Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Αγαπητα μελη.ευχομαι σε ολους σας καλη Χρονια,ευτυχισμενο το νεο ετος με περισσοτερα μουνια στο καβλι σας!  :knockinb: Σκεφτομαι την ανοιξη η το καλοκαιρι να παω να συναντησω μια μουναρα-μουναρα στο Βλαδιβοστοκ [ σαν τις χελωνες καρετα-καρετα] :2funny: που μιλαμε καιρο στο skype! Εχει παει κανεις εκει? Θελω να παρω τον υπερσηβιρικο για να ανακαλυψω την ομορφια της Ρωσιας! Προκειται για αθλο!  :S Το μηκος της συνδεσης Μοσχα-Βλαδιβοστοκ  ειναι 9288.2 χιλιομετρα,διασχιζει 8 διαφορετικες ζωνες ωρας,87 πολεις και,16 ποταμους!!  :rockon:  Τι λετε αξιζει τον κοπο για μια μουναρα-μουναρα[αλλα και την ανακαλυψη της Ρωσιας μεσω του ταξιδιου]???
Τι είπες τώρα ρε τυπε,αυτό το ταξίδι για μένα είναι όνειρο ζωής. Ρωσίδες και στην Ελλάδα πηδάς,αυτή η εμπειρία ενός τέτοιου ταξιδιού είναι όμως μοναδική   :rockon:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τι είπες τώρα ρε τυπε,αυτό το ταξίδι για μένα είναι όνειρο ζωής. Ρωσίδες και στην Ελλάδα πηδάς,αυτή η εμπειρία ενός τέτοιου ταξιδιού είναι όμως μοναδική   :rockon:
Ετσι ακριβως! αξιζει πιστευω ο κοπος για μια φορα... Καλο ειναι βεβαια να εχεις κανονισει απο πριν να σε περιμενουν τιποτα πιπινακια ωστε να  :knockinb: μετα το ταξιδι  :grin:  :hi:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ετσι ακριβως! αξιζει πιστευω ο κοπος για μια φορα... Καλο ειναι βεβαια να εχεις κανονισει απο πριν να σε περιμενουν τιποτα πιπινακια ωστε να  :knockinb: μετα το ταξιδι  :grin:  :hi:

Ρε τυπε τι θα καταλαβεις? μεσα σε ενα τρενο θα εισαι ολη την ωρα και θα δοσεις και ενα σκασμο λεφτα στο εισητηριο

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ρε τυπε τι θα καταλαβεις? μεσα σε ενα τρενο θα εισαι ολη την ωρα και θα δοσεις και ενα σκασμο λεφτα στο εισητηριο
Καποιοι εδω μεσα εκτος απο σεξοτουριστες ειμαστε και λατρεις των ταξιδιων και των τοπιων γενικοτερα[μας αρεσει βεβαια και το ''προιον'' της καθε χωρας :knockinb:] Θα δεις ολη την Ρωσια σχεδον [ασε που μπορεις να γαμησεις μουνακια και στο τρενο] και μετα θα χορτασεις  :knockinb: στο Βλαδιβοστοκ...Τελος παντων αυτα για οσους ειμαστε νεοι και μας αρεσει η περιπετεια  :hi:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καποιοι εδω μεσα εκτος απο σεξοτουριστες ειμαστε και λατρεις των ταξιδιων και των τοπιων γενικοτερα[μας αρεσει βεβαια και το ''προιον'' της καθε χωρας :knockinb:] Θα δεις ολη την Ρωσια σχεδον [ασε που μπορεις να γαμησεις μουνακια και στο τρενο] και μετα θα χορτασεις  :knockinb: στο Βλαδιβοστοκ...Τελος παντων αυτα για οσους ειμαστε νεοι και μας αρεσει η περιπετεια  :hi:

Aυτο λεω ποια περιπετεια και ποιο ταξιδι και ποια ρωσσια? Δε θα δεις τιποτα απο τη χωρα. Θα σαι σε ενα βαγονι και θα βλεπεις χωραφια.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Aυτο λεω ποια περιπετεια και ποιο ταξιδι και ποια ρωσσια? Δε θα δεις τιποτα απο τη χωρα. Θα σαι σε ενα βαγονι και θα βλεπεις χωραφια.
Και τι να κανω να σταματαω σε καθε πολη να νοικιαζω αμαξι και να σουλατσαρω???  :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και τι να κανω να σταματαω σε καθε πολη να νοικιαζω αμαξι και να σουλατσαρω???  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: και να κανεις μπουρδελοτσαρκα, ημερησια ενημερωση για καθε πολη κριτκες για  :knockinb: κλπ  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και μέσα θα είναι σα φούρνος από τη ζέστη  :2funny: η τουαλέτα θα είναι συχαμερή  :2funny:και το φα'ι' άθλιο  :vomit:
  Και αυτό που είπες θα βλέπεις χωράφια  :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μην ακούς λόγια, λεβέντη μου! Πορεύσου όπως σε καλεί το ένστικτό σου, και έσω έτοιμος για κάθε πρόσκληση-πρόκληση
στον δρόμο σου. Όλα είναι δρόμος, και όλα είναι εμπειρία. Επίσης, ποτέ δεν ξέρεις, στο τρένο, τι παρέα θα συναντήσεις  ;)
Η γνωριμία σου με την κοπελίτσα από το Βλαδιβοστόκ, είναι ένας πολύ καλός λόγος-κίνητρο να κάνεις αυτό το ταξίδι.
Αν κατορθώσεις, που σου το εύχομαι, να τη "συναντήσεις" στο τέλος του προορισμού, θα είναι σίγουρα μια "ανταμοιβή" για τον κόπο σου,
όμως να ξέρεις, ότι σε καμιά σαρανταριά χρονάκια από σήμερα, ακόμα και αν δεν θυμάσαι ούτε το όνομά της, θα έχεις το σπάνιο προνόμιο
να αναφέρεσαι στην εμπειρία ενός ταξιδιού (με τα όποια θετικά, αρνητικά, ή απρόοπτά του), που για αρκετούς αποτελεί όνειρο ζωής.  :woldman:

Πάρε, πιο κάτω, και μια μικρή ιδέα από το ταξίδι με τον Υπερσιβηρικό. Υπάρχει και μια ωραία κρητική μαντινάδα, που σου αφιερώνω, εδώ,
με την ευκαιρία: "Σαν τη λογιάσεις μια δουλειά, να μη τηνε φοβάσαι. Αμόλα την τη νιότη σου, και μη τηνε λυπάσαι".  :hi:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μην ακούς λόγια, λεβέντη μου! Πορεύσου όπως σε καλεί το ένστικτό σου, και έσω έτοιμος για κάθε πρόσκληση-πρόκληση
στον δρόμο σου. Όλα είναι δρόμος, και όλα είναι εμπειρία. Επίσης, ποτέ δεν ξέρεις, στο τρένο, τι παρέα θα συναντήσεις  ;)
Η γνωριμία σου με την κοπελίτσα από το Βλαδιβοστόκ, είναι ένας πολύ καλός λόγος-κίνητρο να κάνεις αυτό το ταξίδι.
Αν κατορθώσεις, που σου το εύχομαι, να τη "συναντήσεις" στο τέλος του προορισμού, θα είναι σίγουρα μια "ανταμοιβή" για τον κόπο σου,
όμως να ξέρεις, ότι σε καμιά σαρανταριά χρονάκια από σήμερα, ακόμα και αν δεν θυμάσαι ούτε το όνομά της, θα έχεις το σπάνιο προνόμιο
να αναφέρεσαι στην εμπειρία ενός ταξιδιού (με τα όποια θετικά, αρνητικά, ή απρόοπτά του), που για αρκετούς αποτελεί όνειρο ζωής.  :woldman:

Πάρε, πιο κάτω, και μια μικρή ιδέα από το ταξίδι με τον Υπερσιβηρικό. Υπάρχει και μια ωραία κρητική μαντινάδα, που σου αφιερώνω, εδώ,
με την ευκαιρία: "Σαν τη λογιάσεις μια δουλειά, να μη τηνε φοβάσαι. Αμόλα την τη νιότη σου, και μη τηνε λυπάσαι".  :hi:

Θα γαμησω καμποσα Ρωσιδακια στις βρωμοκουκετες τους ειμαι σιγουρος!  :knockinb: Δεν φοβαμαι,χωνομαι εγω!!!  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη μουνακια περιοπης δεν περπατανε στα τρενα?  :think:
Οχι γιατι προτιμάνε το αεροπλάνο  :2funny: στα τρένα για Ουκρανία μπορεις να βρεις τιποτα Ουκρανες πωλητριες στο παζάρι ή απο κάνα σαλόν  :2funny:.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Οχι γιατι προτιμάνε το αεροπλάνο  :2funny: στα τρένα για Ουκρανία μπορεις να βρεις τιποτα Ουκρανες πωλητριες στο παζάρι ή απο κάνα σαλόν  :2funny:.
Ωραια εμπειρια θα ηταν να γαμαω μουνακια στο τρενο  :knockinb:  :rockon:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ωραια εμπειρια θα ηταν να γαμαω μουνακια στο τρενο  :knockinb:  :rockon:

στο νυχτερινό τραίνο Κίεβο-Μόσχα ήταν ένας μίλφαρος ίσως και λίγο πάνω από τα πενήντα ελεγκτής. στο βαγόνι με τα κρεβάτια. τακούνια και στολή των σιδηροδρόμων, σκέτη κάβλα.

Στο δικό μου δίκλινο κουπέ ήμουν με μια γιαγιά αλλά δεν υπήρχε θέμα. Με κάλεσε στο δικό της μονόκλινο κουπεδάκι, τι γαμήσι έκανε θεέ μου.

Το πρωί μπαίνοντας Μόσχα μου έκανε και τσάι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Στα ταξίδια με τραίνο, παίζουν σκηνικά και γνωριμίες, όχι απαραίτητα σεξουαλικές. Είναι καλή εμπειρία
και ειδικά για πιτσιρικάδες.
Έχει ενδιαφέρον η φάση.
Δεν είναι ταξίδι αναγκαστικά για σεξ (αν κάτσει καλοδεχούμενο, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός). Το σεξ βρίσκεται αλλού.
Είναι απλώς μια ωραία εμπειρία.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
423
Πόντοι
26
Δημητριε παρε ματι στην αρχη ενα κομβοι απο μαφιοζους

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
στο νυχτερινό τραίνο Κίεβο-Μόσχα ήταν ένας μίλφαρος ίσως και λίγο πάνω από τα πενήντα ελεγκτής. στο βαγόνι με τα κρεβάτια. τακούνια και στολή των σιδηροδρόμων, σκέτη κάβλα.

Στο δικό μου δίκλινο κουπέ ήμουν με μια γιαγιά αλλά δεν υπήρχε θέμα. Με κάλεσε στο δικό της μονόκλινο κουπεδάκι, τι γαμήσι έκανε θεέ μου.

Το πρωί μπαίνοντας Μόσχα μου έκανε και τσάι.
Ε,οχι ρε φιλε και πενηνταρα!Παραειναι τι λες και εσυ?  :2funny: :2funny: :2funny: :vomit:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Στα ταξίδια με τραίνο, παίζουν σκηνικά και γνωριμίες, όχι απαραίτητα σεξουαλικές. Είναι καλή εμπειρία
και ειδικά για πιτσιρικάδες.
Έχει ενδιαφέρον η φάση.
Δεν είναι ταξίδι αναγκαστικά για σεξ (αν κάτσει καλοδεχούμενο, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός). Το σεξ βρίσκεται αλλού.
Είναι απλώς μια ωραία εμπειρία.
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ε,οχι ρε φιλε και πενηνταρα!

πολύ ωραία γυναίκα φίλε, δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου όταν ακούς πενηντάρα, δεν ήταν γιαγιά η γυναίκα, ήταν πολύ πολύ ελκυστική.

αλλιώς γινόμαστε ρατσιστές και πάμε σε αποκλεισμούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom