Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη εγω δεν θα το επετρεπα. Γιατι μπορει να καταλήξει να γραφονται πράγματα ασχετα με αυτα που θα`θελες να γραφουν.
BLOG για εσενα που δεν ειναι απο εσενα και δεν μπορεις να το ελεγξεις, θα μπορουσε να είναι ... επικίνδυνο.
Ξερεις ποιος το εχει κανει;
Οχι δεν ξερω?κοιτα παντου γραφουνε και καλα και κακα.τι να κανω να ζητησω πνευματικα δικαιωματα? :)

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι να σου πω, τον νου σου.
τουλαχιστον μαθε ποιος ειναι, να εχεις εναν ελεγχο τι γραφεται ή να συμμετεχεις
διοτι ειπαμε, οτι γινεται για εσενα χωρις εσενα δεν ειναι καλο πραγμα.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Οχι δεν ξερω?κοιτα παντου γραφουνε και καλα και κακα.τι να κανω να ζητησω πνευματικα δικαιωματα? :)
μπορεις να βρεθης πλεγμενος,ανα πασα στιγμη,ειδικα αν εισαι εσυ υπευθυνος του μπλογκ.

Vlakaman2

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν βγεις εκεί έξω και δεις τι υπάρχει μπορείς να εκτιμήσεις τις προσφορές.Αυτή ήταν καλή ευκαιρία κατά τη γνώμη μου.Είναι μια από τις 10-15 Ρωσίδες που έχω.

12,5 για να είμαστε ακριβείς  :2funny:
Εντάξυ δεν το ήξερες ότι είχες τόσες  :uglystupid:

Ούτε κι εκείνες το ξέρουν βεβαια αλλα δεν πειράζει
:jerking:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
[size=10pt]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ[/size]

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Δημήτρη, και στη Μόσχα έχει σαλόν...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=tBJb0QQTIWc&feature=related[/video]   [/video]   ΜΕΓΑ ΤΣΑΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗΕ ΕΠ ΕΥΚΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥΓΕΝΝΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΙΑ ΛΕΥΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΚΑ ΓΑΜΙΙΣΙΑ ΠΟΛΛΑ   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!     ΟΥΥΥΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑ  ΤΣΑΡΕΒΙΤΣΣΣΣΣΣΣΣ  ΔΙΜΙΤΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δημήτρη πως είναι σήμερα οι τιμές των ταξί στη Μόσχα ;
Έχεις ακούσει κάτι ;

Πόσο θα υπολόγιζες μία διαδρομή από το κέντρο μέχρι www.rusdosug.com/indi62271.htm]εδώ[/url] ας πούμε ;

Συγνώμη που σε ρωτάω κάτι τόσο μικρό, αλλά έχει σημασία.

Ευχαριστώ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για Μοσχα δεν ξερω καθολου σιγουρα ειναι ακριβοτερα απο την Αγια Πετρουπολη.Τωρα Νεαρχε ειμαι στη χωρα της  :jerking:!---Η Ρωσσια στο θεμα των ταξι γινεται οσο παει και καλητερη.Ταξι παιρνω μονο οταν παω στ'αεροδρομιο και αν εχω βαλιτσες αφου εχω 2 αυοτοκινητα.Παλια αν ηθελες να μαθεις πόσο παιρνουν τα πειρατικα ταξι στο δρομο επαιρνες τηλεφωνο μια εταιρια ταξι και απο την τιμη που σου ελεγε η τιμη των πειρατικων στο δρομο ηταν τα μισα λεφτα.Τωρα που πηρα ταξι και το καλεσα απ'το τηλεφωνο μου πηρε απο Λενινσκι Πρασπεκτ εως τ'αεροδρομιο 400 ρουβλια (10 Ευρω) τοσα θα εδινα και αν σταματαγα καποιον στο δρομο αντε να τον παζαρεβα και να εδινα 300 ρουβλια.Παλια για να ερθει ραδιοταξι θα ζηταγε το λιγοτερο 700 ρουβλια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για Μοσχα δεν ξερω καθολου σιγουρα ειναι ακριβοτερα απο την Αγια Πετρουπολη.Τωρα Νεαρχε ειμαι στη χωρα της  :jerking:!---Η Ρωσσια στο θεμα των ταξι γινεται οσο παει και καλητερη.Ταξι παιρνω μονο οταν παω στ'αεροδρομιο και αν εχω βαλιτσες αφου εχω 2 αυοτοκινητα.Παλια αν ηθελες να μαθεις πόσο παιρνουν τα πειρατικα ταξι στο δρομο επαιρνες τηλεφωνο μια εταιρια ταξι και απο την τιμη που σου ελεγε η τιμη των πειρατικων στο δρομο ηταν τα μισα λεφτα.Τωρα που πηρα ταξι και το καλεσα απ'το τηλεφωνο μου πηρε απο Λενινσκι Πρασπεκτ εως τ'αεροδρομιο 400 ρουβλια (10 Ευρω) τοσα θα εδινα και αν σταματαγα καποιον στο δρομο αντε να τον παζαρεβα και να εδινα 300 ρουβλια.Παλια για να ερθει ραδιοταξι θα ζηταγε το λιγοτερο 700 ρουβλια.

Δεν είναι και λίγα πάντως 10 ευρώ για τέτοια απόσταση.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πέρυσι είχα δώσει 800 ρούβλια (20 ευρώ) από μία στάση μετρό (δε θυμάμαι όνομα) μέχρι το αεροδρόμιο. Το ταξί ήταν πειρατικό φυσικά. Η στάση ήταν η προτελευταία προς το βορά. Τα πειρατικά ταξί είναι αρκετά φτηνότερα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πέρυσι είχα δώσει 800 ρούβλια (20 ευρώ) από μία στάση μετρό (δε θυμάμαι όνομα) μέχρι το αεροδρόμιο. Το ταξί ήταν πειρατικό φυσικά. Η στάση ήταν η προτελευταία προς το βορά. Τα πειρατικά ταξί είναι αρκετά φτηνότερα.

Eσύ έκανες απόσταση. Αλλά η Λενίνσκι, είναι σχετικά κοντά στο αεροδρόμιο. Πάνω από 5 χμ αποκλείεται να είναι. Βέβαια και στα καθ ημάς ακριβαίνουν τώρα όλα... Τουλάχιστον το μετρό εκεί έχει 50 λεπτά το εισητήριο. Και είναι και αρκετά συχνότερα τα δρομολόγια.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Χτες βραδυ, Αγία Πετρούπολη, Ρώσσικα Χριστούγεννα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eσύ έκανες απόσταση. Αλλά η Λενίνσκι, είναι σχετικά κοντά στο αεροδρόμιο. Πάνω από 5 χμ αποκλείεται να είναι. Βέβαια και στα καθ ημάς ακριβαίνουν τώρα όλα... Τουλάχιστον το μετρό εκεί έχει 50 λεπτά το εισητήριο. Και είναι και αρκετά συχνότερα τα δρομολόγια.
ναι ειναι σχετικα κοντα η αποσταση ειναι 8,5χλμ περιπου.Αν παρεις ενα πειρατικο ταξι στο δρομο θα σου πει 400 ρουβλια και το πιθανοτερο ειναι να τον παζαρεψεις στα 300.Γι'αυτο και μου εκανε εντυποση οτι πηρα ραδιοταξι με 400 !-----Τωρα αν πας με λεωφορειο ειναι 25 και 25 ρουβλια για σενα (παιρνεις 2 λεωφορεια) συν οτι πληρωνεις για τη βαλιτσα ξεχωριστα αλλα τοσα.Οποτε σου βγαινει 100 ρουβλια συνολο.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Δημήτρη πως είναι σήμερα οι τιμές των ταξί στη Μόσχα ;
Έχεις ακούσει κάτι ;

Πόσο θα υπολόγιζες μία διαδρομή από το κέντρο μέχρι www.rusdosug.com/indi62271.htm]εδώ[/url] ας πούμε ;

Συγνώμη που σε ρωτάω κάτι τόσο μικρό, αλλά έχει σημασία.

Ευχαριστώ.

αν ηταν αληθινες οι φωτο, εγω ερχομουνα και με τα ποδια... απο Αθηνα εννοειται...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν ηταν αληθινες οι φωτο, εγω ερχομουνα και με τα ποδια... απο Αθηνα εννοειται...
Καταρχην ειναι σαλον και εχει με το ιδιο νουμερο αλλες 16 γκομενες.Η τιμη ειναι πολυ ακριβη οταν η Μοσχα εχει 120.000 πουτανες!και μπορεις να της παρεις ολη νυχτα με 120 Ευρω!Το εχω πει επανελημενα οτι η Μοσχα δεν ειναι πολη των σαλον οπως η Αγια Πετρουπολη λογω ακριβων ενοικιων.Στη Μοσχα οι γκομενες αλλαζουν συνεχεια διοτι πανε σε αυτη τη δουλεια το πρωτο διαστημα που ερχονται στη μεγαλουπολη απο τα χωρια τους μεχρι να βρουνε μια νορμαλ δουλεια οπως λενε και το 90% απο της κοπελες σταματανε αυτη τη δουλεια οταν βρουνε κανονικη δουλεια.Αγια Πετρουπολη δουλευουν οι ιδιες και οι ιδιες συνεχεια θα ελεγα.Πολλες φορες μπορεις να πετυχεις και πολυ καλητερες απ'αυτην.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Γνωρίζει κανένας ποιός είναι (ή ποιοί είναι) αυτό ο δρόμος με τις κυρίες στη Μόσχα ;
Η Точка, το σημείο δηλαδή, σε ποιόν δρόμο βρίσκεται ;

Ευχαριστώ πολύ.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Καταρχην ειναι σαλον και εχει με το ιδιο νουμερο αλλες 16 γκομενες.Η τιμη ειναι πολυ ακριβη οταν η Μοσχα εχει 120.000 πουτανες!και μπορεις να της παρεις ολη νυχτα με 120 Ευρω!Το εχω πει επανελημενα οτι η Μοσχα δεν ειναι πολη των σαλον οπως η Αγια Πετρουπολη λογω ακριβων ενοικιων.Στη Μοσχα οι γκομενες αλλαζουν συνεχεια διοτι πανε σε αυτη τη δουλεια το πρωτο διαστημα που ερχονται στη μεγαλουπολη απο τα χωρια τους μεχρι να βρουνε μια νορμαλ δουλεια οπως λενε και το 90% απο της κοπελες σταματανε αυτη τη δουλεια οταν βρουνε κανονικη δουλεια.Αγια Πετρουπολη δουλευουν οι ιδιες και οι ιδιες συνεχεια θα ελεγα.Πολλες φορες μπορεις να πετυχεις και πολυ καλητερες απ'αυτην.

Δημγτρακη κανενα τετοιο μωρο μπορουμε να βρουμε στο Πιτερ και τι φραγκα θα χρειαστουμε??

Συνημμένα

• barely_legal.jpg
    barely_legal.jpg
    131,7 KB · Εμφανίσεις: 44

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημγτρακη κανενα τετοιο μωρο μπορουμε να βρουμε στο Πιτερ και τι φραγκα θα χρειαστουμε??
Αν μιλας τη γλωσσα και ενημερωνεσαι απο τα σχετικα σα'ι'τ οπως Π.Χ. το amurspb.ru τοτε βρισκεις κατι τετοιο με 2000-2500 την ωρα.Αν πας χωρις να ξερεις οπως εχω γραψει το πιθανοτερο ειναι να πας στα σαλον τηλεφωνοντας απο τα χαρτακια που δινουνε στο δρομο.Εκει θα πληρωσεις 3000 την ωρα και το επιπεδο θα ειναι σαν της Φυλης (δεν εννοω απο καθαριωτητα.καθαρα ειναι παντου.αλλα απο ομορφια των κοπελων).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom