LocoTsoutsouna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 286
Aν και άφησες κάτι στη μέση καληνύχτα.morakia mu ego sas kalinixtizo onira glika ke kafta na exete me emena filakia pola pl pl pl :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Aν και άφησες κάτι στη μέση καληνύχτα.morakia mu ego sas kalinixtizo onira glika ke kafta na exete me emena filakia pola pl pl pl :-* :-* :-* :-* :-* :-*
...για οσα παιδια μου ζητανε το τηλ,η σαμπι,θελει να το δινει η ιδια...σορρυ,αλλα αυτο ισχυει αυτη την στιγμη.αν κατι αλλαξε στην πορεια θα πεσει ενημερωση.
έτσι είναι κ σε μένα έτσι είπε... υπομονή στην σειρά....για οσα παιδια μου ζητανε το τηλ,η σαμπι,θελει να το δινει η ιδια...σορρυ,αλλα αυτο ισχυει αυτη την στιγμη.αν κατι αλλαξε στην πορεια θα πεσει ενημερωση.
ένα μικρό σχόλιο γιατί δεν έχω χρόνο για κριτικές....μόλις επέστρεψα από 2ωρη συνάντηση με την sabby , πέρασα τέλεια , αλλά αυτό που θα μείνει αξέχαστο σε όλους πιστεύω είναι : Η ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣ....έκλεισα πάλι για παρασκευή...τα είδα όλα
χαχαχααχαχαχαχαχ...μολις ειδες οτι δεν ειναι ρωσιδα,ορμησες ε?....Οχι ολοι μαζι παιδια.....να βρει χρονο να μπει κι εδω
χαχαχααχαχαχαχαχ...μολις ειδες οτι δεν ειναι ρωσιδα,ορμησες ε?....
αρα?....θα την 'δεις' η οχι....?Σιγα που δεν ειναι ρωσιδα. Και το Αλικακι στην αρχη στις αγγελιες για Ουκρανη συστηνοταν
αρα?....θα την 'δεις' η οχι....?
πολύ καούρα έχεις guru13
ε κατσε πρωτα να περασει κανας μηνας να βρουμε το τηλ της...και μετα αναλογα την συμπεριφορα...βλεπουμεαρα?....θα την 'δεις' η οχι....?
καθολου...αυτο καταλαβες?....πολύ καούρα έχεις guru13
εννοειται..τα καλα κομματια,μπαινουν στα τεφτερια.οι υπολοιπες στον καδο.Κραταει σημειώσεις το παιδί..........
καλή φάση...Λοιπόν θα γράψω κριτική αλλά στα γρήγορα.
Ευχάριστη παρουσία. Άπειρη που φαίνεται στις λεπτομέρειες γιατί στα βασικά πολύ καλή.
Και όσοι την δείτε τώρα μέχρι να βρει τους ρυθμούς της, ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑ.
Χαχαχαχ Σου είπα ότι θα το γράψω.