Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Ε ναι, άμα όμως 9/10 σου λένε ότι Ρωσίδες=μουναρες και αντίστοιχα για τις ρουμάνες ότι 9/10 είναι μούφα, ε αυτό αυτομάτως κάτι πάει να πει.
Και στην τελική ας γράφουν άτομα που έχουν πάρει 5-6 γκόμενες από καθε σχολή.
Σαφώς και αν γράφει ο κάθε κακομοίρης που γνώρισε 1 Ρωσίδα ή ρουμανα στην ζωή του, δεν είναι αντικειμενική άποψη αυτό.
Νομίζω ότι το γενικό σχήμα που σημειώνεις, στην ουσία του είναι άκυρο,
διότι σε πολλές περιπτώσεις τις μεγαλύτερες φόλες τις τρώει κάποιος ακριβώς από
κάτι τέτοιες "μουνάρες" ψωνισμένες, με μηδέν ενδιαφέρον και απόδοση που έχουν γενικά αυτό το attitude
του: "άντε τελείωνε, διότι και χάρη σου κάνω" (και φυσικά οι ρωσίδες, δεν αποτελούν εξαίρεση,
αλλά μην σου πώ τον κανόνα, σε αυτή την κατηγορία). Οι φόλες δεν διαχωρίζονται σε εθνικότητες, αλλά έχουν να κάνουν με το πόσο φιλότιμο και ευσυνειδησία διαθέτει ή δεν διαθέτει μια εργαζόμενη.
Σε πληροφορώ ότι μια από τις κορυφαίες και πιο αξιομνημόνευτες εμπειρίες μου την είχα
με ρουμάνα και μάλιστα όχι top εμφάνισης, ενώ από μουναρα ρωσίδα έχω φάει τη χειρότερη φόλα. Τι να λέει;
Οπότε καλό είναι να μην τα γενικεύουμε όλα και μάλιστα με τέτοιο παιδαριώδη τρόπο, και να ακολουθούμε
το προσωπικό μας αισθητήριο, χωρίς παρωπίδες, έστω και αν κάποιες φορές το αισθητήριό μας
πέφτει έξω. Ο καθένας, "περπατώντας" διαμορφώνει ο ίδιος με τις εμπειρίες του (θετικές και αρνητικές)
τον δρόμο που του ταιριάζει καλύτερα.