dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σχετικά με τα οικονομικά εγω συγκρίνω παρόμοια εισοδήματα π.χ. αν καποιος εχει μεχρι 500 Ευρώ χαρτζιλίκι ας κάτσει Ελλάδα ειναι μεγαλη μαλακια να φυγει,θα υποφερει σαν κ αυτους που ηρθαν εδω για γαμησι ξεχαστε το .Μονο ματακι θα μπορειται να πάρετε .Δεν καταλαβαινετε οτι εχει αλλαξει η νοοτροπια του Δημητρακη μετα απο τοσα χρονια παραμονης στην Ρωσια? Δεν γυαλιζει το ματι του για γκομενες οπως το δικο μας. Δεν εχει την λυσσα πλεον του βαλκανιου πουτσαρα για μουνι. Γαμαει οταν θελει...
Τωρα με ενα εισοδημα 700 Σε μια μικρη πολη της Ρωσσίας (250.000-700.000 κατοικων) περνάς πολυ καλητερα απ'οτι θα πέρναγες Ελλάδα!Το μονο αρνητικο για καποιον που ειναι απο Αθήνα ειναι οτι μπορει να βαρεθει την μικρη πολη κατα τ'αλλα δεν περνάς ασχημα.Με αυτα τα λεφτα ενα διαμέρισμα 1 δωματιου σε κεντρικο σημειο και ενα αμαξι ή Lada μπροστοκίνητο ή 8-9 ετων εισαγωγης 1400-1800 κυβικά τυπου toyota corolla,Skoda Fabia.
Με ενα εισοδημα 1200-1500 μπορεις να μεινεις σε πόλη 1.000.000-1.500.000 κατοικων και να εχεις πολυ περισσότερες ανέσεις απ'οτι θα ειχες στην Αθήνα με τα ίδια λεφτά βαζω στα στάνταρ ενα καλο διαμέρισμα 1 δωματιου καινουργιο μεχρι 10 ετων με σχετικα μεγαλη κουζινα 13-15 τετραγωνικα υπογειο πάρκινγκ για το αμαξι που ειναι μεγαλη ανεση γιατι δεν χρειαζεται να ξεχιονίζεις το αυτοκινητο οταν να ξυνεις τα τζαμια αν εχει πιασει πάγο και εκτος αυτου ειναι πολυ θετικο και σε ανεβαζει οταν πηγαινεις και αφηνεις εκει το αμαξι πριν ανεβασεις την γκομενα σου στο σπιτι σου,αμαξι renault duaster καινουργιο ή ελαφρος μεταχηρισμενο ή toyota RAV 4 ή καποιο τυπου skoda octavia.
Tωρα αν καποιος εχει 3000+ πηγαινει Αγία Πετρουπολη και ζει οπως εγω .
Αν έχει 5000+ πηγαινει Μόσχα και ζει χλιδάτα.
Θα κανω ενα βιντεακι με τα θετικα της Ρωσσίας του Πούτιν.
Σας βάζω μια φωτογραφία με ενα πολυ θετικό κατα τη γνώμη μου....Ζητείται ταμίας Ρώσσος υπήκοος οπως εχω γραψει ειναι πρακτικα αδυνατον για ενα μαγαζι να μπορεσει να προσλάβει υπαλληλο που να μην ειναι Ρωσσος υπήκοος,εκτος του μπλεξίματος με χαρτιά πρεπει να αγωρασει μια αδεια να απασχολει ξενους εργατες (5000-7000 Ευρώ το χρόνο) οι εισφορες στο συνταξιοδοτικό ειναι παρα πολυ μαγαλήτερες για τον ξενο και εκτος αυτου ο ξενος τωρα για να δουλεψει στη Ρωσσία πρεπει να βγαλει μια άδεια που εκτος του κόστους καθε μηνα 2500-4500 (εξαρταται απο το νομό στη Μόσχα ηταν 4500) πρεπει να δωσει εξετασεις στην Ρωσσικη γλώσσα και Ρωσσική ιστορία!Τωρα τι χρειαζεται να ξερει Ρωσσικη ιστορια ο Τατζικος που σκουπίζει το δρόμο ειναι άλλο θέμα .Γ'αυτο και οι ξενοι φυγανε,βεβαια τωρα υπαρχει αλλο προβλημα οτι υπαρχει τρομερη ελλειψη προσωπικου,στη Μόσχα δεν φτανουν 15.000 οδοκαθαριστές και 12.000 οδηγοι (ταξι λεωφορειων,φορτηγων κλπ,)
Ελλάδα ειναι ο παραδεισος του φτωχού με 400-500 ζεις πολυ καλητερα απ'οπως θα ζουσες στη Ρωσσία με τα ιδια λεφτα αλλα αν εχεις καποια λεφτα και θελεις ανέσεις πρεπει να πας αλλου να ζησεις.Οσα και να εχεις στην Ελλάδα θα εισαι αναγκασμενος να βλεπεις Πακιστανους,λέτσους,μουσάτους,και πρεζάκια
Για ξεχαστε την Ελλάδα οι φιλοι μου απο τα νότια προάστια πηγαινουν στούντιο και της ιδιες Ρουμάνες που μπορει να δουλευουν στην αλλη βάρδια στη Φυλής ή παίρνουν City tour που ειναι οι ιδιες γκομενες απο ενα μέσο σαλόν της Αγίας Πετρούπολης απλος εδω κοστίζει 30-40 Ευρώ η ωρα ενω Ελλάδα 150-200!Γκομενα στην Ελλαδα θα εχεις μια στην καλητερη περιπτωση αν και το πιθανοτερο ειναι να μην εχεις καμια .Οποτε οπως καταλαβαινετε ειναι αδυνατον να συγκρίνουμε ανομοια πραγματα.