Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
   ειδα αυτο στο σα'ι'τ για τη Σερβια :rockon:             Άνω-κάτω έγινε γνωστή ψαροταβέρνα της πόλης - Πρωταγωνιστές της υπόθεσης ένας Νιγηριανός μικροπωλητής και μία Ελληνίδα...
Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή (15-10-2010) σε μία από τις πιο γνωστές ψαροταβέρνες της πόλης. Ο Νιγηριανός και η Ελληνίδα φίλη του, κάθισαν αρχικά σε ένα τραπέζι και παρήγγειλαν τους ψαρομεζέδες τους. Άρχισαν να τρώνε και να μιλάνε τρυφερά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων πελατών. Αυτό όμως ήταν μόνο η άρχη...

Κάποια στιγμή το ζευγάρι σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος. Κλειδώθηκαν μέσα και όπως γράφει η dete.gr, οι ερωτικοί τους στεναγμοί ακούγονταν μέχρι και έξω. Ιδιαίτερα σε κάποιους που είχαν τραπέζι κοντά στην πόρτα της τουαλέτας και προσπαθούσαν να απολαύσουν το ψάρι τους.

Μάταια η ιδιοκτήτρια της ψαροταβέρνας προσπαθούσε να τους ηρεμήσει και να τους σταματήσει. Χτυπούσε την πόρτα της τουαλέτας, αλλά το ζευγάρι... συνέχιζε απτόητο! Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έλεγαν από το μαγαζί, μόνο που δεν έβαλαν τα... γέλια, όταν άκουσαν τη γυναίκα να «ουρλιάζει» και να φωνάζει «σ' αγαπάω» κι εκείνος να απαντά με σπαστά ελληνικά «φκαριστώ πολύ».

Μετά από αρκετά λεπτά το ζευγάρι βγήκε από την τουαλέτα... σα να μην τρέχει τίποτα! Έτσι κατευθύνθηκαν στο τραπέζι τους και συνέχισαν να απολαμβάνουν την μπύρα τους, μιας και το ψάρι το είχαν τελειώσει.

Οι υπόλοιποι θαμώνες τούς κοιτούσαν περίεργα ενώ μία παρέα νεαρών που έτρωγε λίγο πιο πέρα, είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια. Μάλιστα ένας εξ αυτών είπε στην ιδιοκτήτρια (αφού πλήρωσε) πως με τέτοιο θέαμα θα προτιμά την ψαροταβέρνα της σε καθημερινή βάση...

argentina@2001

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και η απαντηση    Καλά το άρθρο είναι ψευδέστατο,ήμουν και εγώ στην ψαροταβέρνα εκείινη την μέρα, δεν ήταν νιγηριανός ο γαμιάς αλλά ένας φίλος μου Αλβανός οποίος είναι μεν λίγο μαύρος αλλά όχι και νιγηριανός, αχ ρε κολοδημοσιογράφοι ρουφιάνοι ούτε να γαμίσει δεν μπορεί ένας φτωχός Αλβανός αμέσως να το κάνετε θέμα.
χαχαχχχχαχ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.........Εχω δει Ρωσσιδες που ειναι φτηνιαρες και δεν της γουσταρω καθολου!αλλα ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ! :knockinb: :rockon:ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!καταρχην οπως εχω πει και στο βιντεακι μου ΖΩΑ θελουν μοδατους και αντρες που μετρανε!ΝΑΙ Η ΡΩΣΣΙΔΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ 1.ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙς 2.ΠΩς ΕΙΣΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟς 3.ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙς ΚΑΙ ΤΕΛΟς ΤΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΧΕΙς!αλλα πολυ δυσκολα θα παει ΜΕ ΑΡΑΠΗ!ακομα και στις αρχες της δεκαετιας του '90 που υπηρχε φτωχια οι μονες γκομενες που μπορουσε να βγαλει ενας αραπης ηταν οι συμφοιτητριες τους που φοιτουσαν στο ιδιο τμημα!μια ειχαν και την βγαζαν με πολυ ψυσιμο!.Αυτο μου τι δινει με της Ελεηνιδες!που πανε με Πακιστανους,Αραπιδες,Ιρακινους κλπ....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σ'ευχαριστω αν και η μεγαλη γιορτη θα ειναι 9 Νοεμβριου!κλεινω 18 χρονια στη Ρωσσια!ηρθα εδω 9 Νοεμβριου 1992.!!!!!!!!!!!!

Τσάρε ο σύλλογος των οπαδων θα λέγεται από τωρα και στο εξης "9 ΝΟΕΜΒΡΗ 1992" η μέρα που ξεκ΄νησες των εκπολιτισμό των σλάβων ως άλλος Κυρριλος και Μεθόδιος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και η απαντηση     Καλά το άρθρο είναι ψευδέστατο,ήμουν και εγώ στην ψαροταβέρνα εκείινη την μέρα, δεν ήταν νιγηριανός ο γαμιάς αλλά ένας φίλος μου Αλβανός οποίος είναι μεν λίγο μαύρος αλλά όχι και νιγηριανός, αχ ρε κολοδημοσιογράφοι ρουφιάνοι ούτε να γαμίσει δεν μπορεί ένας φτωχός Αλβανός αμέσως να το κάνετε θέμα.
χαχαχχχχαχ
Καλα οι δημοσιογραφοι ειναι για :ak: παντος της Ελεηνιδες της βλεπω οτι πηγαινουν με Αραπαδες!οπως εχω επανελημενα γραψει Εδω τη δεκαετια του '90 οταν ειχε Ελεηνιδες ολες ειχαν γκομενους Τυνησιους,Ινδους,Σρι Λανκιοτες κλπ. που Ρωσσιδες αυτα τα ζωα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ!---------Το οτι αν δεν εισαι καλοντυμενος και μοδατος στη Ρωσσια ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΜΙΑ αποδυκνιεται απο το ο Ταβερνιαρης ο Moldolagnos στο Κισινιοφ που ειναι 45-50 ετων με σαπια δοντια δεν χαλαει φραγκο και περιμενει καθε βραδυ το λεωφορειο μεσ'το κρυο για να γυρισει σπιτι για να μην δωσει για ταξι 2 Ευρω ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΑΠΟ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ!και ολα αυτα στη φτωχη Μολδαβια!σκεφτηται να ηταν και στη Ρωσσια που το επιπεδο ειναι 1000 φορες ανωτερο! :2funny:.Τον εφερα αυτον σαν παραδηγμα διοτι μενει μονιμα εκει ενω ολοι οι αλλοι που γραφουν πηγαινοερχονται ή πηγαινουν πολυ σπανια!ή δεν πηγαινουν καθολου και λενε οτι πηγαινουν :2funny: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τσάρε ο σύλλογος των οπαδων θα λέγεται από τωρα και στο εξης "9 ΝΟΕΜΒΡΗ 1992" η μέρα που ξεκ΄νησες των εκπολιτισμό των σλάβων ως άλλος Κυρριλος και Μεθόδιος
Ναι ειναι μεγαλη μερα για μενα!και τη γιορταζω!ειδεικα γιορταζω της πενταετιες και δεκαετιες!η μεγαλη γιορτη θα γινει οταν κλεισω 20 χρονια στη Ρωσσια σε 2 χρονια!!!!!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω δει και εγω Έλληνιδες να κυκλοφορανε με μαυρους μερικες εντυπωσιακες.Συνηθως ειναι μαυροι απο Αγγλια η ΗΠΑ οχι μονιμα διαμενοντες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά οι ρωσίδες ας δουν τα κοτέτσια που ζουνε και ας αφήσουν τι κινητά και διαμερίσματα και ρούχα φοράει ο άλλος!  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχω δει και εγω Έλληνιδες να κυκλοφορανε με μαυρους μερικες εντυπωσιακες.Συνηθως ειναι μαυροι απο Αγγλια η ΗΠΑ οχι μονιμα διαμενοντες.
Μα δεν μπορει να πει κανεις το αντιθετο!μ'αρεσει που λενε για της Ρωσσιδες οτι ειναι πουτανες και δεν βλεπουνε τι συχαμερες ειναι οι Ελεηνιδες!Αυτους τους αραπαδες οι Ρωσσιες τους βλεπουνε με λυπιση και οι Ελεηνιδες πηγαινουν και :knockinb: μαζι τους
Καλά οι ρωσίδες ας δουν τα κοτέτσια που ζουνε και ας αφήσουν τι κινητά και διαμερίσματα και ρούχα φοράει ο άλλος!  :2funny:
Αυτο που δεν μου αρεσει στις Ρωσσιδες ειναι οτι δεν εχουν την αισθηση του ωραιου στα σπιτια και στο ντυσιμο τους.Ολα τα διαμερισματα τους μεσα ειναι ΣΚΑΤΑ!απο Ντεκορ ειναι ασχετες!------παντος με αραπαδες δεν πηγαινουν σαν της Ελεηνιδες!Εβαλα σαν παραδειγμα τον Moldolagno οχι απο τιποτα προσωπικο αλλα ταιριαζει απολυτα στην περιπτωση οπως Π.Χ. σε αλλα παραδηγματα ταιριαζε ο Redpaeinz!Ο Moldolagnos ειναι Ελλνας καποιας ηληκιας ΧΩΡΙς ΛΕΦΤΑ,ΕΠΑΡΧΙΩΤΗς,ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ,ΜΙΛΑΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!ΚΑΙ ΟΜΩς ΓΑΜΑΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΑΠΟ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ στο φτωχο Κισινιωφ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μα δεν μπορει να πει κανεις το αντιθετο!μ'αρεσει που λενε για της Ρωσσιδες οτι ειναι πουτανες και δεν βλεπουνε τι συχαμερες ειναι οι Ελεηνιδες!Αυτους τους αραπαδες οι Ρωσσιες τους βλεπουνε με λυπιση και οι Ελεηνιδες πηγαινουν και :knockinb: μαζι τουςΑυτο που δεν μου αρεσει στις Ρωσσιδες ειναι οτι δεν εχουν την αισθηση του ωραιου στα σπιτια και στο ντυσιμο τους.Ολα τα διαμερισματα τους μεσα ειναι ΣΚΑΤΑ!απο Ντεκορ ειναι ασχετες!------παντος με αραπαδες δεν πηγαινουν σαν της Ελεηνιδες!Εβαλα σαν παραδειγμα τον Moldolagno οχι απο τιποτα προσωπικο αλλα ταιριαζει απολυτα στην περιπτωση οπως Π.Χ. σε αλλα παραδηγματα ταιριαζε ο Redpaeinz!Ο Moldolagnos ειναι Ελλνας καποιας ηληκιας ΧΩΡΙς ΛΕΦΤΑ,ΕΠΑΡΧΙΩΤΗς,ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ,ΜΙΛΑΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!ΚΑΙ ΟΜΩς ΓΑΜΑΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕς ΑΠΟ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ στο φτωχο Κισινιωφ.
ρε μητσο ειλικρινα,ο μπαμπας και η μαμα σου πρεπει να ειναι παμπλουτοι ετσι;γιατι εσυ μονος σου να βγαζεις λεφτα αποκλειεται.

Επισκέπτης
Αυτο που δεν μου αρεσει στις Ρωσσιδες ειναι οτι δεν εχουν την αισθηση του ωραιου στα σπιτια και στο ντυσιμο τους.

Αἱ οἰκῖαι των εἶναι ὄντως ἐλεειναί. Εἰδικῶς αἱ ἠλεκτρικαὶ ἐγκαταστάσεις εἶναι ὅλαι εἰς κατάστασιν ἀποσυνθέσεως (λόγῳ πτώσεως τοῦ κύκλου ἐργασιῶν τοῦ παντοπωλείου συμπληρῶ τὸ εἰσόδημὰ μου μὲ μικρὰς ἠλεκτρολογικὰς ἐργασίας εἰς τὴν γειτονίαν, ἄρα κᾶτι γνωρίζω).

Θὰ διαφωνήσω ὅμως εἰς τὰ περὶ ἐνδύσεως. Διὰ τὴν Ρωσσίδαν εἶναι ζήτημα ὑψίστης προτεραιότητος ἡ ὠραία ἐμφάνισις ἐκτὸς τῆς οἰκίας.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αἱ οἰκῖαι των εἶναι ὄντως ἐλεειναί. Εἰδικῶς αἱ ἠλεκτρικαὶ ἐγκαταστάσεις εἶναι ὅλαι εἰς κατάστασιν ἀποσυνθέσεως (λόγῳ πτώσεως τοῦ κύκλου ἐργασιῶν τοῦ παντοπωλείου συμπληρῶ τὸ εἰσόδημὰ μου μὲ μικρὰς ἠλεκτρολογικὰς ἐργασίας εἰς τὴν γειτονίαν, ἄρα κᾶτι γνωρίζω).

Θὰ διαφωνήσω ὅμως εἰς τὰ περὶ ἐνδύσεως. Διὰ τὴν Ρωσσίδαν εἶναι ζήτημα ὑψίστης προτεραιότητος ἡ ὠραία ἐμφάνισις ἐκτὸς τῆς οἰκίας.
Poy kaneis ton bakalh re type?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε μητσο ειλικρινα,ο μπαμπας και η μαμα σου πρεπει να ειναι παμπλουτοι ετσι;γιατι εσυ μονος σου να βγαζεις λεφτα αποκλειεται.
Κοιτα δεν ειμαι φτωχος αλλα ουτε και δισεκατομυριουχος.Στις αρχες της δεκαετιας του '90 ηταν πανευκολο για καποιον εδω να κανει λεφτα τα ακινητα στοιχιζαν τσαμπα και υπηρχαν και οι πυραμιδες που μπορουσες να γινεις παμπλουτος ή να τα χασεις ολα! :rockon:εχω και μια καποια περιπουσια στην Ελλαδα εχω και ενα διαμερισμα στη Βαρσοβια κεντρο που το νοικιαζω ενταξει καλα παιρναω.Παντα κοιταζα το μελλον.Το θεμα ειναι οτι πρεπει να κοιταζεται μπροστα.Αλλο ο 22χρονος ο πιτσιλιστης που εχει 2 παντελονια και 3 μπλουζακια και ενα ζευγαρι παπουτσια.Αυτος θα βγαλει γκομενες αλλο ο 35αρης που πρεπει να ειναι περηποιημενος και αλλο ο 50αρης που εκτος του οτι πρεπει να εχει κανει Λιφτινγκ για να διχνει σαν 35 και να εχει βαλει μαλλια αν εχει καραφλιασει και να  ντυνεται οσο πιο μοδατα γινεται (αν θελει να βγαλει καμια γκομενα της προκοπης).Το οτι ο φιλος μας στη Μολδαβια που ειναι μπατηρης με τα σαπια (ή κιτρινα οπως θελεται πειτε τα.δεν ειναι εκει το θεμα)βγαζει 40αρες σημαινει οτι το μουνι ειναι πιο ευκολο.Στην Ελλαδα εναν τετοιο ποια θα τον κοιταγε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δυστηχως ΗΤΑΝ!τωρα ερχεται η μοδα των Γερμανιδων!Το καταλαβα οταν βγηκα προχτες με μια 19χρονη που γνωρισα μεσω ιντερνετ και ηταν ετσι ντυμενη.Ενω φτωχη δεν ειναι.παρα πολλες τωρα ντυνονται απλα και ειναι αβαφτες! :rockon:!οσο για τα χωρια μια ζωη ντυνονταν χαλια!πολυ βλαχια!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λογικο ειναι να υπαρχουν ρε κμαν.καταρχην υπαρχουν 2-3 μαγαζια αθηνα που μαζευουν τετοιο κοσμο.και συνυθως απο οτι εχω δει ειναι κυριλε προζογκομενεσ κοκα και ετσι και εννοειται ξεκωλε στυλ.η προπσωποποιηση του ξεκωλου.ετσι οπως τισ εβλεπα τουλαχισοτν εγω οτνα γυριζα αθηνα στα μαγαζια αυτα.αυτα εχω δει.ωραιες δεν λεω αλλα οπως στις περιεγραψα πανω.συνυθως ειναι τιποτα μπασκετομπολιστες οι τυποι οπου υπαρχει και η οικονομικη ανεση...ρε μαγκες εδω πολλες απο αυτες μοντελα τριτητς κατηγοριας κανουν βιζιτες τι να λεμε τωρα και στο παιζουν παρθενες αμα λαχει.αυτο ειναι το σπαστικο.η υποκρισια και καποιοι χαλβαδες τσιμπανε!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τεσπα ας μην το κουραζουμε το θεμα αυτο.ας ασχοληθουμε με οτι λεει το thread αυτο.δηλαδη με τις μουναρες τις ρωσιδες!!! :rockon: :rockon:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κοιτα δεν ειμαι φτωχος αλλα ουτε και δισεκατομυριουχος.Στις αρχες της δεκαετιας του '90 ηταν πανευκολο για καποιον εδω να κανει λεφτα τα ακινητα στοιχιζαν τσαμπα και υπηρχαν και οι πυραμιδες που μπορουσες να γινεις παμπλουτος ή να τα χασεις ολα! :rockon:εχω και μια καποια περιπουσια στην Ελλαδα εχω και ενα διαμερισμα στη Βαρσοβια κεντρο που το νοικιαζω ενταξει καλα παιρναω.Παντα κοιταζα το μελλον.Το θεμα ειναι οτι πρεπει να κοιταζεται μπροστα.Αλλο ο 22χρονος ο πιτσιλιστης που εχει 2 παντελονια και 3 μπλουζακια και ενα ζευγαρι παπουτσια.Αυτος θα βγαλει γκομενες αλλο ο 35αρης που πρεπει να ειναι περηποιημενος και αλλο ο 50αρης που εκτος του οτι πρεπει να εχει κανει Λιφτινγκ για να διχνει σαν 35 και να εχει βαλει μαλλια αν εχει καραφλιασει και να  ντυνεται οσο πιο μοδατα γινεται (αν θελει να βγαλει καμια γκομενα της προκοπης).Το οτι ο φιλος μας στη Μολδαβια που ειναι μπατηρης με τα σαπια (ή κιτρινα οπως θελεται πειτε τα.δεν ειναι εκει το θεμα)βγαζει 40αρες σημαινει οτι το μουνι ειναι πιο ευκολο.Στην Ελλαδα εναν τετοιο ποια θα τον κοιταγε?
ο πιτσιλιστις ρε τεμπελη δουλευει...ενω εσυ ποτε δε δουλεψες  στη ζωη σου ...ρε ανοιχτομυαλε ταπα εγω τουλαχιστον γαμαω μονο γυναικες

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ο πιτσιλιστις ρε τεμπελη δουλευει...ενω εσυ ποτε δε δουλεψες  στη ζωη σου ...ρε ανοιχτομυαλε ταπα εγω τουλαχιστον γαμαω μονο γυναικες

Οπα Οπα Οπα !!!!!!!!!! Ακου τεμπελης !!!! Παρτο πισω :s&m_3:  :tickedoff:
Αν ειχα και εγω πατερα μεγαλογιατρο και μανα απο ευκαταστατη οικογενεια, θα εκανα πολυ ευχαριστως την δουλεια του Δημητρακη. Να γαμαω και να ξυνω τα @@@ μου.
Ομως το "εγω τουλαχιστον γαμαω μονο γυναικες" τι υπονοει? Οτι ο Δημητρακης δεν γαμαει μονο γυναικες? Και ποιος σου τοπε εσενα? :tickedoff:  Ειναι γνωστη η απεχθεια του Τσαρου προς τα "αδελφατα". :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Tυχαια το ειδα!  Αφιερωμενο σε ολους εμας τους Ρωσοπληκτους και περιξ...    ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom