callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.501
- Πόντοι
- 4.587
ασφαλως και ειναι αληθινη...η λιντα ειναι...
Τόσο κακομοιριάασφαλως και ειναι αληθινη...η λιντα ειναι...
φιλε καλα κανεις,μαγκια σου...για ρωτα την δικια σου,οι μελαχροινες ειναι του επαγγελματος?ετσι για να μην ξεφευγουμε και απο την θεματολογιαψιτ μπουλη ασε εμας να γαμαμε τα citytoyria και οτι αλλο μας καθεται και κατσε εσυ στην αγαμια σου οπως λεει και το ψευδονυμο σου!!!γατι ε γατι!!!ευοσμος 3!!!
Τι τελειωμενα οντα εισαστε![]()
![]()
Τις πουτανες τις λενε το μωρο μου
![]()
![]()
Η αγαμια ελλαδα παει καλα
![]()
Καλά που τον αποκάλυψες εσύ γιατι πάλι θα γινόμουν εγώ ο κακός οπως έγινε και με τον ψευτη της Μολδαβίαςασφαλως και ειναι αληθινη...η λιντα ειναι...
Οχι οτι στην Αθήνα γαμάνε αλλα Θεσσαλονικη ειναι πολυ χειροτεραΤι τελειωμενα οντα εισαστε![]()
![]()
Τις πουτανες τις λενε το μωρο μου
![]()
![]()
Η αγαμια ελλαδα παει καλα
![]()
Οπως εχω πει 1.000.000 φορές στη Ρωσσία ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ειναι λάθος να ερθετε!Εμενα με την κριση μου ηρθε μια η αλλη μηδενιστηκαν τα εισοδηματα μου στην Ρωσσία αλλα τα εισοδηματα μου απο το εξωτερικο πηραν μεγαλητερη αξια.Δημητράκη με βάση τις αναλύσεις και προβλέψεις σου μου γενιέται το ερώτημα: η ελλάδα μπροστά στη Ρωσία μάλλον είναι παράδεισος. αν γίνουν όσα λές, τι να συζητάμε !! και το κρύο που το πάς![]()
![]()
Σας βαζω κατι που εγραψε ενας μετανάστης εδω.
Δεν αγάπησα τα χιόνια στα σαράντα μου και μάλλον δεν θα τα αγαπήσω ποτέ..
Ευτυχώς όμως αγάπησα τη Ρωσία και τους ανθρώπους της, και όπως βλέπω και αυτοί μας αγαπούν και μας σέβονται ιδιαίτερα.
Η Αγία Πετρούπολη εξακολουθεί να με μαγεύει, όπως με μάγεψε και την πρώτη φορά που την είδα.
Έχω να κατέβω κάτω, εδώ και 10 μήνες περίπου, αλλά πάλι καλά που καμιά φορά, έρχεται εδώ κάποια νότα από Ελλάδα,όπως έγινε και τις προάλλες που αξιωθήκαμε να ακούσουμε τον Αλκίνοο και να πιούμε και μερικές μπίρες παρέα.
Μύρισε και ήχησε πατρίδα !
Σας ευχαριστώ από καρδιάς !!
Οπως βλεπεται του λειπει η Ελλάδα και δεν φενεται και πολυ ευχαριστημένος απο τη ζωη εδω οπως ολοι που εφυγαν μεγαλοι απο Ελλαδα κουβαλάει μαζι του την Ελληνικη νοοτροπία,αν καποιος φυγει απο Ελλαδα νωρις (μεχρι 22-23) και δεν κανει παρεα με Ελληνες τότε την αποβαλει γρηγορα αυτη τη νοοτροπία στα 40 ομως ειναι πρακτικα αδυνατον καποιος να αλλαξει νοοτροπία.
Αυτοι δεν εχουν μελλον εδω,αργα ή γρηγορα γυρνάνε Ελλάδα.Ειδικά τωρα με την κριση οι περισσότεροι θα φυγουν πισω Ελλάδα γιατι η Ρωσσία δεν θα μπορει να τους δώσει ικανοποιητικό εισόδημα που ονειρευονται να εχουν εδω.
Κ'εμένα μου λειπει η Ελλάδαη Φυλής,το Μεταξουργείο,οι μπουρδελότσαρκες
μονο αυτο και τιποτ'αλλο δεν μου λειπει ομως απο την Ελλάδα!
.
Αν αυτος ο ανθρωπος ειχε 3.000 Ευρώ το μήνα δικο του διαμέρισμα και απο κάτω στο υπογειο παρκινγκ ενα μεγαλο τζιπ δεν θα του ελειπε η Ελλαδα και δεν θα μιλαγε ετσι.
Καλά που τον αποκάλυψες εσύ γιατι πάλι θα γινόμουν εγώ ο κακός οπως έγινε και με τον ψευτη της Μολδαβίας.Οχι οτι στην Αθήνα γαμάνε αλλα Θεσσαλονικη ειναι πολυ χειροτερα
!Στο Βαρδάρη εχει καμια δεκαριά μπουρδέλα ολα κ ολα και ζηταν 25-30 για κατι τελειωμένες.Ξερεις ποσοι φιλοι μου απο Θεσσαλονικη ερχονται Αθηνα για να γαμησουν Μεταξουργείο με 10 Ευρώ?!
Σημερα έχει +2 και βρέχει σχεδόν όλα τα χιόνια που είδες χτες στο Skype έλιωσαν απο τη βροχη!
Οπως εχω πει 1.000.000 φορές στη Ρωσσία ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ειναι λάθος να ερθετε!Εμενα με την κριση μου ηρθε μια η αλλη μηδενιστηκαν τα εισοδηματα μου στην Ρωσσία αλλα τα εισοδηματα μου απο το εξωτερικο πηραν μεγαλητερη αξια.
Σχετικά με το κρυο δεν με ενοχλει.Σημερα ειναι χειροτερα που εχει +2 και βρεχει απο χτες που ειχε -5 χωρις βροχη και χιόνια.
Αν εδω εχει καποιος ενα μεγαλο τζιπ σε υπογειο γκαραζ διπλα στο σπιτι του και να μην του αρεσει και πολυ το κρυο δεν εχει πρόβλημα.Αν ομως ειστε σαν τους Ελληνες που ηρθαν εδω για το μεροκάματο και εχω γραψει κατω απο τι συνθηκες ζουνε!
Σας βαζω κατι που εγραψε ενας μετανάστης εδω.
Δεν αγάπησα τα χιόνια στα σαράντα μου και μάλλον δεν θα τα αγαπήσω ποτέ..
Ευτυχώς όμως αγάπησα τη Ρωσία και τους ανθρώπους της, και όπως βλέπω και αυτοί μας αγαπούν και μας σέβονται ιδιαίτερα.
Η Αγία Πετρούπολη εξακολουθεί να με μαγεύει, όπως με μάγεψε και την πρώτη φορά που την είδα.
Έχω να κατέβω κάτω, εδώ και 10 μήνες περίπου, αλλά πάλι καλά που καμιά φορά, έρχεται εδώ κάποια νότα από Ελλάδα,όπως έγινε και τις προάλλες που αξιωθήκαμε να ακούσουμε τον Αλκίνοο και να πιούμε και μερικές μπίρες παρέα.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς !!
Οπως βλεπεται του λειπει η Ελλάδα και δεν φενεται και πολυ ευχαριστημένος απο τη ζωη εδω οπως ολοι που εφυγαν μεγαλοι απο Ελλαδα κουβαλάει μαζι του την Ελληνικη νοοτροπία,αν καποιος φυγει απο Ελλαδα νωρις (μεχρι 22-23) και δεν κανει παρεα με Ελληνες τότε την αποβαλει γρηγορα αυτη τη νοοτροπία στα 40 ομως ειναι πρακτικα αδυνατον καποιος να αλλαξει νοοτροπία.
Αυτοι δεν εχουν μελλον εδω,αργα ή γρηγορα γυρνάνε Ελλάδα.Ειδικά τωρα με την κριση οι περισσότεροι θα φυγουν πισω Ελλάδα γιατι η Ρωσσία δεν θα μπορει να τους δώσει ικανοποιητικό εισόδημα που ονειρευονται να εχουν εδω.
Κ'εμένα μου λειπει η Ελλάδαη Φυλής,το Μεταξουργείο,οι μπουρδελότσαρκες
μονο αυτο και τιποτ'αλλο δεν μου λειπει ομως απο την Ελλάδα!
.
Αν αυτος ο ανθρωπος ειχε 3.000 Ευρώ το μήνα δικο του διαμέρισμα και απο κάτω στο υπογειο παρκινγκ ενα μεγαλο τζιπ δεν θα του ελειπε η Ελλαδα και δεν θα μιλαγε ετσι.
Εγω ποτέ δεν μετάνιωσα που έφυγα.Ελλαδα οπως εχω γραψει δεν μου αρέσει που δεν εχω καθολου ανέσεις.Το χειμώνα το δαγκώνεις γιατι δεν αναβουν τη θέρμανση,το καλοκαιρι ειναι μια φρικη με τη ζέστη!Τα μαγαζια συνεχεια κλειστά.Και το χειρότερο οτι πρέπει να ντυνομαι οσο χειρότερα γινεται και να κουβαλάω ενα κινητο που χρησημοποιουσα στη Ρωσσία 10 χρόνια πριν γιατι αν βγω με καποιο ακριβό δε νομιζω οτι θα το έχω για πολύΚαι ο Κμαν ειχε γραψει κατι παρόμοιο.Ενα αλλο συχαμερό ειναι που νομιζω οτι ειμαι στο Πακιστάν!Γεματο λαθρομετανάστες και βρωμιά.Αυτο το βλέπει οποιος μένει στο εξωτερικό.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς !![/color]
στην ελλαδα ο κοσμος ψοφολιγαει απ τη γριπη.μας εχει γαμηαει.Δεν ξερω στην Ελλάδα τι γίνεται με την γρίπη αλλα εδω ο κοσμος εχει παθει παρακρουσητα εμπορικα κεντρα ειναι άδεια,ντισκο δεν παει κανεις....και ο ενας στους τρεις φοράει μια χειρουργική μάσκα
![]()
![]()
![]()
![]()
.Εχουνε χεστοι πάνω τους
![]()
Το ειδα εδω εχουν πεθανει 10 ατομα στα 10 εκατομμύρια.Σε ολη τη Ρωσσία 107 ατομα....και στην Ελλαδα που ειναι 13 φορες μικροτερη απο τη Ρωσσια πεθαναν πανω απο 100 ατομα.Δεν ξερω τι ποσοστο στην Ελλάδα εχεια αρρωστισει εδω ομως παρα πολλοι ειναι αρρωστοι!στην ελλαδα ο κοσμος ψοφολιγαει απ τη γριπη.μας εχει γαμηαει.
Τελικα ομως η Ρωσια ειναι παραδεισος για τους πλουσιους;
Μεσαια ταξη εκει δεν υπαρχει;
Με μια νορμαλ δουλεια, αν και εχεις πει οτι αν δεν ξερεις ρωσικα δεν εχεις τυχη, δεν ζεις καλα;
Πως εχει γινει τοσο ακριβη η Ρωσια, που με 600 ευρω ζεις καπως στην Ελλαδα, ενω στη Ρωσια ψωμολυσσας;