Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Δυση προβοκατορικα φαινεται να σπρωχνει την Ρωσσια προς την Κινα.
Ισως να ζηταει καποια ανταλλαγματα απο την Ρωσσια και στο τελος να τα βρουνε, ακριβως για να αποφευχθει κατι τετοιο δλδ η Ρωσσια να προσεγγισει την Κινα ( που η Ρωσσια φοβαται την Κινα, οσο και η Δυση δλδ ΗΠΑ ).
Ενδεχομενως σε αυτο το παζαρι η Δυση παρει καποια ανταλλαγματα απο την Ρωσσια πχ μεση ανατολη κλπ και τις ξαναπαραχωρησει τις περιοχες που η Ρωσσια θελει να κυριαρχει δλδ Ανατολικη Ευρωπη πχ.
Ειδικα οι Αμερικανοι δεν εχουν κανενα συμφερον στην Ανατολικη Ευρωπη η τη Βαλτικη και μου φαινεται περισσοτερο οτι η παρουσια τους εκει ειναι εκβιαστικη, ως διαπραγματευτικο χαρτι, για καπου αλλου που εχουν πιο ζωτικα συμφεροντα.
Η Βαλτική και η ανατολική Ευρώπη εκτος απο τη Μολδαβία έχουν χαθεί για πάντα για τη Ρωσσία.Όσο για την Κίνα δεν προκειται να τσακωθει με της Η.Π.Α και την δύση για τη Ρωσσία διοτι με τη  Ρωσσία είχε τον προηγουμενο χρόνο εμπορικό ισοζυγιο 95 Δις $ τωρα λενε οτιεχει πτώση πανω απο 10% μόνο με της Η.Π.Α η Κινα εχει εμπορικο ισοζυγιο  520 δίς $!Οποτε δεν την συμφέρει την Κινα να τσακωθεί για τη Ρωσσία.

Σχετικα με λογαριασμό σε τράπεζα μπορει να ανοιξει καποιος ξένος ή Ρωσσος υπηκοος που δεν κατοικει στη Ρωσσία η μόνη διαφορα με τον μόνιμο κάτοικο θα είναι οτι θα πρέπει οταν παει να κανει καταθεση σε συναλλαγμα να φέρει χαρτί για την προελευση του συναλλάγματος (απο το τελωνειο δήλωση εισαγωγης συναλλαγματος ή απο ανταλλακτηριο χαρτι αγορας συναλλαγματος) για ρούβλια δεν χρειαζεται τιποτα μεχρι καποιο ποσό (νομιζω ενα εκατομμυριο τη φορα χωρις να ειμαι σιγουρος).
  Καλο ειναι να κανει κανεις λογαριασμο σε καποια απο της κρατικες τράπεζες ВТБ СБЕРБАНК και να μην ρισκαρει να βαλει τα λεφτα του σε μικρές και μη σοβαρες τράπεζες.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Για να τα βαλει με την Κινα θα πρεπει να βρει στηριγμα ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. Οπως ειχε γινει δυο φορες τον προηγουμενο αιωνα οταν τα εβαλε με τη Γερμανια.
Κανείς δεν τα βάζει με κανέναν ,τουλάχιστον από τις υπερδυνάμεις (εννοω καθαρά πολεμική σύρραξη) με τα όπλα μαζικής καταστροφής που διαθέτουν κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατο.  

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Η Βαλτική και η ανατολική Ευρώπη εκτος απο τη Μολδαβία έχουν χαθεί για πάντα για τη Ρωσσία.Όσο για την Κίνα δεν προκειται να τσακωθει με της Η.Π.Α και την δύση για τη Ρωσσία διοτι με τη  Ρωσσία είχε τον προηγουμενο χρόνο εμπορικό ισοζυγιο 95 Δις $ τωρα λενε οτιεχει πτώση πανω απο 10% μόνο με της Η.Π.Α η Κινα εχει εμπορικο ισοζυγιο  520 δίς $!Οποτε δεν την συμφέρει την Κινα να τσακωθεί για τη Ρωσσία.

Σχετικα με λογαριασμό σε τράπεζα μπορει να ανοιξει καποιος ξένος ή Ρωσσος υπηκοος που δεν κατοικει στη Ρωσσία η μόνη διαφορα με τον μόνιμο κάτοικο θα είναι οτι θα πρέπει οταν παει να κανει καταθεση σε συναλλαγμα να φέρει χαρτί για την προελευση του συναλλάγματος (απο το τελωνειο δήλωση εισαγωγης συναλλαγματος ή απο ανταλλακτηριο χαρτι αγορας συναλλαγματος) για ρούβλια δεν χρειαζεται τιποτα μεχρι καποιο ποσό (νομιζω ενα εκατομμυριο τη φορα χωρις να ειμαι σιγουρος).
  Καλο ειναι να κανει κανεις λογαριασμο σε καποια απο της κρατικες τράπεζες ВТБ СБЕРБАНК και να μην ρισκαρει να βαλει τα λεφτα του σε μικρές και μη σοβαρες τράπεζες.
ΒΤΒ και ΣΜΠΕΡΜΠΑΝΚ οι καλυτερες οπως λες με ελαφρο προβαδισμα η ΣΜΠΕΡ. Θα ελεγα οτι τα τλευταια 3-4 χρονια και η ΡουΣκι Στανταρτ ειναι αρκετα αξιοπιστη

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Δικο του θεμα, εξαρταται τον ανθρωπο. Ισχυει για ολο τον κοσμο αυτο που λες
Αυτό μου μοιάζει σαν να αφήσεις την γυναίκα σου να κοιμάται στο ίδιο κραβατη με έναν άλλων άντρα για μήνες και χρόνια και να πιστεύεις ότι δεν θα την αγγίξει ο άλλος  :2funny:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Αυτό μου μοιάζει σαν να αφήσεις την γυναίκα σου να κοιμάται στο ίδιο κραβατη με έναν άλλων άντρα για μήνες και χρόνια και να πιστεύεις ότι δεν θα την αγγίξει ο άλλος  :2funny:
Δεν ειναι το ιδιο. Οσο κι αν ακουγεται περιεργο υπαρχουν και τιμιες Ρωσιδες

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Δεν ειναι το ιδιο. Οσο κι αν ακουγεται περιεργο υπαρχουν και τιμιες Ρωσιδες
Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Εδώ εγώ έχω ακούσει ότι υπάρχουν και τιμιες ελληνίδες  :S

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Και οι πυρφοροι οι πολωνοι, την εχουν δει ιστορια τωρα και εχουν αρχισει να πουλανε μαγκια και να το παιζουν εθνικιστες. Υπαρχει ενα καποιο κυμα εθνικισμου και αντι-ρωσσισμου στη χωρα.
Πρεπει καποιος να τους πει οτι αν οι αμερικανοι τους πουλησουν , που ειναι δεδομενο οτι θα το κανουν , τους ρωσους τους εχουν διπλα τους και καραδοκουν...και δεν εχουν καθολου καλες διαθεσεις, ειδικα απο τη στιγμη που υπαρχουν φημες οτι οι πολωνοι βαζουν την ουρα τους στο ουκρανικο ζητημα

Οπως το πες.
Εχω δει ειδησεις, που ζητανε απο ΕΕ να αυξηθουν οι κυρωσεις κατα της Ρωσιας για το ουκρανικο ζητημα!!!!
Τους βγαινει το κομπλεξ νομιζω, αλλα θα την πατησουν ξανα καποια στιγμη.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Δημητρακη ο vitaly σε ξεπερασε

Απο οτι φενεται δεν χρειαζεται και πολλυ προσπαθεια και η τσαπου πεφτει συννεφο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Πάντα έτσι ήταν στην Ρωσία και πολύ πιο εύκολο στην Ουκρανία ,άσχετα αν μερικά μέλη τα παρουσιάζουν αλλιως τα πραγματα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Τι αποτέλεσμα είχε ο Βιτάλι? :jerking: :2funny:Ο Αλγερινός την πέφτει πολύ χειρότερα παντού αλλά  :shit:.Δηλαδή ο Αλγερινός είναι μεγάλο καμάκι? :2funny: :2funny: :2funny:.Και ο Βλάκμαν στην Κρακοβία την έπεσε σε 4 κλαμπ σε όλες της γκόμενες και το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει ένα τηλέφωνο  :2funny: :2funny: :2funny:
  Σχετικα με τους Ελληνες αφου ειναι έτσι  εύκολα γιατί μαζεύουν όλη τη σαβούρα? :2funny: Ελληνα με ωραια κοπέλα δεν εχω δει ακόμα  :2funny: οι περισσότεροι βρισκουν με παιδια και μεγαλώνουν τα μούλικα τους  :2funny:
  Είδα στη Μολδαβία τι γαμάγανε τα μεγάλα καμάκια του ΟΠΑ  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντα έτσι ήταν στην Ρωσία και πολύ πιο εύκολο στην Ουκρανία ,άσχετα αν μερικά μέλη τα παρουσιάζουν αλλιως τα πραγματα.
Εσένα που είσαι σαν ХАЧИК (Καυκάσιος) τώρα εν ετη 2015 ουτε να σου μιλήσουνε δεν πρόκειται  :2funny: ίσως το 1995 απλός να σου μιλάγανε  :2funny:.Για το φίλο σου το Σινοχάρα άσε καλήτερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Αν δε προσεξετε τα βιντεάκια με προσοχή σχεδόν όλες τον κλάνουνε και πολλες τον κοιτάνε με λύπιση  :2funny:.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τοπαμε και θα το ξαναπούμε.... ΤΟ βασικότερο είναι η γλώσσα. Αυτοκίνητο, χρήμα, κινητά, ρούχα, μπότες, είναι δευτερευούσης σημασίας.
Εχετε δει την διαφήμηση με την "AXE" ; που έχει ένα τύπο και πίσω του τρέχουνε χιλιάδες γκόμενες; Ετσι νόμιζα και εγώ ο αφελής ότι θα μου συμβεί όταν πριν καμιά 10ετία πριν άρχισαν να μπαινοβγαινω στις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλόκ. Δεν λέω.... στις τόσες φορές που πήγα και σε τόσες που την έπεσα, "έβγαλα 3-4 γκόμενες" που κινούνταν έξω από το κύκλο της πουτανιάς. Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι θα είχα τις ίδιες ίσως και περισσότερες επιτυχίες αν ήμουν σε κανα άλλο κράτος, ακόμα κι αν αυτό ονομαζόταν Αίγυπτος, Σουδάν, η Πακιστάν.... Μη μιλάς λοιπον νυχτερε εκ του ασφαλους μιας και εσυ που γνωρίζεις την γλωσσα. Ακου και μας....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τοπαμε και θα το ξαναπούμε.... ΤΟ βασικότερο είναι η γλώσσα. Αυτοκίνητο, χρήμα, κινητά, ρούχα, μπότες, είναι δευτερευούσης σημασίας.
Εχετε δει την διαφήμηση με την "AXE" ; που έχει ένα τύπο και πίσω του τρέχουνε χιλιάδες γκόμενες; Ετσι νόμιζα και εγώ ο αφελής ότι θα μου συμβεί όταν πριν καμιά 10ετία πριν άρχισαν να μπαινοβγαινω στις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλόκ. Δεν λέω.... στις τόσες φορές που πήγα και σε τόσες που την έπεσα, "έβγαλα 3-4 γκόμενες" που κινούνταν έξω από το κύκλο της πουτανιάς. Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι θα είχα τις ίδιες ίσως και περισσότερες επιτυχίες αν ήμουν σε κανα άλλο κράτος, ακόμα κι αν αυτό ονομαζόταν Αίγυπτος, Σουδάν, η Πακιστάν.... Μη μιλάς λοιπον νυχτερε εκ του ασφαλους μιας και εσυ που γνωρίζεις την γλωσσα. Ακου και μας....
Η γλώσσα είναι πολύ βασικό αλλά δεν είναι το παν.Για παράδειγμα πολλοί από τα καμάκια του ΟΠΑ μιλάνε πολύ καλά Ρουμάνικα γιατί έχουν σπουδάσει στη Ρουμανία.Κανένας όμως δεν έβγαλε ποτέ καμία γκόμενα.Στην Οδησσό αρκετοί Ελληνες μιλαγανε κάποια Ρωσσικά ούτε κ'αυτούς τους είδα να έχουν γκόμενες....γιά τους Ελληνες της Αγίας Πετρούπολης σας έχω αναλύσει  :2funny:Αν είσαι γιά κλάμματα όπως αυτοί οι κακομοίρηδες της Μολδαβίας ή οι Ελληνες μετανάστες της Αγίας Πετρούπολης τι γκόμενα να βγάλεις? :2funny: Και καθηγητής Ρωσσικής φιλολογίας να είσαι γκόμενα δεν βγάζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216

Δηλαδη τωρα αυτα, πρεπει να τα πιστεψουμε;
Πας στις γκομενες, μιλας (ρωσικα εστω), και οχι μονο δεν τρως τσαντιες στο κεφάλι(αυτα φανταζομαι τα κοψε η μονταζιερα του βιντεο), αλλα σε dt παιρνεις ενα καρο τηλεφωνα, ετσι απλα σε πεφτικες στον δρομο;
Ενταξει, το βιντεο μπορει να κανει hits και ο τυπος να κερδιζει απο αλλου, αλλα δεν μπορει αυτα να εχουν σχεση με την πραγματικοτητα!!!!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
674
Πας στις γκομενες, μιλας (ρωσικα εστω), και οχι μονο δεν τρως τσαντιες στο κεφάλι(αυτα φανταζομαι τα κοψε η μονταζιερα του βιντεο), αλλα σε dt παιρνεις ενα καρο τηλεφωνα, ετσι απλα σε πεφτικες στον δρομο;
Ενταξει, το βιντεο μπορει να κανει hits και ο τυπος να κερδιζει απο αλλου, αλλα δεν μπορει αυτα να εχουν σχεση με την πραγματικοτητα!!!!
γιατι ρε τυπε να φαει τσαντιες;;; τι ελεγε;;; τους ελεγε κατι προσβλητικο την επεσε πουθενα χυδαια; η εχεις την εντυπωση οτι οι γυναικες σε οοοοοοολλλοοοοοο τον κοσμο δεν γουσταρουν να ακουν κοπλιμεντα;;;;
ελα ΧΡΙΣΤΕ κι ΑΠΟΣΤΟΛΕ τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φυσικά και τα έκωψε  :2funny: την έπεσε σε ολες οσες πηγαιναν με οσες αρεσε το αποτελεσμα αφησε το βίντεο.Θυμιζει της τσόντες που βάζει ο Βλάκμαν για να μας δειξει πως ειναι στην Πολωνία  :2funny:.
  Αν παντος παει καποιος εμφανησιμος με Ευρωπα'ι'κή φάτσα δεν τρωει τσάντα,γενικά δεν ειναι συνηθισμενες στο καμακι στο δρόμο το θεωρουνε μπανάλ.Αν κάποιος όμως ειναι Κωλόφατσα θα τον κοιτάξουν με περιφρόνιση και δεν θα του μιλησουν καν.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Η γλώσσα είναι πολύ βασικό αλλά δεν είναι το παν.Για παράδειγμα πολλοί από τα καμάκια του ΟΠΑ μιλάνε πολύ καλά Ρουμάνικα γιατί έχουν σπουδάσει στη Ρουμανία.Κανένας όμως δεν έβγαλε ποτέ καμία γκόμενα.Στην Οδησσό αρκετοί Ελληνες μιλαγανε κάποια Ρωσσικά ούτε κ'αυτούς τους είδα να έχουν γκόμενες....γιά τους Ελληνες της Αγίας Πετρούπολης σας έχω αναλύσει  :2funny:Αν είσαι γιά κλάμματα όπως αυτοί οι κακομοίρηδες της Μολδαβίας ή οι Ελληνες μετανάστες της Αγίας Πετρούπολης τι γκόμενα να βγάλεις? :2funny: Και καθηγητής Ρωσσικής φιλολογίας να είσαι γκόμενα δεν βγάζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άσε τις γυναίκες εσύ πεπόνια γαμάς. Το ντύσιμο και το στυλ σου ταιριάζουν μόνο για τις ημέρες της αποκριάς.  Θα εκτιμούσα πολύ να μας πεις ποια πεπόνια και καρπούζια είναι πιο όμορφα και σεξουαλικά τα ελληνικά η τα ρωσικά ; 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσε εχεις και άποψη για μέρη που δεν έχεις παει ποτέ  :2funny:Ολοι οι κακομοίρηδες εδω μέσα έχουνε γίνει μεγάλοι γαμιάδες  :2funny:πισω απ'το πληκτρολόγιο  :2funny: κρύβονται φυσικά  :2funny: :2funny: :2funny:.Μας βαζουν και καμιά μούφα φωτογραφία και λένε οτι είναι μεγάλοι εραστές  :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Δεν έχω άποψη και ρωτώ εσένα που ξέρεις από πεπόνια

Stories

Νέο!

Stories