Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βλαδιβοστόκ, το Λας Βέγκας της ρωσικής Απω Ανατολής
Τα 'χουν μπερδέψει λιγάκι  :2funny: οπως σας εχω πει δεν υπαρχει καθολου πληροφόριση στην Ελλάδα σχετικα με τη Ρωσσία.Και οι δημοσιογράφοι εχουνε μεσάνυχτα.Η μια απο της τέσσερις ζώνες που θα επιτρέπονται τα τυχερα παιχνήδια θα είναι στο Благовещенск γυρω στα 1250 χλμ. απο το Βλαντιβοστόκ.Ειναι δυσκολο να πιάσει εκει καζίνο γιατι απέναντι απο το ποτάμι ειναι η Χε'ι'χέ που ειναι γεματη καζίνο με πλυθισμο 1.750.000 κατοικους οταν το Благовещенск εχει το πολυ 200.000 (χωρις τους Κινέζους λαθρομετανάστες) .Στην Κίνα οι τιμες ειναι 2-3 φορες φτηνοτερες.Λιγακι δυσκολο να περάσει τα σύνορα με το καραβάκι καποιος Κινέζος για να παει να παίξει στο καζινο που θα γίνει στο Благовещенск οταν στην πόλη του εχει δεκαδες καζίνο που ειναι και πολυ φτηνότερα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδω γράφει τι μπορουσες να παρεις με το μισθο σου στην Ε.Σ.Σ.Δ οι φοιτητες ειχαν επιδομα 40 ρουβλια και ο μέσος μισθος ηταν απο 150-250 ρουβλια μεχρι 300.
 Εγω πρόλαβα λιγακι τετοιες εποχες που τα τρόφιμα ντόπιας παραγωγης ηταν σχεδον τσάμπα,οπως και τα κοινόχρηστα.Το ψωμί,πατάτες λάχανο τουρσί κόστιζε εξευτελιστικες τιμες!Ακόμα και για τον κόσμο ηταν φτηνό αν τωρα ηθελες κατι πιο ποιοτηκο να φας ηταν αρκετα ακριβότερο.
 Αυτα που ηταν πανακρυβα τότε ηταν τα ηλεκτρονικά είδη ενα κασσετόφωνο εκανε οπως λεει 155 ρουβλια!Εγω θυμαμαι οταν ειχα πρωτοερθει που ειχανε κομπιούτερ σπέκτρουμ Ρωσσικής κατασκευής  :2funny:.
 Θυμάται ο Νύκτερος καποιες τιμές απο την εποχη πριν το 1992 που εγω δεν ημουν ας γραψει γιατι εχει ενδιαφέρον :).Εγω μπορω να γραψω μόνο για της εποχες απο Νοέμβριο του 1992 για πιο πριν δεν εχω ιδεα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη με 7 εκατομμυρια ευρω μπορει να ζησει καποιος ανετα στην αγια πετρουπολη?
Εδω αναλύω τι συμβαίνει τωρα στην Ρωσσία

Η κρίση στη Ρωσσία εχει αρχίσει να γινεται αισθητη.Τι βλέπω να αλλαξε στις συνηθιες των Ρωσσων?Το πιο σημαντικό κανεις δεν αγωραζει αυτοκίνητο,πολυ λιγοι πηγαινουν πια διακοπες στο εξωτερικό και ενα καινουργιο που προσεξα δεν αγωραζουν πια συνάλλαγμα γιατι οι μισθοι τους μειωθηκαν και δεν τους περισσευουν πια λεφτα.Οπως σας εχω πει οι περισσότεροι παιρνουν τα λεφτά μαύρα δηλαδη στα χαρτιά παίρνουν 12.000-15.000 ρουβλια και σε φακελάκι τα υπολοιπα που μπορει να ειναι σε μερικες περιπτωσεις ακομα και 60.000-70.000 ρουβλια σε μερικες περιπτωσεις (για Αγία Πετρούπολη) τωρα αυτα τους τα κωψαν ή στην καλητερη περιπτωση τους τα μειώσαν παρα πολυ.
Τι φτήνηνε τωρα?ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ!Βρισκει κανεις άνετα ενα καλο διαμέρισμα ενός δωματιου σχετικά κοντα στο μετρό με 17.000-18.000 ρούβλια (230-250 Ευρώ) το μήνα όταν πριν την κρίση ηθελες για ενα παρόμοιο  600-700 Ευρώ  :rockon:
Εδω δεν θα δειτε τρομερη διαφορα στον κόσμο.Εκει που θα δείτε τρελλή διαφορά είναι στις μικρές πόλεις.Ολοι στο Νοβγκοροντ μου κλαίγοντε και οι τιμες των ενοικίων εκει εχουν καταποντιστει άνετα βρίσκεις διαμέρισμα να νοικιάσεις σε καινουργιο σπιτι σε αρκετα κεντρικό σημείο με 9.000-10.000 ρουβλια (120-135 Ευρώ) το μήνα  :) .Εχουν και εκει χτιστει παρα πολλα καινουργια σπιτια και οι ιδιοκτητες τους προσπαθουνε να τα νοικιάσουν γιατι εχουν παρει δάνειο και τα χρωστάνε.Σε μια πόλη 250.000 κατοικων μονο στο avito.ru εχει 5036 αγγελίες για ενοικιάσεις διαμερισμάτων στο Νόβγκοροντ  :rockon:οταν στην Αγία Πετρούπολη με πλυθισμο κοντα 5.000.000 έχει μόλις 9035 αγγελίες στο ίδιο σά'ι'τ.βεβαια υπαρχουν και αλλα πολλά σά'ι'τ με αγγελίες για ενοικιάσεις διαμερισμάτων.
 Στο Νόβγκοροντ εχει αρχίσει να φένεται η διαφορά σε σχέση με ένα χρόνο πριν.Οταν στην Αγία Πετρούπολη δεν θα δειτε και μεγάλη διαφορά.
 Οπως εχω πει το Νόβγκοροντ ειναι ο παράδεισος για Πορνομετανάστευση δεν μπορω να καταλάβω απο που ξεφυτρώνουν τόσες πολλές γκόμενες? :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με ενα πρόχειρο υπολογισμό που έκανα γιά να Πορνομεταναστεύσει κανείς στο Νόβγκοροντ θέλει γύρω στα 700 Ευρώ το μήνα γιά να έχει ενα επίπεδο ζωής.Απο αυτά γυρω στα 12.000 ρουβλια (160-165 Ευρώ) θα πηγαινουν για το διαμερισμα ενοικιο και κοινόχρηστα η είσοδος στην ντίσκο έχει 100 ρουβλια (τα σαββατοκυριακα 200-300 εξαρταται παντα απο ποιο κλαμπ) έχει Ελληνικό σουβλατζίδικο λιγακι ακριβό για τα δεδομένα της πολης 170 ρουβλια το σουβλάκι στο πιάτο (το εουνε Ρωσσοπόντιοι που εχουν ζήσει και μεγαλωσει στην Κύπρο.Ειναι πολυ καλα παιδιά.Επειδη ειναι απο την Κύπρο γ'αυτο το φτιαχνουν σε Κυπριακη πιττα).Η πόλη εχει Μακ Ντόναλντς και ολες της αλυσίδες της Αγίας Πετρούπολης καθως και ένα 24ωρο υπερμάρκετ Лента γυρω στις 7.000 τετραγωνικά μέτρα (και ενα δευτερο που χτίζεται).
Σιγουρα χρειαζεστε ενα αυτοκίνητο γιατι οι αποστασεις δεν ειναι μικρές ακομα και αν μένετε στο κέντρο.Βεβαια το αμαξι μπορει άνετα να ειναι ενα πισωκίνητο Lada (καλητερα βεβαια να πάρετε μπροστοκίνητο Lada ενα απο τα μοντέλα Ваз 2108-2115 γιατι το χειμώνα με το πισωκίνητο δεν ειναι ευκολη η οδηγηση και εκτος αυτου το τιμονι στο πισωκινητο Lada ειναι πολυ βαρυ) για αμάξι υπολογίστε απο 25.000 ρουβλια για πισωκινητο Lada μεχρι 100.000 για ενα μπροστοκίνητο Lada σχετικά καινουργιο (με 50.000-70.000 ρουβλια βρισκεις ενα μπροστοκινητο Lada σε σχετικα καλη κατασταση).Βενζίνη 35-37 ρουβλια το λιτρο (0,47-0,5 Ευρω) το πισωκίνητο Lada καιει γυρω στα 10 λιτρα στα 100 χλμ.το μπροστοκίνητο 8-9 στην πόλη εκτός πολης επειδη εχει μακριες σχεσεις 4,5-5,5 λιτρα στα 100 χλμ. (το εχω φτασει και 4 λίτρα με 5η ταχύτητα και 90χλμ.).Υπολογιστε για βενζίνη το καθε γεμισμα γυρω στα 1200 ρουβλια (16,5 Ευρώ) και οτι θα χρειαζεστε 4-6 γεμισματα το μηνα (66-100 Ευρώ).Καλητερο αμαξι δεν χρειαζεστε γιατι οι γκόμενες στο Новгород και στα Lada καθονται με ευχαριστηση  :2funny: ένα μικτο μυστικό το αμάξι απαραιτητα να ειναι με πινακίδες Αγιας Πετρούπολης 78,98 ή 178 rus και όχι 53rus που ειναι οι πινακιδες του Νόβγκοροντ.Οι γκόμενες ψαρώνουν οταν βλέπουν αμάξι απο την Αγία Πετρούπολη.Εκτος του οτι οπως ειπα παραπάνω οι απαστάσεις δεν ειναι μικρες για να πατε με τα πόδια για να δουλεψετε καλο ειναι να εχετε αυτοκινητο για να πηγενετε της γκόμενες π.χ. γνωριζετε μια γκομενα μεσω ιντερνετ και συναντιεστε στο κεντρο,μετα πρεπει να την παρετε με τ'αμαξι να την πατε ή σε καποια σάουνα  :knockinb: :2funny: ή σπίτι της (οι γνωσεις στην ψυχολογια χρειαζονται οποσδηποτε για να καταλαβετε τι θελει η γκόμενα εκεινη τη στιγμη) ή για να πατε ντισκο το αμαξι χρειαζεται οποσδηξποτε εκτος αυτου αν παρετε γκομενες απο την ντισκο (δεν ειναι δυσκολο) θα πρεπει να εχετε αμαξι για να της πάτε (σαουνα,σπιτι σας ή απλος να της πατε σπιτι τους αν δεν θελουν να  :knockinb: εκεινη τη μερα).
  Οποτε υπολογιζω για μια πολυ καλη ζωη ενος πορνομεταναστη στο Νοβγκοροντ χρειαζονται 700 Ευρω το μήνα.Βεβαια το επιπεδο ζωης που θα έχετε εκει με αυτα τα λεφτα δεν συγκρίνετε με το χάλι της Αθήνας!Εκτος απο το 24ωρο υπερμάρκετ και τα κλαμπ που ειναι γεματα γκομενιτσες αντι για Πακιστανούς,Συρηζέους,Χρυσαυγητες και βρωμιά θα βλεπετε γκομενίτσες  :2funny:.

Επισκέπτης
Με ενα πρόχειρο υπολογισμό που έκανα γιά να Πορνομεταναστεύσει κανείς στο Νόβγκοροντ θέλει γύρω στα 700 Ευρώ το μήνα γιά να έχει ενα επίπεδο ζωής.Απο αυτά γυρω στα 12.000 ρουβλια (160-165 Ευρώ) θα πηγαινουν για το διαμερισμα ενοικιο και κοινόχρηστα η είσοδος στην ντίσκο έχει 100 ρουβλια (τα σαββατοκυριακα 200-300 εξαρταται παντα απο ποιο κλαμπ) έχει Ελληνικό σουβλατζίδικο λιγακι ακριβό για τα δεδομένα της πολης 170 ρουβλια το σουβλάκι στο πιάτο (το εουνε Ρωσσοπόντιοι που εχουν ζήσει και μεγαλωσει στην Κύπρο.Ειναι πολυ καλα παιδιά.Επειδη ειναι απο την Κύπρο γ'αυτο το φτιαχνουν σε Κυπριακη πιττα).Η πόλη εχει Μακ Ντόναλντς και ολες της αλυσίδες της Αγίας Πετρούπολης καθως και ένα 24ωρο υπερμάρκετ Лента γυρω στις 7.000 τετραγωνικά μέτρα (και ενα δευτερο που χτίζεται).
Σιγουρα χρειαζεστε ενα αυτοκίνητο γιατι οι αποστασεις δεν ειναι μικρές ακομα και αν μένετε στο κέντρο.Βεβαια το αμαξι μπορει άνετα να ειναι ενα πισωκίνητο Lada (καλητερα βεβαια να πάρετε μπροστοκίνητο Lada ενα απο τα μοντέλα Ваз 2108-2115 γιατι το χειμώνα με το πισωκίνητο δεν ειναι ευκολη η οδηγηση και εκτος αυτου το τιμονι στο πισωκινητο Lada ειναι πολυ βαρυ) για αμάξι υπολογίστε απο 25.000 ρουβλια για πισωκινητο Lada μεχρι 100.000 για ενα μπροστοκίνητο Lada σχετικά καινουργιο (με 50.000-70.000 ρουβλια βρισκεις ενα μπροστοκινητο Lada σε σχετικα καλη κατασταση).Βενζίνη 35-37 ρουβλια το λιτρο (0,47-0,5 Ευρω) το πισωκίνητο Lada καιει γυρω στα 10 λιτρα στα 100 χλμ.το μπροστοκίνητο 8-9 στην πόλη εκτός πολης επειδη εχει μακριες σχεσεις 4,5-5,5 λιτρα στα 100 χλμ. (το εχω φτασει και 4 λίτρα με 5η ταχύτητα και 90χλμ.).Υπολογιστε για βενζίνη το καθε γεμισμα γυρω στα 1200 ρουβλια (16,5 Ευρώ) και οτι θα χρειαζεστε 4-6 γεμισματα το μηνα (66-100 Ευρώ).Καλητερο αμαξι δεν χρειαζεστε γιατι οι γκόμενες στο Новгород και στα Lada καθονται με ευχαριστηση  :2funny: ένα μικτο μυστικό το αμάξι απαραιτητα να ειναι με πινακίδες Αγιας Πετρούπολης 78,98 ή 178 rus και όχι 53rus που ειναι οι πινακιδες του Νόβγκοροντ.Οι γκόμενες ψαρώνουν οταν βλέπουν αμάξι απο την Αγία Πετρούπολη.Εκτος του οτι οπως ειπα παραπάνω οι απαστάσεις δεν ειναι μικρες για να πατε με τα πόδια για να δουλεψετε καλο ειναι να εχετε αυτοκινητο για να πηγενετε της γκόμενες π.χ. γνωριζετε μια γκομενα μεσω ιντερνετ και συναντιεστε στο κεντρο,μετα πρεπει να την παρετε με τ'αμαξι να την πατε ή σε καποια σάουνα  :knockinb: :2funny: ή σπίτι της (οι γνωσεις στην ψυχολογια χρειαζονται οποσδηποτε για να καταλαβετε τι θελει η γκόμενα εκεινη τη στιγμη) ή για να πατε ντισκο το αμαξι χρειαζεται οποσδηξποτε εκτος αυτου αν παρετε γκομενες απο την ντισκο (δεν ειναι δυσκολο) θα πρεπει να εχετε αμαξι για να της πάτε (σαουνα,σπιτι σας ή απλος να της πατε σπιτι τους αν δεν θελουν να  :knockinb: εκεινη τη μερα).
  Οποτε υπολογιζω για μια πολυ καλη ζωη ενος πορνομεταναστη στο Νοβγκοροντ χρειαζονται 700 Ευρω το μήνα.Βεβαια το επιπεδο ζωης που θα έχετε εκει με αυτα τα λεφτα δεν συγκρίνετε με το χάλι της Αθήνας!Εκτος απο το 24ωρο υπερμάρκετ και τα κλαμπ που ειναι γεματα γκομενιτσες αντι για Πακιστανούς,Συρηζέους,Χρυσαυγητες και βρωμιά θα βλεπετε γκομενίτσες  :2funny:.

Ἔτσι σᾶς θέλομεν. Ὄχι μικρολόγον καὶ καταδότην.

Εἰς τὸ θέμα μας ὅμως. Πράγματι αἱ πινακίδαι Ἁγ. Πετρουπόλεως (ἤ Μόσχας - ἡμετέρα περίπτωσις) εἶναι πλεονέκτημα διὰ τὰς κορασίδας τῆς ἐπαρχίας. Προσελκύουν ὅμως καὶ τοὺς ἐνοχλητικοὺς καὶ διεφθαρμένους τροχονόμους (дпс).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ἔτσι σᾶς θέλομεν. Ὄχι μικρολόγον καὶ καταδότην.

Εἰς τὸ θέμα μας ὅμως. Πράγματι αἱ πινακίδαι Ἁγ. Πετρουπόλεως (ἤ Μόσχας - ἡμετέρα περίπτωσις) εἶναι πλεονέκτημα διὰ τὰς κορασίδας τῆς ἐπαρχίας. Προσελκύουν ὅμως καὶ τοὺς ἐνοχλητικοὺς καὶ διεφθαρμένους τροχονόμους (дпс).
Οταν πρωτοαρχισα να πηγαινω εκει (στην πόλη δεν ειχα δει αλλο αμαξι με πινακιδες απο αλλη περιοχή της Ρωσσίας,εκτος απο 2-3 αμαξια που ηταν παρακαρισμενα στο παρκο που πιθανοτατα ειχαν ερθει για εκδρομη για μερικες ωρες) το βραδυ με σταματησαν 3-4 φορες για να δουνε αν ειμαι μεθυσμένος μετά καταλαβαν οτι δεν πίνω και σταματισαν να με σταματανε.Συνηθως την πρωτη φορα σε σταματανε την πρωτη φορα στην εισοδο της πόλης οταν πρωτοπηγαινεις (αν δεν εχεις ξαναπαει) και μετα το βραδυ για να δουνε αν εισαι μεθυσμένος.
Εμένα με ξέρουν γιατι παω εκει συχνά και δεν με σταματάνε ποτέ.Με ειχαν σταματίσει μερικες φορες εκει που ειναι το μπλόκο στην είσοδο της πόλης και με ειχαν παρακαλέσει να πετάξω μεχρι το διπλανό χωριό (στο δρόμο μου ηταν) κάποιον απ'αυτούς που τελείωνε τη βάρδια εκείνη την ώρα....και ακόμα (το ειχα αναφέρει) πολλές φορες εχω κάτσει στο τραπέζι με μπάτσους,εισαγγελείς στην παρέα με ντόπιους φιλους μου.
  Τωρα για λόγους οικονομίας έχουν μειώσει τον αριθμό των αστυνομικών απο 1.100.000 σε 750.000 (περιπου) οποτε δεν θα τους δεις συχνα στο δρόμο.
  Καλό είναι να κράζονται οι ψεύτες  :2funny:.Ισως αν ανοιγε καποιος ενα σά'ι'τ για τα τέρατα της φύσεως και τους ψεύτες με πλουσιο φωτογραφικό υλικό για να μην γράφουν παντού και χαλάνε όλα τα Thread.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στη Ρωσσία αν δεν ξέρεις την γλώσσα εισαι σαν νεκρός!Κανενας και πουθενά δεν μιλάει Αγγλικά!Ο Πορνομετανάστης τον πρώτο χρόνο που θα πάει εκει καλό θα είναι να παει σε καποιο πανεπηστήμιο για να μάθει τη γλώσσα,έτσι θα μπορέσει να πάρει και βίζα γιά ένα χρόνο γιά να μπορεί να μένει μόνιμα στην Ρωσσία υπολογιστε για δίδακτρα 700-900 Ευρώ (περίπου).Στο δε πανεπηστήμιο (καλο ειναι να διαλέξει κανεις καποιο φιλολογικό) θα ειναι γεματο γκομενες οποτε δεν θα χρειαζεται να καμακωνετε και πολυ.

Επισκέπτης
Στη Ρωσσία αν δεν ξέρεις την γλώσσα εισαι σαν θνεκρός!Κανενας και πουθενά δεν μιλάει Αγγλικά!Ο Πορνομετανάστης τον πρώτο χρόνο που θα πάει εκει καλό θα είναι να παει σε καποιο πανεπηστήμιο για να μάθει τη γλώσσα,έτσι θα μπορέσει να πάρει και βίζα γιά ένα χρόνο γιά να μπορεί να μένει μόνιμα στην Ρωσσία υπολογιστε για δίδακτρα 700-900 Ευρώ (περίπου).Στο δε πανεπηστήμιο (καλο ειναι να διαλέξει κανεις καποιο φιλολογικό) θα ειναι γεματο γκομενες οποτε δεν θα χρειαζεται να καμακωνετε και πολυ.
λιγο αργά για σπουδές αλλά με τις βιζες τι γίνεται πρόεδρε;μια φορα που ειχα παει πριν 15 χρόνια τα ειχα σκάσει χοντρά σε ένα τουριστικό γραφείο για να μου ανοίξει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
λιγο αργά για σπουδές αλλά με τις βιζες τι γίνεται πρόεδρε;μια φορα που ειχα παει πριν 15 χρόνια τα ειχα σκάσει χοντρά σε ένα τουριστικό γραφείο για να μου ανοίξει.
Δεν ειναι απαραιτητο να σπουδάσεις αν δεν θέλεις απλος για να παρεις βιζα για ενα χρόνο πρεπει να γραφτεις σε καποιο πανεπηστημιο και ας μην πατησεις ποτέ αυτοί λεφτα θα πάρουν γ'αυτό :).Καλό βέβαια θα είναι να πας σε κάποιο πανεπηστήμιο για να μάθεις τη γλώσσα γιατι χωρίς Ρωσσικά ούτε ψωμι δεν θα μπορεις να παρεις ποσο μάλλον να καμακώσεις  :2funny:.
  Η πιο ευκολη και πιο φτηνή λυση για να μεινει κάποιος στη Ρωσσία πάνω απο 90 μέρες είναι να κανει συμβόλαιο με καποιο πανεπηστημιο ή καποια μεση επαγγελματικη σχολή (οι σχολες συνηθως ειναι πιο φτηνες στα διδακτρα).Αν έρθει καποιος με bussiness visa 6 μηνών μπορει να κατσει μεχρι 90 μερες το εξαμηνο.Υπαρχουν πολλες εταιριες που ειναι σαν μεσαζοντες με τα πανεπηστημια για να παρεις 1 χρόνο ρεγκιστράτσια σαν φοιτητής.Ο  :jerking: ο Αλγερινός αυτό κάνει κάθε χρόνο απο το 1989 που εχει ερθει εδω  :2funny: πηγαινει σε μια εταιρια και μεσω αυτης παιρνει φοιτητικη βιζα για ενα χρόνο πληρωνει γυρω στα 500 Ευρώ καθε φορά.
  Βέβαια ο Πορνομετανάστης πρέπει με το που πορνομεταναστεύσει στην Ρωσσία να ψάξει πως θα πάρει Ρωσσικό διαβατήριο (σε παλιά ποστ είχα γράψει πολλές σχετικές πληροφορίες).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα πάω τώρα Νότια Ρωσία για ένα κουαρτέτο μιλάμε για τρελά γούστα.Να δούμε πόσο θα πάει το μαλλί.Δεν το κόβω για κάτω από 2000 ευρώ για 4 μέρες.Αλλά Ρωσία είναι αυτή.Τα πάντα όλα για όσους θύουν στο σλαβικό κώλο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα πάω τώρα Νότια Ρωσία για ένα κουαρτέτο μιλάμε για τρελά γούστα.Να δούμε πόσο θα πάει το μαλλί.Δεν το κόβω για κάτω από 2000 ευρώ για 4 μέρες.Αλλά Ρωσία είναι αυτή.Τα πάντα όλα για όσους θύουν στο σλαβικό κώλο.
Εκει το ξύλο το έχεις σίγουρο αν πας  :2funny: ασε που οι γκόμενες την εχουνε δει οτι καποιες ειναι  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην αυτο ειναι στο Χάρκοβο,Ουκρανία.Οι τιμες δεν ειναι και πολυ φτηνες 1000 γκρίβνια (περιπου 40 Ευρώ) για μιση ωρα αν σκεφτεις οτι για να  :knockinb: πρεπει να της δωσεις κ'αλλα λεφτα.Οι δε φωτο ειναι ολες απο ιντερνετ κατεβασμένες.

zoyloy

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Καταρχην αυτο ειναι στο Χάρκοβο,Ουκρανία.Οι τιμες δεν ειναι και πολυ φτηνες 1000 γκρίβνια (περιπου 40 Ευρώ) για μιση ωρα αν σκεφτεις οτι για να  :knockinb: πρεπει να της δωσεις κ'αλλα λεφτα.Οι δε φωτο ειναι ολες απο ιντερνετ κατεβασμένες.
ναι δεν είναι και τζάμπα,  η ισοτιμια ειναι 1 ευρω 25 γκριβνια,τον Αύγουστο που ήμουνα εκει  είχε φοβερά μουνια ομως

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι δεν είναι και τζάμπα,  η ισοτιμια ειναι 1 ευρω 25 γκριβνια,τον Αύγουστο που ήμουνα εκει  είχε φοβερά μουνια ομως
Δεν διαφωνω αλλα μπορεις να  :knockinb: πολυ φτηνότερα οι τιμες του ειναι λιγο τσιμπημενες

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
782
για πες μας για το χαρκοβο.... δεν εχω παει ποτε εκει...θα το ηθελα ομως  :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δεν διαφωνω αλλα μπορεις να  :knockinb: πολυ φτηνότερα οι τιμες του ειναι λιγο τσιμπημενες

Δημητράκη ποιος είναι ο ελάχιστος μισθός που πρέπει να έχει κάποιος Ευρωπαίος για να ζει άνετα στη Μόσχα; Αν μου πεις μεικτά και καθαρά ακόμα καλύτερα, επειδή δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με το Ρωσικό φορολογικό σύστημα - μια φίλη μου είπε πως οι ξένοι πληρώνουν έξτρα φόρο, ισχύει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom