Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα παιδια. να πω και εγω την αποψη μου σχετικα με μια ρωσιδα που προσπαθησα να γαμησω αλλα τελικα εμεινα με το πουλι στο χερι.Λοιπον συχναζω χρονια στα κολομπαρα με καβαντζα ειτε εχω σχεση με ελληνιδα ειτε οχι μου αρεσει το σεξ αυτου του τυπου.ΛΟΙΠΟΝ σε ενα κολομπαρο που συχναζα ηρθε μια γνησια ρωσιδα με γουσταρε κε καλα χαχα αλλα ηταν το μουνι αλλα αλκολικια τελειως αλκολικια οπως αποδηχτεικε τελικα κτλ κτλ.Λεω στο αφεντικο την θελω για 3μερο για χαλκιδικη(ιουλιο φετος)μου λεει 600 ευρω του λεω ειμαι πελατης σου χρονια 400 τελικα εκλεισα στα 450.Παμε χαλκιδικη φαγητο στην καλυτερη ψαροταβερνα 2 ατομα χωρις αστακους 1 μερα 120 ευρω ταβερνα μαρινα νεα ποτιδαια χαλκιδικης. μπανιο θαλασσα ολο το μεσιμερι με απογευμα 60 ευρω επινε ατελειωτα!!!!!!.Μετα το φαγητο στην ψαροταβερνα αναχωρηση για καλιθεα σταση στο ντολφιν μπαρ χαλαρα 30 ευρω δουλευε φιλος αλλιως 50.Μετα Club PERL μπουκαλι τραπεζι 120 κοντα, ευρω δεν θυμαμαι ημουν σκνιπα.Στην επιστροφη απο τις σηκομαρες εσκισα το παντελονι.Στο σπιτη ηταν λιωμα στο ποτο σαν νεκρη μαλον ηταν νεκρη αλλα ζωντανη.τιποτα 2 μερα τα ιδια και τιποτα συνολο βενζινες +ολα τα αλλα 450 ευρω αγορα βενζινες 60 ευρω φαγητα 105+120 2 μερες ψαροταβερνα + πρωινο ετρωγε σε πιτσαρια αλα 60 ευρω μπουκαλι 120 oeripoy στο perl καλιθεα 2 φορες την αλλη σου κανακι το ειντζελ(τον πουστη πρεπει να εχει πολυ μουρμουρι)για 3 μερες χωρις να γαμησω ηταν το χειροτερο 3ημερο με μουνι της ζωης μου της την επεφτα ολη την ημερα με την πουτσα σηκωμενη αλλα τιποτα μονο επινε και ετρωγε (καλα πως δεν ηταν χοντρη αυτο δεν το καταλαβα))ετρωγε ολη την ημερα και επινε σαν ελεφαντας καλα ηταν φετος ο κωλος μου ακομα ποναει που με στραγγισε απο ευρω η ρωσιδα.εβαλα μυαλο γαμαω μονο καβαντζα στο κολομπαρο τερμα οι μαλακιες...   

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητε Δημητρακη και φιλοι χαιρετώ.

Τώρα μπήκα και ειδα τι εγραφες σχετικά με το Ασβέστ-γκομενακι,  Ειναι 28 χρονων συμπαθητικουλι με σπουδες οικονομικα αλλα ανεργη εκει και μενει με τους γωνεις της,. και ενταξει δεν εχει λεει ιντερνετ σπιτι μιλαει απο καφε καπου εκει στην Ασβεστούπολη,  (Τα ειδα απο γγογλε περιγραφη και φοτος περιοχής)  Ειναι αρκετα μεγαλη περιοχη φτωχη μαλλον σε αναπτυξη,  και γενικα οπως ξερεις καλύτερα  εσυ την ιδια καταστασση με ρωσικη  επαρχεια.  Τελοσπαντων δεν μου ζητησε τιποτε μονο εγω δεν μενω Ελλαδα αλλα ΗΠΑ μαλλον αυτο θελει να ερθει εδώ τωρα πώς δεν ξερω ακομη τιποτε ουτε τις εχω μιλησει τηλεφωνικα ακόμη ουτε εχω τηλ. της μονο διευθυνση μου εδωσε Ασβεστοπουλη.  Τελικα Ασβέστη θα γινω το ψυλιαζομε το θεμα.  Απο την αλλη εχει πλακα δεν μου εχει κοστισει τιποτε μεχρι στιγμης και ειναι κατι οπως τα Νηγιριανες επενδύσεις....... Αλλωστε περιμένω νέα της μου ειπε οτι ετοιμαζετε να ερθει να με βρει και τις λεω που Αμερική δεν μου απαντησε ακομη. 

Συνημμένα

• Valeria - Copy.jpg
    Valeria - Copy.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 25

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και άμα μένεις στις ΗΠΑ τι ψάνχεσαι να φέρεις την κάθε ανατολικοευρωπαία εκεί?

Δημήτρη έχω την εντύπωση ότι οι πιο πολλές ρωσίδες που θέλουν να φύγουν από τη χώρα τους είναι από τη νότια ρωσία. Κρασνοντάρ, Σταβροπόλ, Σαράτοφ, Ροστόφ .κλπ. Ή Ταταρστάν , Ούφα, Σαμάρα κλπ. Ή θέλουν περισσότερο να πάνε στις μεγάλες ρωσικές πόλεις . Αυτές είναι και οι πιο κακιές σε χαρακτήρα νομίζω. Επίσης δεν είναι τόσο πολύ καθαρές ρωσίδες αλλά μίξη με καυκάσιες και τατάρες. Και ίσως να μη νιώθουν και τόσο πολύ " ρωσίδες". Εσύ τι πιστεύεις?

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Α πα πα δεν φερωνω καμμια εδω μονη της να ερθει εαν θελει δεν τρελλαθηκα καλυτερα να φυγω πορνομεταναστης Ταυλανδη η αλλου οχι τετοια λαθη......

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημερα παιδια. να πω και εγω την αποψη μου σχετικα με μια ρωσιδα που προσπαθησα να γαμησω αλλα τελικα εμεινα με το πουλι στο χερι.
35άρα Ουκρανή ήταν παίχτη από κωλόμπαρο στους Αμπελόκηπους?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Οχι δεν ηταν 35 μου ειπε 26, και οτι την λεγανε μονικα, η βικτορια το κανονικο της.  Καλο μουνι αλλα αλκολικια, δεν γαμιοταν με τιποτα!!! Με το πουλι στο χερι ειμουν. Ενταξη να την βιασω? μονοετσιθαμουσα παντος 2 μερες ειχαν σκασει τα παπαρια μου να την εχω την πουτσα εξω το μεσιμερι να την κολαω και να λεει νιχατσου και νιχατσου

Επισκέπτης
Και τι την κρατησες τρεις μερες βρε φιλε και τη ταιζες; Απ τη πρωτη μερα που δε σου καθησε σουτ..

Οχι δεν ηταν 35 μου ειπε 26, και οτι την λεγανε μονικα, η βικτορια το κανονικο της.  Καλο μουνι αλλα αλκολικια, δεν γαμιοταν με τιποτα!!! Με το πουλι στο χερι ειμουν. Ενταξη να την βιασω? μονοετσιθαμουσα παντος 2 μερες ειχαν σκασει τα παπαρια μου να την εχω την πουτσα εξω το μεσιμερι να την κολαω και να λεει νιχατσου και νιχατσου

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Και τι την κρατησες τρεις μερες βρε φιλε και τη ταιζες; Απ τη πρωτη μερα που δε σου καθησε σουτ..

:rockon:  Σωστός μέγα λάθος ... Ούτε καν από την πρώτη μέρα από τις πρώτες ώρες, έπρεπε να δώσει κάτι η φίλη γιατί ήδη είχες πληρώσει.

geia sas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα φιλε UkrainianFucker για ποιο λογο σε βαλαν φυλακη οι καριολες? Τι νομοθεσια υπαρχει στις ΗΠΑ?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Προσπαθουσα να την γαμησω αφου επινε σαν αγελαδα αλλα οταν εφτανε στο τερμα απο το ποτο ηταν σαν πεθαμενη,με την μονη διαφορα οτι ανεπνεε ναι εκανα μαλακια αλλα η αγαμια με πιεζε μπας και γαμησω!!!Ναι εκανα μεγα λαθος!!! Τα γουστα αυτα με ελληνιδα θα γαμουσα σαν τρελος!!! Αλλα ρε μαγγες τετιο μουνΗ!!! ελληνιδα χωρις ιχνος κυτταριτιδας, με τα βιζια προς τα πανω!!! ξανθια φυσικη!!! ποδια σταλακτιτες!!! δεν εχω δει!!!

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον για και χαρα σε ολους,

Απαντηση στο GEIASAS παραπανω.  Η νομοθεσια εδω ειδικα στην Φλοριδα, ειναι 100% υπερ των γυναικών, ειδικα με το οικογενειακο δικαιο ειναι αστα να παρει. Δηλαδη ειναι οποιος προλαβει πρωτος και κανει καταγγελια για μετρα.  Μετα σε πετάνε στο δρομο κυριολεκτικα και εαν παραβιασις της διαταγες την εβαψες κυριολεκτικα.  Επειδη καθε μερα εδώ ειδικά στη Φλοριδα αλληλοσκοτώνονται οικογένειες η νομοθεσια ειναι σκληρη, αδικη και δεν χαρακτηρίζετε απο καμμια επεικία.  Συγκεκριμέννα εφαγα 3 χρονια καθειρξη για ενα τηλεφωνο που εκανα σε αυτες σχετικα με τιν υποθεση. Οι πορνες (στν ψυχή) Ουκρανέζες μαγνητοφωνησαν το τηλ. κινητο αλλωστε ηταν και με καρφωσαν στον Σεριφη και αστυνομιες οποτε, χωρις δικαιωμα εξαγορας ποινής ουτε εγγύση δεν δινουν σε περιπτωσεις Domestic violence or violaton of Injuction οπως εδω λεγονται καταφεραν να μου στιριξουν κατηγορια κακουργήματος για agggravated Stalking δηλ. επιθετικη παρακολούθηση/ενοχληση. οποτε ημουν και τυχερός διοτι κανονικα ειναι 5 χρονια αλλα πως εγινε διοτι δεν ειχα ποτε μου δοσωλιψιες με τα κεραταδικα τους εφαγα 3.  Οι δε Ουκρανεζες στο μουνι τους ερχονταν στο δικαστηριο και λεγαν οτι τους απειλώ κλπ. Οι μαλακιές στη ζωή πληρώνονται ακριβά, ας πρόσεχα..... 

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Απάντηση στο διμιτρακη 29..

Λοιπον δεν απαντησε σε τιποτε το ΑΣΒΕΣΤΟΓΚΟΜΕΝΑΚΙ,μαλλον τιν φοβησα στελνωντας της φωτο απο το Google earth και της ειπα να παει εκει που ειναι το ταδε μερος-κτιριο βγαλε μια φωτο μαζι του και στειλτε μου οποτε μαλλον απατη προκειτε διοτι ειδαν οτι το ψαρι δεν τσιμπάει.  Αναμενουμε νεώτερα αλλωστε σύντομα.
:rolleyes:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απάντηση στο διμιτρακη 29..

Λοιπον δεν απαντησε σε τιποτε το ΑΣΒΕΣΤΟΓΚΟΜΕΝΑΚΙ,μαλλον τιν φοβησα στελνωντας της φωτο απο το Google earth και της ειπα να παει εκει που ειναι το ταδε μερος-κτιριο βγαλε μια φωτο μαζι του και στειλτε μου οποτε μαλλον απατη προκειτε διοτι ειδαν οτι το ψαρι δεν τσιμπάει.  Αναμενουμε νεώτερα αλλωστε σύντομα.
:rolleyes:
στη φωτογραφια της κατι δεν μου αρεσει :think: το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι καν δικη της.Τωρα τι θελει δεν μπορω να ξερω?

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητε Δημητρη29.

Το Ρωσσικον πορνιδιον δεν απαντησε μαλλον τιν ψιλιαστικε με τις φωτο που τις εστειλα.  Αλλα παρε και μια ιδεα απο Αμερικανοελλεεινιδες τις αφιερωνο στο σιτε.

Συνημμένα

• amerikanielleeinida.jpg
    amerikanielleeinida.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 30

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλημερα παιδια. να πω και εγω την αποψη μου σχετικα με μια ρωσιδα που προσπαθησα να γαμησω αλλα τελικα εμεινα με το πουλι στο χερι.Λοιπον συχναζω χρονια στα κολομπαρα με καβαντζα ειτε εχω σχεση με ελληνιδα ειτε οχι μου αρεσει το σεξ αυτου του τυπου.ΛΟΙΠΟΝ σε ενα κολομπαρο που συχναζα ηρθε μια γνησια ρωσιδα με γουσταρε κε καλα χαχα αλλα ηταν το μουνι αλλα αλκολικια τελειως αλκολικια οπως αποδηχτεικε τελικα κτλ κτλ.Λεω στο αφεντικο την θελω για 3μερο για χαλκιδικη(ιουλιο φετος)μου λεει 600 ευρω του λεω ειμαι πελατης σου χρονια 400 τελικα εκλεισα στα 450.Παμε χαλκιδικη φαγητο στην καλυτερη ψαροταβερνα 2 ατομα χωρις αστακους 1 μερα 120 ευρω ταβερνα μαρινα νεα ποτιδαια χαλκιδικης. μπανιο θαλασσα ολο το μεσιμερι με απογευμα 60 ευρω επινε ατελειωτα!!!!!!.Μετα το φαγητο στην ψαροταβερνα αναχωρηση για καλιθεα σταση στο ντολφιν μπαρ χαλαρα 30 ευρω δουλευε φιλος αλλιως 50.Μετα Club PERL μπουκαλι τραπεζι 120 κοντα, ευρω δεν θυμαμαι ημουν σκνιπα.Στην επιστροφη απο τις σηκομαρες εσκισα το παντελονι.Στο σπιτη ηταν λιωμα στο ποτο σαν νεκρη μαλον ηταν νεκρη αλλα ζωντανη.τιποτα 2 μερα τα ιδια και τιποτα συνολο βενζινες +ολα τα αλλα 450 ευρω αγορα βενζινες 60 ευρω φαγητα 105+120 2 μερες ψαροταβερνα + πρωινο ετρωγε σε πιτσαρια αλα 60 ευρω μπουκαλι 120 oeripoy στο perl καλιθεα 2 φορες την αλλη σου κανακι το ειντζελ(τον πουστη πρεπει να εχει πολυ μουρμουρι)για 3 μερες χωρις να γαμησω ηταν το χειροτερο 3ημερο με μουνι της ζωης μου της την επεφτα ολη την ημερα με την πουτσα σηκωμενη αλλα τιποτα μονο επινε και ετρωγε (καλα πως δεν ηταν χοντρη αυτο δεν το καταλαβα))ετρωγε ολη την ημερα και επινε σαν ελεφαντας καλα ηταν φετος ο κωλος μου ακομα ποναει που με στραγγισε απο ευρω η ρωσιδα.εβαλα μυαλο γαμαω μονο καβαντζα στο κολομπαρο τερμα οι μαλακιες...     

:2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στη φωτογραφια της κατι δεν μου αρεσει :think: το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι καν δικη της.Τωρα τι θελει δεν μπορω να ξερω?

ρε μητσε κανα μουνι θα βαλεις στα βιντεο η θα το ρημαξεις στους μονολογους? μονο το τζιπ σου και τα καουμποϊκα βλεπουμε να γαμας τελευταια  :think:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δημητρακη/Τσαρε πασων των Ρωσιων.
Χρονια Πολλα, να χαιρεσαι το Ονομα, και παντα καλα μουνια στην πλωρη σου.....  :tits2: :kissass:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε μητσε κανα μουνι θα βαλεις στα βιντεο η θα το ρημαξεις στους μονολογους? μονο το τζιπ σου και τα καουμποϊκα βλεπουμε να γαμας τελευταια  :think:
Δηλαδη τι πρεπει καθε φορα που βγαινω ραντεβου να βγαζω φωτο της γκομενες και να σαε της βαζω!?!---Οσο για τα βιντεο θα ειναι η μαγαλητερη μαλακια που θα κανω αν γυρισω βιντεο μαζι με καμια γκομενα.γιατι τα βιντεακια μου δειχνω στις γκομενες που γνωριζω μεσω ιντερνετ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη/Τσαρε πασων των Ρωσιων.
Χρονια Πολλα, να χαιρεσαι το Ονομα, και παντα καλα μουνια στην πλωρη σου.....  :tits2: :kissass:
Σ'ευχαριστω αν και η μεγαλη γιορτη θα ειναι 9 Νοεμβριου!κλεινω 18 χρονια στη Ρωσσια!ηρθα εδω 9 Νοεμβριου 1992.!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom