Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
Για να εξαφανιστεί κάτι πρέπει να εμφανιστεί πρώτα..
Εμφανίστηκε ρε τύπε.. και προφίλ έφτιαξε και κριτικές ανέβηκαν..
Για να εξαφανιστεί κάτι πρέπει να εμφανιστεί πρώτα..
και σημερα τον αφησες?morakia mu den eksafanistika.....ego ipa pos den kathome poli st sayt.....mpeno afino ton aritho mu ke vgeno.... :-* :-* :-* :-*filakiaaaaaaaa pola pola kl nixtaa
Σε εσένα όχι???και σημερα τον αφησες?
Σε εσένα όχι???
Λες να ειμαι στην black list?
Απαπα εγω τετοια πραγματα? Φημες...Θα φοβάται ότι θα την "κεντρίσετε" φαίνεται...
Δεν έχει black list το κορίτσι. Ακόμη τουλάχιστον.Λες να ειμαι στην black list?
ε δεν θα παω τοτε.....μη χαλασουμε την καριεραΔεν έχει black list το κορίτσι. Ακόμη τουλάχιστον.
Ποιος ξέρει ίσως αν πας να αποκτήσει.
Να πας και να μας πεις τα αποτελέσματα της μάχης, σκορπιού με δράκο.ε δεν θα παω τοτε.....μη χαλασουμε την καριερα
...και τι δρακος....Να πας και να μας πεις τα αποτελέσματα της μάχης, σκορπιού με δράκο.
...και τι δρακος....
νερού...και τι δρακος....
οντως...παντως το δευτερο ειναι ποιο ωραιο....ο δρακος ειναι λιγο μεγαλος για τα γουστα μου...
στο λαιμό?οντως...παντως το δευτερο ειναι ποιο ωραιο....ο δρακος ειναι λιγο μεγαλος για τα γουστα μου...
στο ποδι. ;)στο λαιμό?
και μένα δεν μου πολυαρέσουν τα μεγάλα τατού αλλά σε αυτή την κωλάρα πήγαινε.
Και πάνω που αναρωτιόμουνα γιατί δεν απαντάει στο τηλέφωνο.kalispera morakia mu...to ksanaleo ego ta rantevu ta klino meso tilefono afino to til sta pm ke apo ki ke pera me pernete til ke kanonizume. autes tis meres elipa apo ayrio ime diathesimi....filakia pola ke kali ksekurasiiiiii