Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Δημητριε θελω να στειλω ενα δεμα Αγια Πετρουπολη και το Volga Travel εδω Αθηνα φθανει μονο Μοσχα >:Υπαρχει κανας αλλος τροπος?

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Να και η αναλυση σχετικα με την Πορνομετανάστευση σε βίντεο

092_1000.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητριε θελω να στειλω ενα δεμα Αγια Πετρουπολη και το Volga Travel εδω Αθηνα φθανει μονο Μοσχα >:Υπαρχει κανας αλλος τροπος?
εξαρταται τι θα εχει το δέμα?και πόσα θες να πληρώσεις για να το στείλεις?Αν δεν εχει πραγματα αξιας το στελνεις και με το ταχυδρομιο συστημενο.Θα κανει να φτασει κανα μηνα αλλα θα πληρωσεις ελαχιστα λεφτα.Αν εχει πραγματα αξιας μπορει ομως να σου βουτηξουν τιποτα απο μέσα  :rockon:.Αν δεν σε νοιαζει πόσα θα πληρωσεις υπαρχει και η DHL το πληρωνεις χρυσό αλλα σε τρεις μερες το παιρνεις στο σπιτι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μενοντας στην Ελλάδα για 40 μέρες ειδα μεγάλες διαφορες στην Ρωσσία.Καταρχην πως ειδα την Ελλάδα:Ειδα τον Ελληνα Πιρφόρο ευχαριστημενο,εχει μια κυβερνιση που τον εκφράζει και αγωνίζεται γ'αυτον.Ειδα τον κόσμο να εχει λεφτα καθως και καποια καινουργια αυτοκίνητα.Ολα αυτα φυσικα ειναι απο τα λεφτα που βγαλαν απο της τράπεζες.Αν καποιους εχει 2 καρτες μπορει να βγαζει 3200 το μηνα και να τα τρωει.Βεβαια αυτα θα τελειωσουν και μετα ο κοσμος θα ξανακακέψει και θα ειναι οπως ηταν ενα χρόνο πριν μιζερος και δυστηχησμένος.
  Οι τιμές τωρα:Σε σχεση με τον Μα'ι'ο που ημουν ανεβηκαν απο 30%-50% π.χ. τα παγωτα αυξηση γυρω στο 30% τα σουβλάκια απο 0,90 στον Τσιώμπο πηγε 1,40 εκει που ειχε 1,80 πηγε 2,20.Τα ρούχα άθλια και ακριβά.Το μόνο μαγαζι για ρουχα φτηνο σε ειναι το ZARA που στη Ρωσσία σε Ευρώ τα παντελόνια,τα μπλουζάκια και οι κωλόνιες  ειναι πολυ ακριβότερα π.χ. το ιδιο παντελόνι εχει στο ΖΑΡΑ στην Ελλάδα 20 Ευρώ ενω στη Ρωσσία εχει κοντα 50.
  Τι ηταν ασχημο σε σχεση με τη Ρωσσία:Αυτο που ενοχλει περισσότερο ειναι οι λαθρομετανάστες,τα πρεζόνια και η βρωμιά.Δεν μου άρεσε και η έλλειψη ανέσεων (εχω γραψει σχετικά).

