θέμα το πολύ 2 ημερών και η γυναικοκτονία από λευκό να είναι τουλάχιστον 2 εβδομάδες σχεδόν σε όλα τα mainstream κανάλια. Ένα άλλο που βλέπω στην κοινωνία λευκές γυναίκες 30-35 χρονών "περασμένα μεγάλεια" να τα έχουν με μελαμψούς ή είναι παντρεμένες και να έχουν μέχρι 5 μιγάδες παιδιά αυτό δεν είναι γενοκτονία των άσπρων;τι ακριβώς λες καταλαβαίνεις; Οποιοσδήποτε σκοτώνει γυναίκα γίνεται ή θα έπρεπε να γίνεται χαμος, αλλο αν εσυ θίγεσαι όταν το κάνει λευκός και τον βγάζουν οι ειδήσεις.. Στους μουσουλμάνους βιάζουν συνεχώς γυναίκες και τις σκοτωνουν κ δεν είναι καμία είδηση δυστυχώς για εκείνους όπως και δεν υπάρχουν πολλοι στην ελλάδα για αυτο κ ίσως αφού δν υπάρχουν δεν βιάζουν τόσες για να τους παρατηρείς στις ειδήσεις. Btw και οι έλληνες μελαμψός λαός θεωρείται. Όσον αφορά τις λεσβίες, ναι μια γυναίκα αν σκοτωσει γυναίκα είναι γυναικοκτονια γιατί από ορισμού του είναι ο φόνος γυναίκας που είχε/ έχει ΣΧΕΣΗ με το άτομο.
Για την ενημερωσή σου
η αμφιφυλοφιλη γυναίκα έχει 49 τοις εκατό πιθάνοτητηες να σκοτωθεί απο τον/τήν συντροφό της
η ομοφυλόφιλη γυναίκα 29 τοις εκατό τήν συντροφό της
η ετεροφυλόφιλη γυναίκα 17 τοις εκατό από τον συντροφό της
ο καθένας με όποιον θέλει τα φτιάχνει και όσα θέλει παιδιά κάνει.. θέλει μαύρο μαύρο θα πάρει θέλει άσπρο άσπρο θα πάρει.. στις ειδήσεις δεν δείχνουν τους μαύρους ή μελαμψούς γιατί δεν υπάρχουν στην ελλάδα.. όταν ένας πρόσφατα είχε σκοτωσει μια βιολόγο πριν κανα χρονο θυμάμαι τ έπαιζε όλη μέρα επι κανα μήνα.. φέτος έχουν υπάρξει κάμποσοι λευκοί που σκότωσαν γυναίκες τους κ καλά κάνουν που τους ξεφτιλίζουν στις ειδήσεις. Για την ενημέρωση σου δεν ισχύει τα όσα ειπες περί ποσοστών διότι ατυχείς να εχω διαβάσει έρευνες περί του θέματος κ οχι από google αλλά από google scholar και pubmed που έχει φερέγγυες έρευνες και η συντριπτική πλειονότητα φόνων σε σχέσεις γίνεται από άνδρες σε γυναίκες ή από άνδρες σε άνδρες ομοφυλοφίλων ζευγαριών.. αυτά περί φυλου και πιθανότητας φόνου..Ναι θίγομαι γιατί υπάρχει εκστρατεία στη Δύση εναντίον των λευκών ανθρώπων να τους βάλουν στο περιθώριο σε όλους τους τομείς της ζωής και να τρώνε τις μέγιστες ποινές που φτάνει σε σημείο γενοκτονίας των λευκών και να μας αντικαταστήσουν με ασιάτες και αφρικανούς αν παρατηρείς ακόμα και στα διαφημιστικά λευκές γυναίκες με κίτρινους/μελαμψούς συντρόφους ή λευκές γυναίκες με μωρά μιγάδες ή λένε στις ειδήσεις ο μελαμψός σκότωσε τη συντρόφο του και να είναι θέμα το πολύ 2 ημερών και η γυναικοκτονία από λευκό να είναι τουλάχιστον 2 εβδομάδες σχεδόν σε όλα τα mainstream κανάλια. Ένα άλλο που βλέπω στην κοινωνία λευκές γυναίκες 30-35 χρονών "περασμένα μεγάλεια" να τα έχουν με μελαμψούς ή είναι παντρεμένες και να έχουν μέχρι 5 μιγάδες παιδιά αυτό δεν είναι γενοκτονία των άσπρων;
Για την ενημερωσή σου
η αμφιφυλοφιλη γυναίκα έχει 49 τοις εκατό πιθάνοτητηες να σκοτωθεί απο τον/τήν συντροφό της
η ομοφυλόφιλη γυναίκα 29 τοις εκατό τήν συντροφό της
η ετεροφυλόφιλη γυναίκα 17 τοις εκατό από τον συντροφό της
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.427
- Πόντοι
- 446
Οι γυναίκες άνω των 30 προσγειόνονται στην πραγματικότητα και τα βρίσκουν σκούρα επειδή δεν περνάει η μπογιά τους και άρχιζουν να νιώθουν την μοναξιά να χτυπάει τη πόρτα, την φοβούνται και είναι πιο επιρρεπής ψυχολογικά από τους άντρες. Σχέδον όλοι οι λευκοί άντρες τις έχουν γραμμένες στα παλιά τους παππούτσια και πάνε στους μαύρους που ψάχνουν ένα ευρωπαικό διαβατήριο και ας δεν το δείχνουν άμεσα. Δεν συμφέρει στα mainstream κανάλια να λένε για τους φονιάδες μαύρους/κιτρινους γιατί θα φάνε προστίμο από το κράτος. Google scholar και puremed δείχνουν μόνο mainstream ειδήσεις αν κοιτάξεις τις εναλλακτικές ειδήσεις που είναι πιο αντικειμενεικές θα φρίξεις πιστεύω.ο καθένας με όποιον θέλει τα φτιάχνει και όσα θέλει παιδιά κάνει.. θέλει μαύρο μαύρο θα πάρει θέλει άσπρο άσπρο θα πάρει.. στις ειδήσεις δεν δείχνουν τους μαύρους ή μελαμψούς γιατί δεν υπάρχουν στην ελλάδα.. όταν ένας πρόσφατα είχε σκοτωσει μια βιολόγο πριν κανα χρονο θυμάμαι τ έπαιζε όλη μέρα επι κανα μήνα.. φέτος έχουν υπάρξει κάμποσοι λευκοί που σκότωσαν γυναίκες τους κ καλά κάνουν που τους ξεφτιλίζουν στις ειδήσεις. Για την ενημέρωση σου δεν ισχύει τα όσα ειπες περί ποσοστών διότι ατυχείς να εχω διαβάσει έρευνες περί του θέματος κ οχι από google αλλά από google scholar και pubmed που έχει φερέγγυες έρευνες και η συντριπτική πλειονότητα φόνων σε σχέσεις γίνεται από άνδρες σε γυναίκες ή από άνδρες σε άνδρες ομοφυλοφίλων ζευγαριών.. αυτά περί φυλου και πιθανότητας
aunanisths
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2023
- Like
- 897
- Πόντοι
- 81
Θα στο εξηγήσω με απλά λόγια.Δείχνετε ποσο σημαντικό είναι να υπάρχει ο όρος γυναικτονια όταν έχει πεθανει μια γυναίκα και το μόνο που ασχολείστε είναι η λεξη και άλλος ένας τρόπος να θάψετε γυναίκες υποτιθέμενες που διαμόρφωσαν την ορολογία. Οχι, δεν είναι αυτονόητο ότι οι γυναίκες είναι άνθρωποι, και σας πονάει αυτό που διευκρινίζεται νομικα, ένας τύπος σκότωσε την γυναίκα του όπως κ άλλοι πολλοι άνδρες έχουν κάνει και κάνουν, είναι ένα συντριπτικά πιο σύνηθες φαινόμενο άνδρας να δολοφονεί την γυναίκα του και οχι το αντίστροφο, για αυτό και ποινικά όσο λογικά και νομικα έχει διαμορφωθεί αυτή η ορολογία που αποτελεί ένα ζήτημα κοινωνικό που ορισμένοι ίσως δεν αντιλαμβάνεστε και θέλετε να μειώσετε. Οι περισσότερες ανθρωποκτονίες γίνονται από άνδρες σε άνδρες, στην συνέχεια γίνονται γυναικοκτονιες δηλαδή άνδρες τις γυναίκες τους και τελευταία σπανίως ανδροκτονιες. Ο λογος που δεν βλέπετε συχνά τον όρο αυτό είναι διότι δεν συμβαίνουν όσο οι άλλες περιπτώσεις so get over it, το θέμα δεν είναι ο φεμιναζισμος κ ότι προσπαθείτε ν πείτε αλλά η πατριαρχία που βάζει στο μυαλό συζύγων ότι είναι κτήμα τους και δεν έχουν αλλο λόγο ύπαρξης αν δν είναι μαζί τους που νομίζουν ότι τους δίνει το δικαίωμα να αφαιρέσουν την ζωή άλλου ανθρώπου, μιλάμε για δολοφονία, φόνο, ποινικό και ανθρώπινο έγκλημα που έκανε αυτος ο άνδρας και το δικαιολόγησε και θεώρησε απόλυτα φυσιολογικό επειδή εκείνη προχώρησε την ζωή της αφού είχαν χωρίσει…
Όταν μου υπερτονίζεις "γυναικοκτονίες", μου δείχνεις με μία μόνο λέξη πως είμαι υπάνθρωπος. Πως είμαι πολίτης Β' κατηγορίας. Χωρίς να'χω κάνει κάτι κιόλας, απλά ο πατέρας μου έριχνε περισσότερα σπερματοζωάρια με Υ εκείνη την ώρα και έτυχε να βγω αναλώσιμος. Και μου το τονίζεις συνέχεια, γιατί αν καθαρίσουν εμένα θα πάρω 3 προτάσεις αναφορά σε ένα άρθρο του κώλου που δεν θα το διαβάσει κανείς και δεν θα με αναλύουν απ'το πρωί μέχρι το βράδυ στα κανάλια.
Πρακτικά, αυτό μου δείχνεις.
Πως όταν σκοτώνουν εμένα, είναι business as usual. Όταν σκοτώνουν ιερή αγελάδα με μουνί, είναι η χειρότερη αμαρτία. Όταν σκοτώνεται άνδρας, οκ, χεστήκαμε, καθημερινότητα.
Επίσης, γιατί χρειαζόμαστε όλες αυτές τις κατηγορίες βάρους? Η ανθρωποκτονία είναι ανθρωποκτονία, δεν παίζουμε Ολυμπιακούς στη πυγμαχία.
Ξέρω, "μα είναι πιο αδύναμες και ευγενή άμυλα και όλες αυτές οι μαλακίες".
Οι γυναίκες, που συχνά πυκνά σκοτώνουν παιδιά, που είναι πιο αδύναμα, τι κάνουν δηλαδή, που'ναι ευγενή πλάσματα? Τους δίνουν κανένα προβάδισμα να τρέξουν πριν τα καθαρίσουν?
Ο λόγος που αντιδράμε στη λέξη γυναικοκτονία είναι επειδή όλα τα είδη πιθήκων στον πλανήτη έχουμε έμφυτη την αίσθηση της αδικίας και της άνισης μεταχείρισης.
Και ο δεύτερος λόγος που όλες αυτές οι παπαριές είναι τρέντυ στις μέρες μας είναι γιατί συμφέρει οικονομικά. Ουσιαστικά έχουμε χριστιανισμό v2.0 στη χειρότερη του έκδοση, τη καθολική όπου προσπαθούν να σου περάσουν την εμμονή πως φταις για όλα για κάποιο προπατορικό αμάρτημα που γεννήθηκες με αρχίδια και πρέπει να μετανοείς συνέχεια και να πληρώνεις. Είναι συμφέρον οικονομικά να κοπανάς τους άνδρες σαν τη πινιάτα και να πέφτουν λεφτά απ'τις τσέπες τους, επειδή είναι η παραγωγική μερίδα του πληθυσμού.
Η ανθρωποκτονία είναι λάθος, τελεία. Ως εκεί φτάνει, δεν χρειαζόμαστε κατηγοριοποιήσεις. Οι αριστερόχειρες που σκοτώνουν δεξιόχειρες δεν είναι χειρότεροι από δεξιόχειρες που σκοτώνουν άλλους δεξιόχειρες. Ούτε καλύτεροι. Όλοι είναι κρέας και το κρέας πονάει.
Μόλις διάβασα αυτό που ειπες «όταν σκοτώσουν ιερη αγελάδα με μουνι» σταματησα δε με ενδιαφέρει η γνώμη σου όταν χαρακτηρίζεις έτσι το θηλυκό φυλοΘα στο εξηγήσω με απλά λόγια.
Όταν μου υπερτονίζεις "γυναικοκτονίες", μου δείχνεις με μία μόνο λέξη πως είμαι υπάνθρωπος. Πως είμαι πολίτης Β' κατηγορίας. Χωρίς να'χω κάνει κάτι κιόλας, απλά ο πατέρας μου έριχνε περισσότερα σπερματοζωάρια με Υ εκείνη την ώρα και έτυχε να βγω αναλώσιμος. Και μου το τονίζεις συνέχεια, γιατί αν καθαρίσουν εμένα θα πάρω 3 προτάσεις αναφορά σε ένα άρθρο του κώλου που δεν θα το διαβάσει κανείς και δεν θα με αναλύουν απ'το πρωί μέχρι το βράδυ στα κανάλια.
Πως όταν σκοτώνουν εμένα, είναι business as usual. Όταν σκοτώνουν ιερή αγελάδα με μουνί, είναι η χειρότερη αμαρτία. Όταν σκοτώνεται άνδρας, οκ, χεστήκαμε, καθημερινότητα.
Επίσης, γιατί χρειαζόμαστε όλες αυτές τις κατηγορίες βάρους? Η ανθρωποκτονία είναι ανθρωποκτονία, δεν παίζουμε Ολυμπιακούς στη πυγμαχία.
Οι γυναίκες, που συχνά πυκνά σκοτώνουν παιδιά, που είναι πιο αδύναμα, τι κάνουν δηλαδή, που'ναι ευγενή πλάσματα? Τους δίνουν κανένα προβάδισμα να τρέξουν πριν τα καθαρίσουν?
Ο λόγος που αντιδράμε στη λέξη γυναικοκτονία είναι επειδή όλα τα είδη πιθήκων στον πλανήτη έχουμε έμφυτη την αίσθηση της αδικίας και της άνισης μεταχείρισης.
Και ο δεύτερος λόγος που όλες αυτές οι παπαριές είναι τρέντυ στις μέρες μας είναι γιατί συμφέρει οικονομικά. Ουσιαστικά έχουμε χριστιανισμό v2.0 στη χειρότερη του έκδοση, τη καθολική όπου προσπαθούν να σου περάσουν την εμμονή πως φταις για όλα για κάποιο προπατορικό αμάρτημα που γεννήθηκες με αρχίδια και πρέπει να μετανοείς συνέχεια και να πληρώνεις. Είναι συμφέρον οικονομικά να κοπανάς τους άνδρες σαν τη πινιάτα και να πέφτουν λεφτά απ'τις τσέπες τους, επειδή είναι η παραγωγική μερίδα του πληθυσμού.
Η ανθρωποκτονία είναι λάθος, τελεία. Ως εκεί φτάνει, δεν χρειαζόμαστε κατηγοριοποιήσεις. Οι αριστερόχειρες που σκοτώνουν δεξιόχειρες δεν είναι χειρότεροι από δεξιόχειρες που σκοτώνουν άλλους δεξιόχειρες. Ούτε καλύτεροι. Όλοι είναι κρέας και το κρέας πονάει.
Τελευταία τροποποίηση:
Οι άνδρες κάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό φόνων είτε σκοτώσουν γυναίκα είτε το ίδιο τους φυλο, επειδή συντριπτικά συχνότερα σκοτωνουν εκεινοι συντρόφους το βλεπεις στις ειδήσεις έχει βγει ορολογία αποτελεί μείζων κοινωνικό ζήτημα και παίζεται στις ειδήσεις. Τώρα όλα τα κομπλεξικά περί της λέξης τι σε νοιάζουν αφού άνδρας σκότωσε γυναίκα; δολοφόνος είσαι και θίχτηκες;;; πάνε κανε κ εσυ ορολογία της λέξης για το ανδρικο φυλο κ βρες καμία να σε ξεκάνει να τελειώνουμε μια χαρά θα σε παίξουν οι ειδήσεις απλά εσυ κ κάθε μυσογινης δεν θα δώσετε βάση σ αυτό γιατί δεν σας βολεύειΟι γυναίκες άνω των 30 προσγειόνονται στην πραγματικότητα και τα βρίσκουν σκούρα επειδή δεν περνάει η μπογιά τους και άρχιζουν να νιώθουν την μοναξιά να χτυπάει τη πόρτα, την φοβούνται και είναι πιο επιρρεπής ψυχολογικά από τους άντρες. Σχέδον όλοι οι λευκοί άντρες τις έχουν γραμμένες στα παλιά τους παππούτσια και πάνε στους μαύρους που ψάχνουν ένα ευρωπαικό διαβατήριο και ας δεν το δείχνουν άμεσα. Δεν συμφέρει στα mainstream κανάλια να λένε για τους φονιάδες μαύρους/κιτρινους γιατί θα φάνε προστίμο από το κράτος. Google scholar και puremed δείχνουν μόνο mainstream ειδήσεις αν κοιτάξεις τις εναλλακτικές ειδήσεις που είναι πιο αντικειμενεικές θα φρίξεις πιστεύω.
Και οχι φίλε δεν χαρακτηρίζει και μειώνει το φυλο σου η λεξη γυναικοκτονια, αλλά τους άνδρες δολοφόνους συντρόφων τους. Τώρα αν εσυ είσαι εν μέρη ψυχωτικός wanna be δολοφόνος και θίχτηκες άλλο ζήτημαΜόλις διάβασα αυτό που ειπες «όταν σκοτώσουν ιερη αγελάδα με μουνι» σταματησα δε με ενδιαφέρει η γνώμη σου όταν χαρακτηρίζεις έτσι το θηλυκό φυλο μισογυνη
Και ναι καλά κάνουν και κάνουν τον διαχωρισμό μεταξύ ανθρώπου και γυναίκας στον ορο ανθρωποκτονία και γυναικοκτονια γιατί λίγο δύσκολο κάποιοι φαίνεται να το αντιληφθούν ότι είναι το ίδιο όταν τις χαρακτηρίζουν ως ζώα αγελάδες και αντικείμενα..Θα στο εξηγήσω με απλά λόγια.
Επίσης επειδή ανέφερες όρους βιολογίας που επίσης δεν φαίνεται να ξερεις, ο άνδρας, το ανδρικο φυλο, φέρει ΕΝΑ μόνο φυλετικό χρωμόσωμα Y, έχει το Χ και Y, και η γυναίκα έχει 2Χ, αν τύχει να πάρεις το ΕΝΑ Υ είναι αυτό που θα σε ορίσει ως άνδρα και το Χ της μητέρας.Δεν μπορεις να εχεις παραπάνω από 2Υ αν είσαι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ άνδρας ή μόνο 2Υ διότι πεθαίνεις. Με ΧΧ είσαι γυναίκα και με ΧΥΥ εχεις σύνδρομο το οποίο οφείλεται στο ότι πριν φτιαχτει το γονιμοποιημένο ωάριο στον κυτταρικό κύκλο της κυτταρικής διαίρεσης το ΕΝΑ και μοναδικό Υ χρωμόσωμα που διπλασιάστηκε για να δωθεί ουσιαστικά μέσα στο ωάριο και να το γονιμοποιήσει δεν χωρίστηκε σωστα σε αλλο κύτταρο κ μείνανε 2 στο ίδιο, ειναι γενετικό λάθος, όπως και να έχει αυτά βγαίνουν στα σπέρματα ή σε ένα γονιμοποιημένο ωάριο μέσα στην μήτρα της μάνας και στην συνέχεια στο παιδί με ασθένεια, εσυ ένα Υ εξακολουθείς να εχεις στο ΔΝΑ σου ως φυσιολογικός άνδρας.Θα στο εξηγήσω με απλά λόγια.
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.427
- Πόντοι
- 446
Δεν είμαι δολοφόνος αλλα το μίσος που δείχνουν οι φεμινίστριες και τα ΜΜΕ για τους άντρες είναι απερίγραπτο στη Δύση και μιγογύνης δεν είναι απαραίτητα ο άντρας είναι και η παραδοσιακή γυναίκα που υπερασπίζεται τις παραδόσεις ήθη και εθίμα, αμερικάνα youtuber που υπερασπίζεται τις παραδόσεις οι φεμινίστριες την αποκάλεσαν μισογύνη γιατί δεν τους άρεσαν οι αλήθειες που έλεγε για την κατάσταση που επικρατεί στις σημερινές σχέσεις.Οι άνδρες κάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό φόνων είτε σκοτώσουν γυναίκα είτε το ίδιο τους φυλο, επειδή συντριπτικά συχνότερα σκοτωνουν εκεινοι συντρόφους το βλεπεις στις ειδήσεις έχει βγει ορολογία αποτελεί μείζων κοινωνικό ζήτημα και παίζεται στις ειδήσεις. Τώρα όλα τα κομπλεξικά περί της λέξης τι σε νοιάζουν αφού άνδρας σκότωσε γυναίκα; δολοφόνος είσαι και θίχτηκες;;; πάνε κανε κ εσυ ορολογία της λέξης για το ανδρικο φυλο κ βρες καμία να σε ξεκάνει να τελειώνουμε μια χαρά θα σε παίξουν οι ειδήσεις απλά εσυ κ κάθε μυσογινης δεν θα δώσετε βάση σ αυτό γιατί δεν σας βολεύει
Φεμινισμός = Μισανδρισμός
Αν είσαι υπερμαχος του φεμινισμού βρές μια φεμινιστρία να σου καταστρέψει τη ζωή και να σου πάρει τους κόπους μίας ζωής πολύ χαλαρά (ακίνητα, διατροφές κηδεμονίες παιδιών).
aunanisths
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2023
- Like
- 897
- Πόντοι
- 81
Το κάθε σπερματοζωάριο κουβαλάει ή Χ ή Υ κι αν το Χ τύχει να γονιμοποιήσει το ωάριο βγαίνει ΧΧ κι αν το Υ, τότε ΧΥ. Κατάλαβες τι είπα κι άσε τα μαθήματα βιολογία για να πουλήσεις παραπάνω μούρη.Επίσης επειδή ανέφερες όρους βιολογίας που επίσης δεν φαίνεται να ξερεις, ο άνδρας, το ανδρικο φυλο, φέρει ΕΝΑ μόνο φυλετικό χρωμόσωμα Y, έχει το Χ και Y, και η γυναίκα έχει 2Χ, αν τύχει να πάρεις το ΕΝΑ Υ είναι αυτό που θα σε ορίσει ως άνδρα και το Χ της μητέρας.Δεν μπορεις να εχεις παραπάνω από 2Υ αν είσαι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ άνδρας ή μόνο 2Υ διότι πεθαίνεις. Με ΧΧ είσαι γυναίκα και με ΧΥΥ εχεις σύνδρομο το οποίο οφείλεται στο ότι πριν φτιαχτει το γονιμοποιημένο ωάριο στον κυτταρικό κύκλο της κυτταρικής διαίρεσης το ΕΝΑ και μοναδικό Υ χρωμόσωμα που διπλασιάστηκε για να δωθεί ουσιαστικά μέσα στο ωάριο και να το γονιμοποιήσει δεν χωρίστηκε σωστα σε αλλο κύτταρο κ μείνανε 2 στο ίδιο, ειναι γενετικό λάθος, όπως και να έχει αυτά βγαίνουν στα σπέρματα ή σε ένα γονιμοποιημένο ωάριο μέσα στην μήτρα της μάνας και στην συνέχεια στο παιδί με ασθένεια, εσυ ένα Υ εξακολουθείς να εχεις στο ΔΝΑ σου ως φυσιολογικός άνδρας.
Δεν εχεις πάρει μερικά Y όπως ειπες ένα πηρες όποτε εσυ ασε την φιλοσοφία και πολιτική κ βιολογία για να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι ξέρεις και τίποτα.. Ένα σπερματοζωριο πηρες το οποίο ήταν μέσα στο γονιμοποιημένο ωάριο στην μήτρα της μάνας σουΤο κάθε σπερματοζωάριο κουβαλάει ή Χ ή Υ κι αν το Χ τύχει να γονιμοποιήσει το ωάριο βγαίνει ΧΧ κι αν το Υ, τότε ΧΥ. Κατάλαβες τι είπα κι άσε τα μαθήματα βιολογία για να πουλήσεις παραπάνω μούρη.
aunanisths
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2023
- Like
- 897
- Πόντοι
- 81
Στην Ελλάδα γίνονται κατά μέσο όρο 100 φόνοι το έτος. Οι 90 από αυτούς είναι άνδρες θύματα που σκοτώνονται και από άνδρες και από γυναίκες. Οι περισσότεροι δολοφόνοι είναι άνδρες. Αλλά οι περισσότεροι άνδρες δεν είναι δολοφόνοι γιατί σε 4.700.000 περίπου τώρα άνδρες, οι δολοφόνοι είναι κάτω από 90 άτομα. Και δεν μπορείς να τσουβαλιάζεις όλους τους άνδρες με μία τόσο μίζερη μειοψηφία.Μόλις διάβασα αυτό που ειπες «όταν σκοτώσουν ιερη αγελάδα με μουνι» σταματησα δε με ενδιαφέρει η γνώμη σου όταν χαρακτηρίζεις έτσι το θηλυκό φυλο
Δεν χρωστάω τίποτα σε γυναίκες επειδή λιγότεροι από έναν στις 52.000 σκοτώνουν γυναίκες.
Τελείωσα μ'αυτό το θέμα, πήγαινε βρες καμιά ιερή αγελάδα να της πεις πόσο κακοί είναι οι υπόλοιποι άνδρες και πόσο καλός και προοδευτικός είσαι εσύ σε σύγκριση μπας και σε αφήσει να της γλείψεις τις οπλές.
Το να χέζεις πάνω στον ανταγωνισμό για να φανείς καλύτερος σε σύγκριση είσαι σχετικά στάνταρ αναπαραγωγική στρατηγική.
Έκφρασες το γυναικείο φυλο ως μια αγελάδα δηλαδή ένα ζώο… με μουνι, δηλαδή αυτό και μόνο την χαρακτηρίζει την γυναίκα ε ; Ωσ γνωστόν το αντικείμενο το εργαλειο του σεξ- αντικειμενοποιηση, και σε ενοχλεί το ότι γίνεται διευκρίνιση μεταξύ φόνου ανθρώπου και γυναίκας; Αφού ούτε εσύ εχεις καταλάβει ότι η γυναίκα είναι και αυτή άνθρωπος ποιον κοροϊδεύεις.. Αλλά ως γνωστόν όσοι θίγεστε προφανώς και δεν αναγνωρίζετε το δικαίωμα της γυναίκας να αντιμετωπίζεται σαν άνθρωπος προσπαθείτε να μειώσετε το ζήτημα της δολοφονίας της και εστιάζετε σε ανούσια περί ορολογίας θέματα τα οποία στηρίζονται στην βάση γιατί δεν βλέπουμε τον όρο ανδροκτονια, ο οποίος υπάρχει απλώς πολύ σπανιότερα, τώρα συνωμοσιολογίες που βάζετε στο μυαλό σας επειδή νιώθετε ότι σας μειώνει ενώ μειώνει μόνο τους δολοφόνους άνδρες δείχνουν πρώτον ότι έχετε κόμπλεξ κ κατά βάση θα θέλατε να δολοφόνησετε ότι συνεχίζετε ν πιστεύετε ότι η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος και ότι όλα αυτά τα κουμπώνετε σε μια παραμορφωσυνη συνομοσιολογια γιατί εν μέρη υποστηρίζεται την πράξη των ανδρών πάνω στην γυναίκα να της αφαιρούν την ζωή. Η φεμινίστρια γυναίκα πολέμα για να παραμείνουν τα όσα έχουν κατακτήσει δικαιώματα στην δυτική κοινωνία, η πατριαρχεία είναι μέσα στο υποσυνείδητο ανδρών και γυναικών που υποτιμούν καθημερινά το γυναικείο φυλο, οι φεμινίστριες γυναίκες εργάζονται είναι μορφωμένες και δεν περιμένουν να φάνε τα λεφτά του άνδρα τους είναι ανεξάρτητες και δυναμικές, αντιθέτως γυναίκες που είναι εξαρτημένες οικονομικά από συζύγους κ έχουν αντιλήψεις συντηρητικές περιμένουν να παντρευτούν έναν για τα λεφτά κ να αναλάβουν την ανατροφη του παιδιού κ αν είναι να χωρίσουν μετά να τους φάνε τα λεφτά.. Η ισότητα των δυο φύλων διαμορφώθηκε λόγο του φεμινισμού, η γιαγια μου δεν σπούδασε γιατί ο πατέρας της την έδωςε με προξενιό νύφη σ άνδρα που της επιλεγειν από τα 16 τους.. Η μαμά κ θεία μου δεν σπούδασαν ενώ μπήκαν σ πανεπιστήμιο παρότι δεν πλήρωναν για καμία βοήθεια μαθήματος ενισχυτικού επειδή σύμφωνα με τον παππού μου ήταν γυναίκες που έπρεπε να παντρευτούν μόνο κ να φροντίζουν τον παππού μ όταν μεγαλώσει με την λογική του.. Όλες αυτές οι πατριαρχικές αντιλήψεις έχουν καταστρέψει γενιές τόσο κοντινές μας μη πάω σε περισσότερο παρελθόν που δεν ψήφιζαν κ δεν βγαίναν από τ σπίτι οι γυναίκες.. Για αυτό υπήρξε ο φεμινισμός τότε, δεν ητνα μισανδρισμος, ήταν μάχη για ίσα δικαιώματα.. Παρότι τώρα αυτά είναι κατοχυρωμένα νομικα στην νοοτροπία κ αντιληψη επικρατούν σύγχρονοι μισογύνηδες που κάθε στιγμή κινδυνεύουν να καταρρίψουν αλλά και καταρρίπτουν τα όσα δικαιώματα είναι θεσπισμένα για τις γυναίκες, οι δυτικές φεμινίστριες αγωνίζονται για την διατήρηση των όσων δικαιωμάτων. Δες κ άλλες χώρες που δεν υπάρχουν τα δικαιώματα των γυναικών μουσουλμανικές κ οι φεμινίστριες ποσο θλιβερή είναι η κατάσταση των γυναικών, των κοριτσιών ανδρών κτλ.. Αλλο ο φεμιναζισμος που θεωρει ότι οι γυναίκες είναι ανώτερες κ αλλο ο φεμινισμός ποτ θεωρει ότι είναι ίσες με τους άνδρες, αναγνωρίζει τα όσα δικαιώματα έχουν τώρα και απλά δεν δέχεται προκαταλήψεις ή προσπάθειες να επιστρέψουν σε μια πραγματικότητα π ζούσαν πριν λίγα χρόνια οι γυναίκες.Το κάθε σπερματοζωάριο κουβαλάει ή Χ ή Υ κι αν το Χ τύχει να γονιμοποιήσει το ωάριο βγαίνει ΧΧ κι αν το Υ, τότε ΧΥ. Κατάλαβες τι είπα κι άσε τα μαθήματα βιολογία για να πουλήσεις παραπάνω μούρη.
Stories
Νέο!DanaeEscortmagicgirls: Διαθεσιμη απόψε