You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσίδες vs Ρουμάνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 525
- Εμφανίσεις 125K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ανταπόκριση αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού από πρώην σοβιετικη δημοκρατία για κάποιο αγώνα ποδοσφαίρου πριν ξεκινήσει το αθλητικό γεγονός.
Ρωτάνε τον απεσταλμένο οι Ελληνες συνάδελφοι του , πως είναι τα πράγματα εκεί, καιρός κόσμος κλπ και απαντάει ο γίγαντας
Οι Ρωσσίδες Champions League
Οι Ουκρανέζες κύπελο Uefa
Οι λοιπές Σοβιετικές πρωταθλήματα Ευρώπης
Οι πρώην ανατολικές πρωταθλήματα άλλων χωρών
Οι υπόλοιπες τοπικά πρωταθλήματα
Ρωτάνε τον απεσταλμένο οι Ελληνες συνάδελφοι του , πως είναι τα πράγματα εκεί, καιρός κόσμος κλπ και απαντάει ο γίγαντας
Οι Ρωσσίδες Champions League
Οι Ουκρανέζες κύπελο Uefa
Οι λοιπές Σοβιετικές πρωταθλήματα Ευρώπης
Οι πρώην ανατολικές πρωταθλήματα άλλων χωρών
Οι υπόλοιπες τοπικά πρωταθλήματα
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Ρουμανες, οι ρωσιδες ειναι υπερβολικα κυνικες και φιλοχρηματες ακομα και για μενα
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 736
Ρουμανες, οι ρωσιδες ειναι υπερβολικα κυνικες και φιλοχρηματες ακομα και για μενα
Και εγω πιο πολυ Ρουμουνες γουσταρω, αλλα το κακο ειναι οτι οι περισσοτερες εχουν φυγει απο την Ελλαδα για Ευρωπη, οποτε ειναι μετρημενες στα δαχτυλα εδω! >
Δεν ξέρω αν είμαι εγώ άτυχος, πάντως οπότε έχω πέσει σε Ρωσίδα πορνη κλαίω τα λεφτά μου.
Αντίθετα η πλειοψηφία των Ρουμάνων μου χει αφήσει θετικές εντυπώσεις και φαίνονται και πιο down to earth κοριτσια
Από μένα Ρουμανες ξεκαθαρα
Αντίθετα η πλειοψηφία των Ρουμάνων μου χει αφήσει θετικές εντυπώσεις και φαίνονται και πιο down to earth κοριτσια
hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.883
- Πόντοι
- 12.896
Δεν ξέρω αν είμαι εγώ άτυχος, πάντως οπότε έχω πέσει σε Ρωσίδα πορνη κλαίω τα λεφτά μου.
Με μένα είναι ακριβώς το αντίθετο: όποτε πήγα με Ρουμάνα τζίφος καί από άποψη σεξ καί από άποψη σόσιαλ... Αντιθέτως με Ρωσίδες value for money... Οπότε για μένα Ρωσίδες δαγκωτές...
makis254
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 481
- Πόντοι
- 301
Οι Ρωσιδες ειναι λιγο ψυχρες..Γενικα ειναι ομως οπου κατσει η μπιλια..Οπου τεριαξει..Τελευτεα μου ειχε κατσει πολυ καλα με μια Ουκρανεζα,και μια Γεωργιανη..Η Γεωργιανη πολυ δυνατο κρεβατι!..αλλα δε σηκωνει πια τηλεφωνο,με την Ουκρανεζα,εξισου πολυ δυνατη περιπτωση,συνεχιζεται ο αγωνας!..
hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.883
- Πόντοι
- 12.896
Οι Ρωσιδες ειναι λιγο ψυχρες..Γενικα ειναι ομως οπου κατσει η μπιλια..Οπου τεριαξει..Τελευτεα μου ειχε κατσει πολυ καλα με μια Ουκρανεζα,και μια Γεωργιανη..Η Γεωργιανη πολυ δυνατο κρεβατι!..αλλα δε σηκωνει πια τηλεφωνο,με την Ουκρανεζα,εξισου πολυ δυνατη περιπτωση,συνεχιζεται ο αγωνας!..
Είπες ότι δε σηκώνει πιά τηλ. αλλά μπάς καί τύχει... Ποιά είναι η Γεωργιανή, ρέ φίλε;
Tremere
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 279
- Πόντοι
- 21
Οι Βουλγάρες, είναι οι "ρωσσίδες του φτωχού". Οι Τσιγγάνες, είναι οι "ρουμάνες του φτωχού". Και οι δυο είναι καλές, ωστόσο εγώ προσωπικά, προτιμώ Ρωσσία. Με τις ρουμάνες, βρίσκεις πιο ακατάλληλα πράγματα, αυτά τα ψάχνουν άλλοι τύποι όμως κι όχι εγώ.
Thunderkirr
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Έχω δει πολύ ωραίες Ρουμάνες αλλά δε παίζεται η Ρωσία, έχει και πιο πολύ ποικιλία ως μεγάλη χώρα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 180011
Επισκέπτης
Για να αναλυσει καποιος τα ποιοτικα χαρακτηριστικα Ρουμανων και Ρωσιδων διοτι δεν γνωριζω
Ελληνίδες....
οι καλύτερες γυναίκες για γαμίσι στον κόσμο ....μακράν
φτάνει να σε γουστάρουν και να σ΄έχουν καψούρα
Έχω γαμήσει εκατοντάδες γυναίκες από τις γνωστές χώρες που εξάγουν...την κάβλα της Ελληνίδας δεν μου την έχει δώσει ΚΑΜΙΑ
Έχω γαμήσει εκατοντάδες γυναίκες από τις γνωστές χώρες που εξάγουν...την κάβλα της Ελληνίδας δεν μου την έχει δώσει ΚΑΜΙΑ
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.201
- Πόντοι
- 3.656
Χωρίς νάναι χοντρές αλλά απαιτιτηκες ψωνισμενες και πολύ κομπλεξικεςΟι ρουμανες πρακτικα ειναι ελλεινιδες χωρις να'ναι χοντρες και κακομαθημενες. Κι οι ελλεινιδες δε με χαλανε, με χαλαει το οτι ειναι χοντρες και ξυνογαμημενες.
Φυσικά εννοείται οι χειρότερες σαν χαρακτήρας σε όλη την Ευρώπη πάνω κι από αλβανιδες
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.201
- Πόντοι
- 3.656
Μάλλον δεν βλέπεσαι και σε βαριουνταιΕλληνίδες....
Εχω γαμισει παλιά πολλές Ελληνίδες και κατόπιν άπειρες Ρωσίδες Ρουμάνες και μολδαβες, στις χώρες του, κανονικά και σεμι προβφασεις
Το ρωσικό Γαμησι δεν πιάνεται από καμμια φυλή, όταν σε γουστάρει εννοείται η γκόμενα
Ελληνίδες έκτοτε δεν μπορώ να γαμιαω, μου φαίνονται ανοστες κι αναλατες...
το πιασες αμέσως το πρόβλημαΜάλλον δεν βλέπεσαι και σε βαριουνται
Εχω γαμισει παλιά πολλές Ελληνίδες και κατόπιν άπειρες Ρωσίδες Ρουμάνες και μολδαβες, στις χώρες του, κανονικά και σεμι προβφασεις
Το ρωσικό Γαμησι δεν πιάνεται από καμμια φυλή, όταν σε γουστάρει εννοείται η γκόμενα
Ελληνίδες έκτοτε δεν μπορώ να γαμιαω, μου φαίνονται ανοστες κι αναλατες...
"μαλλόν δε βλέπεσαι και σε βαριούνται"...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.201
- Πόντοι
- 3.656
Δεν τοπα να σε υποτιμήσω φιλετο πιασες αμέσως το πρόβλημα
"μαλλόν δε βλέπεσαι και σε βαριούνται"...
Αλλά αν λες με ρωσσια που γουστάρει δεν την βρίσκεις κάπου υπάρχει θέμα
Αν φαίνεται υποτιμητικό το ανακαλώ
Αν μιλάς για μένα κι Ελληνίδες ήταν προ 25ετιας που με κηνηγαγαν δεν τις κυνηγούσα ιδιαιτερα
Οπότε η μάξιμουμ συμμετοχή τους ήταν δεδομένη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 139
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 78