dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σχετικά με τους εδω Ελληνες σας ειχα μιλησει για 2 άτομα που ηξερα καλητερα.Εχει εδω καποιους Ελληνες,ολοι εχουν ερθει για δουλειά εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις ειναι εδω με Μπίζνες βίζα που δικαιουσε να εισαι 90 μέρες το 6 μηνο στη Ρωσσία,όλοι τους ψαχνουν για δουλεια ή δουλευουν κάποια δουλεια προσωρινή (ειχε καποιους γκαρσόνια στο Ελληνικό) ολες τους οι συζητησεις ειναι γυρω απο τη δουλεια και πως θα βγαλουν λεφτά καθως και για της βίζες που ολοι τους εχουν πρόβλημα.Οι περισσότεροι ειναι εδω με καποια κοπελα συνηθως προβληματική που τους ταλαιπωρει.Για γκομενες αν τους ρωτησεις θα σου πουνε οτι ειναι πανευκολο να βρεις ΑΛΛΑ αυτοι δεν θελουν γιατι εχουν τη δικιά τους συνηθως ειναι με κατι μουσια και ειναι ντυμενοι οπως στην Ελλάδα,νομιζουν οτι το μούσι αρέσει στην γυναίκες .Οσους εχουν μούσια η Αστυνομία τους σταματάει συνέχεια ενας μου ειπε οτι στο αεροδρομιο τον εψαχναν για πανω απο μιση ωρα και τον ανακρίνανε .Απο της γυναικες τους τρώνε παντόφλα στις 5 οι περισσότεροι αρχιζουν να στελνουν sms και στις 6 εχουν φυγει τρεχοντας μην φανε .Με ρωτανε συνεχεια για τα σαλόν αφου να πανε δε μπορουνε γιατι δεν μιλάνε Ρωσσικά για να τηλεφωνίσουν .Πουτιν που θελουν οι Ελληνες μπας και σταματησει η χορηγια... Δημητρακηηηηη γραψε για τους ελληνες της πολης σου να γελασει το χειλακι μας
Το οτι εχουν γυναικες νομιζουν οτι κατι είναι! Ενας μου το παιζε ξερόλας,με μούσια και γυαλιά και ντυμένος σα να πηγε στην Ανταρκτική οτι ειναι γεμάτο μουνιά και οτι δεν χρειαζεται να εχεις καν αυτοκίνητο για να βγαλεις και οτι μετα τη ντισκο (που δεν πρεπει να εχει παει ποτέ) παίρνεις ενα ταξί με τη γκόμενα Βεβαια αυτος ουτε σπιτι δεν εχει να την πάει και να καθοταν στο ταξί αλλά παλι καλα που δεν ειπε οτι αν η γκόμενα γουστάρει τη γαμάει κανεις και στο δρόμο αυτος οπως και οι αλλοι ειπε οτι εχει γυναικα και δεν ενδιαφέρεται για καμακι ΑΛΛΑ αν ηθελε θα της ειχε όλες.Αυτος οπως και οι υπολοιποι ειναι με μια κοπέλα εδω αλλα το βλεπω λιγο χλωμό με το στυλ του να μπορεσει να βγάλει γκόμενα εκτός αφοτύ δεν ειχε καν Ρωσσικό νούμερο!Με το Ελληνικό νουμερο ηταν και για ιντερνετ εψαχνε να βρει wi-fi .Κουβαλάνε μαζι τους την Ελληνική νοοτροπία που δεν εχει καμια σχεση με τη Ρωσσική πραγματικότητα.
Ολοι δε προσπαθουν εδω να κανουν λεφτά συνηθως ερχονται για λιγο και φευγουν γιατι απλουστατα αυτο που θέλουν (να κανουν λεφτα) δεν γινεται! Εκτός βεβαια απο αυτους που δουλευουν εδω σε καποια Ελληνική επιχειρηση αυτοι ζουνε σχετικα καλα.Αλλα το μεγαλητερο μερος του μισθου τους τους φευγει στο ενοικιο και στα διαφορα εξοδα οποτε ουτε αυτοι βγαζουν τρομερα λεφτα απλος ζουνε σχετικά άνετα και δεν στερουντε.
Βλέποντας αυτους που ειναι με εξαμηνες ή ετησιες βιζες και εχουν δικαιομα να κατσουν στη Ρωσσια 90 μερες το εξαμηνο καταλαβα γιατι αυτός που μένει στα 13 τετραγωνικά καυχιόταν και ελεγε εχω το ψυγειο μου,το μπανιο μου,την κουζίνα μου με ενα στυλ σα να λεει εχω το λίαρ τζετ μου,τη θαλαμηγό μου,την Μπέντλε'ι' μου Σε σχεση με τους αλλους ειναι πολυ καλητερα.....οπως εχω πει δεν προοδευει κανεις αν κοιτα καποιον που ειναι χειρότερος απ'αυτόν το αντιθετο πρεπει να βλεπει τους καλητερους του και να προσπαθει να τους φτάσει!Τους δε χειρότερους να τους βλέπει σαν παραδειγμα προς αποφυγήν.
Οπως εχω πει αν θελετε να ερθετε εδω και να ζειτε ΚΑΛΗΤΕΡΑ απ'οπως ζουσατε στην Ελλάδα,και να μην γυρνάτε στο κρυο και να μην έχετε μια στρίγγλα να σας σταυρώνει και ολα τα παραπανω προβληματα που έγραψα πρέπει να έχετε τουλαχιστον 2.000 Ευρώ το μήνα (3.000-3500 πιστευω ζεις καλά μαζι με το ενοικιο).Αν δεν εχετε λεφτα Ελλάδα θα περνάτε πολυ καλήτερα απ'οτι εδω.