Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
χτεσινή φωτο στο βαιπερ από το ρωσσακι που γαμαω όταν έρχεται Θεσσαλονίκη!!!Όταν είδα της φίλες της μου έπεσε το σαγόνι!!!Η τρίτη η ξανθια είναι η δικιά μου!!!πουτανα ρωσσια αααα :kneel:!!!

Συνημμένα

• 018.JPG
    018.JPG
    225,9 KB · Εμφανίσεις: 54

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Το μαλαχρινο τα σπάει!!! :rockon:

Συνημμένα

• 079-1.jpg
    079-1.jpg
    160,9 KB · Εμφανίσεις: 77

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[video]6fF0zS1pO8k&feature=youtu.be[/video]

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Σημερα πηγα στο Лента και θα κάνω μια αναλυση για της τιμές και τι ειχε στα ράφια.
Τα ειδη αυτοκινητου δεν θα ελεγα οτι ακριβηναν πολυ(+20%) τα αρωματα βαφες μαλλιών όσο κοστιζαν τοσο κοστιζουν και τωρα.Στα τρόφιμα τωρα οι ελιές Ισπανίας σε μεταλικά κουτάκια απο 45-50 ρουβλια εχουν παει στα 90-93!ψάρια δεν ειχε τα ειχαν μαζεψει.Κρέατα δεν ειχε παρα πολλά το μοσχάρι παράλογα ακριβό φιλέτο άπαχο 700 ρουβλια το κιλό  :headbang: κοτόπουλο φιλέτο 241 ρουβλια το κιλο (ειναι σε συσκευασια των 700-850γρ.).
  Αυτό που μου εκανε εντυπωση ειναι οι τιμες στα λαχανικά!Ντομάτες Ισραήλ 70 ρουβλια!Δηλαδη κατω απο 1 Ευρω!Αγγούρια ειχε μόνο με το κομμάτι Фирма лето (θερμοκηπεια κοντα στο αεροδρόμιο) βάρος γυρω στα 300-350 γραμ. 70 ρουβλια το ένα.Πιπεριές κόκκινες Ισραήλ 149 ρουβλια το κιλό  :rockon: φτηνοτερα και απο Ελλάδα!Τα μαρουλια πανακρυβα το κομμάτι σε γλαστρούλα 49 ρουβλια το βαρος του δεν θα ηταν πανω απο 70 γραμμάρια  :2funny:!Γενικά τα ράφια δεν ηταν εντελώς γεμάτα όπως παλιά.
  Αυτα που ειναι φτηνά ειναι τα γιαούρτια (Сметана) 10%-15%-20% ειχανε σε συσκευασια των 350γρ. 48-60 ρουβλια.Υπαρχει ομως μια πουστιά οτι τα φτιάχνουν απο φοινηκέλαιο και φυσικά γαλα σκόνη!Και οχι απο φρέσκο γάλα.Και τα αλλαντικα ειναι φτηνά (δεν εδωσα πολυ σημασια γιατι δεν με ενδιαφέρουν) γιατι τα φτιάχνουν απο σόγια  :headbang:.Οταν θα καταρευσει το ρουβλια και το φοινικέλαιο η σόγια και το γάλα σκονη θα ειναι πανάκρυβα για να τα εισάγουνε να δουμε τι  :shit: θα βρουνε για να φτιάξουνε γιαούρτια,τυριά,αλλαντικά και λουκάνικα για να τα'ι'σουν τον κόσμο.
  Να καταλαβει κανεις αν το τυρί εχει φυτικά λιπαρά ειναι πολυ ευκολο του ριχνεις μερικες σταγονες ιωδιο αν εχει φυτικα ελαια το ιωδιο πέρνει ενα χρωμα σαν μπλε ανοικτό και το τυρί μαζευει σα σφουγγάρι εκει που έπεσε το ιώδιο.Το γιαουρτι το καταλαβαινεις πιο ευκολα εχει διαφορα στη γευση!
  Να δούμε τι μας επιφυλάσει το μέλλον  :think: με το Brent στα 31,5 $ το βαρέλι δεν βλέπω τη Ρωσσία να αντέχει και πολυ....τα δε αποθεματα της κεντρικης τραπεζας σε συναλλαγμα που μπορει να διαθεσει για τη στηριξει του ρουβλιού (εκτος απο τα ομολογα ξενων κρατών) ειναι γυρω στα 30 Δις.Αν θυμαστε οταν περσι κατερεε το ρουβλι εριχνε η κεντρικη τραπεζα 10 δις σε συνάλλαγμα και το ρουβλι ανεβενε 2-3 μοναδες για μια ωρα και μετα παλι ξαναπαιφτε  :rockon:.Το πιθανοτερο ειναι η κεντρικη τραπεζα να ριχνει 300-400 Εκατομμυρια τη μέρα σε συναλλαγμα αυτο δεν θα σταματισει την πτωση του ρουβλιού αλλα θα το κρατισει λιγακι να μην καταρευσει εντελώς!
διμητρακι ποσα εχει η ζαχαρη,το μαρουλι και, το χαβιαρι?χαχαχαχαχ.ρε τρελε δεν θα ερθουμε  να ψωνισουμε στο σουπερμαρκετ γραφε τιμες πουτανων καλυτερα.οπως βλεπεισ τα πραγματα σε βλεπω να γυριζεις ελλαδα με τους κακομοιρηδες χαχαχαχαχ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τρομερή πτώση του βιοτικού επιπέδου!Μισθοί ακόμα και 15.000 ρουβλια!Για να καταλάβει ο αναγνώστης τι παίζει ένα θα πω:Ο Ρωσσοπόντιος του Νόβγκοροντ πηγε και δουλευε οικοδομή στην Ελλάδα  :rockon:Για διαμέρισμα εδωσα 1.000 ρούβλια τη μέρα.Πολυ καλό θα έλεγα.Βεβαια το θεωρω κλεψιά γιατι βρίσκεις με 6.500-9.000 ρουβλια με το μήνα.
  Σχετικά με της γκόμενες καμία σχέση με της γύφτισες Μολδαβές άλλο μορφωτικό επίπεδο.Λεφτά δεν μου εχουν ζητήσει ποτέ εκεί.Βέβαια εγω μπορω να τους δώσω το όνειρο που είναι η Αγία Πετρούπολη  Smiley ειχε παει ενας γνωστος Ισπανός καραφλός,ντυμένος  :shit:και ειχε μια κακομοιριά,και καμια δεν γυρισε να τον κοιτάξει (αυτά τα έγραψα και σε ένα αλλο Thread αλλα ειναι σαν πρόλογος γ'αυτο που θελω να αναλυσω).
  Επειδη γράφει  :jerking: ο κάθε φουκαράς αποφασισα να κανω μια αναλυση για να καταλαβει ο αναγνώστης οτι αυτα που γραφουνε καποιοι ειναι μόνο στα όνειρα του.Ουκρανία ηταν οντως πολυ γυφτέ και ολες ζηταγανε λεφτά :headbang: :headbang:.
 Στη  Ρωσσία οπως εχω πει εχουν τρομερες απαιτησεις σχετικα με το στάτους και την εμφανιση του γκόμενου τους.Οπως εχω πει το πρωτο που κοιτάνε ειναι το κινητό,μετα το ντυσιμο,το αμάξι και τέλος το πιο σημαντικό το διαμέρισμα  :).
 Τι στυλ αντρα θέλουν οι Ρωσσίδες της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης? :think:Σιγουρα όχι αγριόφατσες με μούσια,ξυρισμένο κεφάλι και μπράτσα γορίλα  :2funny:αυτους τους κοιτάνε με λύπιση οπως βλεπουμε στην Ελλάδα τους Πακιστανούς :2funny:
 Σας βάζω εδω το βιντεάκι από έναν αναλυτή που το στυλ του ειναι το ιδανικό για μια γυναίκα της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης.Δείτε στο 5.20'' αν βαριέστε να δειτε ολο το βιντεάκι.Δουλεύει στο Bussinew center,έχει ενα πολύ καλό αμάξι,εμφανήσιμος (όχι σαν τους φουκαράδες που γράφουν εδώ μέσα) δεν πίνει και δεν έχει αγριάδα και κουραδομαγκιά.....αυτό το στυλ αντρα θέλουν οι Ρωσσίδες και όχι αυτους τους κακομοίρηδες της φωτογραφίας  :2funny: :2funny: :2funny:
  Αν καποιος θελει να βγαζει γκόμενες στη Ρωσσία πρέπει να προσπαθίσει να έχει παρόμοιο στυλ  :)
  [video]wxyo4BeitiE&feature=youtu.be[/video]
   Βλέπετε την τρομερή διαφορά επιπέδου!Θυμαμαι τη δεκαετιά του '90 μεχρι το 2002,2003 οι Ελληνες ηταν ντυμένοι όμορφα,με γούστο,ειχαν στυλ,ηταν περηποιημένοι....μετα αρχίσε η τρομερη πτωση  :rockon:Οι Ρωσσοι το αντίθετο τη δεκαετια του '90 ηταν χάλια και στο ντυσιμο και στη συμπεριφορά!Τωρα οπως βλέπετε εχουν φτιάξει παρα πολυ.Οι δε Ελληνες εχουν πέσει σε όλα.Ντυνονται χάλια σαν λέτσοι και έχουν και αυτα τα μούσια  :vomit:.Αν θέλετε να βγάζετε γκόμενες εδω πάρτε απο το βιντεάκι ενα παράδειγμα για το τι στυλ πρέπει να έχετε :)

Συνημμένα

• teras14a.jpg
    teras14a.jpg
    123,1 KB · Εμφανίσεις: 62
  • 10410993_10202474478415843_999039961705798360_na.jpg
    10410993_10202474478415843_999039961705798360_na.jpg
    95,6 KB · Εμφανίσεις: 68

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Ο Ρωσος αυτος ειναι ντυμενος με το στυλ γιαπις που ηταν πολυ της μοδας δεκαετια του 90 (στο χωρο της μοδας ονομαζεται ντυσιμο business ή business casual). Γενικα οι μοδες στην Ελλαδα ακολουθουν τα αμερικανικα trends. Τα τελευταια χρονια ειναι στη μοδα το ντυσιμο χιπστερ που ενσωματωνει πολλα γκει στοιχεια.

Επισκέπτης
Τρομερή πτώση του βιοτικού επιπέδου!Μισθοί ακόμα και 15.000 ρουβλια!Για να καταλάβει ο αναγνώστης τι παίζει ένα θα πω:Ο Ρωσσοπόντιος του Νόβγκοροντ πηγε και δουλευε οικοδομή στην Ελλάδα  :rockon:Για διαμέρισμα εδωσα 1.000 ρούβλια τη μέρα.Πολυ καλό θα έλεγα.Βεβαια το θεωρω κλεψιά γιατι βρίσκεις με 6.500-9.000 ρουβλια με το μήνα.
  Σχετικά με της γκόμενες καμία σχέση με της γύφτισες Μολδαβές άλλο μορφωτικό επίπεδο.Λεφτά δεν μου εχουν ζητήσει ποτέ εκεί.Βέβαια εγω μπορω να τους δώσω το όνειρο που είναι η Αγία Πετρούπολη  Smiley ειχε παει ενας γνωστος Ισπανός καραφλός,ντυμένος  :shit:και ειχε μια κακομοιριά,και καμια δεν γυρισε να τον κοιτάξει (αυτά τα έγραψα και σε ένα αλλο Thread αλλα ειναι σαν πρόλογος γ'αυτο που θελω να αναλυσω).
  Επειδη γράφει  :jerking: ο κάθε φουκαράς αποφασισα να κανω μια αναλυση για να καταλαβει ο αναγνώστης οτι αυτα που γραφουνε καποιοι ειναι μόνο στα όνειρα του.Ουκρανία ηταν οντως πολυ γυφτέ και ολες ζηταγανε λεφτά :headbang: :headbang:.
  Στη  Ρωσσία οπως εχω πει εχουν τρομερες απαιτησεις σχετικα με το στάτους και την εμφανιση του γκόμενου τους.Οπως εχω πει το πρωτο που κοιτάνε ειναι το κινητό,μετα το ντυσιμο,το αμάξι και τέλος το πιο σημαντικό το διαμέρισμα  :).
  Τι στυλ αντρα θέλουν οι Ρωσσίδες της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης? :think:Σιγουρα όχι αγριόφατσες με μούσια,ξυρισμένο κεφάλι και μπράτσα γορίλα  :2funny:αυτους τους κοιτάνε με λύπιση οπως βλεπουμε στην Ελλάδα τους Πακιστανούς :2funny:
  Σας βάζω εδω το βιντεάκι από έναν αναλυτή που το στυλ του ειναι το ιδανικό για μια γυναίκα της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης.Δείτε στο 5.20'' αν βαριέστε να δειτε ολο το βιντεάκι.Δουλεύει στο Bussinew center,έχει ενα πολύ καλό αμάξι,εμφανήσιμος (όχι σαν τους φουκαράδες που γράφουν εδώ μέσα) δεν πίνει και δεν έχει αγριάδα και κουραδομαγκιά.....αυτό το στυλ αντρα θέλουν οι Ρωσσίδες και όχι αυτους τους κακομοίρηδες της φωτογραφίας  :2funny: :2funny: :2funny:
  Αν καποιος θελει να βγαζει γκόμενες στη Ρωσσία πρέπει να προσπαθίσει να έχει παρόμοιο στυλ  :)
  [video]wxyo4BeitiE&feature=youtu.be[/video]
    Βλέπετε την τρομερή διαφορά επιπέδου!Θυμαμαι τη δεκαετιά του '90 μεχρι το 2002,2003 οι Ελληνες ηταν ντυμένοι όμορφα,με γούστο,ειχαν στυλ,ηταν περηποιημένοι....μετα αρχίσε η τρομερη πτωση  :rockon:Οι Ρωσσοι το αντίθετο τη δεκαετια του '90 ηταν χάλια και στο ντυσιμο και στη συμπεριφορά!Τωρα οπως βλέπετε εχουν φτιάξει παρα πολυ.Οι δε Ελληνες εχουν πέσει σε όλα.Ντυνονται χάλια σαν λέτσοι και έχουν και αυτα τα μούσια  :vomit:.Αν θέλετε να βγάζετε γκόμενες εδω πάρτε απο το βιντεάκι ενα παράδειγμα για το τι στυλ πρέπει να έχετε :)

Ἀρχηγέ, Infinity Q70 εἶναι ἁμάξάρα, ἀλλὰ δὲν μετρᾷ ἐν Ἑλλάδι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ἀρχηγέ, Infinity Q70 εἶναι ἁμάξάρα, ἀλλὰ δὲν μετρᾷ ἐν Ἑλλάδι.
το προβλημα μας δεν ειναι αν ειναι Infinity ή κατι αλλο το θεμα ειναι το στυλ του αυτοκινητου,θα μπορουσε να ειχε Toyota Camry ή κάποιο αλλο παρόμοιο.

Ο Ρωσος αυτος ειναι ντυμενος με το στυλ γιαπις που ηταν πολυ της μοδας δεκαετια του 90 (στο χωρο της μοδας ονομαζεται ντυσιμο business ή business casual). Γενικα οι μοδες στην Ελλαδα ακολουθουν τα αμερικανικα trends. Τα τελευταια χρονια ειναι στη μοδα το ντυσιμο χιπστερ που ενσωματωνει πολλα γκει στοιχεια.
Ετσι ακριβώς είναι.Παντος δεν ειδα στην Ελλάδα της γκόμενες να γουστάρουνε το στυλ χιπστερ που ειναι κατι μεταξυ λέτσου και άστεγου  :2funny:.Εδω που βλεπω απο Ελληνες που εχουν ερθει και εχουν τέτοιο στυλ  :2funny: εκτος του οτι τους σταματαει συνεχεια η Αστυνομια και οτι τους περνάνε για άστεγους  :2funny:γκόμενες ειναι αδυνατον να βγάλουνε!Εχουν ερθει με μία και με αυτη κάθονται  :2funny:.
  Εδω αυτο το στυλ εχει φέρνει μια απέχθεια.Τους βλεπουν και σκέφτονται τι χάλια ειν'αυτά :vomit: καλά τόσο χαμηλά έπεσε η Ευρώπη? :vomit:!
  Απλος Ο Ελληνας εχει καταντίσει σαν πρόβατο ο ενας μιμειται τον άλλον  :headbang:.Και ολοι μαζι γινονται σαν μια αγέλη με πρόβατα  :2funny:
  Γενικά την Ευρώπη τη βρίζουν τωρα παρα πολύ Γκε'ι'ρόπα την ονομάζουν  :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
το προβλημα μας δεν ειναι αν ειναι Infinity ή κατι αλλο το θεμα ειναι το στυλ του αυτοκινητου,θα μπορουσε να ειχε Toyota Camry ή κάποιο αλλο παρόμοιο.
  Ετσι ακριβώς είναι.Παντος δεν ειδα στην Ελλάδα της γκόμενες να γουστάρουνε το στυλ χιπστερ που ειναι κατι μεταξυ λέτσου και άστεγου  :2funny:.Εδω που βλεπω απο Ελληνες που εχουν ερθει και εχουν τέτοιο στυλ  :2funny: εκτος του οτι τους σταματαει συνεχεια η Αστυνομια και οτι τους περνάνε για άστεγους  :2funny:γκόμενες ειναι αδυνατον να βγάλουνε!Εχουν ερθει με μία και με αυτη κάθονται  :2funny:.
  Εδω αυτο το στυλ εχει φέρνει μια απέχθεια.Τους βλεπουν και σκέφτονται τι χάλια ειν'αυτά :vomit: καλά τόσο χαμηλά έπεσε η Ευρώπη? :vomit:!
  Απλος Ο Ελληνας εχει καταντίσει σαν πρόβατο ο ενας μιμειται τον άλλον  :headbang:.Και ολοι μαζι γινονται σαν μια αγέλη με πρόβατα  :2funny:
  Γενικά την Ευρώπη τη βρίζουν τωρα παρα πολύ Γκε'ι'ρόπα την ονομάζουν  :2funny:
Δημητρακη γενικα μου αρεσουν οι αποψεις σου ομως ξεχνας κατι.Εσυ μενεις μονιμα στην Ρωσια και μπορεις να κανεις αναλυσεις για τις γκομενες και πως θα τις ριξεις.Ολοι οι αλλοι παμε για καμια εβδομαδα,δεν προλαβαινουμε να μελετησουμε την ψυχολογια των γυναικων! Κατα τα αλλα οτι ειπες για την εμφανιση εχεις δικιο  :rockon: Εγω σαν και αυτον ειμαι. Εχω τα μαλλια μου σωστα κουρεμενα[οχι φραντζες και μαλακιες που κουρευονται εδω] ξυριζομαι καθημερινα και ειμαι ενας φυσιολογικα αθλητικος,γυμνασμενος ανθρωπος[ε,και λιγο παραπανω]. Τωρα,αν ειναι να ζητανε και τετοιο στατους στην Ρωσια που φτασαμε?  :think: Εαν παω δηλαδη σε ποιο πλουσια κρατη τι πρεπει να ζητανε?  :think: Για αυτο ειπα Μοσχα και Αγια πετρουπολη καβαλησανε το καλαμι,συνεπως καλο θα τους κανει η κριση! θα πεσουν οι μυτες  :hi:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη γενικα μου αρεσουν οι αποψεις σου ομως ξεχνας κατι.Εσυ μενεις μονιμα στην Ρωσια και μπορεις να κανεις αναλυσεις για τις γκομενες και πως θα τις ριξεις.Ολοι οι αλλοι παμε για καμια εβδομαδα,δεν προλαβαινουμε να μελετησουμε την ψυχολογια των γυναικων! Κατα τα αλλα οτι ειπες για την εμφανιση εχεις δικιο  :rockon: Εγω σαν και αυτον ειμαι. Εχω τα μαλλια μου σωστα κουρεμενα[οχι φραντζες και μαλακιες που κουρευονται εδω] ξυριζομαι καθημερινα και ειμαι ενας φυσιολογικα αθλητικος,γυμνασμενος ανθρωπος[ε,και λιγο παραπανω]. Τωρα,αν ειναι να ζητανε και τετοιο στατους στην Ρωσια που φτασαμε?  :think: Εαν παω δηλαδη σε ποιο πλουσια κρατη τι πρεπει να ζητανε?  :think: Για αυτο ειπα Μοσχα και Αγια πετρουπολη καβαλησανε το καλαμι,συνεπως καλο θα τους κανει η κριση! θα πεσουν οι μυτες  :hi:
Στο Facebook με ρωτησες κατι εξυπνο:πόσο κάνει να νοικιάσεις ενα αυτοκίνητο Bussines class? :).Δυστηχως δεν θα πέσουν οι μύτες γιατι εδω εχουν μια νοοτροπία καλητερα με κανεναν μονη μου παρα με εναν άθλιο!Γ'αυτο και στις μεγαλες πολεις της Ρωσσίας εχει παρα πολλές μοναχικές κοπελες που δεν συναντιοντε με κανεναν.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα πανε ευκολα με καποιον που κατα τη γνωμη τους δεν ειναι του επιπεδου τους....οσο πιο υψηλου επιπεδου ειναι μια γκομενα τοσο πιο δυσκολο ειναι γ'αυτην να βρει γκόμενο.
  Επαρχία ειναι πολυ πιο ευκολο γιατι το επιπεδο τους ειναι πολυ χαμηλότερο.Στην επαρχια οι γκομενες υψηλου επιπεδου θελουν να φυγουν απο'κει.Οι δε πιο απλες δεν πολυ θελουν να φυγουνε απο την πολη τους.
  Αν πας εσυ ντυμενος οπως εγραψες και εμφανησιμος με ενα μέσο αμαξι για τη Ρωσσία (toyota camry,honda accord) και φυσικα ξερεις τι γλωσσα θα σου ειναι πανευκολο να βρεις οσες γκομενες θελεις.....αν εισαι ομως τέρας της φυσεως,βρωμικος και κακομοιρης και να σε βαλουν στη ντισκο (το πιο πιθανον ειναι να φας πόρτα) θα καταντίσεις σαν τον Βλάκμαν να σε βλεπουν και να φεύγουν οι γκόμενες  :2funny:.
  Στη Ρωσσία θέλουν στάτους σαν αυτουνού του οικονομικου αναλυτη στο βίντεο.Ατομα σαν τους φουκαράδες της Μολδαβίας  :2funny: ξυρισμένα κεφάλια σα φυλακόβιοι,τερατα της φύσεως,βρωμιάριδες και στυλ χιπχοπ δεν εχουν καμια τυχη!
  Στις μεγαλες πολεις η εμφανιση του αντρα ειναι πολυ πιο σημαντικη απ'οτι στην Ελλάδα.Ολες οι γκομενες λένε οτι ο αντρας πρεπει να ταιριάζει (εμφανησιακα,επιπεδο) με την γυναικα που εχει διπλα του γιατι αλλιως ειναι μια παραφονία! :headbang:.Κατι παρομοιο συμβαινει και με τη γυναίκα....αν εγω βγω με καποιο εδω οπως ηταν οι Μολδαβές (ντυμενες αθλια,τους λειπαν δόντια ή ειχαν χρυσα και βλαχαδερές) θα κοιτάνε και θα λένε καλα που την βρηκε αυτην? :2funny:δεν μπορουσε να βρει καμια καλητερη!ολοι θα γυριζουν και θα κοιτάνε  :rockon:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Στο Facebook με ρωτησες κατι εξυπνο:πόσο κάνει να νοικιάσεις ενα αυτοκίνητο Bussines class? :).Δυστηχως δεν θα πέσουν οι μύτες γιατι εδω εχουν μια νοοτροπία καλητερα με κανεναν μονη μου παρα με εναν άθλιο!Γ'αυτο και στις μεγαλες πολεις της Ρωσσίας εχει παρα πολλές μοναχικές κοπελες που δεν συναντιοντε με κανεναν.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα πανε ευκολα με καποιον που κατα τη γνωμη τους δεν ειναι του επιπεδου τους....οσο πιο υψηλου επιπεδου ειναι μια γκομενα τοσο πιο δυσκολο ειναι γ'αυτην να βρει γκόμενο.
  Επαρχία ειναι πολυ πιο ευκολο γιατι το επιπεδο τους ειναι πολυ χαμηλότερο.Στην επαρχια οι γκομενες υψηλου επιπεδου θελουν να φυγουν απο'κει.Οι δε πιο απλες δεν πολυ θελουν να φυγουνε απο την πολη τους.
  Αν πας εσυ ντυμενος οπως εγραψες και εμφανησιμος με ενα μέσο αμαξι για τη Ρωσσία (toyota camry,honda accord) και φυσικα ξερεις τι γλωσσα θα σου ειναι πανευκολο να βρεις οσες γκομενες θελεις.....αν εισαι ομως τέρας της φυσεως,βρωμικος και κακομοιρης και να σε βαλουν στη ντισκο (το πιο πιθανον ειναι να φας πόρτα) θα καταντίσεις σαν τον Βλάκμαν να σε βλεπουν και να φεύγουν οι γκόμενες  :2funny:.
  Στη Ρωσσία θέλουν στάτους σαν αυτουνού του οικονομικου αναλυτη στο βίντεο.Ατομα σαν τους φουκαράδες της Μολδαβίας  :2funny: ξυρισμένα κεφάλια σα φυλακόβιοι,τερατα της φύσεως,βρωμιάριδες και στυλ χιπχοπ δεν εχουν καμια τυχη!
  Στις μεγαλες πολεις η εμφανιση του αντρα ειναι πολυ πιο σημαντικη απ'οτι στην Ελλάδα.Ολες οι γκομενες λένε οτι ο αντρας πρεπει να ταιριάζει (εμφανησιακα,επιπεδο) με την γυναικα που εχει διπλα του γιατι αλλιως ειναι μια παραφονία! :headbang:.Κατι παρομοιο συμβαινει και με τη γυναίκα....αν εγω βγω με καποιο εδω οπως ηταν οι Μολδαβές (ντυμενες αθλια,τους λειπαν δόντια ή ειχαν χρυσα και βλαχαδερές) θα κοιτάνε και θα λένε καλα που την βρηκε αυτην? :2funny:δεν μπορουσε να βρει καμια καλητερη!ολοι θα γυριζουν και θα κοιτάνε  :rockon:
Ετσι οπως τα λες τοτε δυσκολευουν τα πραγματα βρε Δημητριε  :think: Αν ακομα και στην Ρωσια ζητανε τα παντα μονο κανα βλαδιβοστοκ μας σωζει  :2funny:...Καλα οι Ελληνες δεν γαμανε με τιποτα οτι και να ισχυριζονται... Εγω τα εχω μαθει απο μικρος απο την μητερα μου ολα αυτα που λες[μου ελεγε πρεπει να εισαι καθαρος,καλοντυμενος,ευγενικος και να προσφερεις κανα λουλουδι στην κοπελα]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ετσι οπως τα λες τοτε δυσκολευουν τα πραγματα βρε Δημητριε  :think: Αν ακομα και στην Ρωσια ζητανε τα παντα μονο κανα βλαδιβοστοκ μας σωζει  :2funny:...Καλα οι Ελληνες δεν γαμανε με τιποτα οτι και να ισχυριζονται... Εγω τα εχω μαθει απο μικρος απο την μητερα μου ολα αυτα που λες[μου ελεγε πρεπει να εισαι καθαρος,καλοντυμενος,ευγενικος και να προσφερεις κανα λουλουδι στην κοπελα]
Γιατι το Βλαντιβοστόκ νομιζεις ειναι πιο ευκολο? :2funny:Αν εχεις το στυλ του λέτσου με μούσια το μονο μερος που μπορεις να πας να εχεις επυτηχία ειναι το Μεταξουργείο  :2funny:.Πουθενα αλλου  :2funny:
  Τωρα αν ειναι επυτηχια να εχεις μια γυναικα που οι Ρωσσοι τη φτύνουνε και να σε τραβάει στη Ρωσσία και να σου κανει τη ζωη δυσκολη και να ζεις σε 13 τετραγωνικά  :headbang: εγω τι να πω? :headbang:
  Εγω μιλαω με της γκομενες και βλεπω τι θέλουν....οσες εχω ρωτησει τι κοιτανε σε εναν αντρα μου λενε το ιδιο:αρχιζουν απο την εμφανιση,το στυλ,το ντυσιμο μετα τι κινητο εχει,μετα το αμαξι και τέλος το διαμέρισμα.
  Απλος αυτοι δεν ξερουν καθολου Ρωσσικά και δεν μπορουνε να συνενοηθουνε και να καταλαβουν την ψυχολογία των γυναικών.
  Η πλάκα ειναι οτι τωρα πάθανε μεγαλη πλάκα γιατι και παντρεμένοι να ειναι με αυτες της τελειωμένες για να παρουν αδεια παραμονης πρεπει να δωσουν εξετασεις στη Ρωσσική γλώσσα και Ρωσσική ιστορία  :2funny: πιθανον αν καποιος ειναι εξυπνος να μπορει να λαδώσει και να περάσει το διαγώνισμα.Αλλα οπως βλεπω εχουν μια εντελως  :jerking: νοοτροπία δεν πληρώνω τίποτα!Τωρα αν καποιος προτιμάει να στέκετε απο της 6 το πρωι στην ουρά με τους Ουζμπέκους για να πιάσει σειρά και να περάσει κατα της 11-12 και αυτο να το κανει 6-7 φορες για να μην δώσει 35.000 ρουβλια (επισημα) και να μην παει VIP χωρις ουρά σε αλλο γραφείο και να του φερθουν ανθρωπινα ειναι άλλο θέμα  :2funny:
    Στην Αγια Πετρούπολη ναι μεν εχει πολυ λιγοτερους αντρες ΑΛΛΑ οι γυναικες εχουν πολυ περισσότερες απαιτησεις δεν μιλαω για σκουπίδια,πανω απο 26-27 ετων,χωριάτες που ντρέπεσε να της κυκολοφωρίσεις και χάλια εμφανησιακα αλλα για ωραιες κοπελες μεχρι 25 ετων αυτες θελουν το στάτους που εχω γραψει πολλες φορες.

Ενημέρωση για Ντίσκο  :2funny: με μια λεξη  :shit: παντου άδεια και πολυ λιγος κοσμος στο δρόμο!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
χτεσινή φωτο στο βαιπερ από το ρωσσακι που γαμαω όταν έρχεται Θεσσαλονίκη!!!Όταν είδα της φίλες της μου έπεσε το σαγόνι!!!Η τρίτη η ξανθια είναι η δικιά μου!!!πουτανα ρωσσια αααα :kneel:!!!
Μπράβο τύπε!  :rockon:

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Σε πιτζάμα  παρτυ είναι εδω;τι παντόφλες φορανε;
Τυπε θες να γίνουμε φίλοι και να κάνουμε παρεα;

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Σε πιτζάμα  παρτυ είναι εδω;τι παντόφλες φορανε;
Τυπε θες να γίνουμε φίλοι και να κάνουμε παρεα;
σε παντοφλα παρτι ειναι τυπε :2funny:!!!βγαζεις ακρη με της ρωσσιδες  και ειδικα με τα μοντελα!!

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Για να μην νομίζεις ότι το μωρό είναι μουφα μια φώτο από το μωρό στο σπίτι μ!!!φιλιά σε όλα τα αλανια του ρδέλα!!!

Συνημμένα

• 20151017_040811-1-1.jpg
    20151017_040811-1-1.jpg
    385,9 KB · Εμφανίσεις: 40

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για να μην νομίζεις ότι το μωρό είναι μουφα μια φώτο από το μωρό στο σπίτι μ!!!φιλιά σε όλα τα αλανια του ρδέλα!!!
Πιο πλάκα εχουν τα πάρτυ στη σαπουνάδα  :2funny:με παντόφλες δεν εχω δει ακόμα  :2funny:.
  Τωρα για το αν ειναι αληθινη η φωτογραφία δεν μπορω να το ξέρω  :think:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom