Την ειχανε παραδει και οι Ρωσιδες της μοσχας και της αγιας πετρουπολης...
ωρα ειναι τωρα με την μειωση μισθων και με την πτωση που δεχθηκε το ρουβλι να χαμηλωσουν και οι μυτες τους...
Το κακό ειναι οτι θα περάσουν 1,5 μπορει και 2 χρόνια για να χαμηλώσουν της μυτες τους αυτες που πάνε στα χά'ι'μέρη....οι απλες γκομενες οπως ηταν ειναι.
Πηγα το ρολό'ι' στο service center της samsung για να μου το προγραμματισουν μαζι με το τηλεφωνο γιατι κατι μπερδέυόταν και η γκόμενα που δουλευε εκει απο μόνη της με καμάκωσε...της ειπα οτι Ελλάδα ειμαι διάσημος και ψάρωσε
απο μονη της μου αφησε το τηλεφωνο της.Αν βεβαια εισαι σαν τους Ελληνες που εχουν ερθει τωρα ξέχνα το
Μια και το έφερε η κουβέντα σχετικά με αυτούς
ο ένας που μένει στα 13 τετραγωνικά στην ακρη της πολης και λέει οτι εχει ολες της ανέσεις του
και καυχιεται οτι δεν πληρωνει ενοικιο και οτι θα παρει αδεια παραμονης και οτι σε 13 χρόνια θα κανει αιτηση για Ρωσσικό διαβατηριο
εφαγε ξυλο στο Ελληνικό
ενας Καυκάσιος την επεσε στην γκομενα ενος που καθονταν εκει και τον πιάσαν ολοι και τον βαράγανε αυτος σα
πηγε να τους χωρίσει και της άρπαξε
αυτος ειπε οτι πηγε να τους χωρισει και 2 φορες τον εσπρωξαν και επεσε κατω
ηταν θέμα χρόνου να γινει αυτό γιατι φερόταν εντελως
αν π.χ. του κόλλαγε κανενας μεθυσμένος αντι να μην του δωσει σημασια του της έλεγε
.Ανοιξε μια ταβέρνα με 4 τραπέζια στου διαόλου τη μάνα,ενα χαρτζιλίκι ισως το βγάζει.
Ο μετανάστης που σας έλεγα
εκανε βιντεάκια μιμειται λιγακι το στυλ μου αλλα ειναι εντελως ατάλαντος....η μεγαλητερη πλακα ειναι οτι η γυναικα του πηγε για τρεις μερες εκει που ειναι τωρα ο RED σε μια φιλη της
που της πληρωσε το εισητηριο
ετσι ειπε ο μετανάστης
το πιθανοτερο η φιλη να ειναι φίλος
.
Συναντησα ακομα ενα Ελληνα και αυτος εχει ερθει εδω για μια κοπελα....οπως ολες οι κοπελες που εχουν ανυπαρκτη και με δυτικό στυλ.Οι περισσότερες κοπελες των Ελληνων ειναι ντυμένες πρόχειρα (δυτικά) και εχουν πολλες κοντα μαλλιά.Η νοοτροπια τους ειναι τελειως δυτική.
Παντος οσοι Ελληνες ηρθαν κανενας δεν ενδιαφερεται για γκόμενες ολο για δουλειες που θελουν να κανουν μιλάνε