Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Ὑπάρχει καὶ ἡ ἔννοια τῆς χρησιμότητος τοῦ τόπου (utility of place), κύριε, ἡ ὁποία ἐδῶ παραγνωρίζεται. Ἐπανειλημμένως ἔχομεν ἰδεῖ διατυπώσεις ὅπως: «Ἐὰν δὲν ἔχῃς πλειάδα ἐρωμένων προκυψασῶν ἐκ παιγνίου ἐν Ἑλλάδι, δὲν θὰ ἔχῃς οὔτε ἐν Ῥωσσίᾳ/Οὐκρανίᾳ/Πολωνίᾳ» κ.τ.λ. Ἡ διατύπωσις αὐτὴ εἶναι ἰσοδύναμος π.χ. τῆς «Ἐὰν ποσότης πετρελαίου δὲν ἡμπορεῖ νὰ χρησιμοποιηθῇ ἐν Ἁραβίᾳ, δὲν ἡμπορεῖ νὰ χρησιμοποιηθῇ ἐν Δυτ. Εὐρώπη». Αἱ πολιτικαί, πολιτισμικαί, γενετικαὶ καὶ κοινωνικαὶ συνθῆκαι ἔδωσον τὸ τελειώτερον ἐπὶ τῆς ὑφηλίου ἐκπρόσωπον τοῦ γυναικείου φύλου, τὴν Ῥωσσίδαν. Εἶναι θλιβερὸν νὰ τελευτήσῃ τις τον βίον ἄνευ τῆς ἐμπειρίας τῶν γυναικείων χαρισμάτων τῆς φυλῆς αὐτῆς.
Η παραπάνω απάντηση μου που παρέθεσες στο post σου, αναφερόταν αν πρόσεξες σε προηγούμενη ερώτηση φίλου για τα standards ποιότητας ζωής στη Ρωσία συγκριτικά με την ελλαδα και γενικότερα. Δεν αναφερόταν ειδικά στις γυναίκες που είναι τμήμα ( σημαντικό μεν, αλλά πάντα τμήμα ) αυτών των standards.
Εσύ στο post σου κατά κάποιο τρόπο το εξειδικευσες !! Αλλά και πάλι πιστεύω ισχύει !!
Το ότι κάθε τόπος έχει κάτι ιδιαίτερο να σου δώσει ( utilities of place ) είναι κάτι που είναι πιστεύω προφανές, και είναι και ο κύριος λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι αρέσκονται να ταξιδεύουν. Προσωπικά έχω γυρίσει όλο το κόσμο και ακόμη δεν εχω κορεσθεί απο αυτό που λέγεται ταξίδι ( μέ όλα τα παρελκόμενα του, και όλοι καταλαβαίνουμε τι εννοώ !! ).
Αν κατά την άποψή κάποιου η ρωσίδα αποτελεί το απόλυτο πρότυπο γυναίκας ( όπως εσύ για παράδειγμα ισχυρίζεσαι ) τότε ναι πράγματι θα ήταν θλιβερό να μην το ''δοκιμάσει''. Ομως κανείς δεν σε εμποδίζει να το κάνεις αυτό ακόμη και εδώ στη χώρα σου. Εχει αρκετές άξιες εκπροσώπους αυτής της φιλής τόσο επαγγελματίες, όσο και απλές γκόμενες.
Τώρα αν θέλεις να δοκιμάσεις τα φρούτα στο χωράφι τους, θέλει όπως γράφουν και οι υπόλοιποι φίλοι άλλη προσέγγιση, βασικο στοιχείο της οποίας κατά τη γνώμη μου είναι η στοιχειώδης γνώση της γλώσσας.
Αυτόν το περιορισμό της γλώσσας που έχεις όταν ταξιδεύεις στη χώρα τους σίγουρα δεν τον έχεις εδώ στην ελλάδα. Εκεί όμως όταν ταξιδεύεις έχεις τεράστια ''ποικιλία'' !!! Ουδέν καλόν αμιγές κακού !!
Για να καταλήξω κάπου, ο απόλυτος καταλύτης σε οποιαδήποτε επιλογή είναι η οικονομική άνεση που σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσεις όποια προσέγγιση θέλεις. Είτε στη χώρα σου, είτε στο εξωτερικό.
Συμπερασματικά λοιπον, αυτό που έγραψα πριν ότι για τους πλούσιους ο πλανήτης γή είναι ο παράδεισος, ισχύει και αν το εξειδικεύσεις και μόνο στο θέμα των γυναικών.
Ισως δε στο θέμα των γυναικών να ισχύει ακόμη περισσότερο !!!