Τωρα σχετικα με το πως βρηκα τη Ρωσσία οταν γυρισα πισω μετα απο 40 μέρες.Το πρωτο που πρόσεξα ηταν οτι δεν βλέπεις πια Ουζμπέκους και λαθρομετανάστες! :)Μου θυμισε τη Ρωσσια της δεκαετιας του '90 με την καθαρότητα που έβλεπες μόνο Ρωσσους (Θα γραψω μετα γιατι εγινε αυτο στο επομενο ποστ).Ο κόσμος δεν εχει λεφτα αλλα αυτο ακομα δεν φενεται αν ομως καποιος κοιταξει προσεκτικα θα δει οτι ολοι εχουν κινητα προηγουμενης γεννιας π.χ. samsung s4 s5 iphone4 iphone5 τελευταια μοντελα ελαχιστα εως καθολου.Ενα αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι η λιγοτερη κινηση στα φαγαδικα σε σχεση με πριν και οτι οι αγορες τους στα υπερμαρκετ ειναι συνηθως 500-700 ρουβλια οταν πρωτα αγωραζαν 2500-5000 ρουβλια.Βεβαια η πτωση θα ειναι τρομερή αλλα αυτο θα γινει σε μερικους μηνες ακομα ο κοσμος αντεχει.Οι μισθοι των περισσοτερων φιλων μου μειωθηκαν παρα πολυ απο 60-80.000 ρουβλια σε 20-30.000 .Ακουσα για μισθους 16.000 ρουβλια
  Τωρα τα προ'ι'οντα ακριβηναν αλλα οχι τρομερα.Επεσε η ποιότητα και η ποικηλία στα μαγαζιά αλλα οχι τρομερες διαφορες.Να φας οτι θελεις το βρισκεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχετικα με τους Ουζμπέκους τουρίστες που εξαφανιστηκαν απο τη Ρωσσία:Ο πρωτος λογος ειναι οτι επεσαν παρα πολυ οι μισθοι αν ενας Ουζμπεκος οδηγος λεωφορειου ή στην μαστορας διπλοβαρδιες μπορουσε να βγαλει 40.000 ρουβλια που ηταν 1000 Ευρω!Και να στειλει σπιτι του 800 Ευρώ καθε μηνα.Τωρα αντε να βγαλει 20.000 ρουβλια που ειναι λιγοτερα απο 300 Ευρω!
  Οπως ειχα γραψει για να απασχολει μια εταιρια ξενους εργατες επρεπε να εχει μια ειδικη αδεια που κόστιζε 5000-6000 Ευρώ το χρόνο.Της κατασκευαστικες της συνεφερε να εχουν ξενους εργατες γιατι τους πληρωναν πολυ λιγότερο.Τωρα εκτος απο αυτο ο ξενος εργατης πρεπει να αγωρασει μια αδεια που την πληρωνει απο 2000 ρουβλια στην επαρχια μεχρι 4500 ρουβλια το μηνα στη Μόσχα!και πρεπει καθε χρονο να την ανανεωσειΕκτος αυτους πρεπει για να παρει αυτη την άδεια να δωσει εξετασεις στην Ρωσσική γλώσσα!Θα μου πείτε θα λαδωσει και θα περάσει της εξετάσεις.Δεν διαφωνω αλλα λαδωμα το ενα λαδωμα το αλλο και με μισθο λιγοτερα απο 300 Ευρώ το μηνα τι θα του μείνουν για να φαει?και τι για να στειλει στο σπιτι του?
  Εχει πλακα που ζητανε απο εναν Ουζμπέκο υδραυλικό ή οδοκαθαριστεί να δωσει εξετασεις στη Ρωσσικη γλωσσα,Ρωσσικη ιστορια,κουλτουρα και ποίηση.Της ιδιες εξετασεις απο 1/1/2016 πρεπει να της δωσουν και οι ξενοι που ειναι παντρεμενοι με Ρωσσιδες και θελουν να ερθουν στη Ρωσσια να παρουν αδεια παραμονης.

Επισκέπτης
Οι μισθοι των περισσοτερων φιλων μου μειωθηκαν παρα πολυ απο 60-80.000 ρουβλια σε 20-30.000 .

Πρόεδρε τόσο πολὺ; Εἶναι δυνατόν;

Πάντως ἤθελον νὰ μεταβῶ είς Μόσχαν διὰ Χριστούγεννα μὲ ὠργανωμένον ταξείδιον καὶ ἀπεθαρρύνθην λόγῳ κόστους. Οἱ ταξειδιωτικοὶ πράκτορες ἐδῶ πρέπει νὰ κερδίζουν ἀρκετὰ ἐκμεταλλευόμενοι τὰς χαμηλὰς τιμὰς τῶν ῥωσσικῶν ξενοδοχείων (ὡς διαπιστῶ ἐκ ταξειδιωτικῶν ἱστοτόπων).

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
671
πολυ ωραια αναλυση δημητρακη θα αναγκαστω να σου πω μπραβο
για πες για την ελληνικη ταβερνα στην πολη σου...εμαθα γινετε χαμος και φερνει καπια σ/κ το μηνα ντι τζει...με καλεσε μια γκομενα να παω....αλλα εχω βολευτει με την ουκρανια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πολυ ωραια αναλυση δημητρακη θα αναγκαστω να σου πω μπραβο
για πες για την ελληνικη ταβερνα στην πολη σου...εμαθα γινετε χαμος και φερνει καπια σ/κ το μηνα ντι τζει...με καλεσε μια γκομενα να παω....αλλα εχω βολευτει με την ουκρανια
Πηγα εκει καλό ειναι σαν μαγαζί και οι τιμές πολυ χαμηλές εχει βεβαια λιγα τραπέζια αλλα το φα'ι' χάλια σε σχεση με την Ελλάδα πάντα!Πηρα μια μεριδα γυρο στο πιάτο με 260 ρουβλια και ενα τυλιχτό σουβλάκι με 160 ρούβλια.Το σουβλάκι δεν ηταν καθολου ζουμερό πολυ λιγο κρεας και ντοματα και τιγκα στις πατάτες και το κρεας στη μεριδα θυμιζε Γιαπωνέζικη κουζίνα.
  Κανει καποια Ελληνικά πάρτι δεν εχω παει ακομα και δεν μπορω να εχω γνωμη.Παντος δεν ειδα ωραιες γκόμενες ολο κατι ψωφιες,κουλτουριάρες είδα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
671
Πηγα εκει καλό ειναι σαν μαγαζί και οι τιμές πολυ χαμηλές εχει βεβαια λιγα τραπέζια αλλα το φα'ι' χάλια σε σχεση με την Ελλάδα πάντα!Πηρα μια μεριδα γυρο στο πιάτο με 260 ρουβλια και ενα τυλιχτό σουβλάκι με 160 ρούβλια.Το σουβλάκι δεν ηταν καθολου ζουμερό πολυ λιγο κρεας και ντοματα και τιγκα στις πατάτες και το κρεας στη μεριδα θυμιζε Γιαπωνέζικη κουζίνα.
 Κανει καποια Ελληνικά πάρτι δεν εχω παει ακομα και δεν μπορω να εχω γνωμη.Παντος δεν ειδα ωραιες γκόμενες ολο κατι ψωφιες,κουλτουριάρες είδα.
απο οτι μου ειπε η γκομενα στα παρτυ γινετε χαμος με τον ελληνα ντιτζει....τωρα το τι γκομενες πανε, δεν ξερω, αλλα δεν ψηνομαι για πανω, επειδη εχει γερασει τις λεω αν θες ελα εσυ με δικα σου εξοδα,  στην ελλαδα ειμαστε πια φτωχοι   :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
απο οτι μου ειπε η γκομενα στα παρτυ γινετε χαμος με τον ελληνα ντιτζει....τωρα το τι γκομενες πανε, δεν ξερω, αλλα δεν ψηνομαι για πανω, επειδη εχει γερασει τις λεω αν θες ελα εσυ με δικα σου εξοδα,  στην ελλαδα ειμαστε πια φτωχοι   :2funny:
Δυο πάρτι εγιναν και στο ενα εγινε χαμός ειχε 180 άτομα!Το δευτερο δεν το ειχα διαφημίσει καλα και δεν ειχε τόσο κόσμο ειχε γινει και φασαρια ενας Ρωσσοπόντιος κανανε μαλακίες και τον βαραγαν μια παρεα Ρώσσοι μαζι με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού :2funny: εχει πλακα που πηγε αυτος που μενει στα 13 τετραγωνικά να τους χωρίσει και εφαγε κ'αυτός κατι ψιλές :2funny:.Οχι να ερθει κανεις εδω για αυτα τα παρτι ειναι για  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δημητρη για πες για το νεο νομο της Ρωσσιας που απαγορεύει  :jerking: τη διατηρηση προσωπικων δεδομενων Ρωσων πολιτων σε servers εκτος Ρωσσιας?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρη για πες για το νεο νομο της Ρωσσιας που απαγορεύει  :jerking: τη διατηρηση προσωπικων δεδομενων Ρωσων πολιτων σε servers εκτος Ρωσσιας?
Εχουνε ενα σέρβερ στη Ρωσσία σα θυγατρικό αλλά ολα τα δεδομένα ειναι γραμμένα και στα κεντρικά σέρβερ οποτε δεν εφαρμόζεται ο νομος :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εχουνε ενα σέρβερ στη Ρωσσία σα θυγατρικό αλλά ολα τα δεδομένα ειναι γραμμένα και στα κεντρικά σέρβερ οποτε δεν εφαρμόζεται ο νομος :2funny:

Kαι πως το ελεγχουνε αυτο? Και τι θα κανουνε αν υπαρχουν καταχωρημενα στοιχεια σε ξενους σερβερ? και ποια δεδομενα απαγορευονται? Ονοματεπωνυμο, ημερομηνια γεννησης κλπ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Kαι πως το ελεγχουνε αυτο? Και τι θα κανουνε αν υπαρχουν καταχωρημενα στοιχεια σε ξενους σερβερ? και ποια δεδομενα απαγορευονται? Ονοματεπωνυμο, ημερομηνια γεννησης κλπ?
υποτιθεται ολα απαγορυονται αλλα γινεται ετσι οπως το εγραψα  :2funny:  :jerking: νομος που δεν μπορει να εφαρμοστει ποτέ

axortagos3

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2013
Like
14
Πόντοι
0
πορνομεταναστη συνεχισε τον αγωνα σου να γυρισουμε την ελλαδα 2500 χρονια πισω...να σωθουμε απο τις βρωμερες ελεινιδες...
πολυ δυνατο το καινουριο σου video...ειμαστε μαζι σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom