Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πρός ολους θερμα ευχαριστώ για πληροφορίες.  Θα δώ τι μπορώ να κάνω και βλέποντας ανάλογα.  Πάντως πιο φτηνή χώρα απο ΗΠΑ δυτικού τρόπου ζωής δεν υπαρχει πουθενά αλλού. 
Εδώ εχω ολόκληρο επιπλωμενο διαμερισμα με ολα πληρωμενα ακομα και το ιντερνετ και πληρωνω $375 το μηνα.  Ξεφτιλα δηλαδή τιποτε...το εχω κλεισει για ενα χρονο. Δεν μιλαω για ολα τα αλλα καταλωνακτικα προιοντα που ειναι αρκετα φθηνά,   αλλα δεν εχει τις ηδονες και πουτανια της Ρωσσιας/Ουκρανίας κλπ...βεβαια τα σπορ αυτού του ειδους κοστιζουν..κατι παραπάνω....διοτι οταν εμενα Ελλαδα ξεκινισα τα Ουκρανοπηδήγματα το 1995 με Κιεβο Ντονεσκ, αλλα και Πραγα κλπ.  αλλα τιν πατησα στιν πορεία... σχετικα τωρα λεω καλύτερα καπου μικρη πολη Ρωσσια π.χ. Κιροβ ύπαρχει επικοινωνια μου ετοιμάζει προσκληση να παω εκει, εβαλα ντεντεκτιβ δικηγορο Ρώσσο τιν ελενξε σωστη (υπαρχουν και τετοια site που τις τεστάρης προτού κανεις ντού για εκεί τιν εχουν πατήσει πολλοι Αμερικάνοι με σκαμ γκόμενες οποτε με $150 περνεις ολοκληρο ρεπορτ τι μελλειγενεσθαι,,..τουλαχιστον ειναι υπαρκτή και οχι ο Ιβαν....σκαμμερ....Λοιπον η Ολγα απο το Κιροβ....στις φοτο..περιμένει....να παω....  :think: :think: :think: :think:
ρε φιλαρακο ωραιο μουνι

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε συμπατριώτη απο τρικαλα μολδο να τιν δουμε και φατσα ζωντανή πρέπει ακομη απο φωτο ολες καλές ειναι....εκει που εισαι ειναι ομως μουνοπαράδεισος να δουμε ποτε θα αξιωθώ να ξεκολλισω απο εδω φλοριδα καποια στιγμή....να αρχισω τα ταξιδια παλι....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ειναι μια εμπειρια η μικρη πολη της Ρωσσιας.Πριν 6-7 χρονια θυμαμαι ηταν ενας απ'το Μα'ι'αμι ο Γκαμπριελ (Κουβανος Ισπανικης καταγωγης.που ειχε φυγει οπως λεει απο την Κουβα το 1959 μικρο παιδακι).Αυτος πηγαινε Τσιλιάμπινσκ καποιο διαστημα οταν γι'αυτον ειχε δυσκολεψει η Αγια Πετρουπολη και ελεγε πολυ καλα λογια.Με συγχωρεις ξεχασα οτι μισεις της Ουκρανες.Για το χαρακτηρα τους εχεις δικιο ειναι φοβερα κομπλεξικες και ψωροπεριφανες.Οποτε για Οντεσσα δεν θα ειναι καλο να πας διοτι ολες τετοιες θα ειναι!Παντος στη μικρη πολη οπως Π.Χ. το Κίροφ θα βαρεθεις γρηγορα σε μια βδομαδα θα εχεις βαρεθει αλλο πραγμα η μεγαλη πολη δεν συγκρινεται εχεις της ανεσεις σου!Αν εχεις χρονο διαβασε το Thread απ'την αρχη εχω βαλει φωτο του Λεντα και του Καρουσελ 24ωρα μαγαζια πανω απο 12.000 τετραγωνικα μετρα!το δε Λεντα ειναι 13.500τ.μ.!ξερεις τι ανετα που ειναι να πηγαινεις 4-5 το πρω'ι' για τα ψωνια σου?!αδειο το μαγαζι αδειοι οι δρομοι!υσηχα!στη μικρη πολη δεν θα εχεις τετοιες ανεσεις.Σου εστηλα e-mail δεν ξερω αν το ειδες.ή αν εφτασε?το e-mail μου ειναι στο λογαριασμο μου.
dimitrakis29 καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα !
Σκέφτομαι να έρθω πάνω στα μέρη σου σε 1,5 ή 2 χρόνια (χωρίς να αποκλείεται νωρίτερη άφιξη μου). Σου διευκρινίζω ότι θα έρθω περισσότερο για τα ψώνια τις πρωινές ώρες στα μαγαζιά που αναφέρεις και λιγότερο για τις γκόμενες που βεβαίως θα τις τιμήσω αρκετά...
Αυτά προς το παρον και θα είμαστε σε επικοινωνία μέσω ασυρμάτου ...

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρη 29 χαιρετώ αν μπορεις στειλε ε-μαιλ ξανα δεν το ελαβα η το εσβυσα κατα λαθος το πρώτο.  ευχαριστω..βασια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πρός ολους θερμα ευχαριστώ για πληροφορίες.  Θα δώ τι μπορώ να κάνω και βλέποντας ανάλογα.  Πάντως πιο φτηνή χώρα απο ΗΠΑ δυτικού τρόπου ζωής δεν υπαρχει πουθενά αλλού. 
Εδώ εχω ολόκληρο επιπλωμενο διαμερισμα με ολα πληρωμενα ακομα και το ιντερνετ και πληρωνω $375 το μηνα.  Ξεφτιλα δηλαδή τιποτε...το εχω κλεισει για ενα χρονο. Δεν μιλαω για ολα τα αλλα καταλωνακτικα προιοντα που ειναι αρκετα φθηνά,   αλλα δεν εχει τις ηδονες και πουτανια της Ρωσσιας/Ουκρανίας κλπ...βεβαια τα σπορ αυτού του ειδους κοστιζουν..κατι παραπάνω....διοτι οταν εμενα Ελλαδα ξεκινισα τα Ουκρανοπηδήγματα το 1995 με Κιεβο Ντονεσκ, αλλα και Πραγα κλπ.  αλλα τιν πατησα στιν πορεία... σχετικα τωρα λεω καλύτερα καπου μικρη πολη Ρωσσια π.χ. Κιροβ ύπαρχει επικοινωνια μου ετοιμάζει προσκληση να παω εκει, εβαλα ντεντεκτιβ δικηγορο Ρώσσο τιν ελενξε σωστη (υπαρχουν και τετοια site που τις τεστάρης προτού κανεις ντού για εκεί τιν εχουν πατήσει πολλοι Αμερικάνοι με σκαμ γκόμενες οποτε με $150 περνεις ολοκληρο ρεπορτ τι μελλειγενεσθαι,,..τουλαχιστον ειναι υπαρκτή και οχι ο Ιβαν....σκαμμερ....Λοιπον η Ολγα απο το Κιροβ....στις φοτο..περιμένει....να παω....  :think: :think: :think: :think:
ναι εσενα περιμενει τυπε,να πας να την σωσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ναι εσενα περιμενει τυπε,να πας να την σωσεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στην αναφορα σου πανω λεω οτι αν δεν μου στειλει προσκληση δεν παω πουθενα ουτε θελω να τιν σωσω απλως να βρισκομε σε παιχνιδι μεσω νετ δεν μου κοστιζει τιποτε αλλωστε..........

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
στην αναφορα σου πανω λεω οτι αν δεν μου στειλει προσκληση δεν παω πουθενα ουτε θελω να τιν σωσω απλως να βρισκομε σε παιχνιδι μεσω νετ δεν μου κοστιζει τιποτε αλλωστε..........
τα θελει ο κωλος σου παλι.βρες ρε συ καμια στην ηλικια σου και ασε τις πιτσιρικες.δεν θα βρεις προκοπη ετσι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitrakis29 καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα !
Σκέφτομαι να έρθω πάνω στα μέρη σου σε 1,5 ή 2 χρόνια (χωρίς να αποκλείεται νωρίτερη άφιξη μου). Σου διευκρινίζω ότι θα έρθω περισσότερο για τα ψώνια τις πρωινές ώρες στα μαγαζιά που αναφέρεις και λιγότερο για τις γκόμενες που βεβαίως θα τις τιμήσω αρκετά...
Αυτά προς το παρον και θα είμαστε σε επικοινωνία μέσω ασυρμάτου ...
Ας ζουμε σε 1,5 με 2 χρονια!και τα λεμε απο κοντα.μπορει μεχρι τοτε να εχει ερθει ο Αντιχρηστος?να εχει γινει παγκοσμιος πολεμος ή τιποτα αλλο.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Ας ζουμε σε 1,5 με 2 χρονια!και τα λεμε απο κοντα.μπορει μεχρι τοτε να εχει ερθει ο Αντιχρηστος?να εχει γινει παγκοσμιος πολεμος ή τιποτα αλλο.

Ότι και να γίνει ο Τσάρος πασών των Ρωσσιών , ο μέγας πηδηχτής και τιμωρός κάθε ανατολικής κορασίδας ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ  - ΒΑΣΤΑ ΤΣΑΡΕ !!!!!!

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τα θελει ο κωλος σου παλι.βρες ρε συ καμια στην ηλικια σου και ασε τις πιτσιρικες.δεν θα βρεις προκοπη ετσι.

δεν θα τιν παντρευτώ κιολας!!!  Σιγα μην τιν ξαναπατησω δεν εχω να χασω τιποτε αν τιν συναντησω ομως στην εδρα της βεβαια αφου στειλει αυτο πρωτα...

Συνημμένα

• Sample_Homestay_Invitation.jpg
    Sample_Homestay_Invitation.jpg
    175,9 KB · Εμφανίσεις: 22

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν θα τιν παντρευτώ κιολας!!!  Σιγα μην τιν ξαναπατησω δεν εχω να χασω τιποτε αν τιν συναντησω ομως στην εδρα της βεβαια αφου στειλει αυτο πρωτα...
Καταρχην το Κίροφ εχει 450.000 κατοικους περιπου.Φτωχη πολη (ειχα παει πριν 3 χρονια).οι γκομενες πανευκολες.Θα σε συμβουλευα να ΑΦΗΣΕΙς ΤΟΥς ΕΡΩΤΕς!αν πας εκει γραψε απο πριν και μιλα στο τηλεφωνο με 5-6 τουλαχιστον.σε αυτες της μικρες πολεις ειναι πολυ βαρετα.μετα απο 3-4 μερες τρελαινεσαι!οι ιδιοι και οι ιδιοι ανθρωποι τα ιδια μερη.Το χειμωνα αν πας μπορει να βρεις κρυο.καλητερα πηγαινε την ανοιξη (μετα τα τελη μαρτιου).

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δημήτρη απλώς επειδή μου γραφει η κοπελλα δεν παει να πει οτι τιν ερωτευτικα θα ηταν αλλωστε αστειο για τιν ηλικια μου απλως να βρισκομε σε ενταση η αν θελει να με δει εκει μπορει να παω για λιγο.  αλλωστε τουριστας θα παω μονο οχι γαμπρος!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη απλώς επειδή μου γραφει η κοπελλα δεν παει να πει οτι τιν ερωτευτικα θα ηταν αλλωστε αστειο για τιν ηλικια μου απλως να βρισκομε σε ενταση η αν θελει να με δει εκει μπορει να παω για λιγο.  αλλωστε τουριστας θα παω μονο οχι γαμπρος!!!!!!!
Αν πας εκει θα πας για να  :knockinb: οσο πιο πολλες μπορεις!!!!!Αν θες να πας στη Ρωσσια για μια γυναικα πας σε λαθος χωρα!!!!!!Και στο Αφγανισταν να μενεις θα τους πεις του Μουσατου πατερα της κοπελας:Ειμαι Ταλιμπαν θελω να παντρευτω την κορη σου.θα του δωσεις τα λεφτα που θα συμφωνισεται και μια γυναικα θα την εχεις!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχην το Κίροφ εχει 450.000 κατοικους περιπου.Φτωχη πολη (ειχα παει πριν 3 χρονια).οι γκομενες πανευκολες.Θα σε συμβουλευα να ΑΦΗΣΕΙς ΤΟΥς ΕΡΩΤΕς!αν πας εκει γραψε απο πριν και μιλα στο τηλεφωνο με 5-6 τουλαχιστον.σε αυτες της μικρες πολεις ειναι πολυ βαρετα.μετα απο 3-4 μερες τρελαινεσαι!οι ιδιοι και οι ιδιοι ανθρωποι τα ιδια μερη.Το χειμωνα αν πας μπορει να βρεις κρυο.καλητερα πηγαινε την ανοιξη (μετα τα τελη μαρτιου).
ναι φιλε μου πολυ μικρη πολη....και θα βαρεθει να βλεπει καθε μερα τις ιδιες 200.000 γκομενες περιπου ...γαμησε τα ...φιλε μη πας καθολου

patato

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν πας εκει θα πας για να  :knockinb: οσο πιο πολλες μπορεις!!!!!Αν θες να πας στη Ρωσσια για μια γυναικα πας σε λαθος χωρα!!!!!!Και στο Αφγανισταν να μενεις θα τους πεις του Μουσατου πατερα της κοπελας:Ειμαι Ταλιμπαν θελω να παντρευτω την κορη σου.θα του δωσεις τα λεφτα που θα συμφωνισεται και μια γυναικα θα την εχεις!
Δημητρακη γεια σου. Τα φωτομοντελι στην αγια πετρουπολη εχουν κλεισει? Βλεπω κατι φωτογραφιες στο σαιτ φωτομοντελι και εχω μεινει!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη γεια σου. Τα φωτομοντελι στην αγια πετρουπολη εχουν κλεισει? Βλεπω κατι φωτογραφιες στο σαιτ φωτομοντελι και εχω μεινει!!!
Τα Φωτο μοντελι εχουν κλεισει εδω και πολυ καιρο απο περσι το φεβρουαριο!καποιοι απο τους ιδιοκτητες ειχαν ανοιξει 3-4 σαλον με το ονομα La Scala τωρα δεν βλεπω πια της διαφημισεις τους?!το σα'ι'τ των photomodeli δεν δουλευει εδω απο τοτε που εκλεισαν .Η πλακα ειναι οτι ενω εχουν κλεισει τα Φωτομοντελι εδω και τοσο καιρο η VIP καρτα τους εχει ακομα αξια!θελαν να μου την αγορασουν για 3.000 ρουβλια :2funny:!Στο Αμστερνταμ μου ειπαν δως μα την και θθα σου δωσουμε τη δικη μας!τους ειπα οχι και μου δωσαν τη δικη τους VIP καρτα χωρις να τους δωσω την καρτα Φωτομοντελι.Με τη VIP καρτα φωτομοντελι σε πολλα σαλον  :knockinb:μιση ωρα παραπανω!Κριμα παντος γιατι ειχαν τη μιση ωρα με 1100 ρουβλια!πολυ καλο πηγαινες εριχνες ενα πουτσο και εκανες τη βολτα σου

neko72

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει στη ρωσίδα η βίζα σένγκεν για να έρθει στην Ελλάδα?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει στη ρωσίδα η βίζα σένγκεν για να έρθει στην Ελλάδα?

Ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ κι άλλος ερωτευμένος υποψήφιος σπόνσορας.
αδικα τα λές Δημητράκηηηηηηηηηηηηηηη.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Βιζα θα πάρη για καμια λιθουανια αν μπορεση και απο κε για Ελλαδα να την χαρης αλλα ετοιμάσου να έχεις καθημερινό και ανεξέλκτο κοστολόγιο.

neko72

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Βιζα θα πάρη για καμια λιθουανια αν μπορεση και απο κε για Ελλαδα να την χαρης αλλα ετοιμάσου να έχεις καθημερινό και ανεξέλκτο κοστολόγιο.

Εννοείς ότι οι Ελληνίδες βγαίνουν φθηνές?
Κάτι μου είπε για 500 ευρώ (τα οποία δεν έχει) και εκτός του ότι δεν πρόκειται να της τα δώσω απλά θέλω να μάθω αν μου λέει αλήθεια. Εξάλλου με τόσα λεφτά πάω εγώ να τη δω. Δεν ξέρω το κόλπο με τη Λιθουανία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom