aunanisths
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2023
- Like
- 897
- Πόντοι
- 81
Και οχι φίλε δεν χαρακτηρίζει και μειώνει το φυλο σου η λεξη γυναικοκτονια, αλλά τους άνδρες δολοφόνους συντρόφων τους. Τώρα αν εσυ είσαι εν μέρη ψυχωτικός wanna be δολοφόνος και θίχτηκες άλλο ζήτημα
Σου είπα, τελείωσα μ'αυτό το θέμα.Έκφρασες το γυναικείο φυλο ως μια αγελάδα δηλαδή ένα ζώο… με μουνι, δηλαδή αυτό και μόνο την χαρακτηρίζει την γυναίκα ε ; Ωσ γνωστόν το αντικείμενο το εργαλειο του σεξ- αντικειμενοποιηση, και σε ενοχλεί το ότι γίνεται διευκρίνιση μεταξύ φόνου ανθρώπου και γυναίκας; Αφού ούτε εσύ εχεις καταλάβει ότι η γυναίκα είναι και αυτή άνθρωπος ποιον κοροϊδεύεις.. Αλλά ως γνωστόν όσοι θίγεστε προφανώς και δεν αναγνωρίζετε το δικαίωμα της γυναίκας να αντιμετωπίζεται σαν άνθρωπος προσπαθείτε να μειώσετε το ζήτημα της δολοφονίας της και εστιάζετε σε ανούσια περί ορολογίας θέματα τα οποία στηρίζονται στην βάση γιατί δεν βλέπουμε τον όρο ανδροκτονια, ο οποίος υπάρχει απλώς πολύ σπανιότερα, τώρα συνωμοσιολογίες που βάζετε στο μυαλό σας επειδή νιώθετε ότι σας μειώνει ενώ μειώνει μόνο τους δολοφόνους άνδρες δείχνουν πρώτον ότι έχετε κόμπλεξ κ κατά βάση θα θέλατε να δολοφόνησετε ότι συνεχίζετε ν πιστεύετε ότι η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος και ότι όλα αυτά τα κουμπώνετε σε μια παραμορφωσυνη συνομοσιολογια γιατί εν μέρη υποστηρίζεται την πράξη των ανδρών πάνω στην γυναίκα να της αφαιρούν την ζωή. Η φεμινίστρια γυναίκα πολέμα για να παραμείνουν τα όσα έχουν κατακτήσει δικαιώματα στην δυτική κοινωνία, η πατριαρχεία είναι μέσα στο υποσυνείδητο ανδρών και γυναικών που υποτιμούν καθημερινά το γυναικείο φυλο, οι φεμινίστριες γυναίκες εργάζονται είναι μορφωμένες και δεν περιμένουν να φάνε τα λεφτά του άνδρα τους είναι ανεξάρτητες και δυναμικές, αντιθέτως γυναίκες που είναι εξαρτημένες οικονομικά από συζύγους κ έχουν αντιλήψεις συντηρητικές περιμένουν να παντρευτούν έναν για τα λεφτά κ να αναλάβουν την ανατροφη του παιδιού κ αν είναι να χωρίσουν μετά να τους φάνε τα λεφτά.. Η ισότητα των δυο φύλων διαμορφώθηκε λόγο του φεμινισμού, η γιαγια μου δεν σπούδασε γιατί ο πατέρας της την έδωςε με προξενιό νύφη σ άνδρα που της επιλεγειν από τα 16 τους.. Η μαμά κ θεία μου δεν σπούδασαν ενώ μπήκαν σ πανεπιστήμιο παρότι δεν πλήρωναν για καμία βοήθεια μαθήματος ενισχυτικού επειδή σύμφωνα με τον παππού μου ήταν γυναίκες που έπρεπε να παντρευτούν μόνο κ να φροντίζουν τον παππού μ όταν μεγαλώσει με την λογική του.. Όλες αυτές οι πατριαρχικές αντιλήψεις έχουν καταστρέψει γενιές τόσο κοντινές μας μη πάω σε περισσότερο παρελθόν που δεν ψήφιζαν κ δεν βγαίναν από τ σπίτι οι γυναίκες.. Για αυτό υπήρξε ο φεμινισμός τότε, δεν ητνα μισανδρισμος, ήταν μάχη για ίσα δικαιώματα.. Παρότι τώρα αυτά είναι κατοχυρωμένα νομικα στην νοοτροπία κ αντιληψη επικρατούν σύγχρονοι μισογύνηδες που κάθε στιγμή κινδυνεύουν να καταρρίψουν αλλά και καταρρίπτουν τα όσα δικαιώματα είναι θεσπισμένα για τις γυναίκες, οι δυτικές φεμινίστριες αγωνίζονται για την διατήρηση των όσων δικαιωμάτων. Δες κ άλλες χώρες που δεν υπάρχουν τα δικαιώματα των γυναικών μουσουλμανικές κ οι φεμινίστριες ποσο θλιβερή είναι η κατάσταση των γυναικών, των κοριτσιών ανδρών κτλ.. Αλλο ο φεμιναζισμος που θεωρει ότι οι γυναίκες είναι ανώτερες κ αλλο ο φεμινισμός ποτ θεωρει ότι είναι ίσες με τους άνδρες, αναγνωρίζει τα όσα δικαιώματα έχουν τώρα και απλά δεν δέχεται προκαταλήψεις ή προσπάθειες να επιστρέψουν σε μια πραγματικότητα π ζούσαν πριν λίγα χρόνια οι γυναίκες.
Βαριέμαι να διαβάζω όλο αυτό το cuckoldry.
Εχω συνηθίσει πως θ'αντιμετωπίζομαι ως πολίτης Β κατηγορίας επειδή δεν έχω μουνί κι ότι θα μου φορτώνουν συλλογικές ευθύνες.
Γενικά, τι μου τα γράφεις εμένα? Η εδώ μες στον αρχιδόκαμπο γενικότερα? Βαλ'τα στο φβ να τα δει καμια μήπως σου χτυπήσει φραπέ από λύπηση.