LocoTsoutsouna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 286
ανοιχτος κυκλος μαν...τουλαχιστον αυτο μου ειχε αναφερει οταν την ειδα....μην μπερδευεσαι με την αλικη.αλλο η μια αλλο η αλλη....
ανοιχτος κυκλος μαν...τουλαχιστον αυτο μου ειχε αναφερει οταν την ειδα....μην μπερδευεσαι με την αλικη.αλλο η μια αλλο η αλλη....
...τρομαξε γιατι το ακυρωσες?....Ειχα ραντεβου, και το ακυρωσα στο παραπεντε μαλλον στο και πεντε! και τρομαξε η κοπελα, αυτο τπτ αλλο! και απλα ζηταω δημοσια συγνωμη εδω κιολας να το δει.
...πωωωω..μεγαλε κατι θες να πεις,αλλα δεν σου βγαινει...τεσπα.καλη συνεχεια.Και με το facetime εννοω οτι η κοπελα μου πανω που εφτανα με πηρe facetime ειναι στο εξαωτερικο. Ετσι τη πατησαμε ελπιζω να εγινα κατανοητος
Στο περίπου έγινες κατανοητόςΚαι με το facetime εννοω οτι η κοπελα μου πανω που εφτανα με πηρe facetime ειναι στο εξαωτερικο. Ετσι τη πατησαμε ελπιζω να εγινα κατανοητος
οκ,μαν...την επομενη.Μεγιστε Guru τιποτα δε θελω να πω. Εκλεισα ραντεβου καποια ωρα αργησα με επερνε η κοπελα, προσπαθησα να τα μπαλωσω και στη Sabby και στη κοπελα μου, για το facetime που δε σηκωσα, στη sabby λεω συγνωμη ερχομαι, τελικα το ακυρωνω. Ε τρομαξε η κοπελα με περασε για μπατσο.
και ηταν ανάγκη να το σηκώσεις το τηλ στην κοπέλα σου;Μεγιστε Guru τιποτα δε θελω να πω. Εκλεισα ραντεβου καποια ωρα αργησα με επερνε η κοπελα, προσπαθησα να τα μπαλωσω και στη Sabby και στη κοπελα μου, για το facetime που δε σηκωσα, στη sabby λεω συγνωμη ερχομαι, τελικα το ακυρωνω. Ε τρομαξε η κοπελα με περασε για μπατσο.
θα έλεγες ότι κοιμοσουν κ το είχες στο αθόρυβο.Χα ηταν ηταν! Ουτε ο Αμαζονιος δε με ξεπλενε μετα
Χα ηταν ηταν! Ουτε ο Αμαζονιος δε με ξεπλενε μετα
Δεν μου λες την γκομενα την γαμας η απλως σουλατσο?