Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πουτιν που θελουν οι Ελληνες μπας και σταματησει η χορηγια...  :2funny: Δημητρακηηηηη γραψε για τους ελληνες της πολης σου να γελασει το χειλακι μας  :2funny:
Σχετικά με τους εδω Ελληνες σας ειχα μιλησει για 2 άτομα που ηξερα καλητερα.Εχει εδω καποιους Ελληνες,ολοι εχουν ερθει για δουλειά  :think: εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις ειναι εδω με Μπίζνες βίζα που δικαιουσε να εισαι 90 μέρες το 6 μηνο στη Ρωσσία,όλοι τους ψαχνουν για δουλεια ή δουλευουν κάποια δουλεια προσωρινή (ειχε καποιους γκαρσόνια στο Ελληνικό) ολες τους οι συζητησεις ειναι γυρω απο τη δουλεια και πως θα βγαλουν λεφτά  :2funny: καθως και για της βίζες που ολοι τους εχουν πρόβλημα.Οι περισσότεροι ειναι εδω με καποια κοπελα συνηθως προβληματική που τους ταλαιπωρει.Για γκομενες αν τους ρωτησεις θα σου πουνε οτι ειναι πανευκολο να βρεις ΑΛΛΑ αυτοι δεν θελουν γιατι εχουν τη δικιά τους  :2funny: συνηθως ειναι με κατι μουσια και ειναι ντυμενοι οπως στην Ελλάδα,νομιζουν οτι το μούσι αρέσει στην γυναίκες  :think: :2funny:.Οσους εχουν μούσια η Αστυνομία τους σταματάει συνέχεια  :2funny: ενας μου ειπε οτι στο αεροδρομιο τον εψαχναν για πανω απο μιση ωρα και τον ανακρίνανε  :2funny:.Απο της γυναικες τους τρώνε παντόφλα στις 5 οι περισσότεροι αρχιζουν να στελνουν sms και στις 6 εχουν φυγει τρεχοντας μην φανε  :s&m_1:  :2funny:.Με ρωτανε συνεχεια για τα σαλόν  :2funny: αφου να πανε δε μπορουνε γιατι δεν μιλάνε Ρωσσικά για να τηλεφωνίσουν  :2funny:.
  Το οτι εχουν γυναικες νομιζουν οτι κατι είναι! :2funny:Ενας μου το παιζε ξερόλας,με μούσια και γυαλιά και ντυμένος σα να πηγε στην Ανταρκτική  :2funny: οτι ειναι γεμάτο μουνιά και οτι δεν χρειαζεται να εχεις καν αυτοκίνητο για να βγαλεις και οτι μετα τη ντισκο (που δεν πρεπει να εχει παει ποτέ) παίρνεις ενα ταξί με τη γκόμενα  :2funny:Βεβαια αυτος ουτε σπιτι δεν εχει να την πάει και να καθοταν στο ταξί αλλά παλι καλα που δεν ειπε οτι αν η γκόμενα γουστάρει τη γαμάει κανεις και στο δρόμο  :2funny:  αυτος οπως και οι αλλοι ειπε οτι εχει γυναικα και δεν ενδιαφέρεται για καμακι ΑΛΛΑ αν ηθελε θα της ειχε όλες.Αυτος οπως και οι υπολοιποι ειναι με μια κοπέλα εδω αλλα το βλεπω λιγο χλωμό με το στυλ του να μπορεσει να βγάλει γκόμενα εκτός αφοτύ δεν ειχε καν Ρωσσικό νούμερο!Με το Ελληνικό νουμερο ηταν και για ιντερνετ εψαχνε να βρει wi-fi  :rockon:.Κουβαλάνε μαζι τους την Ελληνική νοοτροπία που δεν εχει καμια σχεση με τη Ρωσσική πραγματικότητα.
  Ολοι δε προσπαθουν εδω να κανουν λεφτά συνηθως ερχονται για λιγο και φευγουν γιατι απλουστατα αυτο που θέλουν (να κανουν λεφτα) δεν γινεται! Εκτός βεβαια απο αυτους που δουλευουν εδω σε καποια Ελληνική επιχειρηση αυτοι ζουνε σχετικα καλα.Αλλα το μεγαλητερο μερος του μισθου τους τους φευγει στο ενοικιο και στα διαφορα εξοδα οποτε ουτε αυτοι βγαζουν τρομερα λεφτα απλος ζουνε σχετικά άνετα και δεν στερουντε.
  Βλέποντας αυτους που ειναι με εξαμηνες ή ετησιες βιζες και εχουν δικαιομα να κατσουν στη Ρωσσια 90 μερες το εξαμηνο καταλαβα γιατι αυτός που μένει στα 13 τετραγωνικά καυχιόταν και ελεγε εχω το ψυγειο μου,το μπανιο μου,την κουζίνα μου με ενα στυλ σα να λεει εχω το λίαρ τζετ μου,τη θαλαμηγό μου,την Μπέντλε'ι' μου  :2funny: Σε σχεση με τους αλλους ειναι πολυ καλητερα.....οπως εχω πει δεν προοδευει κανεις αν κοιτα καποιον που ειναι χειρότερος απ'αυτόν το αντιθετο πρεπει να βλεπει τους καλητερους του και να προσπαθει να τους φτάσει!Τους δε χειρότερους να τους βλέπει σαν παραδειγμα προς αποφυγήν.
  Οπως εχω πει αν θελετε να ερθετε εδω και να ζειτε ΚΑΛΗΤΕΡΑ απ'οπως ζουσατε στην Ελλάδα,και να μην γυρνάτε στο κρυο και να μην έχετε μια στρίγγλα να σας σταυρώνει και ολα τα παραπανω προβληματα που έγραψα  :rockon:πρέπει να έχετε τουλαχιστον 2.000 Ευρώ το μήνα (3.000-3500 πιστευω ζεις καλά μαζι με το ενοικιο).Αν δεν εχετε λεφτα Ελλάδα θα περνάτε πολυ καλήτερα απ'οτι εδω.

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΜΗΤΣΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ, (Η ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΕΝΑ)ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
μητσο απο οπλοφορια τι παιζει στην ρωσια στην καθημερινοτητα βραδυ? στη μανουρα δηλαδη βγαινουνε κουμπουρια μαχαιρια σιδερογροθιες ξερω γω ή σκετα μπουνιδια?
Έτσι όπως τα λέει ο Μήτσος είναι,  :2funny: κυκλοφορούν καμία 500 βιντεάκια παρόμοια μ αυτό και δεν είναι από το 1990 αλλά από το 2015. Έχουν αλλάξει ριζικά οι ρώσοι ούτε μαλώνουν ούτε βρίζουν ούτε μοιράζουν φάπες  :2funny: Το κάρβουνο πάντως είναι πολύ φθηνό στην Ρωσία για αυτό και ρίχνουν εδώ μέσα μπόλικο  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΜΗΤΣΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΚΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ, (Η ΥΠΟΤΙΤΛΙΣΜΕΝΑ)ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ:

εγω θελω ρωσικα φιλμ με αγγλικους υποτιτλους

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Σχετικά με τους εδω Ελληνες σας ειχα μιλησει για 2 άτομα που ηξερα καλητερα.Εχει εδω καποιους Ελληνες,ολοι εχουν ερθει για δουλειά  :think: εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις ειναι εδω με Μπίζνες βίζα που δικαιουσε να εισαι 90 μέρες το 6 μηνο στη Ρωσσία,όλοι τους ψαχνουν για δουλεια ή δουλευουν κάποια δουλεια προσωρινή (ειχε καποιους γκαρσόνια στο Ελληνικό) ολες τους οι συζητησεις ειναι γυρω απο τη δουλεια και πως θα βγαλουν λεφτά  :2funny: καθως και για της βίζες που ολοι τους εχουν πρόβλημα.Οι περισσότεροι ειναι εδω με καποια κοπελα συνηθως προβληματική που τους ταλαιπωρει.Για γκομενες αν τους ρωτησεις θα σου πουνε οτι ειναι πανευκολο να βρεις ΑΛΛΑ αυτοι δεν θελουν γιατι εχουν τη δικιά τους  :2funny: συνηθως ειναι με κατι μουσια και ειναι ντυμενοι οπως στην Ελλάδα,νομιζουν οτι το μούσι αρέσει στην γυναίκες  :think: :2funny:.Οσους εχουν μούσια η Αστυνομία τους σταματάει συνέχεια  :2funny: ενας μου ειπε οτι στο αεροδρομιο τον εψαχναν για πανω απο μιση ωρα και τον ανακρίνανε  :2funny:.Απο της γυναικες τους τρώνε παντόφλα στις 5 οι περισσότεροι αρχιζουν να στελνουν sms και στις 6 εχουν φυγει τρεχοντας μην φανε  :s&m_1:  :2funny:.Με ρωτανε συνεχεια για τα σαλόν  :2funny: αφου να πανε δε μπορουνε γιατι δεν μιλάνε Ρωσσικά για να τηλεφωνίσουν  :2funny:.
   Το οτι εχουν γυναικες νομιζουν οτι κατι είναι! :2funny:Ενας μου το παιζε ξερόλας,με μούσια και γυαλιά και ντυμένος σα να πηγε στην Ανταρκτική  :2funny: οτι ειναι γεμάτο μουνιά και οτι δεν χρειαζεται να εχεις καν αυτοκίνητο για να βγαλεις και οτι μετα τη ντισκο (που δεν πρεπει να εχει παει ποτέ) παίρνεις ενα ταξί με τη γκόμενα  :2funny:Βεβαια αυτος ουτε σπιτι δεν εχει να την πάει και να καθοταν στο ταξί αλλά παλι καλα που δεν ειπε οτι αν η γκόμενα γουστάρει τη γαμάει κανεις και στο δρόμο  :2funny:  αυτος οπως και οι αλλοι ειπε οτι εχει γυναικα και δεν ενδιαφέρεται για καμακι ΑΛΛΑ αν ηθελε θα της ειχε όλες.Αυτος οπως και οι υπολοιποι ειναι με μια κοπέλα εδω αλλα το βλεπω λιγο χλωμό με το στυλ του να μπορεσει να βγάλει γκόμενα εκτός αφοτύ δεν ειχε καν Ρωσσικό νούμερο!Με το Ελληνικό νουμερο ηταν και για ιντερνετ εψαχνε να βρει wi-fi  :rockon:.Κουβαλάνε μαζι τους την Ελληνική νοοτροπία που δεν εχει καμια σχεση με τη Ρωσσική πραγματικότητα.
  Ολοι δε προσπαθουν εδω να κανουν λεφτά συνηθως ερχονται για λιγο και φευγουν γιατι απλουστατα αυτο που θέλουν (να κανουν λεφτα) δεν γινεται! Εκτός βεβαια απο αυτους που δουλευουν εδω σε καποια Ελληνική επιχειρηση αυτοι ζουνε σχετικα καλα.Αλλα το μεγαλητερο μερος του μισθου τους τους φευγει στο ενοικιο και στα διαφορα εξοδα οποτε ουτε αυτοι βγαζουν τρομερα λεφτα απλος ζουνε σχετικά άνετα και δεν στερουντε.
   Βλέποντας αυτους που ειναι με εξαμηνες ή ετησιες βιζες και εχουν δικαιομα να κατσουν στη Ρωσσια 90 μερες το εξαμηνο καταλαβα γιατι αυτός που μένει στα 13 τετραγωνικά καυχιόταν και ελεγε εχω το ψυγειο μου,το μπανιο μου,την κουζίνα μου με ενα στυλ σα να λεει εχω το λίαρ τζετ μου,τη θαλαμηγό μου,την Μπέντλε'ι' μου  :2funny: Σε σχεση με τους αλλους ειναι πολυ καλητερα.....οπως εχω πει δεν προοδευει κανεις αν κοιτα καποιον που ειναι χειρότερος απ'αυτόν το αντιθετο πρεπει να βλεπει τους καλητερους του και να προσπαθει να τους φτάσει!Τους δε χειρότερους να τους βλέπει σαν παραδειγμα προς αποφυγήν.
   Οπως εχω πει αν θελετε να ερθετε εδω και να ζειτε ΚΑΛΗΤΕΡΑ απ'οπως ζουσατε στην Ελλάδα,και να μην γυρνάτε στο κρυο και να μην έχετε μια στρίγγλα να σας σταυρώνει και ολα τα παραπανω προβληματα που έγραψα  :rockon:πρέπει να έχετε τουλαχιστον 2.000 Ευρώ το μήνα (3.000-3500 πιστευω ζεις καλά μαζι με το ενοικιο).Αν δεν εχετε λεφτα Ελλάδα θα περνάτε πολυ καλήτερα απ'οτι εδω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έτσι όπως τα λέει ο Μήτσος είναι,  :2funny: κυκλοφορούν καμία 500 βιντεάκια παρόμοια μ αυτό και δεν είναι από το 1990 αλλά από το 2015. Έχουν αλλάξει ριζικά οι ρώσοι ούτε μαλώνουν ούτε βρίζουν ούτε μοιράζουν φάπες  :2funny: Το κάρβουνο πάντως είναι πολύ φθηνό στην Ρωσία για αυτό και ρίχνουν εδώ μέσα μπόλικο  :2funny:

Και ο Βλάκμαν μας έβαζε τσόντες για να μας δειξει οτι γαμιόντε οι Πολωνέζες  :2funny:Με την ίδια λογική αν βαλεις βιντεάκια για την Αθήνα θα νομισεις οτι ολοι στην Ελλάδα ειναι άστεγοι και πεθαινουν της πείνας  :2funny: ή αν δεις τα βιντεάκια με το Σκυλοχάρα θα πρέπει να νομισεις οτι ολοι οι Ελληνες ειναι τέρατα της φύσεως  :2funny:.
  μεταξυ μεθυσμένων γινονται τσακωμοί....στις επαρχικές πόλεις που αρκετοί οδηγουνε μεθυσμένοι σπάνια τσκώνονται οχι ομως οτι γινεται συνέχεια.
  Οι πληροφοριες σου για τη Ρωσσία ειναι μόνο απο το ιντερνέτ.Εγω ξυλο στο δρόμο εχω να δω πολλά χρόνια και κυκλοφοραω συνεχεια και σχεδον καθε βραδυ.Ο κοσμος θα ελεγα αντιθετα με την Ελλάδα ειναι πολυ πιο φιλικός και ευγενικός.

ρε μητσο τοσο ευκολα βγαζεις αδεια οπλοφοριας εκει?
Για γκαζιού ναι για κανονικό ειναι πρακτικά αδυνατον πρεπει να εχεις σχεση με σώματα ασφαλειας...εγω οταν εκανα πρακτικη στις φυλακές είχα οπλο (Макаров) αλλα με το που παρεδιδα τη βάρδια το υπεγραφα και το έδινα δεν μου το δινανε να το παρω μαζι.Μετα ειχα βγαλει μια αδεια για 3 χρόνια για κανονικο οπλο (κατι σαν ενυσχιση χωροφυλακής που ειχαμε εμεις κάποτε ή σαν ΤΕΑ)αλλα δεν μου χρειαστηκε ποτέ.Να ριχνεις στον αέρα με κανονικό οπλο δεν εχεις δικαιομα και ας εχεις αδεια,πρεπει με το που πυροβολίσεις (εστω και στον αερα) μεσα σε 24 ωρες να το δηλωσεις στην αστυνομία....ο εισαγγελέας θα ασκίσει ποινηκη διωξη θα δωσεις καταθεση και θα την κλείσει.Με το γκαζιού μπορεις αν εισαι στο εξωχικό σου ή στου διαόλου τη μάνα να κάνει σκοποβολή.
  Ο μόνος τρόπος να φας ξυλο ειναι αν κολλάς εσυ σα  :jerking: οπως αυτος με τα 13 τετραγωνικά  :2funny: π.χ. του κόλλαγε ενας μεθυσμένος και αυτος αντι να μην του δώσει σημασία του την έλεγε και πηγαν να πιαστούνε  :jerking: :2funny: εγω απορούσα πως δεν τον ειχανε  :s&m_1: ακόμα  :2funny: τελικά της εφαγε οταν στο Ελληνικό ειχε γινει μια φασαρία και πηγε να τους χωρίσει  :2funny: (ολοι δερναν ενα Ρωσσοπόντιο που πηγε και κολλαγε στη γκομενα ενος πλουσιου Ρωσσου τον βαραγανε οι σωματοφυλακες τα γκαρσόνια και ο ιδιοκτητης του μαγαζιού :2funny: και πηγε ο αλλος να τους χωρίσει  :2funny:).Ετσι ναι θα φας πιο ευκολα ξυλο απ'οτι στην Ελλάδα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Προσπάθησα να τα πω όλα πολυ απαλά η αληθεια γ'αυτους ειναι πολυ χειρότερη  :2funny: ειναι λιγο καλητεροι σε επιπεδο απο αυτους της Μολδαβίας και μερικοί υποφέρουν απο της φίλες τους πουμένουν μαζι τους εκει  :2funny:.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
Χτες μιλουσα με ενα φιλο και μου λεγε οτι πριν δυο χρονια ειχε ερθει Μοσχα για μια βδομαδα περιπου. Του εκανε τρομερη εντυπωση ποσο κομψες ηταν οι Ρωσιδες, και ποσο ομορφες φυσικα,
αλλα και ποσο χαλια ντυνονται εκει οι αντρες! Μου λεει 'σαν τους Ελληνες στη δεκαετια του '70!'

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Χτες μιλουσα με ενα φιλο και μου λεγε οτι πριν δυο χρονια ειχε ερθει Μοσχα για μια βδομαδα περιπου. Του εκανε τρομερη εντυπωση ποσο κομψες ηταν οι Ρωσιδες, και ποσο ομορφες φυσικα,
αλλα και ποσο χαλια ντυνονται εκει οι αντρες! Μου λεει 'σαν τους Ελληνες στη δεκαετια του '70!'
Εαν φορεσω μποτα απο σαλαχι λες να κανω την διαφορα?  :2funny:  :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: popov στις 02/01/16, 20:08
Στα ταξίδια με τραίνο, παίζουν σκηνικά και γνωριμίες, όχι απαραίτητα σεξουαλικές. Είναι καλή εμπειρία
και ειδικά για πιτσιρικάδες.
Έχει ενδιαφέρον η φάση.
Δεν είναι ταξίδι αναγκαστικά για σεξ (αν κάτσει καλοδεχούμενο, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός). Το σεξ βρίσκεται αλλού.

Να είσαι καλά φίλε!  :hi: Μιλάω εκ πείρας...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: popov στις 03/01/16, 00:12
Έτσι, είναι. Σωστά τα λές, φίλτατε, υπάρχουν πενηντάρες και πενηντάρες. Κάνουν φοβερό πήδημα, και είναι πολύ θερμές γυναίκες
δίχως συμπλέγματα. Πολλές διατηρούνται άψογα, με γυμναστήρια και διατροφές. Εξάλλου, όπως έλεγε και ο Monsieur Zambetas (εδώ παραφρασμένο), πλέον,  "η πενηντάρα, η πενηντάρα, είναι μια νέα της εποχής....".  Headbaning! Headbaning!
Επίσης, οι Ρωσίδες (αν μιλάμε για τέτοια) έχουν διαφορετικό σκαρί από την μέση Ελληνίδα πενηντάρα. Παίζει και αυτό κάποιο ρόλο.

Εδω στη Ρωσσία τέτοιες 50αρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Εκτος αν καποιος ερχεται απο Ελλάδα οποτε ολες του φένονται κούκλες  :2funny:

Δηλαδή σε κοτζάμ Αμερική υπάρχουν, ενώ σε κοτζάμ Ρωσία δεν υπάρχουν ;;;  :think: Μην τα γενικεύεις όλα. Άλλο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και άλλο ΔΕΝ ΕΙΔΑ.

Δες εδώ:

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
πολυ καλη...αλλα το βυζι με τεχνητη ανορθωση μου φαινεται!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι καλη ρε παιδιά?σιτεμένη ειναι!το δερμα της δειχνει την ηλικία!Τόση αγαμία πιά! :headbang: :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σημερα πηγα στο Лента και θα κάνω μια αναλυση για της τιμές και τι ειχε στα ράφια.
Τα ειδη αυτοκινητου δεν θα ελεγα οτι ακριβηναν πολυ(+20%) τα αρωματα βαφες μαλλιών όσο κοστιζαν τοσο κοστιζουν και τωρα.Στα τρόφιμα τωρα οι ελιές Ισπανίας σε μεταλικά κουτάκια απο 45-50 ρουβλια εχουν παει στα 90-93!ψάρια δεν ειχε τα ειχαν μαζεψει.Κρέατα δεν ειχε παρα πολλά το μοσχάρι παράλογα ακριβό φιλέτο άπαχο 700 ρουβλια το κιλό  :headbang: κοτόπουλο φιλέτο 241 ρουβλια το κιλο (ειναι σε συσκευασια των 700-850γρ.).
  Αυτό που μου εκανε εντυπωση ειναι οι τιμες στα λαχανικά!Ντομάτες Ισραήλ 70 ρουβλια!Δηλαδη κατω απο 1 Ευρω!Αγγούρια ειχε μόνο με το κομμάτι Фирма лето (θερμοκηπεια κοντα στο αεροδρόμιο) βάρος γυρω στα 300-350 γραμ. 70 ρουβλια το ένα.Πιπεριές κόκκινες Ισραήλ 149 ρουβλια το κιλό  :rockon: φτηνοτερα και απο Ελλάδα!Τα μαρουλια πανακρυβα το κομμάτι σε γλαστρούλα 49 ρουβλια το βαρος του δεν θα ηταν πανω απο 70 γραμμάρια  :2funny:!Γενικά τα ράφια δεν ηταν εντελώς γεμάτα όπως παλιά.
  Αυτα που ειναι φτηνά ειναι τα γιαούρτια (Сметана) 10%-15%-20% ειχανε σε συσκευασια των 350γρ. 48-60 ρουβλια.Υπαρχει ομως μια πουστιά οτι τα φτιάχνουν απο φοινηκέλαιο και φυσικά γαλα σκόνη!Και οχι απο φρέσκο γάλα.Και τα αλλαντικα ειναι φτηνά (δεν εδωσα πολυ σημασια γιατι δεν με ενδιαφέρουν) γιατι τα φτιάχνουν απο σόγια  :headbang:.Οταν θα καταρευσει το ρουβλια και το φοινικέλαιο η σόγια και το γάλα σκονη θα ειναι πανάκρυβα για να τα εισάγουνε να δουμε τι  :shit: θα βρουνε για να φτιάξουνε γιαούρτια,τυριά,αλλαντικά και λουκάνικα για να τα'ι'σουν τον κόσμο.
  Να καταλαβει κανεις αν το τυρί εχει φυτικά λιπαρά ειναι πολυ ευκολο του ριχνεις μερικες σταγονες ιωδιο αν εχει φυτικα ελαια το ιωδιο πέρνει ενα χρωμα σαν μπλε ανοικτό και το τυρί μαζευει σα σφουγγάρι εκει που έπεσε το ιώδιο.Το γιαουρτι το καταλαβαινεις πιο ευκολα εχει διαφορα στη γευση!
  Να δούμε τι μας επιφυλάσει το μέλλον  :think: με το Brent στα 31,5 $ το βαρέλι δεν βλέπω τη Ρωσσία να αντέχει και πολυ....τα δε αποθεματα της κεντρικης τραπεζας σε συναλλαγμα που μπορει να διαθεσει για τη στηριξει του ρουβλιού (εκτος απο τα ομολογα ξενων κρατών) ειναι γυρω στα 30 Δις.Αν θυμαστε οταν περσι κατερεε το ρουβλι εριχνε η κεντρικη τραπεζα 10 δις σε συνάλλαγμα και το ρουβλι ανεβενε 2-3 μοναδες για μια ωρα και μετα παλι ξαναπαιφτε  :rockon:.Το πιθανοτερο ειναι η κεντρικη τραπεζα να ριχνει 300-400 Εκατομμυρια τη μέρα σε συναλλαγμα αυτο δεν θα σταματισει την πτωση του ρουβλιού αλλα θα το κρατισει λιγακι να μην καταρευσει εντελώς!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.858
Πόντοι
216
Η κυρια ειναι πρωτοπορος στην αναρτηση φωτογραφιων στο ιντερνετ οταν δεν υπηρχε facebook και instagram και οταν καμια γκομενα δεν αναρτουσε φωτογραφιες ... το bodybuilding.com ειναι το μεγαλυτερο φορουμ στον κοσμο και αυτη εβαζε ξεκολλε φωτο απο 2005 ... τωρα ολες μας εχουν πεταξει τα μουνια στην μουρη αυτην τα εκανε αυτα πριν 10 χρονια

Ειναι ο ορισμος του μιλφ  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Η κυρια ειναι πρωτοπορος στην αναρτηση φωτογραφιων στο ιντερνετ οταν δεν υπηρχε facebook και instagram και οταν καμια γκομενα δεν αναρτουσε φωτογραφιες ... το bodybuilding.com ειναι το μεγαλυτερο φορουμ στον κοσμο και αυτη εβαζε ξεκολλε φωτο απο 2005 ... τωρα ολες μας εχουν πεταξει τα μουνια στην μουρη αυτην τα εκανε αυτα πριν 10 χρονια

Ειναι ο ορισμος του μιλφ  :grin:

Φίλε, έτσι είναι.  :hi: Η γυναίκα τα σπάει. Το έβαλα επειδή ο κύριος Δημητράκης επιμένει και είναι απόλυτος για τις πενηντάρες. Να τον πιστέψουμε ότι σε ολόκληρη Μαμα Ρωσία, πενηντάρες που μετράνε δεν υπάρχουν;; Μάλιστα. :coffee:
Εμείς, όμως, τι να ξέρουμε έτσι αγάμητοι που είμαστε, καθώς λέει...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε, έτσι είναι.  :hi: Η γυναίκα τα σπάει. Το έβαλα επειδή ο κύριος Δημητράκης επιμένει και είναι απόλυτος για τις πενηντάρες. Να τον πιστέψουμε ότι σε ολόκληρη Μαμα Ρωσία, πενηντάρες που μετράνε δεν υπάρχουν;; Μάλιστα. :coffee:
Εμείς, όμως, τι να ξέρουμε έτσι αγάμητοι που είμαστε, καθώς λέει...
Αν αυτό το δείξω σε Ρώσσους θα πεθάνουν στα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.086
Πόντοι
2.356
Αν αυτό το δείξω σε Ρώσσους θα πεθάνουν στα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
:2funny:  :2funny:  :2funny:
Εχω ενα γνωστο που γαμαει εξηνταρες  :2funny: σαν να βαζεις τον πουτσο σου σε συρματινο διχτυ θα ειναι φανταζομαι  :2funny:  τουλαχιστον μπορεις να χυσεις μεσα τους και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο  :grin:
Κατι ειναι και αυτο   :2funny:  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom