Συνδυασμος μια χωρα που μου αρεσει πολυ και αν μπορουσα και παιχνιδι με τις κυριες και κοπελες της τοπικης κοινωνιας.
Φιλε μου, υπάρχει λύση στο θέμα της μοναξιάς τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όσο και κατά την παραμονή. Όρεξη να έχεις μόνο.
Γίνε μέλος του δικτύου φιλοξενίας Couchsurfing.com και ξεκινά αφού δημιουργήσεις το προφίλ σου βάζοντας κάποιες φώτο τόσο δικές σου όσο κι από προηγούμενα ταξίδια, να ψαχνεις προφίλ γυναικών μέσω της αναζήτησης. Αν επιλέξεις αυτές τις ντόπιες ή τις ξένες που μένουν εκει μονιμα που ψάχνουν να συναντηθούν με κάποιον ξενο, ευκολα θα πιάσεις κουβέντα. Τις λες ποτε έχεις προγραμματίσει να έρθεις και στο μεσοδιάστημα αυτό ανταλλασεις WhatsApp ή viber για να μιλάς μαζί τους και να κρατας ζεστό το ενδιαφέρον για συνάντηση.
Αν θέλεις παίρνεις και κάποια σουβενίρ μαζί σου για να τους τα δώσεις.
Επίσης μπορείς να αναζητήσεις κοπέλες μέσω τιντερ, μπαντου και φεισμπουκ και να τις προετοιμασεις πριν έρθεις.
Τώρα το αν θα κάνεις κάτι μαζί τους θα εξαρτηθεί από την πρώτη ή δεύτερη συνάντηση. Αν ή γκομενα θέλει να πάει με ξένο και της δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι πολύ θα σου κάτσει. Κάποιες απλά θέλουν να περνάνε την ώρα τους και να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα γνωρίζοντας κάποιον από άλλη χώρα. Κάποιες θέλουν να βρουν τον άνδρα της ζωής τους και να φύγουν από εκεί.
Όσο για το ταξίδι εγώ επιδιωκω να παίζω μπάλα με τις τυπισσες που ταξιδεύουν μόνες. Τις πιάνω κουβέντα στην αίθουσα αναμονής και στο αεροπλάνο αν τις έχω δίπλα μου. Εκτός του ότι θα είναι πιο ευχάριστο το ταξίδι μπορείς να μάθεις πέντε πράγματα για τον προορισμό σου αλλά και να κάνεις γνωριμία που θα σε οδηγήσει ακόμη και στο πήδημα αν σε γουσταρει και θέλει να σε ξανασυναντήσει.
Αν θέλεις κάτι περισσότερο στείλε πμ ή γραψε εδώ να σου απαντήσω.