δεν ειναι μουφα οπου εχει μια στρογγυλη σφραγιδα ειναι επιβεβαιωμενες απο το σαιτ
Αγγλικα δεν παιζει να μιλανε ε ?
δεν ειναι μουφα οπου εχει μια στρογγυλη σφραγιδα ειναι επιβεβαιωμενες απο το σαιτ
Αγγλικα δεν παιζει να μιλανε ε ?
Φίλε Cool θα σου απαντήσω για να δώσω παλμό απο τη Ρωσία του 2017!Φιλε γκλογκ, εκει στη Ρωσια ειναι δηλαδη οπως μας τα λεγε παντα ο δημητρακης;
Κακος χαμος απο γυναικες και ευκαιριες πολλες;
Ενταξει, ως μη μονιμος κατοικος δεν τα πηγες κι ασχημα. Ειναι και τυχερα, η συγκυρια πιστευω.
Γενικα τις ειδες προσιτες τις ρωσιδες; Αν ναι, τοτε με καλυτερο setup/οργανωση, σιγουρα θα παιζουν μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας.
Το θεμα ειναι να δινει η περιοχη δυνατοτητες για διεισδυση στο γυναικειο πληθυσμο.
Κοίτα γενικά Ρωσία,Ουκρανία επιταγχύνεις πολύ με ρευστό.Αλλιώς αδιάκοπα ραντεβού και μηδέν αποτέλεσμα.Δεν είναι Πολωνία κτλ να ενθουσιάζονται.
Ισως Μόσχα να είναι διαφορετικές.
Δεν υπάρχουν ενδείξεις πως οι Ρωσίδες είναι ίδιες με τις Ουκρανέζες!!!Και αν κάποια στη Ρωσία ζητάει μαγαζιά δώρα ή λεφτά μάλλον Ουκρανέζα μετανάστρια είναι ή απο Νότια Ρωσία όπως Ροστοφ η Κρασνοντάρ..Οι μέςες Ρωσίδες της Μόσχας είναι κάτι σαν τις Πολωνέζες στη διασκέδαση !!!
Έπεσα μέσα εκτός απο τη διάθεση για γαμήσι..Διότι είδα απίστευτα ξεκωλόματα στα κλαμπ που δεν τα έχω δει πουθενά!Ούτε Πολωνία Είναι φοβερό η γκόμενα που χορεύει στη πίστα..ξαφνικά να πλήττει και να βγάζει τη μπλούζα και να μένει με το σουτιέν όπως εμείς βγάζουμε το σακάκι...Κανονική γκόμενα σε κανονικό μπαρ!!!!Στα έλεγα για Ρωσία και εσύ δεν άκουγες.Οχι έλεγες είναι ανοιχτές και κάθονται εύκολα είναι σαν τις Πολωνές δεν είναι όπως οι Ουκρανές.
Το θέμα δεν είναι το profile. Το θέμα είναι ποια ιστορία πας να πουλήσεις. Ποιο σενάριο. Στη Μόσχα όντως το επίπεδο και η ποσότητα γυναικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γνωριμιών είναι σαφώς καλύτερη και απείρως μεγαλύτερη. Επίσης η ανταπόκριση σπάει τα κοντέρ. Όλες διαθεσιμές να βγούνε να σε γνωρίσουν. Έχω καμιά 30-40 επαφές στο tinder από το τριήμερο που ήμουν Μόσχα. Όμως μόλις πας να προχωρήσεις τη κουβέντα και να το συγκεκριμενοποιήσεις γίνεται ελληνική φάση. Σε στυλ εγώ θέλω να σε γνωρίσω, να βγούμε πολλά ραντεβού, να διασκεδάσουμε, να πάμε σε disco, εστιατόρια.. τουλάχιστον αυτό έβγαλα εγώ από την επικοινωνία μου με τις καλές γκόμενες. Και όταν πας να το στριμώξεις λίγο σε στυλ θα είμαι για λίγες ημέρες εδώ, δεν θα έχω τόσο πολύ χρόνο.. καταλαβαίνεις πως οι γκόμενες χάνουν το ενδιαφέρον τους. Ελληνική φάση. Φυσικά απο τις 30-40-50 θα βρεις και 2,3 πιο διαθέσιμες, όπως μια που σχεδιάζει να έρθει ελλάδα το Φεβρουάριο να με συναντήσει.. αλλά το κόστος ενός ταξιδιού(Visa, ξενοδοχεία, εισητήρια), απαιτήσεων των γυναικών και γενικότερης νοοτροπίας για εμένα τουλάχιστον δεν τον κάνουν επιθυμητό προορισμό. Και όταν σκέφτομαι και τον καιρό που συνάντησα τον Οκτώβριο.. αυτό το σκατοψιλόβροχο, χιονόνερο και τη λασπουριά σε συνδυασμό με τις αποστάσεις σε πόλεις όπως η Μόσχα, το κόστος και τις μετακινήσεις..
Αλλά επειδή ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες, απόψεις, εντυπώσεις και φυσικά επιτυχίες και αποτελέσματα θα χαρώ να σε διαβάζω όταν θα ανέβεις και ελπίζω σε πανηγυρική διάψευση όλων όσων έγραψα.
Νομίζω πως κι εγώ θα μπορούσα να βγώ απλά ραντεβού όπως έκανε ο φίλος μου που απλά κερνούσε γκόμενες που έρχονταν για ένα τσάι !Κι αυτός ξέρει άψογα Ρώσικα!Χαίρομαι που ο Glock μας πληροφορεί για τη πραγματικότητα στη Μοσχα του σήμερα και όχι των ιστορικών αναδρομών και αναμνήσεων. Εγώ εμπειρία από Club τον Οκτώβριο που ήμουν Μόσχα δεν είχα, αλλά το πιστεύω πως μια πιεσμένη ρωσίδα που δουλεύει 6/7, 10-12 ώρες την ημέρα μαζί με τις μετακινήσεις για να πάει και να γυρίσει στη δουλειά της δεν είναι παράλογο να ξεσπάσει σε ένα club και να φτάσει σε σημείο να βγάλει μπλούζα, να χορέψει προκλητικά, να χουφτωθεί, χαμουρευτεί κτλ. Εδώ γκόμενα σε Club-μουσική σκηνή ήρθε και μου μιλούσε μπροστά στη δικιά μου στη Βίννιτσα της Ουκρανίας που είναι σαφώς πιο συντηρητικό μέρος. Απλά θα θυμήσω επίσης τι είχα ποστάρει στο thread της Βίννιτσας πριν από ένα μήνα περί Μόσχας σε μια δημόσια συζήτηση με τον Glock σχετικά με το τι είδα εγώ στη Μόσχα.
Νομίζω πως κι εγώ θα μπορούσα να βγώ απλά ραντεβού όπως έκανε ο φίλος μου που απλά κερνούσε γκόμενες που έρχονταν για ένα τσάι !Κι αυτός ξέρει άψογα Ρώσικα!
Εγώ το πήγαινα πιο πονηρά σε απογευματινά ραντεβού στη στάση που μένω...
Επίσης το target γκρούπ μου είναι ηλικίες 24-32 απο 7 και άνω εμφάνηση
τι θα γινει ρε ΜΠΟΚΟΛΗ θα γαμησεις?Που εισαι Δημητρακη να κραξεις τα χάλια μας...
Γιατί οι άντρες με μούσια αρέσουν τόσο στις γυναίκες;
Σήμερα είναι μια βροχερή και μελαγχολική μέρα που φέρνει αναμνήσεις απο μοιραίες Ρωσίδες του παρελθόντος ..
Απίστευτα πνεύματα!Ελευθερα!Με προσωπικότητα και πάθος για ζωή και συνεχή ενέργεια!
Γυναίκες που το λεπτό το κάνουν να μοιάζει ώρα! Η στιγμή ως η τελευταία της ζωής και η επόμενη πρέπει να είναι διαφορετική απο την προηγούμενη!
Αφιερωμένο σε όλους όσους έχουν καψουρευτεί Ρωσίδα!Χαμηλώστε φώτα βάλτε ένα μαρτίνι και απολαύστε!---->
Και το καλοκαιράκι στο αυτοκίνητο για γρήγορη οδήγηση σε άδειο δρόμο με μια Ρωσίδα σκυμμένη και τον αέρα να χτυπάει!Ζούμε για αυτή τη στιγμή!!!
Οι Ρωσίδες είναι κάτι σαν πρέζα, σαν ναρκωτικό ...βγαλε τα ροζ γυαλια ρολογα καλες ειναι οι ρωσιδες αλλα εισαι υπερβολικος με τις ρωσιδες οτι ειναι οι τέλειες γκόμενες
Οι Ρωσίδες είναι κάτι σαν πρέζα, σαν ναρκωτικό ...
Μεθαδόνη για απεξάρτηση θα ήταν κάποια δικιά μας νορμάλ κοπέλα, αλλά δεν υπάρχει στον ορίζοντα , Όπωτε Ρωσίδες και πάλι και μόνον Ρωσίδες !!!