Διαγραμμένο μέλος 241688
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Ελληνίδες
Ισχύει αδερφέ 100 τοις 100 συμφωνώ και οι ρωσίδες γενικά έχουν πολλά ψυχολογικά πίνουν πολλά ξύδια αλλά αμα σε αγαπάνε σε έχουνε στα ώπα ώπα και σε τυλίγουν.. Από Προσωπική εμπειρία πριν κάτι μήνες με Έσκορτ πολύ δυνατό( 2 χρονια τραβιόμασταν αλλα πολλα Ψυχολογικά + ξύδι + ντραγκς συνέχεια…. loco leme.Δύο είναι οι μεγαλυτεροι πόνοι που μπορεί να βιώσει ενας άντρας:
Ο χωρισμός απο Ρωσίδα και η κλωτσια στ´ αρ@@δια...
που μπορουμε να βρουμε ρουμάνεσ στην αθηνα?Ρουμάνες εννοείται. Οι Ρωσίδες είναι πολύ απότομες τουλάχιστον όσες έχω πετύχει εγώ. Όποιος θυμάται την Αουρόρα στην φυλής που ήταν Ρουμάνα ήταν πολύ πρόσχαρη και τα έδινε όλα.
Οι Ρωσίδες έχουν ντροπες;Ρουμάνες, Ρόμα...νες με παχιές κλειτορίδες. Τους αρέσει το γαμήσι και πολλές απολαμβάνουν την πορνεία. Γαμιούνται και το χαίρονται. Οι Ρωσίδες έχουν πολλές ντροπές
Όλοι ξέρουν ότι προσκυναω το σλαβικό μουνί. Δεκάδες Ρωσίδες και Ουκρανες έχουν αρμεξει το πέος μου στο νησί τόσα χρόνια, ενώ μόλις ακούω Ρουμάνα τρέχω μακριά.
Πρόσφατα είχα πολύ ευχάριστη έκπληξη από μια αγγελία που σύστησε γνωστός. Δήλωνε Ιταλίδα αλλά ήμουν 100% σίγουρος ότι είναι Ρουμάνα. Πήγα πρώτη επίσκεψη και έπαθα πλάκα από την αντιμετώπιση. Καθαρή, φιλική, επαγγελματίας, να ρωτάει τι μου αρέσει πάνω στην πράξη, να μην κοιτάει ρολόι, να μην κλείνει μπούτια για να αποφεύγει τη βαθιά διείσδυση και γενικά εντελώς αντίθετη περίπτωση από τις κλασικές Ρουμάνες.
Στη δεύτερη επίσκεψη μου ανοίχτηκε και παραδέχτηκε την καταγωγή της. Ξέρει ότι οι συμπατριώτισσες της έχουν άσχημο όνομα και για αυτό δηλώνει άλλη καταγωγή.
Οπότε υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ναι Ρωσίδες πάνω από όλα λέμε!!
Γιατί όχι από Σιβηρία ;Ρωσιδες αλλά οχι απο Σιβηρια, Ουκρανές και Λευκορωσιδες ειναι με διαφορα οι πιο σεξουαλικες γυναικες. Οι Βαλκανιες απλα γαμιουνται ευκολα
πάντα ρουμάνες...ρουμανες και παλι ρουμανες
Είναι κοινοποιησιμο το που μπορούμε να τη βρούμε? Μια τέτοια ποιότητα έψαχνα κι εγώ μετά από πολλά χρόνια για αυτό και δεν πολύ συμμετέχω πιαΌλοι ξέρουν ότι προσκυναω το σλαβικό μουνί. Δεκάδες Ρωσίδες και Ουκρανες έχουν αρμεξει το πέος μου στο νησί τόσα χρόνια, ενώ μόλις ακούω Ρουμάνα τρέχω μακριά.
Πρόσφατα είχα πολύ ευχάριστη έκπληξη από μια αγγελία που σύστησε γνωστός. Δήλωνε Ιταλίδα αλλά ήμουν 100% σίγουρος ότι είναι Ρουμάνα. Πήγα πρώτη επίσκεψη και έπαθα πλάκα από την αντιμετώπιση. Καθαρή, φιλική, επαγγελματίας, να ρωτάει τι μου αρέσει πάνω στην πράξη, να μην κοιτάει ρολόι, να μην κλείνει μπούτια για να αποφεύγει τη βαθιά διείσδυση και γενικά εντελώς αντίθετη περίπτωση από τις κλασικές Ρουμάνες.
Στη δεύτερη επίσκεψη μου ανοίχτηκε και παραδέχτηκε την καταγωγή της. Ξέρει ότι οι συμπατριώτισσες της έχουν άσχημο όνομα και για αυτό δηλώνει άλλη καταγωγή.
Οπότε υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ναι Ρωσίδες πάνω από όλα λέμε!!