Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη ποιος είναι ο ελάχιστος μισθός που πρέπει να έχει κάποιος Ευρωπαίος για να ζει άνετα στη Μόσχα; Αν μου πεις μεικτά και καθαρά ακόμα καλύτερα, επειδή δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με το Ρωσικό φορολογικό σύστημα - μια φίλη μου είπε πως οι ξένοι πληρώνουν έξτρα φόρο, ισχύει;
Ναι ισχυει,ο ξενος πληρωνει φόρο 33% (ετσι ηταν μεχρι πρότινος) ενω οι Ρωσσοι υπηκοοι 13% .Αλλα αυτό το παιρνουν αμεσως απο το μισθο σου (πιο άνετο δεν χρειαζεται ο μισθοτος να κανει φορολογικη δηλωση).
  Το προβλημα ειναι αλλου,για να παρει μια εταιρια καποιον ξενο για δουλεια πρεπει να αγωρασει μια ειδικη αδεια (πριν 2 χρόνια κόστιζε 5.000-6000 Ευρώ για ενα χρόνο) οι μικρες εταιριες δεν εχουν τόσα λεφτα.
  Εξαρτάται τι θέλεις?Και τι επιπεδο ζωης θέλεις.Υπαρχει και το επιπεδο αυτουνου που παει Μολδαβία και ψήνει σουβλάκια  :2funny:και υπαρχει και το διευθυντικο στελεχος μιας πολυεθνικης.
  Πιστευω οτι χωρις το διαμέρισμα 2.000 το μηνα σου φτάνουν για μια αξιοπρεπη ζωη να εχεις ενα μεσο αμαξι με το υπόγειο πάρκινγκ του για να μην ξύνεις τους πάγους χειμωνιάτικα  :2funny: λεφτά για να μπορεις να πας μια βόλτα,να αγωρασεις ενα ρουχο αν σου αρέσει....αν και πιστευω οτι για Μόσχα το ιδανικό ειναι 3000-4000 Ευρώ το μήνα.Τα 2.000 το μηνα ειναι το κατώτερο όριο που αξιζει κανεις να παει εκει να ζήσει.

zoyloy

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
για πες μας για το χαρκοβο.... δεν εχω παει ποτε εκει...θα το ηθελα ομως  :rockon:
Τυπική Σλαβική πόλη, πολύ όμορφη δε,οι 7 στις 10 γυναίκες ελεύθερες και μεγάλο ποσοστό όμορφες, σχετικά εύκολο να μπλεχτεις με κάποιες εάν μιλάς λίγο την γλώσσα και έχεις τον τρόπο σου,δεν δείχνεις δηλαδή ότι είσαι κανένα λιγουρι ,και ξέρεις να φερθεις, εγώ επειδή ακόμα μπορώ και επιλέγω λίγο πιο ακριβό τρόπο ζωής, για αυτούς ειδικά ,οπότε μου έρχεται ακόμα πιο εύκολο,μην φανταστείτε εξωφρενικά πράγματα,στο καλύτερο εστιατόριο με μια γκομενα φαγητό μέχρι σκασμου με κρασιά 35 ευρώ.αυτά γιατί είδη είμαι of topic εάν χρειάζεται κάποιος παραπάνω ευχαρίστως να του δώσω οποία πληροφορία θελει,και εδώ τιμές....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τυπική Σλαβική πόλη, πολύ όμορφη δε,οι 7 στις 10 γυναίκες ελεύθερες και μεγάλο ποσοστό όμορφες, σχετικά εύκολο να μπλεχτεις με κάποιες εάν μιλάς λίγο την γλώσσα και έχεις τον τρόπο σου,δεν δείχνεις δηλαδή ότι είσαι κανένα λιγουρι ,και ξέρεις να φερθεις, εγώ επειδή ακόμα μπορώ και επιλέγω λίγο πιο ακριβό τρόπο ζωής, για αυτούς ειδικά ,οπότε μου έρχεται ακόμα πιο εύκολο,μην φανταστείτε εξωφρενικά πράγματα,στο καλύτερο εστιατόριο με μια γκομενα φαγητό μέχρι σκασμου με κρασιά 35 ευρώ.αυτά γιατί είδη είμαι of topic εάν χρειάζεται κάποιος παραπάνω ευχαρίστως να του δώσω οποία πληροφορία θελει,και εδώ τιμές....
Αν νοικιασες διαμερισμα με τη μερα πες μας της τιμες σε παρακαλω.Σχετικα με αυτο το σά'ι'τ οι περισσοτερες φωτογραφίες ειναι απο το ιντερνετ.Δοκιμασες να παρεις απο'κει?ειχε καλη ποιότητα?

zoyloy

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Αν νοικιασες διαμερισμα με τη μερα πες μας της τιμες σε παρακαλω.Σχετικα με αυτο το σά'ι'τ οι περισσοτερες φωτογραφίες ειναι απο το ιντερνετ.Δοκιμασες να παρεις απο'κει?ειχε καλη ποιότητα?
εγώ μένω δωρεάν έχω κάποιο δικό μου σύστημα,,,,, αλλά ένα καλό διαμέρισμα όχι μεγάλο, επιπλωμένο βρίσκεις με 70 έως 130 τον μήνα ανάλογα τι θες...μπορείς και φθηνότερα αλλά έιναι ξενερωμα,,,, έχω πάει σε αρκετά τέτοια κλαμπ  :fuck1: αλλα  μόνο για ενημέρωση ,και μπορώ να πω ότι τα βρήκα πολύ πιο αξιόλογα από εδώ και πιο φτηνα,και με πολύ καυλα μωρά..

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Δημητριε ο δρομος απο Μοσχα για Νοβγκοροντ ειναι καλος?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητριε ο δρομος απο Μοσχα για Νοβγκοροντ ειναι καλος?
Σε σχέση με πριν απο 10 χρόνια που ηταμ γεματος λακουβες σα να ηταν βομβαρδισμένος ειναι σιγουρα καλήτερος.Να τον χαρακτηρίσω δεν ξέρω πως?Αθλιο?Απαισιο?Καρμανιόλα?Φριχτό?
  Απο Αγια Πετρουπολη που πηγαινω μεχρι το τέλος του νομού 90χλμ. απο Αγια Πετρούπολη είναι σχετικά καλός 2 λουρίδες στην καθε πλευρα και το οδοστρωμα σε σχετικα ικανοποιητικη κατάσταση.Εννοειται οτι εξω απο της κατοικημένες περιοχές ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟ!Στα τελευταια 40 χλμ. πριν φτάσεις Νοβγκοροντ ειναι  :shit: στην πραξη ειναι τρεις λωριδες για 600-800 μετρα εχεις εσυ 2 λουριδες και προσπερνας μετα σου αφηνει μια λωριδα για 600-800 μετρα για να προσπερνανε οι απεναντι.Τωρα σχετικα με την κινηση τη μέρα μπορει να βρεις πολλά φορτηγα μεχρι το Тосно (30χλμ. απο Αγία Πετρούπολη) μετα αδειάζει δεν θα ελεγα οτι εχει τρομερη κινηση.Στο Тосно εχει παρακαμψη αλλα κανεις κυκλο γυρω απο την πόλη.Η παρακαμψη της πόλης ειναι καινουργιος δρόμος πολυ καλος καμια 10αρια χλμ. παραπάνω,εγω παω μεσα απο την πόλη ειναι πιο γρηγορα.
  Απο Αγία Πετρουπολη το Νόβγκοροντ ειναι 184 χλμ. απο Μοσχα  ειναι κοντά 550.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Σε σχέση με πριν απο 10 χρόνια που ηταμ γεματος λακουβες σα να ηταν βομβαρδισμένος ειναι σιγουρα καλήτερος.Να τον χαρακτηρίσω δεν ξέρω πως?Αθλιο?Απαισιο?Καρμανιόλα?Φριχτό?
  Απο Αγια Πετρουπολη που πηγαινω μεχρι το τέλος του νομού 90χλμ. απο Αγια Πετρούπολη είναι σχετικά καλός 2 λουρίδες στην καθε πλευρα και το οδοστρωμα σε σχετικα ικανοποιητικη κατάσταση.Εννοειται οτι εξω απο της κατοικημένες περιοχές ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟ!Στα τελευταια 40 χλμ. πριν φτάσεις Νοβγκοροντ ειναι  :shit: στην πραξη ειναι τρεις λωριδες για 600-800 μετρα εχεις εσυ 2 λουριδες και προσπερνας μετα σου αφηνει μια λωριδα για 600-800 μετρα για να προσπερνανε οι απεναντι.Τωρα σχετικα με την κινηση τη μέρα μπορει να βρεις πολλά φορτηγα μεχρι το Тосно (30χλμ. απο Αγία Πετρούπολη) μετα αδειάζει δεν θα ελεγα οτι εχει τρομερη κινηση.Στο Тосно εχει παρακαμψη αλλα κανεις κυκλο γυρω απο την πόλη.Η παρακαμψη της πόλης ειναι καινουργιος δρόμος πολυ καλος καμια 10αρια χλμ. παραπάνω,εγω παω μεσα απο την πόλη ειναι πιο γρηγορα.
  Απο Αγία Πετρουπολη το Νόβγκοροντ ειναι 184 χλμ. απο Μοσχα  ειναι κοντά 550.
Spaciba...Κατατοπιστικοτατος :thumbsup:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχετικά με το Νόβγκοροντ γράφω γιατί ειναι πολυ κοντα σε μένα (184χλμ.) σε 2 ωρες με τ'αμαξι εισαι στον παράδεισο  :2funny:.
  Ακόμα καλητερα και πιο παρθένα μέρη που ειναι σχετικά κοντα ειναι η Βόλογκντα και το Πετροζαβόντσκ.
  τΟ Πετροζαβόντσκ ειναι κατι γυρο στα 470 χλμ. βόρεια της Αγίας Πετρούπολης.ειναι μια πολη μεγεθους σαν το Νόβγκοροντ περιπου και ειναι χτισμένη στην οχθη της λίμνης Ονέγκα.Ξένους δεν έχει καθόλου με εξέρεση μερικους μπεκρούλιακες Φινλάνδους που ερχονται για να αγωρασουν φτηνή βότκα  :2funny: αυτους ομως δεν τους θεωρω άξιους για τίποτα  :2funny:.Εχει μερικούς Καυκάσιους στα παζάρια αλλα ουτε και αυτοι κάνουν κακό.
  Τα αρνητικά είναι οτι κάνει κρύο!η άνοιξη έρχεται προς τα μέσα απρηλίου οταν στην Αγία Πετρούπολη έρχεται στα τέλη Μαρτιου (20-25 μαρτιου αρχιζουν και λιωνουν τα χιόνια) στο Πετροζαβόντσκ το Μά'ι'ο μπορει να ριξει χιόνι και να το στρώσει για μια μέρα,Αγία Πετρούπολη δεν θυμαμαι ποτέ κατι τέτοιο η λιμνη ξεπαγώνει το Μά'ι'ο αλλα μπάνιο μπορεις να κανεις μονο απο αρχες ιουλίου (ιουνιο το νερο ειναι αρκετα κρυο,θυμαμαι ειχα πει στη λιμνη τελη μα'ι'ου για να  :shit: και απο το κρυο δεν μου ερχότανε :2funny:).Και οτι της καθημερινές είναι πολυ πληκτικά στο Νόβγκοροντ η ντίσκο Ночной Океан δουλευει καθε μερα οπως και αρκετα μπαρ εκει ολα ειναι κλειστα ειδικα το χειμωνα.Ενα αλλο αρνητικό του Πετροζαβόντσκ ειναι οτι τα διαμερίσματα ειναι λιγακι ακριβότερα απο Βόλογκντα και Νόβγκορντ θέλεις για ενοικιο 10-12.000 ρουβλια οταν βόλογκντα βρισκεις και με 6.000 το μηνα αν ψάξεις!Νόβγκοροντ απο 8.000 ρουβλια.
  Αρκετες γκόμενες εχουν κάποια Φινλανδικα χαρακτηριστικά πολύ λιγο σχιστομάτες οι ανάμηκτες (ελαχιστα φενεται αυτό) εχει και καθαρα φιλετικα Ρωσσίδες και λίγες μισες Καυκάσιες μισες Ρωσσίδες.Ειναι πανεύκολες.Στην παραλία (2 χλμ. βόρεια απο το κέντρο) εχει παντα μουνοθύελα  :2funny:.
  Εχει πανεμορφα μερη και πανεμορφες παραλίες και ειναι γεματο μουνιά αλλα λόγω του καιρου ισως σε πολλους δεν θα ειναι ιδανικη λυση για πορνομετανάστευση οταν δεν εχεις χιόνι μόνο 4,5-5 μήνες το χρόνο!

Ενα αλλο ευλογιμένο μέρος ειναι η Вологда μεγεθους σαν το Νόβγκοροντ (νομιζω εχει 300.000 κατοικους) εχει καποια εργοστασια αλλα θα την χαρακτήριζα σαν φτωχή πόλη.Που και εκει της καθημερινές δεν δουλευει καμια ντίσκο το βράδυ!Στην πόλη κυλάει το ποτάμι Вологда που ειναι πιο βρωμερό και απο τον Κηφισό  :2funny: ειναι απο τα πιο βρώμικα ποτάμια της Ρωσσίας  :2funny: αν θελετε λιμνη πρέπει να πατε στο рыбинское водохранилище που απέχει γυρω στα 150 χλμ. Απέχει η πόλη κοντα 650 χλμ. απο Αγία Πετρουπολη ή 450 απο Μόσχα.
  Τα θετικα του οτι δεν εχει ξένους ουτε για δείγμα  :2funny:και το κλιμα του ειναι πιο ειπηρωτικό απο του Πετροζαβόντσκ και τα χιόνια λιώνουν απο τα μέσα μαρτίου βεβαια επειδη η πολη ειναι εκτεθημενη στους βορειους ανεμους πολυ συχνα την ανοιξη μπορει να κανει κρυο.Το καλοκαιρι ειναι αρκετα ζεστό.Ειναι μια καθαρα Ρωσσική πολη γεμάτη μουνιά.Ο τυπος των γυναικων ειναι οι καθαρα Ρωσσιδες (ξανθιες,γεμάτες αρκετες με βυζάρες).Ενα αλλο θετικο ειναι τα πολυ φτηνα διαμερισματα άνετα νοικιάζεις διαμερισμα με 8.000 ρουβλια το μηνα (και με 6.000 βρισκεις αν ψαξεις).Τα αρνητικα οτι θα βαρεθειτε.Ναι θα γαμάς όσες θελεις οι γκομενες απο βαρεμάρα απο μονες τους θα ζητανε την παρέα σας αλλα καπου και αυτο το βαριέσαι.Εγω πηγαινα εκει τη δεκαετια του '90 μου αρεσε που ησυχα και ειχα αγωρασει διαμέρισμα γιατι ειχε πολυ ψωμι  :2funny:.
  Στην πρωτη φωτο η παραλια στην λιμνη στο Πετροζαβόντσκ και στη δευτερη η Βόλογκντα

Συνημμένα

• 95_big.jpg
    95_big.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Panoramic_view_of_Vologda_2009.jpg
    Panoramic_view_of_Vologda_2009.jpg
    278,5 KB · Εμφανίσεις: 29

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
ΜΗΤΣΑΡΑ ΓΕΙΑ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΡΩΣΣΟΥ (MAN IN THE STREET) ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ? ΦΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΙ? ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ?
ΤΑ ΜΕΝΤΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙ ΛΕΝΕ. ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΥΓ1. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΖΕΣΤΗ ΚΛΠ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΟΠΩΣ Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ? ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΠΑΝΙΟ???? ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ?
ΥΓ2. ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΜΗΤΣΑΡΑ ΓΕΙΑ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΡΩΣΣΟΥ (MAN IN THE STREET) ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ? ΦΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΙ? ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ?
ΤΑ ΜΕΝΤΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙ ΛΕΝΕ. ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΥΓ1. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΖΕΣΤΗ ΚΛΠ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΟΠΩΣ Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ? ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΠΑΝΙΟ???? ΒΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ?
ΥΓ2. ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ
Σχετικά με τη Συρία πολλοι λένε οτι σωστά έκανε ο Πούτιν που εστειλε αεροπλάνα εκεί και υποστηρίζει τον Ασαντ.Οι πιο σκεπτόμενοι όμως ειναι επιφυλακτικοί και φοβουνται οτι θα ειναι ενα νεο Αφγανιστάν.Και λενε γιατι να σκοτωθουνε τα παιδια μας για τη Συρία?
  Σχετικά με της λίμνες στην Αγία Πετρούπολη,Νόβγκοροντ,Βόλογκντα το νερό ειναι καλό για μπάνιο μετα τα τελη Ιουνίου επειδη στις λιμνες δεν αλλαζει το νερο αν εχει ζεστη (η μέρα διαρκει 19-20 ωρες τον ιουλιο) το νερο ειναι πιο ζεστο απο της Ελληνικες θάλασσες.Σχετικα με το Πετροζαβόντσκ επειδη ειναι πιο βορεια αργει λιγακι να ζεσταθει.Και αν δεν κανει ζέστη μπορει να μην ζεσταθει καν.Στο Πετροζαβόντσκ τον αύγουστο κανει πια κρυο μονο ο ιουλιος ειναι ζεστος μηνας με θερμοκρασιες 16-19 βαθμους (της ζεστες μερες παει και 22-24)τον αυγουστο υπολογιζε οτι εχει 14-15 βαθμους,το καλοκαιρι οταν εχει βορεια και κατεβάζει αρκτικες αεριες μάζες στην Αγία Πετρούπολη μπορει να εχει 13-14 βαθμους με βροχη τη ιδια στιγμη στο Πετροζαβόντσκ θα εχει 9 βαθμους.
  Αν καποιον δεν τον ενδιαφερουν οι ανέσεις και τα μεγάλα πολυκαταστηματα και θελει απλός να  :knockinb:οσο πιο πολυ γινεται εχοντας ενα εισόδημα 400-500 Ευρώ το μηνα  πηγαινει Βόλογκντα.Αν εχει λιγο παραπανω λεφτα 600-700 και μπορει να εχει ενα απλο αμαξι πηγαινει Νόβγκοροντ.Το Πετροζαβόντσκ απλος το ανέφερα σαν ιδεα δεν το βλεπω ομως σαν ιδανικο τοπο για Πορνομετανάστευση.
  Με τον Ιωσήφ μιλαω που και που στο Σκά'ι'π.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Σχετικά με τη Συρία, δεν τους πολυβλέπω να ασχολούνται τους Ρώσους, τουλάχιστον οι κοπέλες με τις οποίες συναναστρέφομαι δε σχολιάζουν τίποτα, σα να μην τρέχει κάστανο.

Γενικά μου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση για τους Ρώσους, δεν πολυενδιαφέρονται για την πολιτική, κοιτάνε πως θα τα βγάλουν πέρα στη δύσκολη ζωή τους (δεν είναι καλομαθημένοι κοπρίτες όπως οι Ευρωπαίοι, και ειδικότερα οι μαμάκηδες νότιοι - πχ λέγε με Ελλάδα).

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Δημητριε το Yaroslavl που ειναι στην ενδιαμεση διαδρομη τι λεει?Εχει και διπλασιο αριθμο κατοικων απο Νόβγκοροντ :P
Νταρντανομουναρους εχει εκει?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητριε το Yaroslavl που ειναι στην ενδιαμεση διαδρομη τι λεει?Εχει και διπλασιο αριθμο κατοικων απο Νόβγκοροντ :P
Δυστηχως ειναι σχετικα κοντα στη Μοσχα και δυστηχως εχει τουρισμο.Σε σχεση με Ελλαδα παντος ειναι θεικο μερος.Εγω κοιταω που εχει το ευκολοτερο μουνι αυτο ειναι το κριτιριο μου

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.570
Πόντοι
21.585
Τα φωτα σας παρακαλω, ξερει κανεις κανενα translator(στο internet ή application για το τηλεφωνο) απο ρωσσικα σε αγγλικα ή ελληνικα οταν τα ρωσσικα ειναι γραμμενα με λατινικους χαρακτηρες και οχι ρωσσικους
Ευχαριστω

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
πολυ ησυχη περιοχη και πολυ δυσκολη η αναζητηση πληρωμενου παιχνιδιου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα φωτα σας παρακαλω, ξερει κανεις κανενα translator(στο internet ή application για το τηλεφωνο) απο ρωσσικα σε αγγλικα ή ελληνικα οταν τα ρωσσικα ειναι γραμμενα με λατινικους χαρακτηρες και οχι ρωσσικους
Ευχαριστω
Οχι δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρχει τετοιος μεταφραστης.
πολυ ησυχη περιοχη και πολυ δυσκολη η αναζητηση πληρωμενου παιχνιδιου
Ετσι ειναι,και το Νόβγκοροντ παντος δεν κανει για πληρωμένο ερωτα σαλόν δεν έχει,μόνο μερικες τελειωμένες που στεκονται στο δρόμο σε μερικα σημεια.Γενικα η επαρχία της Ρωσσίας δεν εχει καθολου οργανωμενο πληρωμενο ερωτα.Αλλα τσάμπα ειναι πανευκολο να βρεις να  :knockinb:
  Εεχω γυρισει Ρωσσία εδω και μερικες μερες και θα σας γραψω μια αναλυση  :)

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Οχι δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρχει τετοιος μεταφραστης.
Ετσι ειναι,και το Νόβγκοροντ παντος δεν κανει για πληρωμένο ερωτα σαλόν δεν έχει,μόνο μερικες τελειωμένες που στεκονται στο δρόμο σε μερικα σημεια.Γενικα η επαρχία της Ρωσσίας δεν εχει καθολου οργανωμενο πληρωμενο ερωτα.Αλλα τσάμπα ειναι πανευκολο να βρεις να  :knockinb:
  Εεχω γυρισει Ρωσσία εδω και μερικες μερες και θα σας γραψω μια αναλυση  :)
θα συμφωνησω απολυτα με τον Δημητρακη ,που σαφως ξερει καλυτερα απο εμενα .Σε οσες πολεςι της Ρωσιας εχω παει ,υπαρχει απολυτη νεκρα με τον πληρωμενο ερωτα .Εξαιρεση πολυ μεγαλη το Καζαν που εχει τα παντα και το Σοτσι ,που λογω αγωνων εχει μια μετρια σχετικα κινηση .Στο δωρεαν υπαρχει μεγαλο παιχνιδι ,αλλα φυσικα μετα τις 9 ,νεκρωνουν τα παντα .Σε εχω ξαναρωτησει Δημητρακη ,αναφερεσαι στο нижний новгород ή σε αλλη πολη ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θα συμφωνησω απολυτα με τον Δημητρακη ,που σαφως ξερει καλυτερα απο εμενα .Σε οσες πολεςι της Ρωσιας εχω παει ,υπαρχει απολυτη νεκρα με τον πληρωμενο ερωτα .Εξαιρεση πολυ μεγαλη το Καζαν που εχει τα παντα και το Σοτσι ,που λογω αγωνων εχει μια μετρια σχετικα κινηση .Στο δωρεαν υπαρχει μεγαλο παιχνιδι ,αλλα φυσικα μετα τις 9 ,νεκρωνουν τα παντα .Σε εχω ξαναρωτησει Δημητρακη ,αναφερεσαι στο нижний новгород ή σε αλλη πολη ?
Πάντα αναφέρομαι στο Великий Новгород.Και εκει το βράδυ ειναι νέκρα μόνο 2 ντίσκο δουλευουν της καθημερινες αλλα εχουν αναλογία 70% και μερικες φορες ακομα και80% γυναικες περίπου,οταν στην Οδησσό ηταν 50%-50%
  Στον αγοραίο έρωτα λιγάκι ανεπτυγμένο ειναι και το Екатеринбург σαν το Казан το κακο ειναι οτι σε αυτες της πόλεις οι τιμες στον αγωραιο ερωτα λιγο διαφέρουν απο της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης ενω η ποικηλία ειναι πάρα πολυ μικρότερη.
  Τωρα μοντάρω το καινουργιο βιντεάκι μου με θεμα την Πορνομετανάστευση αν προλάβω θα το ανεβάσω σήμερα στο youtube  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom