Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cavern

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
FUNDAMENTALS-FUNDAMENTALS ΚΑΙ ΠΑΛΙ FUNDAMENTALS.
Εαν πιστευετε οτι η οικονομια μας θα παραξει fundamentals (κερδη απο την πραγματικη οικονομια) συντομα (με το συντομα εννοω εως 2 γεννιες =50 χρονια-διαλειμα για να γελασετε αν θελετε-) τοτε καλο ειναι να αγορασετε. για τις σπουδες των εγγονιων σας στον Αμαραντο (σπουδες κομμωτικης- εχει και μεταπτυχιακο στην μιζανπλι- οι τριχες ειναι fast moving consumer good-almost)
Εαν επισης πιστευετε στα κερια (candle graphs) ή στις τεχνικες αναλυσεις (πυκνο γελιο) τοτε να αγορασετε.
Αλλα επιδη δεν μου αρεσει μονο το μαυρο (????...what???)
θα προτεινα αυστηρες τοποθετησεις σε premium γη.
Οχι ακομα γιατι εχει και αλλη συμπιεση. Οτι κερδη και να βγουν απο τραμπες αντιστοιχο περιπου ποσοστο θετικης μεταβολης 'η και μεγαλυτερο θα παρει και η premium γη.
Παραθετω και ενα που χου.
Φιλος επιστημων που ζει μονιμα Χαβαι (ηλικια 75 φευγα) με 10 σπιτια στην χαβαι και κανα δυο στην Βουλιαγμενη (χτισμενα απο οικοπεδα που αγορασε)μου εχει πει πολλες φορες με σαφεις υπολογισμους οτι εαν ειχε επενδυσει τα λεφτα του σε οικοπεδα απο Βουλα εως σουνιο το 1960-65 περιπου θα ειχε ασυλλυπτα πολλαπλασια κερδη απο οτι απο τα σπιτα στην Χαβαι και Μαιαμι οπου εχει εκει αλλα δυο. Εννοειται οτι θα επρεπε λογω ηλικιας να τα εχει ξεφορτωθει εως το 2008 τουλαχιστον της Ελλαδας. Αλλα και η φουσκα της Αμερικης περιμενει την καρφιτσα της.
Αρα premium γη σε λιγο και ορθολογισμος. Το συναισθημα στις επενδυσεις ειναι κακος συμβουλος.
Επισης και λιγη ικανοτητα αντιληψης για το τι γινεται περα απο το Ελλαδισταν. Γιατι πλεον οι οικονομιες ειναι δεμενες στο ιδιο γαιτανακι του τρομου.
Δεχομαι οτι τα παραπανω χρηζουν καποιων επεξηγησεων...αλλα...
Ωχ τι με επιασε αποψε.....
Συμπαθατε με ...δεν γαμαμε που δεν γαμαμε.... :erection:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
   Το Χοτ ντογκ ειναι ακριβό αν ψαξεις στα σκουπιδια μπορεις να βρεις πεταμενα κομματακια απο ψωμι απο τα χοτ ντογκ :2funny:Το Μεταξουργειο ειναι πολυτέλεια 10 Ευρώ στις μέρες μας  :2funny:εχει λεει στο πεδιον του Αρεως Συριους και Πακιστανους που σου δίνουν κωλαράκι για 2 Ευρώ  :2funny: γιατι να δινεις δεκαρικο για να γαμισεις? :2funny:οταν μπορεις να τον βαλεις με 2 Ευρώ? :2funny:ενω γαμας τον Πακιστανό στους θαμνους κρατας μια φωτογραφία απο καμια μουνάρα και νομιζεις οτι γαμας αυτην και οχι τον κωλο του Πακιστανού  :2funny:
Πολλοι εδω μεσα αυτο κανουν  :2funny: Και μετα λενε οτι πανε καθε σαββατοκυριακο Ουκρανια και γαμανε μουναρες  :2funny: :2funny: :2funny:  :hi:
xaxaxaxax οραιος κλωνε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ὅποιος δὲν παίρνει στὰ σοβαρὰ ἕναν κατραμόκωλο ποὺ περιοδεύει στὰ μαγαζάκια τῆς Φίλωνος καὶ τῆς Νοταρᾶ ζητῶντας μπάρκο μὲ ἀνασφάλιστα καὶ τοῦ τρῶνε τὴ θέση οἱ Ἰνδιάνοι.
χαχαχαχαχα εσυ εισαι ο ανθρωπος μας!!!!

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
ποσο ειναι ο πληθωρισμος τωρα εκει? και που μπορεις να αλλαξεις ευρω με ρουβλια σε καλη ισοτιμια?? :rolleyes:

mitroglou7

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ποσο ειναι ο πληθωρισμος τωρα εκει? και που μπορεις να αλλαξεις ευρω με ρουβλια σε καλη ισοτιμια?? :rolleyes:
Tύπε μου μόνο ο Δημητράκης μπορεί να απαντήσει σε αυτές της ερωτήσεις,αλλά δεν γράφει.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
9% το βρηκα εγω .γιατι δεν γραφει ο δημητρακης?? :rolleyes:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Πάρτε άλλη μια σφαλιάρα στα μπίχλικα μαγουλάκια σας

από τον ένα και μοναδικό ΠΟΡΝΟ-ΤΣΑΡΟ της Ελλάδας !!!

Τον πορνο-ανταποκριτή μας στο παγωμένο μέτωπο της Ρωσίας !!!

Σφαλιάρα σε όλους τους μπάκουρους και άπλυτους δημοσιογράφους

του κώλου που όλοι μέρα πυρφορίζουν !!!  :wanker: :wanker: :wanker:

:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.531
Πόντοι
216

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21

Δηλαδη, αν υπολογιζουν 1 εκατ. ρωσους τουριστες στην Ελλαδα,
χονδρικα να υπολογιζει καποιος οτι θα κυκλοφορους 500.000 ρωσιδες στην Ελλαδα το καλοκαιρι????
Ειναι δυνατον;;;;
Χάρηκες τυπε?  :2funny:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.531
Πόντοι
216
Η αστυνομία της Αγίας Πετρούπολης υποχρέωσε ιερόδουλες να βγουν γυμνές στο δρόμο μαζί με τους πελάτες τους

Θα θελα το σχόλιο απο τον Δημητρακη, πως και συνεβη αυτο, αλλα δεν ειναι πλεον εδω κοντα μας…

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το γράφω κι εδώ για να είμαστε in topic :rockon:

Φέτος απο τώρα ξέρω πως θα πάω Ρωσία! Τα αστεία τελειώσαν!! Άλλαξα πλήρως επίπεδο!! Αυτές τις μέρες πήρα μια παντρεμένη Ρωσίδα με την συγκατάθεση του άντρα της! Αυτός έμεινε στο ξενοδοχείο και αυτή δυο βραδια ήρθε μαζί μου! Εντυπωσιακή γυναίκα απο τις πιο ωραίες που έχω δει φέτος!! Επερνε φώτο και βίντεο για τον Αντρα της! Τώρα θέλει να έρθει για Σαββατοκύριακο μόνη της πάλι!!!! Με τη σύμφωνη γνώμη του συζήγου βέβαια!
Επίσης ο Άντρας της με πάει και με κάλεσαν να πάω να περάσω καλά μαζί τους και με τους φίλους τους.....

"Δώρο θεού" και δικαίωση για τον αγώνα μου να μάθω Ρώσικα και το κυνήγι μου τόσα χρόνια!!!!

erymanthian

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
0

Φέτος απο τώρα ξέρω πως θα πάω Ρωσία! Τα αστεία τελειώσαν!! Άλλαξα πλήρως επίπεδο!! Αυτές τις μέρες πήρα μια παντρεμένη Ρωσίδα με την συγκατάθεση του άντρα της! Αυτός έμεινε στο ξενοδοχείο και αυτή δυο βραδια ήρθε μαζί μου! Εντυπωσιακή γυναίκα απο τις πιο ωραίες που έχω δει φέτος!! Επερνε φώτο και βίντεο για τον Αντρα της! Τώρα θέλει να έρθει για Σαββατοκύριακο μόνη της πάλι!!!! Με τη σύμφωνη γνώμη του συζήγου βέβαια!
Επίσης ο Άντρας της με πάει και με κάλεσαν να πάω να περάσω καλά μαζί τους και με τους φίλους τους.....

"Δώρο θεού" και δικαίωση για τον αγώνα μου να μάθω Ρώσικα και το κυνήγι μου τόσα χρόνια!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506

Συχνό αυτό το φαινόμενο στα ρωσικά ζευγάρια από τα 30 περίπου και πάνω,η γυναίκες πάντα κουλτουριάρες και μητρομανες  :tits2:  μου έχει τύχει αρκετές φορές κάτι ανάλογο  :rockon: 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Συχνό αυτό το φαινόμενο στα ρωσικά ζευγάρια από τα 30 περίπου και πάνω,η γυναίκες πάντα κουλτουριάρες και μητρομανες  :tits2:  μου έχει τύχει αρκετές φορές κάτι ανάλογο  :rockon: 

Γειά σου φίλε μου! Σε χάσαμε  :hi:
Πως πέρασες Λευκορωσία;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλά πέρασα και χωρίς να σκοράρω  :pipa3: ,τώρα είμαι Σαντάνσκι και αύριο Σοφία  

Την περασμένη εβδομάδα είχα έρθει Σόφια αυθημερόν. Τώρα, στα γνωστά λημέρια
και από Ιούνιο Λβόφ. Σαντάνσκι, φαντάζομαι ψόφια τα πράγματα. Αρχισαν να μαζεύονται
στο Τσέρνο Μορέ οι πεταλούδες. Θα είμαστε σε επαφή.  :hi:
Σημασία έχει να περνάμε πάντα καλά, έτσι ή αλλιώς...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
oyte o ακατανομαστος29 δν ταχει κανει αυτα!!!!!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Την περασμένη εβδομάδα είχα έρθει Σόφια αυθημερόν. Τώρα, στα γνωστά λημέρια
και από Ιούνιο Λβόφ. Σαντάνσκι, φαντάζομαι ψόφια τα πράγματα. Αρχισαν να μαζεύονται
στο Τσέρνο Μορέ οι πεταλούδες. Θα είμαστε σε επαφή.  :hi:
Σημασία έχει να περνάμε πάντα καλά, έτσι ή αλλιώς...
Ουτε καν το ψάχνω εδώ,το Σαντάνσκι από καιρό είναι κάτω από την βάση στην Σοφία κάτι γίνεται αλλά σε σύγκριση με Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορωσία είναι έτη φωτός πίσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom