Junis vol.2
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Παλια για να βγαλεις ρωσσικη βιζα ηθελαν και πιστοποιητικό εξετάσεων οτι δεν έχεις ειτζ. Τώρα δεν το ζητανε....Κατι αρχιζει να παιρνει περιεργες διαστασεις στη Ρωσία.
Δεν μου αρεσει να κινδυνολογώ αλλά καλό ειναι να εχουμε το νού μας !!
[size=11pt]Βέβαια, ισχύει το αντίστροφο. Δηλαδή, για να βγάλει άδεια παραμονής μια Ρωσσίδα στην Ελλάδα πρέπει να προσκομμίσει αρνητικές εξετάσεις Σ.Μ.Ν...Παλια για να βγαλεις ρωσσικη βιζα ηθελαν και πιστοποιητικό εξετάσεων οτι δεν έχεις ειτζ. Τώρα δεν το ζητανε....
Γενικά οι Σλάβες τρελαίνονται για κασέρι.Μόλις μοστράρετε μια αρμαθιά ευρώ,ρουμπλέι,ζλοτούβκια ή γκρίβνυα βγάζουν τις γλώσσες έξω.
Για σίγουρο αποτέλεσμα μια πεντακοσάρα ευρώ μίνιμουμ σε κασέρι σε πρόχειρη θέα ανά πάσα στιγμή όταν βγαίνετε είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.
Κατι αρχιζει να παιρνει περιεργες διαστασεις στη Ρωσία.
Δεν μου αρεσει να κινδυνολογώ αλλά καλό ειναι να εχουμε το νού μας !!
Μην ανησυχείς! Το ανώτερο βαλκάνιο σπέρμα του άρχοντα βαλκανιόπουτσου όπου πέσει είναι αγιασμός και πανάκεια
δια πάσα νόσο και πάσα μαλακία. Θα εξαλείψει κάθε κίνδυνο.
Μμμμμ ειμαι βεβαιος !!
Παρατιθεται η εικονική διαλεκτική ενός αρχοντος Βαλκανιοπουτσου !!!
Μην ανησυχείς! Το ανώτερο βαλκάνιο σπέρμα του άρχοντα βαλκανιόπουτσου όπου πέσει είναι αγιασμός και πανάκεια
δια πάσα νόσο και πάσα μαλακία. Θα εξαλείψει κάθε κίνδυνο.
Αντε και κατι για εσενα φίλε που ξερω οτι εκτιμάς !!!
[size=11pt]Ας μην ξεχνάμε ότι το 2016 αποτελεί το έτος Ελλάδας-Ρωσσίας!Ενωμένη Ρωσία-Ενωμένη Ελλάς!!!!!
Γουστάρουμε Πουτινικές Ρωσίδες και ξανθό Ρώσικο γένος!!!!
Τύπε μου ο κμαν δεν χρειάστηκε να βγάλει βίζα ούτε και να πάει με τρένο ή αεροπλάνο πήγε πετόντας με τα φτερά του.Παλια για να βγαλεις ρωσσικη βιζα ηθελαν και πιστοποιητικό εξετάσεων οτι δεν έχεις ειτζ. Τώρα δεν το ζητανε....
πετώντας ε; Ουδεμια αμφιβολία ότι είναι αερογάμης...Τύπε μου ο κμαν δεν χρειάστηκε να βγάλει βίζα ούτε και να πάει με τρένο ή αεροπλάνο πήγε πετόντας με τα φτερά του.
Έχω εδώ το διάλογο με τον Δημητράκη στο fb
Τελικά το να φιλοξενείς ρωσίδες που γνώρισες στις διακοπές που έκαναν στην Ελλάδα έχει και τα extra του. Και εξηγούμαι.. Τον Αύγουστο μέσω site γνώρισα μια ρωσίδα που είχε έρθει διακοπές με τη αδερφή της και τον τον άντρα της αδερφής της. Ενώ μου είπε πως δεν ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο από μια φιλική γνωριμία, επειδή μάλλον ήμουν σε καλό φεγγάρι την έβγαλα για ποτό, της έδειξα λίγο την πόλη, την πήγα και σε ένα εστιατόριο για μεζέδες και ψαράκι και έτσι την έριξα. Από ότι μου είπε δουλεύει σε κάποια μεγάλη εταιρεία ενέργειας, είναι προϊστάμενη σημαντικού τμήματος της εταιρείας και έπαιρνε 4.000 ευρώ προ κρίσης και τώρα περίπου τα μισά. Anyway μια αδύνατη, μορφωμένη, έξυπνη κοπελίτσα είναι που δεν στόχευα να ξοδέψω πολύ χρόνο για την αφεντιά της. 2 ημέρες ήμασταν μαζί και πριν λίγες ημέρες, το προηγούμενο σ/κ για την ακρίβεια, ήρθε πάλι για να να με δει. Και εκεί που συζητούσαμε πότε θα έρθει ξανά.. και δεν μας έβγαιναν οι ημερομηνίες γιατί και εγώ δεν ψηνόμουν ιδιαίτερα, μου στέλνει ένα μήνυμα.. Σου βγάζω εισιτήρια 28-30 Οκτωβρίου να έρθεις Μόσχα, θα σε φιλοξενήσω, θα σου δείξω την πόλη μου και θα σε ξεναγήσω όπως εσύ έκανες στην Ελλάδα και στην πόλη σου. Αρχικά λέω πλάκα κάνει.. Και σήμερα με ενημέρωσε πως πάει να βγάλει πρόσκληση και μέχρι την τετάρτη θα στείλει πρόσκληση, εισιτήρια και ιατροφαρμακευτική μέσω email για να βγάλω visa. Όλα αυτά τα γράφω για να πω.. Τα πάντα υπάρχουν παντού. Δεν σχεδίαζα καν να πάω Ρωσία, την είχα απορρίψει σαν χώρα για πολλούς λόγους και σε 2 βδομάδες θα είμαι εκεί με τη μέθοδο που συνήθως εμείς φέρνουμε γκόμενες. Πλάκα έχει.. Για πείτε για ένα διήμερο πέρα από κόκκινη πλατεία και κρεμλίνο.. τι αξίζει να δω? Δεν ενδιαφέρομαι για club, disco. Και επίσης θα έχουμε το αυτοκίνητό της με σοφέρ. π.χ. είδα πως 29 έχει Spartak Moskow - CSKA. Είναι ασφαλές να πας γήπεδο?
Τύπε μου εσύ ξέφυγες τελείως.Είπαμε να λέμε καμιά μαλακία να περνά η ώρα αλλά εσύ το παράκανες.Για δε πας στη Μόσχα πετώντας με τα φτερά σου όπως πήγε και ο Κμαν... Σου βγάζω εισιτήρια 28-30 Οκτωβρίου να έρθεις Μόσχα, θα σε φιλοξενήσω, θα σου δείξω την πόλη μου και θα σε ξεναγήσω όπως εσύ έκανες στην Ελλάδα και στην πόλη σου. Αρχικά λέω πλάκα κάνει.. Και σήμερα με ενημέρωσε πως πάει να βγάλει πρόσκληση και μέχρι την τετάρτη θα στείλει πρόσκληση, εισιτήρια και ιατροφαρμακευτική μέσω email για να βγάλω visa.
Έχει και κάποια καλά μουσεία και πινακοθήκες αν σε ψήνουν τέτοια πράματα. Επίσης, οπωσδήποτε να πάρεις το μετρό τους, έχουν τους πιο όμορφους σταθμούς που έχω δει. Έχουν και κάποια όμορφα πάρκα, αλλά τώρα τέλη Οκτώβρη που πας εσύ θα έχει κρύο. Ούτως ή άλλως θα έχεις την άλλη να σε ξεναγεί, οπότε τι σε νοιάζει, θα σου έχει έτοιμο πρόγραμμα... Για γήπεδο που ρωτάς, αν και δεν έχω πάει, δε βλέπω το λόγο να μην είναι ασφαλές.
Πρώτη φορά πάντως ακούω γυναίκα να βάζει τα εισητήρια στον άνδρα, πόσο μάλλον ανατολικιά. Ή πολύ απελπισμένη είναι ή πολύ χειραφετημένη, ούτε Σουηδέζες δεν τα κάνουν αυτά