Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρη29 για απο φλοριδα.

Εαν ερθω εκει να μεινω με $2000 σύνταξη τιν βγαζω μετρια?  Εμαθα οτι εχει πολλη ακριβεια, σκεφτομε υμιμόνιμη διαμονή μεταξυ Αγ. Πετρ. και Αθήνας μισο καιρο η ξανα Φλοριδα, St. Petersburg εχει και εδώ. Θα φέρω και αλογο αμερικανικο για τις κουμποϊεσες εκει. Δώσε πληρφ. σχετικα πως μπορείς να μείνης σαν κατοικος εκεί. Υδη εκανα επαφές με καποιες απο τιν περιοχή σου εκει μεσω δικτυου και αναμένω πρέπει να πάρω βιζα κλπ. το αλογο θα ερθει με καραβι εκει.  ε-μαιλ μου serenadeaviation@yahoo.com εαν θες να επικοινωνησεις εκτος σαιτ μαζι μου. το αλογο θα μετραει εκει η να παρω απο ευρωπη γαιδούρι?  Εχω και κατι αλλες δουλειές εκτός πορνοτουρισμού και ρωσσικής υδονολατρείας που μπορώ να ασχολειθώ εκεί.  Αναμένω νεα σου βαρέθηκα τις χοντροαμερικλάνες εδώ....

Συνημμένα

• alogo.JPG
    alogo.JPG
    88,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Mustangsally.JPG
    Mustangsally.JPG
    75,1 KB · Εμφανίσεις: 27

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Από τη Φλόριντα, στην Αγ. Πετρούπολη? Έτονη αλλαγή κλίματος  :2funny:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
τοσο ξενερωτοι ειναι στη ρωσια με το κομματι που θαπρεπε να γινεται κολαση? θελει μαχιμο τεαμ απο ελλαδα μου φαινεται η περιοχη να τους δειξει λιγο

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μαλακα δημητρακη τα μουνακια εχουν καβλωσει πισω σου αλλη φορα κουνησου λιγο γλυφτους λιγο την κοιλιτσα μη καθεσε σα παγοκολωνα!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μαλακα δημητρακη τα μουνακια εχουν καβλωσει πισω σου αλλη φορα κουνησου λιγο γλυφτους λιγο την κοιλιτσα μη καθεσε σα παγοκολωνα!!
Παρε το ματακι σου και μη μιλας.Βιντεακι με γκομενες θαλατε σας το κανα!τι αλλο θελεται! :2funny:Μου φενεται η αγαμια σας εχει βαρεσει στο μυαλο! :2funny:

Εαν ερθω εκει να μεινω με $2000 σύνταξη τιν βγαζω μετρια?  Εμαθα οτι εχει πολλη ακριβεια, σκεφτομε υμιμόνιμη διαμονή μεταξυ Αγ. Πετρ. και Αθήνας μισο καιρο η ξανα Φλοριδα, St. Petersburg εχει και εδώ. Θα φέρω και αλογο αμερικανικο για τις κουμποϊεσες εκει. Δώσε πληρφ. σχετικα πως μπορείς να μείνης σαν κατοικος εκεί. Υδη εκανα επαφές με καποιες απο τιν περιοχή σου εκει μεσω δικτυου και αναμένω πρέπει να πάρω βιζα κλπ. το αλογο θα ερθει με καραβι εκει.  ε-μαιλ μου serenadeaviation@yahoo.com εαν θες να επικοινωνησεις εκτος σαιτ μαζι μου. το αλογο θα μετραει εκει η να παρω απο ευρωπη γαιδούρι?  Εχω και κατι αλλες δουλειές εκτός πορνοτουρισμού και ρωσσικής υδονολατρείας που μπορώ να ασχολειθώ εκεί.  Αναμένω νεα σου βαρέθηκα τις χοντροαμερικλάνες εδώ....
Με 2000 $ (60.000 ρουβλια) δεν τη βγαζεις.Αν θελεις να μενεις κεντρο θα θες μονο ενοικιο πανω απο 1200 Ευρω το μηνα.Πιστευω για μια σχετικα καλη ζωη θελεις 3000+ $ το μηνα......

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δεν το εγραψα ειρωνικα αφου ειναι εκφυλες εκφυλιασε και συ λιγο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το σιδερενιο σου αλογο γαμαει και δερνει!Αλλα στη Ρωσσια δεν θα το καταλαβουν.Εδω μετρανε τα μεγαλα τζιπ.Παλια ηταν τα Grand Cherokee μετα ηταν (ακομα ειναι αλλα οχι τοσο)τα Hummer (H1,H2).Πιστευω οτι καλητερο για τη Ρωσσια τωρα ειναι PROSCHE CAYENNE,VOLKSVAGEN TUAREG,TOYOTA LAND CRUISER πολυ δε μετρανε τα Τζιπ Lexus ισως το Lexus ειναι η καλητερη λυση για σενα διοτι ειναι (Αμερικανικο) και δεν πρεπει να ειναι πολυ ακριβο.------Οσο για τον καιρο σκεψου οτι εδω το καλοκαιρι μπορει να κανει πιο πολυ κρυο απο οτι το χειμωνα στη Φλοριντα!.Η Βιζα ειναι ενα προβλημα θα σου ζαλιζουν τ'αρχιδια!ειναι πολυ  :jerking:!Καλο ειναι να ερθεις εδω μια δυο φορες να δεις τι παιζεται για να αποφασισεις.Παντος για σενα η Βαρσοβια ισως ειναι πιο καταληλη.Πολυ πιο φτηνη σε ολα,Ευρωπα'ι'κη ενωση,και δεν κανει τοσο κρυο.

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δημήτρη 29 ευχαριστώ για πληρ.  Είναι όντως ακριβή η ζωή εκεί φαίνετε, καλλιτερα σε μικρές πόλεις.  Πάντως το ταξιδάκι θα το αποφασίσω σύντομα προς την βαλτική και Αγ. Πετρ.
Θα ερθω απατσι ανιχνευση πρώτα και βλέπουμε....βεβαια με τα χιονια κρυα εκει μονο γαϊδουρια τζιπ ειναι χρησιμα. Θα το ξανακοιταξω μήπως βρώ κατι ανάλογο ειναι φθηνά εδώ λογω καυσίμων μεγάλο το κόστος και εδώ καθε ημέρα αναβαινει....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη 29 ευχαριστώ για πληρ.  Είναι όντως ακριβή η ζωή εκεί φαίνετε, καλλιτερα σε μικρές πόλεις.  Πάντως το ταξιδάκι θα το αποφασίσω σύντομα προς την βαλτική και Αγ. Πετρ.
Θα ερθω απατσι ανιχνευση πρώτα και βλέπουμε....βεβαια με τα χιονια κρυα εκει μονο γαϊδουρια τζιπ ειναι χρησιμα. Θα το ξανακοιταξω μήπως βρώ κατι ανάλογο ειναι φθηνά εδώ λογω καυσίμων μεγάλο το κόστος και εδώ καθε ημέρα αναβαινει....
Σε μικρες πολεις δεν θα αντεξεις να κατσεις πανω απο 3-4 μερες οσο και να  :knockinb:!οι ιδιοι και οι ιδιοι ανθρωποι μετα της 10 το βραδυ ολα κλειστα ειδεικα της καθημερινες!μια δυο ντισκο δουλευουν!αντε να'χει 2 εμπορικα κεντρα της κακιας ωρας!μου θυμιζει Αγια Πετρουπολη στις αρχες της δεκαετιας του '90

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημήτρη 29 ευχαριστώ για πληρ.  Είναι όντως ακριβή η ζωή εκεί φαίνετε, καλλιτερα σε μικρές πόλεις.  Πάντως το ταξιδάκι θα το αποφασίσω σύντομα προς την βαλτική και Αγ. Πετρ.
Εσας πρεπει να'ναι πολυ φτηνα τα τζιπ αφου εδω απο Αμερικη τα περισσοτερα τα φερνουν.Βεβαια οι Αμερικανοι φερονται πολυ ασχημα στα αυτοκινητα!τους βαζουν οτι φτηνοτερο λαδι υπαρχει!ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΟ! :rockon:ειδεικα οι Αραπηδες τα :knockinb:!δυσκολο να βρεις σε καλη κατασταση!πρεπει να το ψαξεις.Στη θεση σου θα επαιρνα Porshe Cayene ή Volkswagen Tuareg μοντελο 2006-2007 να εχει οχι παραπανω απο 50.000 μιλια για να μην σου βγαλει προβληματα.Εννοειτε βενζινη αφου το πετρελαιο εδω ειναι αθλιας ποιοτητας!καλητερα παρε το 3.2 V6 241 αλογα (αν δεν εισαι Σουμαχερ σου φτανουν)Καλο ειναι και το Infinity ή το Chevrolet Taho που δεν ειναι ακριβο.Αν δεν σε ενοχλει που θα καιει 25-30 λιτρα στα 100 χλμ παρε Τάχο.το Τουαρέγκ καιει 18-20.Εξαρταται δε απο τι στυλ αμαξι σου αρεσει τα Αμερικανικα αυτοκινητα ειναι πιο σφιχτα θα ελεγα δεν ειναι τοσο ανετα.Εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα απο τα παραπανω.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

φιλε για αμερικανους κι ελληνοαμερικανους το καλυτερο μερος εινε η οντεσα
εισαι κ στη θαλλασσα ειναι κ πιο φτηνα τρεις φορες απο ρωσσια,εισαι πολυ καλα με 2000$,αν μαθεις λιγα ρωσσικα κι εισαι μονιμος
με 500$ εχεις ωραιο δυαρι κ μενουν 1500$ να το παιξειθς γαμπρος σε καλουτσικες γκομενιτσες νεξτ-ντορ
μην σκεπτεσαι για ρωσσικες πολεις θασαι απλα απο τους τελευταιους

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εσας πρεπει να'ναι πολυ φτηνα τα τζιπ αφου εδω απο Αμερικη τα περισσοτερα τα φερνουν.Βεβαια οι Αμερικανοι φερονται πολυ ασχημα στα αυτοκινητα!τους βαζουν οτι φτηνοτερο λαδι υπαρχει!ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΟ! :rockon:ειδεικα οι Αραπηδες τα :knockinb:!δυσκολο να βρεις σε καλη κατασταση!πρεπει να το ψαξεις.Στη θεση σου θα επαιρνα Porshe Cayene ή Volkswagen Tuareg μοντελο 2006-2007 να εχει οχι παραπανω απο 50.000 μιλια για να μην σου βγαλει προβληματα.Εννοειτε βενζινη αφου το πετρελαιο εδω ειναι αθλιας ποιοτητας!καλητερα παρε το 3.2 V6 241 αλογα (αν δεν εισαι Σουμαχερ σου φτανουν)Καλο ειναι και το Infinity ή το Chevrolet Taho που δεν ειναι ακριβο.Αν δεν σε ενοχλει που θα καιει 25-30 λιτρα στα 100 χλμ παρε Τάχο.το Τουαρέγκ καιει 18-20.Εξαρταται δε απο τι στυλ αμαξι σου αρεσει τα Αμερικανικα αυτοκινητα ειναι πιο σφιχτα θα ελεγα δεν ειναι τοσο ανετα.Εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα απο τα παραπανω.
ενα μεγαλο φτηνο GMC,5ετιας κι εισαι οκ,γυρω απο την πολη γυρνας με 0.7ε/λτ κανει κ ματι
οτι κ να παρεις επειδη απο χρημα θασαι μετριος,δεν συμφερει πολυ ακριβο αμαξι....θα αναιβαινουν οι απαιτησεις κ δεν εχεις λογο να προσποιεισαι κατι που δεν θασαι...
ενακαλο φτηνο μπουγιαδορικο αμαξι αμερικανικο πενταετιας κι εισαι οκ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε για αμερικανους κι ελληνοαμερικανους το καλυτερο μερος εινε η οντεσα
εισαι κ στη θαλλασσα ειναι κ πιο φτηνα τρεις φορες απο ρωσσια,εισαι πολυ καλα με 2000$,αν μαθεις λιγα ρωσσικα κι εισαι μονιμος
με 500$ εχεις ωραιο δυαρι κ μενουν 1500$ να το παιξειθς γαμπρος σε καλουτσικες γκομενιτσες νεξτ-ντορ
μην σκεπτεσαι για ρωσσικες πολεις θασαι απλα απο τους τελευταιους
Θα συμφωνισω με τον χχχχχχχχχ μαλλον η Οντεσσα ειναι το καλητερο μερος για καποιον ΕλληνοΑμερικανο.Και βιζα δεν θελει και τοσο κρυο οσο στη Ρωσσια δεν κανει και αν με 500$ το μηνα μπορεις να νοικιασεις διαμερισμα.τι να πω θα ειναι κατι το τελειο!----εγω θα σε συμβουλευα να πας παντου 2-3 εκδρομες να δεις τι παιζει στο καθε μερος και μετα να αποφασισεις που θα φτιαξεις τη βαση σου

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θα συμφωνισω με τον χχχχχχχχχ μαλλον η Οντεσσα ειναι το καλητερο μερος για καποιον ΕλληνοΑμερικανο.Και βιζα δεν θελει και τοσο κρυο οσο στη Ρωσσια δεν κανει και αν με 500$ το μηνα μπορεις να νοικιασεις διαμερισμα.τι να πω θα ειναι κατι το τελειο!----εγω θα σε συμβουλευα να πας παντου 2-3 εκδρομες να δεις τι παιζει στο καθε μερος και μετα να αποφασισεις που θα φτιαξεις τη βαση σου
7-ex
seven ex :),xxxxxxx
αυτο ειναι το καλυτερο συμφωνω απολυτα
ντιμα ζητω βοηθεια στο μολντολαγνικο πολεμο στο μολδαβικο θρεντ!!! :helpplea:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
7-ex
seven ex :),xxxxxxx
αυτο ειναι το καλυτερο συμφωνω απολυτα
ντιμα ζητω βοηθεια στο μολντολαγνικο πολεμο στο μολδαβικο θρεντ!!! :helpplea:
Συγγνωμη αν εβαλα ενα Χ λιγοτερο ή παραπανω! :2funny:!αφου ετσι ειναι τι να πω οτι δεν ειναι?Σιγουρα ο φιλος μας Οντεσσα θα περναει πολυ καλητερα απο Μοσχα ή Αγια Πετρουπολη με πολυ λιγοτερα χρηματα.Οσο για το φιλο μας το Μολδολαγνο.Βρες αν μπορεις αυτα που ειχε γραψει νομιζω ειναι αρχες Σεπτεβριου 2009 και ανεβασε τα θα πεσει πολυ  :2funny:.Μονος του λεει οτι δεν πηρε τηλεφωνο της πουτανες (απο το κινητο του Πιτασιλιστη)γιατι το ειχε κανει μια φορα και η Αστυνομια τον ειχε μαγνητοφωνισει και μετα πηγαν σπιτι του και τον απειλουσαν οτι θα τον κλεισουν φυλακη!Δεν μπορει να πει και τιποτα αφου δεν εχει επηχηρηματα.Αυτος τα εκανε  :shit:Αν ηταν εξυπνος δεν θα ηταν σε αυτη τη κατασταση!

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πρός ολους θερμα ευχαριστώ για πληροφορίες.  Θα δώ τι μπορώ να κάνω και βλέποντας ανάλογα.  Πάντως πιο φτηνή χώρα απο ΗΠΑ δυτικού τρόπου ζωής δεν υπαρχει πουθενά αλλού. 
Εδώ εχω ολόκληρο επιπλωμενο διαμερισμα με ολα πληρωμενα ακομα και το ιντερνετ και πληρωνω $375 το μηνα.  Ξεφτιλα δηλαδή τιποτε...το εχω κλεισει για ενα χρονο. Δεν μιλαω για ολα τα αλλα καταλωνακτικα προιοντα που ειναι αρκετα φθηνά,  αλλα δεν εχει τις ηδονες και πουτανια της Ρωσσιας/Ουκρανίας κλπ...βεβαια τα σπορ αυτού του ειδους κοστιζουν..κατι παραπάνω....διοτι οταν εμενα Ελλαδα ξεκινισα τα Ουκρανοπηδήγματα το 1995 με Κιεβο Ντονεσκ, αλλα και Πραγα κλπ.  αλλα τιν πατησα στιν πορεία... σχετικα τωρα λεω καλύτερα καπου μικρη πολη Ρωσσια π.χ. Κιροβ ύπαρχει επικοινωνια μου ετοιμάζει προσκληση να παω εκει, εβαλα ντεντεκτιβ δικηγορο Ρώσσο τιν ελενξε σωστη (υπαρχουν και τετοια site που τις τεστάρης προτού κανεις ντού για εκεί τιν εχουν πατήσει πολλοι Αμερικάνοι με σκαμ γκόμενες οποτε με $150 περνεις ολοκληρο ρεπορτ τι μελλειγενεσθαι,,..τουλαχιστον ειναι υπαρκτή και οχι ο Ιβαν....σκαμμερ....Λοιπον η Ολγα απο το Κιροβ....στις φοτο..περιμένει....να παω....  :think: :think: :think: :think:

Συνημμένα

• olga1.jpg
    olga1.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 49
  • olga3.jpg
    olga3.jpg
    34 KB · Εμφανίσεις: 45

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειναι μια εμπειρια η μικρη πολη της Ρωσσιας.Πριν 6-7 χρονια θυμαμαι ηταν ενας απ'το Μα'ι'αμι ο Γκαμπριελ (Κουβανος Ισπανικης καταγωγης.που ειχε φυγει οπως λεει απο την Κουβα το 1959 μικρο παιδακι).Αυτος πηγαινε Τσιλιάμπινσκ καποιο διαστημα οταν γι'αυτον ειχε δυσκολεψει η Αγια Πετρουπολη και ελεγε πολυ καλα λογια.Με συγχωρεις ξεχασα οτι μισεις της Ουκρανες.Για το χαρακτηρα τους εχεις δικιο ειναι φοβερα κομπλεξικες και ψωροπεριφανες.Οποτε για Οντεσσα δεν θα ειναι καλο να πας διοτι ολες τετοιες θα ειναι!Παντος στη μικρη πολη οπως Π.Χ. το Κίροφ θα βαρεθεις γρηγορα σε μια βδομαδα θα εχεις βαρεθει αλλο πραγμα η μεγαλη πολη δεν συγκρινεται εχεις της ανεσεις σου!Αν εχεις χρονο διαβασε το Thread απ'την αρχη εχω βαλει φωτο του Λεντα και του Καρουσελ 24ωρα μαγαζια πανω απο 12.000 τετραγωνικα μετρα!το δε Λεντα ειναι 13.500τ.μ.!ξερεις τι ανετα που ειναι να πηγαινεις 4-5 το πρω'ι' για τα ψωνια σου?!αδειο το μαγαζι αδειοι οι δρομοι!υσηχα!στη μικρη πολη δεν θα εχεις τετοιες ανεσεις.Σου εστηλα e-mail δεν ξερω αν το ειδες.ή αν εφτασε?το e-mail μου ειναι στο λογαριασμο μου.

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δημήτρη τώρα θα το δώ.  Απο μαγαζιά εχω μπουχτίσει τα ιδια και στην Φλοριδα εχουν και εδώ 24 ώρες τα σχετικα.  Συντροφιά μου λείπει ειδικά μετά το πατατράκ που επαθα θελω καινουργια αρχή ασε που δεν μου αρεσει ουτε ΗΠΑ ουτε Ελλαδα τωρα....οποτε εαν βολευτώ καπου μετρια εκει θα ειναι νεο ξεκίνημα για μενα. ενταξει ομορφα να περνάς χωρις ανχος ...και καθε τοσο καλοκαιρι ελλαδα πιο κοντα ειναι απο φλοριδα.  εχω συχαθει τιν ζεστη τα φυλλα δεν πεφτουν ποτε εδώ ε καπου βαριεσε καθώς και οσο ειμαι εδω μην φοβαμαι μην μου τιν δώσει και κανω τιποτε με τιν προδοτρια.  Διαβασα σημερα ενα ωραιο του πουτιν για τον προδότη που εφαγε τιν τσαπμαν γκομεναρα στην Νεα Υορκη/

Τον Ιούλιο, ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, πρώην πράκτορας ο ίδιος των υπηρεσιών εξωτερικών Πληροφοριών της KGB, είχε μιλήσει για «μεγάλη προδοσία».

«Οι προδότες έχουν πάντα άσχημο τέλος» είχε δηλώσει αναφερόμενος στα αντίποινα των μυστικών υπηρεσιών κατά των αποστατών.

«Ξέρουμε ποιος και είναι και πού είναι. Πρόδωσε είτε για το χρήμα, είτε γιατί κάπου στριμώχτηκε» δήλωσε στην εφημερίδα στέλεχος του Κρεμλίνου.

Άσχημο τέλος προβλέπεται για τον Σερμπακόφ...και η Μερκουλένκο Σεμα, Τετυανα.......

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δημήτρη ξαναστείλτο κατα λάθος πρέπει να το εσβυσα εκανα γενικα καθάρισμα εχω αυτο το μαιλ απο το 1999 και λαμβανω πανω απο 200 μαιλ την ημερα καταλαβαίνης.....αλλιως στο prodomenosmalakas@yahoo.com δικο μου αλλο μαιλ.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι μια εμπειρια η μικρη πολη της Ρωσσιας.Πριν 6-7 χρονια θυμαμαι ηταν ενας απ'το Μα'ι'αμι ο Γκαμπριελ (Κουβανος Ισπανικης καταγωγης.που ειχε φυγει οπως λεει απο την Κουβα το 1959 μικρο παιδακι).Αυτος πηγαινε Τσιλιάμπινσκ καποιο διαστημα οταν γι'αυτον ειχε δυσκολεψει η Αγια Πετρουπολη και ελεγε πολυ καλα λογια.Με συγχωρεις ξεχασα οτι μισεις της Ουκρανες.Για το χαρακτηρα τους εχεις δικιο ειναι φοβερα κομπλεξικες και ψωροπεριφανες.Οποτε για Οντεσσα δεν θα ειναι καλο να πας διοτι ολες τετοιες θα ειναι!Παντος στη μικρη πολη οπως Π.Χ. το Κίροφ θα βαρεθεις γρηγορα σε μια βδομαδα θα εχεις βαρεθει αλλο πραγμα η μεγαλη πολη δεν συγκρινεται εχεις της ανεσεις σου!Αν εχεις χρονο διαβασε το Thread απ'την αρχη εχω βαλει φωτο του Λεντα και του Καρουσελ 24ωρα μαγαζια πανω απο 12.000 τετραγωνικα μετρα!το δε Λεντα ειναι 13.500τ.μ.!ξερεις τι ανετα που ειναι να πηγαινεις 4-5 το πρω'ι' για τα ψωνια σου?!αδειο το μαγαζι αδειοι οι δρομοι!υσηχα!στη μικρη πολη δεν θα εχεις τετοιες ανεσεις.Σου εστηλα e-mail δεν ξερω αν το ειδες.ή αν εφτασε?το e-mail μου ειναι στο λογαριασμο μου.
αυτη η μικρη πολη τι πληθυσμο εχει??? το κιροφ εννοω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom