Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
που ζεις ρε μητσο,αυτο το μωρο θα γυρισει να σε κοιταξει,και να σε πιασει και γκομενο?συνελθε αγορι μου.βρες καμια 45αρα 50αρα και ασε τα μωρα σε εμας.
Οσο για σενα βλακα θα σου βαλω το λινκ να διαβασεις τι γραφουν οι Ρωσσοι συναγωνιστες (μπορεις να το κανεις και στα Αγγλικα).Εσενα Μολντο τα Ρωσσικα σου ειναι πολυ καλα (ετσι μου ειπε η γυναικα του Σταματη) οποτε μπορεις να το διαβασεις χωρις μεταφραση

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σας κανω copy μερικα απο αυτα που γραφουν  Встретила Юля, провела в комнату, (правая от входа). Описывать внешность девочки смысла нет, смотри фото, фотографии без фотошопа=Με συναντησε η Γιουλια,με συνοδευσε στο δωματιο(δεξια της πορτας).Να την περιγραψω δεν χρειαζεται,κοιτα της φωτογραφιες ειναι χωρις Φωτοσοπ.Μολδο εσυ μπορεις να το επιβεβαιωσεις το γραφει ο πρωτος συναγωνιστης αμεσως κατω απο της φωτο της.-------------ο τελευταιος συναγωνιστεις στο τελος γραφει:Со всеми ожиданиями просмотрами и т.п. в салоне провел 1 час 20 мин. отдал 1600 по акции. На этом свое повествование заканчиваю, а всем прочитавшим желаю успешных походов!!!=Με ολες της αναμονες να δω της ολες της κοπελες κλπ. εκατσα στο σαλον 1 ωρα και 20 λεπτα ΕΔΩΣΑ 1600 ΡΟΥΒΛΙΑ με την προσφορα.Με αυτο τελειωνω την αναφορα μου,σε ολους τους αναγνωστες ευχομαι επυτιχεις επισκεψεις (στα σαλον).Οσο για σενα βλακα Master21 ΕΓΙΝΕς ΡΕΖΗΛΙ!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κατι τετοια τα λενε οταν θελουν να μην πας.Πιθανον να ειδαν Μολδαβικο νουμερο ή αποκρυψη θα μιλαγες και με προφωρα μπορει να νομισαν οτι εισαι Καυκασιος ή Μολδαβος (στο σαλον δουλευουν 2 Μολδαβες).οποτε σου ειπαν ετσι για να μην πας.
καθολου απιθανο ...μπορει να ειναι κι αυτο

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οσο για σενα βλακα θα σου βαλω το λινκ να διαβασεις τι γραφουν οι Ρωσσοι συναγωνιστες (μπορεις να το κανεις και στα Αγγλικα).Εσενα Μολντο τα Ρωσσικα σου ειναι πολυ καλα (ετσι μου ειπε η γυναικα του Σταματη) οποτε μπορεις να το διαβασεις χωρις μεταφραση
ρε συ τι κανει ο σταματης καιρο εχω να τον δω??? η γυναικα του καλα ειναι??? καλο παιδι ο σταματης και μου ειπε τα καλυτερα λογια για σενα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε συ τι κανει ο σταματης καιρο εχω να τον δω??? η γυναικα του καλα ειναι??? καλο παιδι ο σταματης και μου ειπε τα καλυτερα λογια για σενα
Καλα ειναι εχω να του μιλησω καιρο.Τους ειχα δει οταν ειχα παει Ελλαδα τον Ιουνιο.Γιατι δεν τον παιρνεις κανα τηλεφωνο να τα πειτε?Οταν παω Ελλαδα θα τον παρω τηλεφωνο και θα τον συναντισω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοιταχτε χιονι!τοσο χιονι το Νοεμβρη δεν θυμαμαι να ειχε ποτέ 18 χρονια που ειμαι εδω!!!!!!

Συνημμένα

• новые смотки3 043.jpg
    новые смотки3 043.jpg
    120,1 KB · Εμφανίσεις: 66

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σας κανω copy μερικα απο αυτα που γραφουν   Встретила Юля, провела в комнату, (правая от входа). Описывать внешность девочки смысла нет, смотри фото, фотографии без фотошопа=Με συναντησε η Γιουλια,με συνοδευσε στο δωματιο(δεξια της πορτας).Να την περιγραψω δεν χρειαζεται,κοιτα της φωτογραφιες ειναι χωρις Φωτοσοπ.Μολδο εσυ μπορεις να το επιβεβαιωσεις το γραφει ο πρωτος συναγωνιστης αμεσως κατω απο της φωτο της.-------------ο τελευταιος συναγωνιστεις στο τελος γραφει:Со всеми ожиданиями просмотрами и т.п. в салоне провел 1 час 20 мин. отдал 1600 по акции. На этом свое повествование заканчиваю, а всем прочитавшим желаю успешных походов!!!=Με ολες της αναμονες να δω της ολες της κοπελες κλπ. εκατσα στο σαλον 1 ωρα και 20 λεπτα ΕΔΩΣΑ 1600 ΡΟΥΒΛΙΑ με την προσφορα.Με αυτο τελειωνω την αναφορα μου,σε ολους τους αναγνωστες ευχομαι επυτιχεις επισκεψεις (στα σαλον).Οσο για σενα βλακα Master21 ΕΓΙΝΕς ΡΕΖΗΛΙ!
α προκειται περι εκδιδομενης κριμα γιατι ειναι πολυ ομορφο μωρακι,δημητρακη ειναι αμαρτια να πηγαινεις με τετοια μωρα ρε παιχτη.δεν εισαι τετοιου επιπεδου,χωρις παρεξηγηση.εσυ εισαι ενας 50χρονος και ειναι αφυσικο να πηγαινεις με 18χρονα κοριτσακια.να πηγαινεις με γυναικες της ηλικιας σου.να μην γελανε και μαζι σου.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]

Edit_Μια βδομαδα μπαν. Άντε με το κάθε μόμολο εδώ μέσα ...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
α προκειται περι εκδιδομενης κριμα γιατι ειναι πολυ ομορφο μωρακι,δημητρακη ειναι αμαρτια να πηγαινεις με τετοια μωρα ρε παιχτη.δεν εισαι τετοιου επιπεδου,χωρις παρεξηγηση.εσυ εισαι ενας 50χρονος και ειναι αφυσικο να πηγαινεις με 18χρονα κοριτσακια.να πηγαινεις με γυναικες της ηλικιας σου.να μην γελανε και μαζι σου.
Πηγαινε ρε Φουκαρα στην Τα'ι'λανδη να  :knockinb: της Μα'ι'μουδες σου γιατι απ'την αγαμια τα'χεις παιξει  :jerking: και ασε με μενα! :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πηγαινε ρε Φουκαρα στην Τα'ι'λανδη να  :knockinb: της Μα'ι'μουδες σου γιατι απ'την αγαμια τα'χεις παιξει  :jerking: και ασε με μενα! :2funny:
γιατι αρπαζεσαι ρε δημητρακη εκει δεν εισαι στα 50-55 τυπε,με το φτηνο το περουκινι;κανε βρε καμια προσθετικη και μην βαφεις το μαλλι με βερνικι για τα παπουτσια γιατι γιαλιζει πολυ τυπε. :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μηπως εισαι ιταλος???

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Γεία σου ρε φίλε Δημήτρη. Χαθήκαμε...

teras7

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καραφλό γκροβερ της Ρωσίας πολύ ωραία τα βίντεο με την κολάρα σου πω πω τέχνη στο τσιμπούκι δεν μου λες σε έτσουξε καθόλου  :huh: πολλά τα πμ Άρη Χίε χι χι :smitten: :smitten: :smitten:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange][/color]

Edit_ Μπαν . Πτέρυγα ψυχιατρείου καταντήσμε  :banghead:

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Δημητρακη πολυ ςραιο το μωρο στις φωτος σε παραδεχομαι. Αλλα ρε φιλε να βγαλεις γκομενα που δουλευει σε σαλον κ να ξερεις οτι στην πηδαει ο καθε Καυκασιος?Δεν ξερω ρε φιλε δεν εισαι για τετοιες εσυ.Σε εχω πιο πολυ για χλιδατα μωρα!ΚΑνω λαθος?

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
βλεπω ,φιλε τσαρε ,το θρεντ γεμισε φιλοιταλους....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κι εμεις εδω κοντευουμε να ξαναβάλουμε τα κοντομάνικα!
Τελικα ειχα δικιο που ελεγα οτι μας εχει γαμισει στο χιονι συμφωνα με απο το απογευμα του σαββατου μεχρι τη δευτερα ετοιμαζεται χιονοθυελα! :rockon:λεει ακομα οτι απο της 23 νοεμβριου μεχρι τωρα εχει ριξει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ  1/3 ΤΗς ΕΤΗΣΙΑς ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗς!και το χιονι στην πολη ειναι ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ 60 ΠΟΝΤΟΙ!----παρακατω λεει τι μετρα θα λαβει η πολη θα βαλει 3η2 βαρδιες στα εκχιονιστηκα μηχανηματα θα αγωρασει και αλλα εκχιονιστηκα κλπ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη πολυ ςραιο το μωρο στις φωτος σε παραδεχομαι. Αλλα ρε φιλε να βγαλεις γκομενα που δουλευει σε σαλον κ να ξερεις οτι στην πηδαει ο καθε Καυκασιος?Δεν ξερω ρε φιλε δεν εισαι για τετοιες εσυ.Σε εχω πιο πολυ για χλιδατα μωρα!ΚΑνω λαθος?
Αυτο με τους Καυκασιους μου τη σπαει οταν βλεπω γκομενα με αυτους τη θεωρω πολυ φτηνιαρα :rockon:Στα σαλον και σε πολλες Ντισκο δεν τους δεχονται!Αν π.χ.παρει τηλεφωνο Καυκασιος και ακουσουν την Καυκασια προφωρα τοτε ή του λενε μια τρελη τιμη για να τον αποφυγουν ή του λενε οτι δεν εχουν κοπελες.Γενικα ολες οι γυναικες ειναι πολυ φτηνιαρες.Οι Ρωσσιδες κρατανε ομως μια καποια ποιοτητα θα ελεγα (μιλαω για της γκομενες απο μεγαλες πολεις οπως Μοσχα και Αγια Πετρουπολη.και οχι απ'τα χωρια ή της μικρες πολεις).Παλια νομιζα οτι οι Ελεηνιδες ειναι καποιας ποιοτητας αφου μας το παιζαν στην Ελλαδα οταν ομως ειδα εδω οτι πανε με τους Ινδους,Αραβες και Σρι Λανκιωτες που Ρωσσιδες με αυτους δεν πανε εχασα καθε ιδεα για της Ελεηνιδες :rockon: :headbang:!!!!!!!!!!!!.............

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτο με τους Καυκασιους μου τη σπαει οταν βλεπω γκομενα με αυτους τη θεωρω πολυ φτηνιαρα :rockon:Στα σαλον και σε πολλες Ντισκο δεν τους δεχονται!Αν π.χ.παρει τηλεφωνο Καυκασιος και ακουσουν την Καυκασια προφωρα τοτε ή του λενε μια τρελη τιμη για να τον αποφυγουν ή του λενε οτι δεν εχουν κοπελες.Γενικα ολες οι γυναικες ειναι πολυ φτηνιαρες.Οι Ρωσσιδες κρατανε ομως μια καποια ποιοτητα θα ελεγα (μιλαω για της γκομενες απο μεγαλες πολεις οπως Μοσχα και Αγια Πετρουπολη.και οχι απ'τα χωρια ή της μικρες πολεις).Παλια νομιζα οτι οι Ελεηνιδες ειναι καποιας ποιοτητας αφου μας το παιζαν στην Ελλαδα οταν ομως ειδα εδω οτι πανε με τους Ινδους,Αραβες και Σρι Λανκιωτες που Ρωσσιδες με αυτους δεν πανε εχασα καθε ιδεα για της Ελεηνιδες :rockon: :headbang:!!!!!!!!!!!!.............
οχι ρε δημητρακη μην τους το κανεις αυτο ρε τυπε.προβλεπω να εχουμε αυριο μαζικες αυτοκτονιες ελληνιδων επειδη δεν τις θελει ο δημητρακης, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.........Αυτο που μου αρεσει με της γκομενες που δουλευουν στο σαλον ειναι οτι θα σας φανει για  :2funny: αλλα εχουν καποιο επιπεδο καταρχην οι Ρωσσοι ειναι τρομερα τσιγγουνιδες!και αυτος που θα παει να δωσει 2000-2500 για να  :knockinb: πρεπει να εχει αρκετα εως παρα πολλα λεφτα!Και δεν μου κακοφενεται οτι πανε οι γκομενες και :knockinb: για λεφτα!Αυτο που συχαινομαι ειναι αυτες που πανε με ολους και με ολα :2funny: ετσι μια κατηγορια γυναικων που θα την ελεγα οι ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕς.Παλια υπηρχε και η κατηγορια γκομενες που πανε ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΕΝΟΥς ηταν καμια διακοσαρια γκομενες που συχναζαν εκει που πηγαιναν οι ξενοι και πηγαιναν μαζι τους ετσι για την καβλα τους.Οι δε πουτανες επειδη βλεπουν πολλους αντρες θα ελεγα για να βρουνε γκομενο τον διαλεγουνε παρα πολυ.Εγω βεβαια εχω και τεραστια πειρα αφου η Baby Siter μου ητανε τσατσα και μιλαγαμε πολυ απανω σε αυτο το θεμα :2funny:!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom