Η αλήθεια είναι ότι όπως το λες το ρωσικό γαμησι δεν πιάνεται...Είναι απίστευτες οι ρωσιδεςΜάλλον δεν βλέπεσαι και σε βαριουνται
Εχω γαμισει παλιά πολλές Ελληνίδες και κατόπιν άπειρες Ρωσίδες Ρουμάνες και μολδαβες, στις χώρες του, κανονικά και σεμι προβφασεις
Το ρωσικό Γαμησι δεν πιάνεται από καμμια φυλή, όταν σε γουστάρει εννοείται η γκόμενα
Ελληνίδες έκτοτε δεν μπορώ να γαμιαω, μου φαίνονται ανοστες κι αναλατες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσίδες vs Ρουμάνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 525
- Εμφανίσεις 125K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.201
- Πόντοι
- 3.656
Κοίτα είναι άλλες κι οι φάτσεςΗ αλήθεια είναι ότι όπως το λες το ρωσικό γαμησι δεν πιάνεται...Είναι απίστευτες οι ρωσιδες
Οι πιπες είναι ανώτερες από τσόντες
Επίσης τα σώματα δέρματα είναι φοβερά
Οι μυρωδιές
Άλλος πλανήτης κατ εμέ
Οι Ελληνίδες μοιάζουν με Ρουμάνες πιο πολύ οι καλές.. Υπερτερούν ΌΤΑΝ γυμναζοντε σε κωλαρες ομως
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.179
- Πόντοι
- 3.846
Στη Ρωσία είναι τρόπος ζωής το να γυμνάζεσαι, οι περισσότερες προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους.
Ρωσίδες μέχρι να πεθάνει ο Χαϊλάντερ είτε είναι του επαγγέλματος είτε όχι. Έχω χτυπήσει Ρωσίδες τουρίστριες, έχω κάνει σχέση 2 χρόνια με Ρωσίδα που μένει μόνιμα Ελλάδα ,Ρωσία και σαν εμφάνιση, και σαν σεξουαλικότητα και σαν χαρακτήρας.
Ρουμάνες θα τις έβαζα στο Νο2 έχω πάρει πολλές σεξεργάτριες ,αλλά κατά μέσο όρο δεν ήταν το ίδιο καλές επαγγελματίες. Δεν πρόσεχαν την εμφάνισή τους το ίδιο, σε αντιμετώπιζαν περισσότερο σαν ξεπέτα.
Για τις δε Ελληνίδες - όμορφες, με τίποτα πιο όμορφες από άλλους λαούς, προσέχουν το ντύσιμό τους αλλά όχι τόσο το σώμα τους και από χαρακτήρα.... ιδανικές για να γίνεις μπουρδελιάρης.
Ρωσίδες μέχρι να πεθάνει ο Χαϊλάντερ είτε είναι του επαγγέλματος είτε όχι. Έχω χτυπήσει Ρωσίδες τουρίστριες, έχω κάνει σχέση 2 χρόνια με Ρωσίδα που μένει μόνιμα Ελλάδα ,Ρωσία και σαν εμφάνιση, και σαν σεξουαλικότητα και σαν χαρακτήρας.
Ρουμάνες θα τις έβαζα στο Νο2 έχω πάρει πολλές σεξεργάτριες ,αλλά κατά μέσο όρο δεν ήταν το ίδιο καλές επαγγελματίες. Δεν πρόσεχαν την εμφάνισή τους το ίδιο, σε αντιμετώπιζαν περισσότερο σαν ξεπέτα.
Για τις δε Ελληνίδες - όμορφες, με τίποτα πιο όμορφες από άλλους λαούς, προσέχουν το ντύσιμό τους αλλά όχι τόσο το σώμα τους και από χαρακτήρα.... ιδανικές για να γίνεις μπουρδελιάρης.
Δε ξέρω αλλά οι ρωσιδες όπως το λες τι δέρμα τους η μυρωδιά τους...Μήπως η διατροφή από μικρή ηλικία τις κάνει τόσο ξεχωριστές...Κοίτα είναι άλλες κι οι φάτσες
Οι πιπες είναι ανώτερες από τσόντες
Επίσης τα σώματα δέρματα είναι φοβερά
Οι μυρωδιές
Άλλος πλανήτης κατ εμέ
Οι Ελληνίδες μοιάζουν με Ρουμάνες πιο πολύ οι καλές.. Υπερτερούν ΌΤΑΝ γυμναζοντε σε κωλαρες ομως
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Aκριβωs το ιδιο ...συμφωνω με τα χιλια !!! .....και οσοι ζησαμε το 90 και μετα εχουμε κατασταλαξει και δεν αλλαζει αυτο με τιποτα οι συγκρισειs ειναι απλα καταθληπτικεs για τιs εδω κυριεs ....οποτε σε νιωθω ....+10000000000000000000Μάλλον δεν βλέπεσαι και σε βαριουνται
Εχω γαμισει παλιά πολλές Ελληνίδες και κατόπιν άπειρες Ρωσίδες Ρουμάνες και μολδαβες, στις χώρες του, κανονικά και σεμι προβφασεις
Το ρωσικό Γαμησι δεν πιάνεται από καμμια φυλή, όταν σε γουστάρει εννοείται η γκόμενα
Ελληνίδες έκτοτε δεν μπορώ να γαμιαω, μου φαίνονται ανοστες κι αναλατες...
υποτιμητικά έδειξε να το λες ... τες πα.Δεν τοπα να σε υποτιμήσω φιλε
Αλλά αν λες με ρωσσια που γουστάρει δεν την βρίσκεις κάπου υπάρχει θέμα
Αν φαίνεται υποτιμητικό το ανακαλώ
Αν μιλάς για μένα κι Ελληνίδες ήταν προ 25ετιας που με κηνηγαγαν δεν τις κυνηγούσα ιδιαιτερα
Οπότε η μάξιμουμ συμμετοχή τους ήταν δεδομένη
δεν υποτιμώ τις ρωσίδες, έχω περάσει πολύ καλά με κάποιες από αυτές στο κρεβάτι
αλλά το concept δεν περιλαμβάνει μόνο κρεβάτι και πήδημα
για το κρεβάτι αποκλειστικά αν μιλήσουμε, οι ρωσίδες έχουν κάτι παραπάνω αθροιστικά από τις Ελληνίδες, λόγω σωματότυπου και DNA , εκπέμπουν κάτι διαφορετικό που μας σαγηνεύει.
όμως αν το επεκτείνεις και μετά το γαμήσι, με μια Ελληνίδα μπορείς να μπεις σε ευρύτερους χώρους ηδονής.
τί θέλω να πω, μια Ελληνίδα μπορεί και να μου "γαμήσει" το μυαλό, μια Ρωσίδα νομίζω πως όχι.
ελπίζω να προσέφερα κάτι με την άποψή μου στο θέμα του νήματος
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.201
- Πόντοι
- 3.656
Μαλάκια μου η έκφραση. Το αποσύρω...υποτιμητικά έδειξε να το λες ... τες πα.
δεν υποτιμώ τις ρωσίδες, έχω περάσει πολύ καλά με κάποιες από αυτές στο κρεβάτι
αλλά το concept δεν περιλαμβάνει μόνο κρεβάτι και πήδημα
για το κρεβάτι αποκλειστικά αν μιλήσουμε, οι ρωσίδες έχουν κάτι παραπάνω αθροιστικά από τις Ελληνίδες, λόγω σωματότυπου και DNA , εκπέμπουν κάτι διαφορετικό που μας σαγηνεύει.
όμως αν το επεκτείνεις και μετά το γαμήσι, με μια Ελληνίδα μπορείς να μπεις σε ευρύτερους χώρους ηδονής.
τί θέλω να πω, μια Ελληνίδα μπορεί και να μου "γαμήσει" το μυαλό, μια Ρωσίδα νομίζω πως όχι.
ελπίζω να προσέφερα κάτι με την άποψή μου στο θέμα του νήματος
Πάντως επειδή εγώ μίλαγα κ Μολδαβίκα και οι εκεί ρωσιδες Μίλαν κι αυτές, κι έξω μ άρεσε ο χαρακτήρας τους οι κινήσεις τους ή ηρεμία τους. Καμμια σχέση με τις εν Ελλάδι μπαροβιες που είναι από οπουδήποτε κ δηλώνουν ρωσιδες
Σαν δεν ήμουν ήδη παντρεμένος όταν πήγα εκεί μόνο Ρωσίδα θαπαιρνα...
Βεβςια κι η γυναίκα μου μ άρεσε παλιά γιατί τάχει αυτά. Πέραν την εμφάνιση έχει κ τις ωραίες κινήσεις κ την θηληκοτητα των ρωσσιδων
Για μένα είναι ότι καλύτερο το ρωσικό προτζεκτ
Τα ζυγωματικά μαζί με αυτό το ύφος αθώα κ πουτανα μαζί με κάνει τούρμπο,
Σεξιυαλικα ίσως είναι πιο σεξυ οι Ουγγαρέζος, αλλά σαν σύνολο γαμισι στυλ ερωτισμός ηρεμία κλπ. Προτιμώ ρωσιδες με κάποιο έστω ελαφρύ επίπεδο μόρφωσης.
desperado21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.830
- Πόντοι
- 2.357
Εδω δεν συμφωνουν δυο αντρες για την ιδια κοπελα και θα συμφωνησουμε ολοι για ολοκληρους λαους;Σε όποιον αρέσει το πετίτ, σέξι μελαχροινό, οι ρουμάνες είναι καλύτερες.
Αν προτιμά κανείς πιο ψηλά και στεγνά κορμιά με το κλασικό σλαυικό πρόσωπο, οι ρωσίδες είναι η επιλογή του.
Φυσικά όλα αυτά σε μ.ο, δεν αποτελούν πανάκεια.
Οι ελληνίδες είναι μια χαρά καυλιάρες. Πολύ καυλιάρες. Αλλά το συγκεκριμένο ζήτημα έχει να κάνει με την προσωπικότητα της γυναίκας και τη χημεία μεταξύ σας οπότε είναι εντελώς φλου.
Άποψή μου δεν μπορείς ούτε στατιστικά να βγάλεις συμπέρασμα για ολόκληρους λαούς...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
Ρουμάνες για ποιότητα υπηρεσιών ,Ρωσίδες για ομορφιά.
desperado21
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.830
- Πόντοι
- 2.357
Αν ειναι μιση Ρουμανα και μιση Ρωσιδα θα ειναι επομενως αστερι η καταστροφη αναλογα τι θα παρει απο καθε καταγωγηΡουμάνες για ποιότητα υπηρεσιών ,Ρωσίδες για ομορφιά.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.883
- Πόντοι
- 9.297
Καταστροφή αποκλείεται με τέτοια συστατικά στην καταγωγή....απλά , αναλογα την καταγωγή,υπάρχει ανάλογη προτεραιότητα στα προτερήματα.Αν ειναι μιση Ρουμανα και μιση Ρωσιδα θα ειναι επομενως αστερι η καταστροφη αναλογα τι θα παρει απο καθε καταγωγη
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Πρώτα απ' όλα είναι γνωστό ότι ρωσίδες δεν υπάρχουν πια στα μπουρδέλα και όσες δηλώνουν έτσι είναι από διάφορες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Αλλά τέλος πάντων ας απαντήσω στο ερώτημα "Ρωσίδες" vs Ρουμάνες. Μπορεί οι Ρωσίδες να έχουν τη φήμη ότι είναι πιο ψυχρές και άκαβλες, μιας και σαν gold diggers καβλώνουν μόνο με το χρήμα, σε αντιδιαστολή με τις Ρουμάνες που είναι πιο βαλκάνιες, άρα και πιο κοντά στη νοοτροπία του Έλληνα, αλλά η πραγματικότητα με έχει διαψεύσει. Έχω παρατηρήσει στα μπουρδέλα ότι πιο συχνά παίρνω γλωσσόφιλα και γενικά καλές υπηρεσίες από "Ρωσίδες" και τρώω φόλες από Ρουμάνες. Άρα η απάντησή μου είναι δαγκωτό "Ρωσίδες".
Δαγκωτο Ρωσιδες.
Αλλο επιπεδο, αλλος πολιτισμος.
Σε ολους τους τομεις.
Μπορεις να την παρεις, να πας τη βολτα σου, να μιλησεις για οποιοδηποτε θεμα, και μετα να κανεις το καλυτερο σεξ.
Οι Ρουμανες ειναι βλαχαρες.
Κυριολεκτικα βλαχαρες....
Αλλο επιπεδο, αλλος πολιτισμος.
Σε ολους τους τομεις.
Μπορεις να την παρεις, να πας τη βολτα σου, να μιλησεις για οποιοδηποτε θεμα, και μετα να κανεις το καλυτερο σεξ.
Οι Ρουμανες ειναι βλαχαρες.
Κυριολεκτικα βλαχαρες....
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.705
- Πόντοι
- 1.446
Η Ρωσίδα εκτός απο ομορφιά έχει κάτι που λίγες γυναίκες εχουν πλέον ... etiquette ...!
Οι Ρουμάνες ειναι πιο Λατίνες πιο γήινες ...
Το sex με την Ρουμάνα ειναι πιο παθιασμένο ... με τη Ρωσίδα ειναι πιο σκληροπυρηνικό ...
Αν επρεπε να διαλέξω θα είχα τη Ρωσίδα για γκομενα και τη Ρουμάνα για πουτανακι ...;)
Οι Ρουμάνες ειναι πιο Λατίνες πιο γήινες ...
Το sex με την Ρουμάνα ειναι πιο παθιασμένο ... με τη Ρωσίδα ειναι πιο σκληροπυρηνικό ...
Αν επρεπε να διαλέξω θα είχα τη Ρωσίδα για γκομενα και τη Ρουμάνα για πουτανακι ...;)
RickX5
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 76
- Πόντοι
- 1
Absolutely fabulous!
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Βουλγάρες εγω...Υπαρχουν 2 κυριαρχες εθνικοτητες στον πορνικο χωρο: οι Ρουμανες (που ειναι και οι πολυπληθεστερες) και οι Ρωσιδες. Απο τις εμπειριες μου μεχρι στιγμης μου εχει κανει εντυπωση οτι ενω τα γαμησια μου με Ρουμανες κυμαινονται απο αθλια μεχρι μετρια, με τις Ρωσιδες περναω παντα πολυ καλα. Εχετε κι εσεις αναλογη εμπειρια? Αν ναι, για ποιον λογο πιστευετε πως υπαρχει τετοια μεγαλη διαφορα στη συμπεριφορα και αποδοση μεταξυ των 2 εθνικοτητων?
Louloudatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Οι Ρουμανες ειναι πιο μουναρες αλλα ειναι και λιγο μαλακισμενες καμμια φορα αλλα αμα πετυχεις καυλιαρα δεν παιζονται
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 139
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις