moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε φιλαρακο ωραιο μουνιΠρός ολους θερμα ευχαριστώ για πληροφορίες. Θα δώ τι μπορώ να κάνω και βλέποντας ανάλογα. Πάντως πιο φτηνή χώρα απο ΗΠΑ δυτικού τρόπου ζωής δεν υπαρχει πουθενά αλλού.
Εδώ εχω ολόκληρο επιπλωμενο διαμερισμα με ολα πληρωμενα ακομα και το ιντερνετ και πληρωνω $375 το μηνα. Ξεφτιλα δηλαδή τιποτε...το εχω κλεισει για ενα χρονο. Δεν μιλαω για ολα τα αλλα καταλωνακτικα προιοντα που ειναι αρκετα φθηνά, αλλα δεν εχει τις ηδονες και πουτανια της Ρωσσιας/Ουκρανίας κλπ...βεβαια τα σπορ αυτού του ειδους κοστιζουν..κατι παραπάνω....διοτι οταν εμενα Ελλαδα ξεκινισα τα Ουκρανοπηδήγματα το 1995 με Κιεβο Ντονεσκ, αλλα και Πραγα κλπ. αλλα τιν πατησα στιν πορεία... σχετικα τωρα λεω καλύτερα καπου μικρη πολη Ρωσσια π.χ. Κιροβ ύπαρχει επικοινωνια μου ετοιμάζει προσκληση να παω εκει, εβαλα ντεντεκτιβ δικηγορο Ρώσσο τιν ελενξε σωστη (υπαρχουν και τετοια site που τις τεστάρης προτού κανεις ντού για εκεί τιν εχουν πατήσει πολλοι Αμερικάνοι με σκαμ γκόμενες οποτε με $150 περνεις ολοκληρο ρεπορτ τι μελλειγενεσθαι,,..τουλαχιστον ειναι υπαρκτή και οχι ο Ιβαν....σκαμμερ....Λοιπον η Ολγα απο το Κιροβ....στις φοτο..περιμένει....να παω....