Νέα

Κρήτη – Νέα γυναικοκτονία – Σκότωσε με μαχαίρι την πρώην σύζυγό του και απειλεί να αυτοκτονήσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Και οχι φίλε δεν χαρακτηρίζει και μειώνει το φυλο σου η λεξη γυναικοκτονια, αλλά τους άνδρες δολοφόνους συντρόφων τους. Τώρα αν εσυ είσαι εν μέρη ψυχωτικός wanna be δολοφόνος και θίχτηκες άλλο ζήτημα

Έκφρασες το γυναικείο φυλο ως μια αγελάδα δηλαδή ένα ζώο… με μουνι, δηλαδή αυτό και μόνο την χαρακτηρίζει την γυναίκα ε ; Ωσ γνωστόν το αντικείμενο το εργαλειο του σεξ- αντικειμενοποιηση, και σε ενοχλεί το ότι γίνεται διευκρίνιση μεταξύ φόνου ανθρώπου και γυναίκας; Αφού ούτε εσύ εχεις καταλάβει ότι η γυναίκα είναι και αυτή άνθρωπος ποιον κοροϊδεύεις.. Αλλά ως γνωστόν όσοι θίγεστε προφανώς και δεν αναγνωρίζετε το δικαίωμα της γυναίκας να αντιμετωπίζεται σαν άνθρωπος προσπαθείτε να μειώσετε το ζήτημα της δολοφονίας της και εστιάζετε σε ανούσια περί ορολογίας θέματα τα οποία στηρίζονται στην βάση γιατί δεν βλέπουμε τον όρο ανδροκτονια, ο οποίος υπάρχει απλώς πολύ σπανιότερα, τώρα συνωμοσιολογίες που βάζετε στο μυαλό σας επειδή νιώθετε ότι σας μειώνει ενώ μειώνει μόνο τους δολοφόνους άνδρες δείχνουν πρώτον ότι έχετε κόμπλεξ κ κατά βάση θα θέλατε να δολοφόνησετε ότι συνεχίζετε ν πιστεύετε ότι η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος και ότι όλα αυτά τα κουμπώνετε σε μια παραμορφωσυνη συνομοσιολογια γιατί εν μέρη υποστηρίζεται την πράξη των ανδρών πάνω στην γυναίκα να της αφαιρούν την ζωή. Η φεμινίστρια γυναίκα πολέμα για να παραμείνουν τα όσα έχουν κατακτήσει δικαιώματα στην δυτική κοινωνία, η πατριαρχεία είναι μέσα στο υποσυνείδητο ανδρών και γυναικών που υποτιμούν καθημερινά το γυναικείο φυλο, οι φεμινίστριες γυναίκες εργάζονται είναι μορφωμένες και δεν περιμένουν να φάνε τα λεφτά του άνδρα τους είναι ανεξάρτητες και δυναμικές, αντιθέτως γυναίκες που είναι εξαρτημένες οικονομικά από συζύγους κ έχουν αντιλήψεις συντηρητικές περιμένουν να παντρευτούν έναν για τα λεφτά κ να αναλάβουν την ανατροφη του παιδιού κ αν είναι να χωρίσουν μετά να τους φάνε τα λεφτά.. Η ισότητα των δυο φύλων διαμορφώθηκε λόγο του φεμινισμού, η γιαγια μου δεν σπούδασε γιατί ο πατέρας της την έδωςε με προξενιό νύφη σ άνδρα που της επιλεγειν από τα 16 τους.. Η μαμά κ θεία μου δεν σπούδασαν ενώ μπήκαν σ πανεπιστήμιο παρότι δεν πλήρωναν για καμία βοήθεια μαθήματος ενισχυτικού επειδή σύμφωνα με τον παππού μου ήταν γυναίκες που έπρεπε να παντρευτούν μόνο κ να φροντίζουν τον παππού μ όταν μεγαλώσει με την λογική του.. Όλες αυτές οι πατριαρχικές αντιλήψεις έχουν καταστρέψει γενιές τόσο κοντινές μας μη πάω σε περισσότερο παρελθόν που δεν ψήφιζαν κ δεν βγαίναν από τ σπίτι οι γυναίκες.. Για αυτό υπήρξε ο φεμινισμός τότε, δεν ητνα μισανδρισμος, ήταν μάχη για ίσα δικαιώματα.. Παρότι τώρα αυτά είναι κατοχυρωμένα νομικα στην νοοτροπία κ αντιληψη επικρατούν σύγχρονοι μισογύνηδες που κάθε στιγμή κινδυνεύουν να καταρρίψουν αλλά και καταρρίπτουν τα όσα δικαιώματα είναι θεσπισμένα για τις γυναίκες, οι δυτικές φεμινίστριες αγωνίζονται για την διατήρηση των όσων δικαιωμάτων. Δες κ άλλες χώρες που δεν υπάρχουν τα δικαιώματα των γυναικών μουσουλμανικές κ οι φεμινίστριες ποσο θλιβερή είναι η κατάσταση των γυναικών, των κοριτσιών ανδρών κτλ.. Αλλο ο φεμιναζισμος που θεωρει ότι οι γυναίκες είναι ανώτερες κ αλλο ο φεμινισμός ποτ θεωρει ότι είναι ίσες με τους άνδρες, αναγνωρίζει τα όσα δικαιώματα έχουν τώρα και απλά δεν δέχεται προκαταλήψεις ή προσπάθειες να επιστρέψουν σε μια πραγματικότητα π ζούσαν πριν λίγα χρόνια οι γυναίκες.
Σου είπα, τελείωσα μ'αυτό το θέμα.
Βαριέμαι να διαβάζω όλο αυτό το cuckoldry.
Εχω συνηθίσει πως θ'αντιμετωπίζομαι ως πολίτης Β κατηγορίας επειδή δεν έχω μουνί κι ότι θα μου φορτώνουν συλλογικές ευθύνες.
Γενικά, τι μου τα γράφεις εμένα? Η εδώ μες στον αρχιδόκαμπο γενικότερα? Βαλ'τα στο φβ να τα δει καμια μήπως σου χτυπήσει φραπέ από λύπηση.

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Εχω συνηθίσει πως θ'αντιμετωπίζομαι ως πολίτης Β κατηγορίας επειδή δεν έχω μουνί κι ότι θα μου φορτώνουν συλλογικές ευθύνες.
Και η μάνα μου έχει κουραστεί να ζει με την ανάμνηση του πατερα μου να την δέρνει επειδή δεν την σπούδασε ο πατέρας μου στο πανεπιστήμιο που πέρασε με τον κόπο της ενώ τον γιόκα του τον πλήρωσε να σπούδασει στην πάτρα.. Εχω κουραστεί με την γιαγια μ που συμφωνούσε να καταστραφεί η μάνα μ επειδή της έκαναν τα ίδια εκεινησ κ ουσιαστικά αποδεχοντουσαν κ προωθουσαν οι γονείς της την παιδεραστια με προξενιό στα 16. Και η γιαγια κ ο παππούς μου προξενευσαν έναν κακοποιό ως άνδρα στην μάνα μ αφού την είχαν καταστεψει οσον αφορα την καριέρα της ως ανεξάρτητο ον. Και εγώ εχω κουραστεί να φοβαμαι τι γκομενο θα βρει η κόρη μου που θα την αντιμετωπίσει ως ένα μουνι αγελάδας, και η μέση απάντηση του ως υποτίμηση θα είναι πλύνε κανα πιάτο, παρότι η ίδια σπουδάζει και ίσως βγάζει περισσότερα πλέον κ από τον γκομενο που τα ξύνει και πέζει ποιότητα και μαγκιά στο διαδίκτυο.. Έχουν και οι γυναίκες προβλήματα και μια χαρά δέχονται όλες τις ευθύνες, ότι κακο γίνεται όλοι θα σου πουν που είναι η μάνα, ουσιαστικά αυτή παίρνει τεράστιο βάρος όσον αφορά την ανατροφη, κ πλέον και η γυναίκα δουλεύει κ κάνει την ανατροφη του παιδιού, εγώ ξέρω ότι η μάνα μου επειδή δεν πήρε το πτυχιο της αναγκάζεται ν δουλεύει εν τελει επειδή ο πατέρας της ο κ καλά λεφτάς που δεν την άφησε να σπουδάσει γιατί τοτε είχε λεφτά κ της ελεγε θα κατσεισ να με νταντευεις, τα έφαγε σε πουτανες, και η μάνα μ τελικά κατέληξε να δουλεύει για χαμηλότερο μισθό και να κάνει την ανατροφη την δίκη μου κ να καθεται με τον πατερα μου επειδή δεν είχε άλλη επιλογή όντας μη οικονομικά ανεξάρτητη όταν τον πήρε..

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Γενικά, τι μου τα γράφεις εμένα? Η εδώ μες στον αρχιδόκαμπο γενικότερα? Βαλ'τα στο φβ να τα δει καμια μήπως σου χτυπήσει φραπέ από λύπηση.
Γενικά δεν περιμένω να μου χτυπήσει άλλος τον φραπέ τον κάνω και μονος μου. Τον καφέ τον κάνω μονος μου, το καυλί μου οχι, ευτυχώς μου τον χτυπάει άλλη και δεν κυκλοφορώ περηφανος με όνομα αυνανισμός για καλη μου τύχη και οχι επειδή προσποιουμαι.. Αυτό όσον αφορά όσους εκτιμούν τις γυναίκες ως όντα που τους λέτε γλύφτες και ότι περιμένουν να γαμησουν, σορρυ αλλά δεν ισχύει, κάποιοι τα εννοούν για αυτό και δεν μένουν στον αυνανισμό και μόνο και έχουν ευτυχώς μια γυναίκα που εκτιμούν, τους εκτιμα και γαμιουνται.. Γιατί είναι η γνωστή καραμέλα ορισμένων κομπλεξικών να μειώνουν οσους υπερασπίζονται γυναικες, οχι δεν υπερασπίζομαι την γυναίκα εδώ, υπερασπίζομαι το σωστό, το δίκαιο και οχι το άδικο. Και οι δυο μεριες έχουν προβλήματα κοινωνικα. Αν ξεκινάς μη εκτιμώντας την άλλη και θεωρώντας την μουνι αγελάδας τι περιμένεις φίλε να σε σεβαστεί αυτή; Όσο την υποτιμάς τόσο περισσότερο θα σε φτύνει οντας και ανεξάρτητη οικονομικά στο τελος τα δυο φύλα δεν θα κάνουν καθόλου σχέσεις μεταξύ τους..

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Και η μάνα μου έχει κουραστεί να ζει με την ανάμνηση του πατερα μου να την δέρνει επειδή δεν την σπούδασε ο πατέρας μου στο πανεπιστήμιο που πέρασε με τον κόπο της ενώ τον γιόκα του τον πλήρωσε να σπούδασει στην πάτρα.. Εχω κουραστεί με την γιαγια μ που συμφωνούσε να καταστραφεί η μάνα μ επειδή της έκαναν τα ίδια εκεινησ κ ουσιαστικά αποδεχοντουσαν κ προωθουσαν οι γονείς της την παιδεραστια με προξενιό στα 16. Και η γιαγια κ ο παππούς μου προξενευσαν έναν κακοποιό ως άνδρα στην μάνα μ αφού την είχαν καταστεψει οσον αφορα την καριέρα της ως ανεξάρτητο ον. Και εγώ εχω κουραστεί να φοβαμαι τι γκομενο θα βρει η κόρη μου που θα την αντιμετωπίσει ως ένα μουνι αγελάδας, και η μέση απάντηση του ως υποτίμηση θα είναι πλύνε κανα πιάτο, παρότι η ίδια σπουδάζει και ίσως βγάζει περισσότερα πλέον κ από τον γκομενο που τα ξύνει και πέζει ποιότητα και μαγκιά στο διαδίκτυο.. Έχουν και οι γυναίκες προβλήματα και μια χαρά δέχονται όλες τις ευθύνες, ότι κακο γίνεται όλοι θα σου πουν που είναι η μάνα, ουσιαστικά αυτή παίρνει τεράστιο βάρος όσον αφορά την ανατροφη, κ πλέον και η γυναίκα δουλεύει κ κάνει την ανατροφη του παιδιού, εγώ ξέρω ότι η μάνα μου επειδή δεν πήρε το πτυχιο της αναγκάζεται ν δουλεύει εν τελει επειδή ο πατέρας της ο κ καλά λεφτάς που δεν την άφησε να σπουδάσει γιατί τοτε είχε λεφτά κ της ελεγε θα κατσεισ να με νταντευεις, τα έφαγε σε πουτανες, και η μάνα μ τελικά κατέληξε να δουλεύει για χαμηλότερο μισθό και να κάνει την ανατροφη την δίκη μου κ να καθεται με τον πατερα μου επειδή δεν είχε άλλη επιλογή όντας μη οικονομικά ανεξάρτητη όταν τον πήρε..
Δικό της θέμα. Ηταν empowered womyn και δεν χρειαζόταν άνδρες, μπορούσε να τα βγάλει πέρα μόνη της.
Τι με νοιάζει η μάνα σου και οι ιστορίες της υπαίθρου του 1960?
Εγώ από τη μάνα μου έχω ουλές από ράμματα σε 3 διαφορετικά σημεία από βάζα, πιάτα και άλλα που μας πετούσε, τα 2 αδέρφια μου πρέπει να'χουν κι αυτά κάπου τόσα κι ο μακαρίτης ο πατέρας πρέπει να'χε τα τριπλάσια. Απ'το 2012 που τη θάψαμε ούτε εγώ, ούτε οι δύο μικρότεροι δεν έχουμε ξαναπάει στον τάφο κι ούτε πρόκειται.

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Θα συμφωνήσω όμως σ αυτό που ειπες γιατί τα γράφω σ εσένα, εν μέρει βγάζει νόημα γιατί εσυ μου απαντήσεις κ εγώ ασχολήθηκα περαιτέρω, αλλά είναι θλιβερο μέσα στην νοοτροπία κ αντιλήψεις τα όσα κρύβετε ορισμένοι κ μόνο σε τσοντοσελιδες εκφράζετε τον εσωτερικευμενο μισογυνισμο για γυναίκες «αγελάδες με μουνι»… Εγώ εξέφρασα στη δημοσίευση ένα σχολιο σχετικά με την άποψη μου όπως και άλλοι με τις δικές τους απόψεις.. Εσυ όμως αραγες γιατί ήρθες και μου απάντησες, για καλη μου τύχη τα ίδια λέω και στο φβ και δημοσίως κ δεν φοβαμαι να προσποιηθώ κάτι σε κοινωνικές περιστάσεις ή κατεστημένα..

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Δικό της θέμα. Ηταν empowered womyn και δεν χρειαζόταν άνδρες, μπορούσε να τα βγάλει πέρα μόνη της.
Εγώ από τη μάνα μου έχω ουλές από ράμματα σε 3 διαφορετικά σημεία από βάζα, πιάτα και άλλα που μας πετούσε, τα 2 αδέρφια μου πρέπει να'χουν κι αυτά κάπου τόσα κι ο μακαρίτης ο πατέρας πρέπει να'χε τα τριπλάσια. Απ'το 2012 που τη θάψαμε ούτε εγώ, ούτε οι δύο μικρότεροι δεν έχουμε ξαναπάει στον τάφο κι ούτε πρόκειται.
Οχι δεν ισχύει ότι ήταν δικό της θέμα γιατί από μικρό παιδί την κατέστρεψαν οι αντιλήψεις πατριαρχικές του πατερα της και δεν την άφησαν ν επιλέξει σύντροφο και να σπουδάσει.. Εσυ εχεις μια πλευρά που σου ανεπτυξε μισος προς τις γυναίκες επειδή σ έδερναν κ εγώ εχω μια αντίθετη εμπειρία και άποψη….

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Γενικά δεν περιμένω να μου χτυπήσει άλλος τον φραπέ τον κάνω και μονος μου. Τον καφέ τον κάνω μονος μου, το καυλί μου οχι, ευτυχώς μου τον χτυπάει άλλη και δεν κυκλοφορώ περηφανος με όνομα αυνανισμός για καλη μου τύχη και οχι επειδή προσποιουμαι.. Αυτό όσον αφορά όσους εκτιμούν τις γυναίκες ως όντα που τους λέτε γλύφτες και ότι περιμένουν να γαμησουν, σορρυ αλλά δεν ισχύει, κάποιοι τα εννοούν για αυτό και δεν μένουν στον αυνανισμό και μόνο και έχουν ευτυχώς μια γυναίκα που εκτιμούν, τους εκτιμα και γαμιουνται.. Γιατί είναι η γνωστή καραμέλα ορισμένων κομπλεξικών να μειώνουν οσους υπερασπίζονται γυναικες, οχι δεν υπερασπίζομαι την γυναίκα εδώ, υπερασπίζομαι το σωστό, το δίκαιο και οχι το άδικο. Και οι δυο μεριες έχουν προβλήματα κοινωνικα. Αν ξεκινάς μη εκτιμώντας την άλλη και θεωρώντας την μουνι αγελάδας τι περιμένεις φίλε να σε σεβαστεί αυτή; Όσο την υποτιμάς τόσο περισσότερο θα σε φτύνει οντας και ανεξάρτητη οικονομικά στο τελος τα δυο φύλα δεν θα κάνουν καθόλου σχέσεις μεταξύ τους..
Εγώ το λέω στα ίσα. Εγώ βλέπω τις γυναίκες ως μουνί με μια ενοχλητική μαλακία προσκολλημένη πάνω της που κάθεται εμπόδιο ανάμεσα σε μένα και το μουνί. Κι αυτές με βλέπουν ως πορτοφόλι με αφτιά. Γιατί τυφλός δεν είμαι, μπορώ να παρατηρήσω πως η στάση απέναντι μου αλλάζει απότομα όταν μαθαίνουν πόσα βγάζω.
Δεν έχω κανένα απολύτως ενδιαφέρον να ασχοληθώ μαζί τους.
Και τον φεμινισμό τον βλέπω καθαρά σαν μέσον να κοπανηθούν οι άνδρες για να βγουν παραπάνω λεφτά από τις τσέπες τους. Απλός ανταγωνισμός για πόρους.

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Και αν θες να ξέρεις ο λογος που έτρωγες τα πιάτα από την μάνα σου ήταν η πατριαρχική αντιληψη του ότι μόνο η γυναίκα πρπεει να κάνει την ανατροφη, αν ήταν μάγκας ο πατέρας θα σας έπαιρνε να σηκωθείτε να φύγετε από την κατάσταση αλλά ο φουκαριάρης δεν μπορούσε λόγω των κοινωνικών κατεστημένων το ότι αυτος φέρνει τ λεφτά κ η μάνα κάνει ότι κάνει στο σπίτι… Πάντως καλά κάνετε και δεν πατε στον τάφο

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Εγώ το λέω στα ίσα. Εγώ βλέπω τις γυναίκες ως μουνί με μια ενοχλητική μαλακία προσκολλημένη πάνω της που κάθεται εμπόδιο ανάμεσα σε μένα και το μουνί. Κι αυτές με βλέπουν ως πορτοφόλι με αφτιά. Γιατί τυφλός δεν είμαι, μπορώ να παρατηρήσω πως η στάση απέναντι μου αλλάζει απότομα όταν μαθαίνουν πόσα βγάζω.
Και τον φεμινισμό τον βλέπω καθαρά σαν μέσον να κοπανηθούν οι άνδρες για να βγουν παραπάνω λεφτά από τις τσέπες τους. Απλός ανταγωνισμός για πόρους.
Ότι μπορεί ο καθένας φίλε αυνανιστη στα ίσα να λες τα ίδια και στο φβ και παντού και χτυπά φραπέ μλκια όλα μονος ή όσο εχεις φράγκα αγόραζε χαμηλού επιπεδου γυναίκες εξατομικευμένες μονο σε αυτό.. Σεβαστά όλα

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Και αν θες να ξέρεις ο λογος που έτρωγες τα πιάτα από την μάνα σου ήταν η πατριαρχική αντιληψη του ότι μόνο η γυναίκα πρπεει να κάνει την ανατροφη, αν ήταν μάγκας ο πατέρας θα σας έπαιρνε να σηκωθείτε να φύγετε από την κατάσταση αλλά ο φουκαριάρης δεν μπορούσε λόγω των κοινωνικών κατεστημένων το ότι αυτος φέρνει τ λεφτά κ η μάνα κάνει ότι κάνει στο σπίτι… Πάντως καλά κάνετε και δεν πατε στον τάφο
Ο πατέρας είχε φάει μακράν τα περισσότερα πιάτα, εμείς φύγαμε από τα 18 όλοι και δεν ξαναγυρίζαμε. Οι δικαιολογίες ήταν "α,οκ, έχει ψυχολογικά και είναι και γυναίκα και πόσο δυνατά να σας χτυπήσει".

Ότι μπορεί ο καθένας φίλε αυνανιστη στα ίσα να λες τα ίδια και στο φβ και παντού και χτυπά φραπέ μλκια όλα μονος ή όσο εχεις φράγκα αγόραζε χαμηλού επιπεδου γυναίκες εξατομικευμένες μονο σε αυτό.. Σεβαστά όλα
Που το πας μ'αυτό? Στο "είσαι άσχημος και κοντός και γι'αυτό χωρίς λεφτά δεν μπορείς να γαμήσεις"?
Αυτό είναι εξίσου δόκιμο με το να φωνάζεις στο γρασίδι "σταμάτα να'σαι πράσινο!" Εγώ τι φταίω γι'αυτό? Είχα άσχημους γονείς και μου φορτώσανε και ΧΥ πακέτο σαν την άδικη κατάρα.
Εγώ το είπα μόνος μου, είμαι κοντός και άσχημος και με λεφτά ομορφαίνω απότομα. Και ψηλώνω επίσης. Και τι με απασχολεί το επίπεδο κάποιας από τη στιγμή που δεν θέλω αυτήν και τα επίπεδά της και μ'ενδιαφέρει μόνο το μουνί?

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Ο πατέρας είχε φάει μακράν τα περισσότερα πιάτα, εμείς φύγαμε από τα 18 όλοι και δεν ξαναγυρίζαμε. Οι δικαιολογίες ήταν "α,οκ, έχει ψυχολογικά και είναι και γυναίκα και πόσο δυνατά να σας χτυπήσει".

Που το πας μ'αυτό? Στο "είσαι άσχημος και κοντός και γι'αυτό χωρίς λεφτά δεν μπορείς να γαμήσεις"?
Αυτό είναι εξίσου δόκιμο με το να φωνάζεις στο γρασίδι "σταμάτα να'σαι πράσινο!" Εγώ τι φταίω γι'αυτό? Είχα άσχημους γονείς και μου φορτώσανε και ΧΥ πακέτο σαν την άδικη κατάρα.
Εγώ το είπα μόνος μου, είμαι κοντός και άσχημος και με λεφτά ομορφαίνω απότομα. Και ψηλώνω επίσης. Και τι με απασχολεί το επίπεδο κάποιας από τη στιγμή που δεν θέλω αυτήν και τα επίπεδά της και μ'ενδιαφέρει μόνο το μουνί?
Όταν αντιμετωπίζεις την γυναίκα όπως λες ως μουνι αγελάδας, μόνο γυναίκες που θα έχουν να σου προσφέρουν μόνο αυτό θα σε κοιτάξουν κ άλλωστε το ειπες και μονος σου ότι αυτό κοιτάζουν στον άνδρα αυτές οι γυναίκες, όποτε ναι όσο υποτιμάς όλες τις γυναίκες μόνο όσες είναι του επιπέδου που λες θα κάτσουν να δεκτουν την υποτίμηση σου και θα σε πάρουν μόνο για τα λεφτά σου όσο εχεις. Αν δεν σ ενδιαφέρει το επίπεδο της αλλα μόνο το μουνι της μην θίγεσαι που μόνο όσο εχεις λεφτά θα σε δεχτεί για το πορτοφόλι σου μόνο και χέστηκε για τα αλλα, όπως την αντιμετωπίζεις θα σε αντιμετωπίζει και ότι ψάχνεις θα βρεις.. Μην σε ενοχλεί που κοιτάζει τα λεφτά αν ψάχνεις μια μόνο για το μουνι της και την λες αγελάδα. Και υπάρχουν γυναίκες που δεν κοιτάνε την εξωτερική ομορφιά αλλα την εσωτερική ομορφιά του χαρακτήρα και οχι τα λεφτά του αλλα αυτές δεν γουστάρουν να τις αντιμετωπίζουν ως μουνια και αγελάδες μόνο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.435
Πόντοι
3.656
Και υπάρχουν γυναίκες που δεν κοιτάνε την εξωτερική ομορφιά αλλα την εσωτερική ομορφιά του χαρακτήρα και οχι τα λεφτά του αλλα αυτές δεν γουστάρουν να τις αντιμετωπίζουν ως μουνια και αγελάδες μόνο.
Στη Λογοτεχνία και τον Κινηματογράφο .

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Το ειπες μόνο σου εδώ, τις βλεπεις μουνι σε βλέπουν πορτοφόλι, για αυτό σου λέω ότι είναι μια αμφίπλευρη σχέση και αντιμετωπιση υποτίμησης χαρακτηριστικών και για τους δυο, που και οι δυο εκλείπετε, αυτης γίνεται υποτίμηση ολοκλήρου του φυλου της ότι δεν ενδιαφέρεσαι για το επίπεδο γυναικών απο την μεριά σου, που προφανώς και δεν εχει η συγκεκριμένη για αυτό και δέχεται να την μειωνεις, η συγκεκριμένη ταυτίζεται και τα δέχεται αφού μόνο αυτό ψάχνεις κ βλεπεις, και σε εσένα θα κάνει υποτιμηση του χαρακτηρα σου αντιμετωπιζοντασ σε ως πορτοφόλι. Όταν προφανώς βρίσκεις μια γυναίκα που θεωρείς κατώτερη γουστάρεις να την μειώνεις και η ίδια δεν έχει επίπεδο αφού δεν σ νοιάζει αυτό, μην ενόχλησε για αυτό που ειπα ότι μόνο όσο εχεις λεφτά θα βρίσκεις μουνι, γιατί μη έχοντας επίπεδο εκείνη δεν θα ασχοληθεί για κατι περαιτέρω των λεπτών σου.. γιατί αφού δεν σ νοιάζει το επίπεδο κ την βλεπεις ως μουνι, μια γυναίκα που δεν θεωρει ότι είναι μόνο μουνι και έχει λεφτά από μόνη της δεν θα κάτσει να ασχοληθεί μαζί σου. Μην ενόχλησε όμως που σε αντιμετωπίζει έτσι όταν ψάχνεις μόνο μουνι κ οχι επίπεδο, μόνο μουνι θα πάρεις, κ εκείνη εξίσου μόνο λεφτά θα πάρει κ οχι επιπεδο από εσένα. Αν ησουν ομορφος πάλι μόνο με λεφτά θα έβρισκες μουνι διότι με τετοια αντιμετωπιση του γυναικείου φυλου κανένα χωρίς πληρωμή δεν θα το ανεχοταν να σου καθόταν.. Όταν στοχεύεις και θεωρείς όλες τις γυναίκες μουνια και πουτανες μόνο αυτές θα πάρεις άρα κοίταξε να εχεις λεφτά..

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Αλήθεια δηλαδή όλες αυτές που έχουν δουλειά με φυσιολογικό μισθό και βρίσκουν κατι άσχημους εμφανισιακά γκόμενους, τι βρήκαν πέρα από το χιουμορ και τον χαρακτήρα τους; Τα τρομερά εκατομμύρια τους να ενισχύσουν το βασίλειο τους; Οι εργαζόμενες δεν έχουν καμία τρομερή διαφορά σε οικονομικό εισόδημα από τους άνδρες, σε βασικά συνήθη επαγγέλματα του κοινού πληθυσμού της ελλαδοσ, και κατά βάση επειδή γουστάρουν εκείνους σαν άνδρες τους παιρνουν. Αλλα και εγώ σε καναλι εύρεσης ιερόδουλων μιλάω τι λέω και εγώ

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Έχασες όμως το κομμάτι που λέω ότι οι γυναίκες που κοιτάνε χαρακτήρα κ οχι λεφτά απαιτεί την προϋπόθεση να έχει ο άλλος προσωπικότητα σοβαρή κάτι που δεν υφίσταται αν την αντιμετωπίζει ως «μουνι αγελάδος»..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.435
Πόντοι
3.656
Έχασες όμως το κομμάτι που λέω ότι οι γυναίκες που κοιτάνε χαρακτήρα κ οχι λεφτά απαιτεί την προϋπόθεση να έχει ο άλλος προσωπικότητα σοβαρή κάτι που δεν υφίσταται αν την αντιμετωπίζει ως «μουνι αγελάδος»..
Δεν υπάρχουν οι γυναίκες που λες.
Αν νομίζεις ότι υπάρχουν .... δεν τις έχεις δει καλά ακόμη .... εν τω βάθει ....

nikosgang

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
419
Πόντοι
20
Δεν υπάρχουν οι γυναίκες που λες.
Αν νομίζεις ότι υπάρχουν .... δεν τις έχεις δει καλά ακόμη .... εν τω βάθει ....
Δες το και από την άλλη πλευρά το ότι δεν υπάρχουν άνδρες εν το βάθει που να αντιμετωπίζουν τις γυναίκες κάτι παραπάνω από μουνι.. μόνο στην λογοτεχνία και αυτοί θλιβερή πραγματικότητα.. με πολύ ψάξιμο ίσως βρεις, υπάρχουν ελάχιστα ζευγάρια που αλληλοεκτιμουνται και γερνάνε μαζί

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.435
Πόντοι
3.656
Δες το και από την άλλη πλευρά το ότι δεν υπάρχουν άνδρες εν το βάθει που να αντιμετωπίζουν τις γυναίκες κάτι παραπάνω από μουνι.. μόνο στην λογοτεχνία και αυτοί θλιβερή πραγματικότητα.. με πολύ ψάξιμο ίσως βρεις, υπάρχουν ελάχιστα ζευγάρια που αλληλοεκτιμουνται και γερνάνε μαζί

Αν είσαι νέος ... δικαιολογείσα να πιστεύεις τέτοιες μαλακίες .....

Εγώ μεγάλωσα δυστυχώς ....

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
897
Πόντοι
81
Όταν αντιμετωπίζεις την γυναίκα όπως λες ως μουνι αγελάδας, μόνο γυναίκες που θα έχουν να σου προσφέρουν μόνο αυτό θα σε κοιτάξουν κ άλλωστε το ειπες και μονος σου ότι αυτό κοιτάζουν στον άνδρα αυτές οι γυναίκες, όποτε ναι όσο υποτιμάς όλες τις γυναίκες μόνο όσες είναι του επιπέδου που λες θα κάτσουν να δεκτουν την υποτίμηση σου και θα σε πάρουν μόνο για τα λεφτά σου όσο εχεις. Αν δεν σ ενδιαφέρει το επίπεδο της αλλα μόνο το μουνι της μην θίγεσαι που μόνο όσο εχεις λεφτά θα σε δεχτεί για το πορτοφόλι σου μόνο και χέστηκε για τα αλλα, όπως την αντιμετωπίζεις θα σε αντιμετωπίζει και ότι ψάχνεις θα βρεις.. Μην σε ενοχλεί που κοιτάζει τα λεφτά αν ψάχνεις μια μόνο για το μουνι της και την λες αγελάδα. Και υπάρχουν γυναίκες που δεν κοιτάνε την εξωτερική ομορφιά αλλα την εσωτερική ομορφιά του χαρακτήρα και οχι τα λεφτά του αλλα αυτές δεν γουστάρουν να τις αντιμετωπίζουν ως μουνια και αγελάδες μόνο.
Μα δεν έχω γνωρίσει καμιά που να με αντιμετώπιζε ποτέ ως κάτι διαφορετικό. Ξέρω τι θα πεις, δεν έχεις ψάξει. Ε, πόσο να ψάξω? 54 είμαι πλέον, ό,τι ήταν να ψάξω το έψαξα.
Άμα βρω κάποια που να μου κάθεται χωρίς λεφτά θα'ναι κάποια στα διπλά κιλά από μένα και πολύ πιο άσχημη και δεν θα τη θέλω εγώ. Και στην τελική, ο χρόνος που θα ξοδεύω γι'αυτήν θα μεταφραστεί σε πολύ περισσότερο χρήμα. Και δεν θα μου αρέσει κιόλας γιατί θα'ναι χοντρή και άσχημη.
Επίσης πότε είπα ότι θίχτηκα? Εσύ θίχτηκες για λογαριασμό τους επειδή είπα ότι χρειάζομαι μόνο το μουνί.
Το μουνί δεν κατεβάζει την αξία της γυναίκας, αντιθέτως την ανεβάζει γιατί χωρίς μουνί δεν θα είχαμε κανέναν λόγο να τους μιλάμε.
Σε περίπτωση που διαφωνείς, δες τη στάση σου απέναντι στους άνδρες. Πρακτικά γυναίκες χωρίς μουνί.
Για τους περισσότερους αδιαφορείς αν ζουν ή αν πέθαναν και άλλους τους ανταγωνίζεσαι και τρώγεσαι μαζί τους σαν αράχνες στη γυάλα.
Επίσης, πες μου τι ακριβώς έχει μια γυναίκα να μου προσφέρει πέρα από το μουνί?
Παρέα? Έχω φίλους, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, μπορούμε να μιλάμε για ώρες, περνάει τέλεια η ώρα.
Να μου πλύνει πιάτα και σώβρακα? Έχω πλυντήριο πιάτων και ρούχων.
Να μου καθαρίσει το σπίτι? Έχω καθαρίστρια που έρχεται 2 φορές τη βδομάδα.
Γενικά, όλα αυτά είναι μεγάλη λίστα σε τι δεν μου χρησιμεύει και στο τέλος μένει μόνο το σεξ.
Και για να βρω εγώ σεξ με τις προδιαγραφές εμφάνισης που θέλω, χρειάζονται λεφτά. Γιατί εγώ χωρίς λεφτά σεξ δεν θα κάνω. Που ακριβώς είναι το περίεργο?
Δηλαδή εγώ το ήθελα να ψηλώσω, να βγάλω μαλλιά για να μου κάθονται χωρίς λεφτά, αλλά όσο κι αν προσπάθησα δεν ψήλωσα και δεν έβγαλα.
Συν τοις άλλοις, οι γυναίκες που λες που κοιτάνε την εσωτερική ομορφιά συνήθως εμφανισιακά είναι σαν εμένα αλλά με μουνί. Κι εγώ τι να το κάνω αυτό?
Δηλαδή καταλήγουμε στην απλή συναλλαγή. Εγώ δίνω 300 για 1-2 ώρες, που δεν είναι τραγικό ποσό κιόλας και κάνω το σεξ που θέλω και δεν σπαταλάω χρόνο να προσπαθώ σε όλα αυτά τα φιλοσοφικά ζητήματα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.435
Πόντοι
3.656
Δηλαδή καταλήγουμε στην απλή συναλλαγή. Εγώ δίνω 300 για 1-2 ώρες, που δεν είναι τραγικό ποσό κιόλας και κάνω το σεξ που θέλω και δεν σπαταλάω χρόνο να προσπαθώ σε όλα αυτά τα φιλοσοφικά ζητήματα.
Οι πουτάνες είναι αναντικατάστατες, αν δεν είσαι ολιγάρχης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom