Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Δημητρακη ο vitaly σε ξεπερασε

Απο οτι φενεται δεν χρειαζεται και πολλυ προσπαθεια και η τσαπου πεφτει συννεφο
Ο τυπος εχει αγορασει 2 βιλλες και μια λαμποργκινι στο miami με τα λεφτα απ τα κλικ του youtube.
Στη Ρωσία βέβαια πηρε τ αρχιδια του με τις Αμερικανιες που πουλησε στις Ρωσιδες που δε χαμπαριαζουν και πολλα απο τετοιου ειδους καμακι..Οτι και να πουμε παντως μαγκια του που εφτιαξε ενα τετοιο καναλι με τοσο μεγαλη απηχηση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο τυπος εχει αγορασει 2 βιλλες και μια λαμποργκινι στο miami με τα λεφτα απ τα κλικ του youtube.
Στη Ρωσία βέβαια πηρε τ αρχιδια του με τις Αμερικανιες που πουλησε στις Ρωσιδες που δε χαμπαριαζουν και πολλα απο τετοιου ειδους καμακι..Οτι και να πουμε παντως μαγκια του που εφτιαξε ενα τετοιο καναλι με τοσο μεγαλη απηχηση.
Ούτε παπάκι δεν πήρε  :2funny: υπολόγιζε για 1.000.000 κλικ γυρω στα 330 $.Και αυτος εχει 1.500.000 κλικ.Αν τα πήρε αυτά δεν τα πήρε απο το youtube.
 Δεν ειναι ασχημος αλλά λέει  :jerking:.Και φένεται και βλάκας καθαρά Αμερικάνος.Αυτό το θα σε πάρω στην Αμερική έπιανε στις αρχές της δεκαετίας του'90.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Ούτε παπάκι δεν πήρε  :2funny: υπολόγιζε για 1.000.000 κλικ γυρω στα 330 $.Και αυτος εχει 1.500.000 κλικ.Αν τα πήρε αυτά δεν τα πήρε απο το youtube.
 Δεν ειναι ασχημος αλλά λέει  :jerking:.Και φένεται και βλάκας καθαρά Αμερικάνος.Αυτό το θα σε πάρω στην Αμερική έπιανε στις αρχές της δεκαετίας του'90.
Μαλλον πρεπει να κανεις εναν υπολογισμο για τα εκατονταδες εκατομμυρια κλικ συνολικα στο καναλι του.
Δεν εχεις καταλαβει περι τινος προκειται. Να ξερεις οτι υπαρχει ειδικος διακανονισμός που βασιζεται σε επιπεδα προβολων που διαφοροποιειται τοσο απ τον αριθμο των προβολων οσο και το πληθος των multimedia

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μαλλον πρεπει να κανεις εναν υπολογισμο για τα εκατονταδες εκατομμυρια κλικ συνολικα στο καναλι του.
Δεν εχεις καταλαβει περι τινος προκειται. Να ξερεις οτι υπαρχει ειδικος διακανονισμός που βασιζεται σε επιπεδα προβολων που διαφοροποιειται τοσο απ τον αριθμο των προβολων οσο και το πληθος των multimedia
Ναι εχεις δικιο μπερδεψα τα μηδενικά  :2funny:.Εγω στο ένα κανάλι που μου κλεισανε οι αγάμητοι Πιρφόροι ειχα 1.200.000 views δηλαδή εβγαλα κοντα 400$ το δυσεκατομυριο δεν το έχω φτάσει ακόμα  :2funny:οπότε δεν μπορω να ξέρω πόσα δίνουνε? :think:.
  Το κακο ειναι οτι δινει λάθος πληροφορίες,νομίζουν οι Πιρφόροι οτι ειναι ετσι οπως τα δειχνει ερχονται και βλεπουν κατι το εντελως διαφορετικο  :2funny:.Καπως ετσι γράφανε εδω για τη Μολδαβία  :jerking: :2funny:.Τελικα αποδειχτηκε οτι συμβαινει το αντιθετο.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Ναι εχεις δικιο μπερδεψα τα μηδενικά  :2funny:.Εγω στο ένα κανάλι που μου κλεισανε οι αγάμητοι Πιρφόροι ειχα 1.200.000 views δηλαδή εβγαλα κοντα 400$ το δυσεκατομυριο δεν το έχω φτάσει ακόμα  :2funny:οπότε δεν μπορω να ξέρω πόσα δίνουνε? :think:.
  Το κακο ειναι οτι δινει λάθος πληροφορίες,νομίζουν οι Πιρφόροι οτι ειναι ετσι οπως τα δειχνει ερχονται και βλεπουν κατι το εντελως διαφορετικο  :2funny:.Καπως ετσι γράφανε εδω για τη Μολδαβία  :jerking: :2funny:.Τελικα αποδειχτηκε οτι συμβαινει το αντιθετο.
Νουμερα με ακριβεια δε μπορω να δωσω. Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχει μια προοδευτικοτητα στα ποσα με ορια στα κλικ. Δλδ μεχρι τοσα τοσο, πιανεις το οριο και υπογραφεις νεο συμβολαιο που σου λεει απο τοσο ως τοσο,-τοσα..κοκ αυτο βεβαια εξαρταται απο την εκτιμηση που κανεις αναλογα με την επισκεψιμοτητα+την επιτυχια στην προβλεψη..Επειδη ξερω οτι ασχολεισαι σε ερασιτεχνικο επιπεδο θα σου προτεινα να φτιαξεις ενα πορταλ- υπο μορφη youtube channel για πετε αφου ερθεις πρωτα σε επαφη με εστιατορες,κλαμπ,καφε, και σημεια που προκαλουν ενδιαφερον που μπορουν με ελαχιστα να σε σπονσοραρουν για την παραγωγη. Χρειαζεται βεβαια πλανο,δεν ειναι απλο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Νουμερα με ακριβεια δε μπορω να δωσω. Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχει μια προοδευτικοτητα στα ποσα με ορια στα κλικ. Δλδ μεχρι τοσα τοσο, πιανεις το οριο και υπογραφεις νεο συμβολαιο που σου λεει απο τοσο ως τοσο,-τοσα..κοκ αυτο βεβαια εξαρταται απο την εκτιμηση που κανεις αναλογα με την επισκεψιμοτητα+την επιτυχια στην προβλεψη..Επειδη ξερω οτι ασχολεισαι σε ερασιτεχνικο επιπεδο θα σου προτεινα να φτιαξεις ενα πορταλ- υπο μορφη youtube channel για πετε αφου ερθεις πρωτα σε επαφη με εστιατορες,κλαμπ,καφε, και σημεια που προκαλουν ενδιαφερον που μπορουν με ελαχιστα να σε σπονσοραρουν για την παραγωγη. Χρειαζεται βεβαια πλανο,δεν ειναι απλο.
Για 1.000.000 views που είχα ξέρω για παραπάνω δεν ξέρω γιατί δεν είχα τόσα views.Σιγουρα πηγαινει με γεωμετρική πρόοδο.Επειδη τα βιντεακια μου ειναι στα Ελληνικα το κοινό ειναι περιορισμένο.
  Αυτό με τα εστιατόρια στη θεωρία γίνεται αλλα στην πραξη ειναι αδυνατον να δωσουν λεφτα ξέρεις τι φιλαργυροι που ειναι οι Ρώσσοι!

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.480
Πόντοι
506
Για 1.000.000 views που είχα ξέρω για παραπάνω δεν ξέρω γιατί δεν είχα τόσα views.Σιγουρα πηγαινει με γεωμετρική πρόοδο.Επειδη τα βιντεακια μου ειναι στα Ελληνικα το κοινό ειναι περιορισμένο.
 Αυτό με τα εστιατόρια στη θεωρία γίνεται αλλα στην πραξη ειναι αδυνατον να δωσουν λεφτα ξέρεις τι φιλαργυροι που ειναι οι Ρώσσοι!
Αν κανεις ενα ολοκληρωμενο προτζεκτ στα προτυπα του Athens Daily Secret οπου μπορεις να του εξασφαλισεις μεσω του καναλιου μια συνεχη διαφημιση (εφ ορου ζωης) με στανταρντ συμμετοχη εφαπαξ δεν θα τους χαλασει καθολου. Χτιστο αν το πιστευεις. ;)
Το δικο σου κερδος θα ειναι καθαρα απο τα κλικ σε παγκοσμιο επιπεδο εφοσον παιξεις στη ρωσικη με υποτιτλο. Κατσε σκεψου..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Ελληνικές μου κάρτες (είχα από 40-50 Ευρώ περίπου στην κάθε μια) στη Ρωσσία δεν δουλευουν απο την δευτέρα.Πηγα επίτηδες να πληρώσω μ'αυτές και εβγαζε λάθος σήμερα διάβασα αυτό  
  Βεβαια δεν διευκρυνίζει αν οι αγορές που μπορείς να κάνεις είναι 60 Ευρώ τη μέρα? :think:Και δεν μπορω να το τσεκάρω γιατί δεν έχω παραπάνω απο 60 Ευρώ σε καμία απ'αυτές.
  Αυριο ή μεθαυριο θα παω να προσπαθισω να ψωνισω τιποτα χρησημοποιοντας της Ελληνικες κάρτες και θα σας πω το αποτέλεσμα :)

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη καλημερα ,εννοεις πιστωτικες ή χρεωστικες καρτες ? ενημερωσε μας σε παρακαλω ,γιατι καποιοι απο εμας εχουμε προγραματισει ταξιδι στη Ρωσια ,να ειμαστε ετοιμοι για το τι θα συανατησουμε .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη καλημερα ,εννοεις πιστωτικες ή χρεωστικες καρτες ? ενημερωσε μας σε παρακαλω ,γιατι καποιοι απο εμας εχουμε προγραματισει ταξιδι στη Ρωσια ,να ειμαστε ετοιμοι για το τι θα συανατησουμε .
Χρεωστικές,πιστωτικες δεν εχω.Δεν εχει καμια διαφορα,το αντιθετο θα ελεγα συνηθως της πιστωτικες κλεινουν πρωτα.Αν και εδω της μπλοκαραν όλες.Δεν εχει σημασια που θα πας της εχουνε μπλοκαρει για όλο τον κόσμο.
Μιλάω για χτες,θα παω επιτηδες (πιθανοτατα αυριο) να πληρωσω κατι με Ελληνικη καρτα και θα σας πω αν δουλευει ή όχι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
                                    Зарплата в царской России в пересчете на наши деньги

Зарплата рабочего составляла 54000 руб
                                    Учителя - 56000
                                    Лейтенанта - 83000
                                    Врача - 45000
                                    Чиновника( среднего ) - 60000
                                    Учителя в гимназии. - 87000
                                    Полковника - 416000
                                    Дворника - 23000
                                    Аренда жилья в больших городах составляла 15000 рублей в год!

Αν αυτό είναι έτσι όπως το γράφει τότε στην Τσαρική Ρωσσία ο κόσμος ζούσε πάρα πολύ πλούσια.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216

Στη Ρωσία μοιράζουν 1.000 πρόβατα σε πολυμελείς οικογένειες
Δώρο μία προβατίνα και ένα κριάρι

Τι λετε, θα εχει ωραιες και προσιτες  γκομενες  εκει;;;;

Πλακα πλακα, με μερικα τετοια οικοσιτα ζωα, εχεις μια στοιχειωδη αυτάρκεια για δυσκολους καιρους.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Θα μπορουσε η Ελλαδα να καταργησει τη visa για επισκεπτες απο Ρωσια;
Αφου ειμαστε στην συνθηκη σενγκεν.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μια ερώτηση σχετικά με visa. Θα βγάλω τώρα για ένα έτος, και μπορώ λέει να δηλώσω μέχρι 5 πόλεις που μπορώ να επισκεπτώ. Πόσο παίζει ρόλο αυτό, δηλαδή αν θελήσω να πάω και σε καμιά άλλη πέραν αυτών των πέντε παίζει να έχω θέμα;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει πρόβλημα όπου και να πας, αν η διαμονή σου είναι περισοτερο από μια εβδομάδα πρέπει να κανείς ρένκιστράτσια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Θα μπορουσε η Ελλαδα να καταργησει τη visa για επισκεπτες απο Ρωσια;
Αφου ειμαστε στην συνθηκη σενγκεν.
Όχι δεν μπορεί, πρέπει να βγει από το σύστημα σενγκεν για να βάζει βίζες αυτόνομα η να της καταργήσει με τα κράτη που θέλει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μια ερώτηση σχετικά με visa. Θα βγάλω τώρα για ένα έτος, και μπορώ λέει να δηλώσω μέχρι 5 πόλεις που μπορώ να επισκεπτώ. Πόσο παίζει ρόλο αυτό, δηλαδή αν θελήσω να πάω και σε καμιά άλλη πέραν αυτών των πέντε παίζει να έχω θέμα;
Εξαρταται που θα ειναι η πολη που θα πας και δεν θα εχεις δηλωσει.Αν ειναι 200-300χλμ. δεν θα εχεις κανενα προβλημα αν ομως ειναι 5000-6000 μακρια μπορει και να σε ζαλισουν εξαρταται βεβαια και που θα πεσεις.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Πως καταφερες και εβγαλες βιζα για 1 χρονο σε παρακαλω ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχετικά με της κάρτες Βιζα,Μαστερκαρτ.Οπως μου ειπαν καποιοι Ελληνες που ειναι εδω σε πολλα μαγαζια δεν δουλευουν (Eurobamk,City Bank) ενας Ελληνας τηλεφωνισε στις τραπεζες και του ειπαν οτι ειναι εν γνωση τους το προβλημα και οτι σε πολλα μαγαζια στο εξωτερικο οι Εελληνικες καρτες δεν δουλευουν και προσπαθουνε να λυσουν το πρόβλημα  :think:.
  Εγω σε 2 μέρη που πηγα με την καρτα της Εθνικης δεν ειχα πρόβλημα ισως ημουν τυχερος και ετυχα σε μερη οπου η καρτα δουλευε.Ενας Ελληνας που ειναι εδω μου ειπε οτι στα 4 μαγαζια που πηγε να ψωνισει με την Ελληνικη καρτα στα 3 πρωτα η καρτα δεν δουλεψε στο ενα δουλεψε  :).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom