You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσία sex & vodka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 14245
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 813K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
αλλλη η σλοβενια αλη η σλοβακια φιλε
αν τα εχεις μπερδεψει,,οπως κ πολλοι
ΜΑΡΙΜΠΟΡ με Πατρα,,,,σαν πολη πολυ πιο ομορφη το μαριμπορ,πολυ καθαρο εινε συνορα με αυστρια οταν περνας δεν καταλαβαινεις διαφορα,εχει κι υγρο στοιχειο ενα μεγαλο ποταμι κ λιμνες
απο χρημα??οι δημοσιοι υπαλληλλοι παιρνουν πιο πολλα συτην πατρα,κανα 300-400ευρω πιο πανω
,οι λοιποι μαλλον τα ιδια
500-1000ε κ 25% κ ανω ανεργια στην πατρα,
0% ανεργια στο μαριμπορ κ μισθοι απο 500 ως 1200ε στον ιδωτ,τομεα
η αυστρια διπλα προσφερει πολα χρυσα εξτρα χρηματα σε καθε ειδος τεχνιτες,απο υδραυλικους εως τανες,οπως κ γι αυτο θα πηγε αυτη
παντως αποπ οτι βλεπεις απο εσενα πολυ πιο πολλα ηξερε,,,
ι η λογικη εινε απλη,οπως ειδες
επισης η γλωσσα εινε σλαβογενης,οποτε εινε πιο αντιληπτη για τους ρωσσους απο οτι τα ελληνικα
το μελλο??100% σαφως λαμπροτερο στο ΜΑΡΙΜΠΟΡ!!!
οι"πεθαμενοι" ποιοι ειναι?
μηπως αλλαξες λιγο οπτικη?
φιλικα
Ξερεις παραπανω για μαριμπορ απο μενα, αλλα να σου πω & λιγα ακομη πραγματα....
ο ρωσος πολιτης, αν εξαιρεσουμε καποιες χωρες πχ αιγυπτος, χρειαζονται visa.....
κ 2ο η συγκεκριμενη, μιλαει κ γραφει ελληνικα ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο μενα κ σενα αδερφε....
Απλα...δεν τις πιανεις απο ΠΟΥΘΕΝΑ ολες αυτες....κ δεν ειναι απο "χωριο" της ρωσιας...με δικο της σπιτι στην μοσχα κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....
το αν ηταν, ειναι ή θα γινει στα 30 της τανα, αυτό δεν το ξερω κ αλλωστε ειναι επιλογη της...
καλη σας μερα παιδια...
argentina@2001
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μην συγχεουμε το σεξ επι πληρωμη, με τις σχεσεις ζωης γαμου και συντροφικοτητας! οι ρωσιδες και ολες οι περισοτερες ανατολικες εχουν στερηθει πολλα στη ζωη τους και μολις συνειδητοποιησουν τι αξιζουν γινονται αφορητα απαιτιτικες, ισως και πιο πολυ απ τις δικες μας! αυτο ισχυει και για τις κανονικες κοπελες, ποσο μαλλον του επαγγελματος. η νεα "μοδα" στην ευρωπη απο οτι διαβαζω και απο οτι μου λενε καποιοι γνωστοι σε αγγλια και γερμανια που εχω ειναι οι ασιατισες γυναικες. φιλος γνωστου μου εγγλεζου απ το μαντσεστερ 48 χρονων πηρε ινδη εδω και 3 χρονια και ειναι τρισευτιχισμενος και πολλοι αλλοι απο οτι μου ειπε ειναι με ινδες κινεζες ταυλανδεζες φιλλιπινεζες ινδονησιες, συνηθως για καποιον που εχει συνηθησει τις εντυπωσιακες ρωσιδες απο αποψη εμφανισης κατι τετοιο να ειναι πολυ δυσκολο αλλα οι ασιατισες οτι και να γινει λογω φιλοσοφιας τον ανδρα τον σεβονται σε αντιθεση με ολες μα ολες τις ευρωπαιες
Επισκέπτης
Απαντηση στον φιλο κοολ
Ναι φιλε μοθ εκανα το μεγαλο λαθος και την πηρα γυναικα μου. Αυτο που μου τρώει τα στηθεια μου ειναι η απονια και αχαριστια
Δῆτε καὶ τὸ ἅρτι ἀνοιχθὲν νῆμα διὰ τὸν Στέλιον Καζαντζίδην.
Δῆτε καὶ τὸ ἅρτι ἀνοιχθὲν νῆμα διὰ τὸν Στέλιον Καζαντζίδην.
και ο ζαζο καλα τα λεει
Επισκέπτης
Προς τι ο γελοτας;;;;;;;
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ετσι ειναι.Ολοι οι υπαναπτυκτοι λαοι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!απο Ανατολικη Ευρωπη,Αραβικες χωρες,Αφρικη κλπ. νομιζουν οτι η Αμερικη ειναι ο παραδισος.Σημαντικο ρολο παιζουν τα εργα που δειχνουν στον κινηματογραφο την Αμερικη σαν ενα παραδισο.Αν προσεξεις το 90% των κινηματογραφικων ταινιων ειναι γυρισμενα στις Η.Π.Α και διχνουν οτι εκει ολοι ζουν σαν τα παραμυθια!εχουν τεραστιους μισθους πολυ μεγαλα σπιτια αμαξαρες,υπηρετες κλπ. πιστευω οτι απο'κει επηρεαζονται.--------ΓΙΑ ΤΗς ΛΑΤΙΝΕς θα ελεγα ειναι ακομα πιο κακοψυχες απο της γυναικες της Ανατολικης Ευρωπης!Εχω παρα πολλα παρομοια παραδηγματα απο Ελληνες που φεραν γυναικες απο Αγιο Δομηνικο,Τζαμα'ι'κα και παθαν οτι και'συ.Πιστευω το καλητερο ειναι αν θες γαμο να βρεις μια γυναικα απο Τουρκια,ή καποια απο της Αραβικες χωρες.Αυτες ειναι αλλιως μαθημενες και σεβονται τον αντρα και δεν ειναι αχαριστεςΛοιπον για πλακα εχω βαλει αγγελιες στους διαφορους ιστιοχωρους στον δικτυο. περι Ρωσσιδων, Ουκρανιδων κλπ. Ολές θελουν Αμερικα αλλα με το που ερχονται Αμερκη χωριζουν γινονται χειροτερες απο τις Αμερικανες και διαλυουν τα παντα. Κλασσικο παραδειγμα Χολλυγουντ σταρ με Ρωσσιδα κλπ. Ειδικα η νομοθεσια ΗΠΑ ειναι υπερ γυναικων 1000% αυτο το εχουν μαθει οι καριολες και το εκμεταλλευονται στο επαρκον, τους ενημερωνουν απο το Προξενειο ΗΠΑ προτου ελθουν πως να φερθουν η να σε διαλυσουν. Θα σου τα παρουν ολα εδω και θα σε μαμμισουν κυριολεκτικα. Οποτε μακρυα καλιτερα Κολομβια η Βραζιλια τωρα η Αργεντινη. Πιο υπια και καπως εχουν και μια συνειδηση διαφορετική.
Βεβαια το θεμα εδω ειναι για ρωσιδες, αλλα μιας και πιασαμε για ουκρανες, τζαμαικανες κλπ, να πω το εξης: οι πολωνες δεν ειναι σε γενικες γραμμες, μια καλη μέση λυση, μια ενδιαμεση περιπτωση?
Ουτε πεινασμενες σαν κατι ουκρανες, ουτε δυτικές να πηδανε τον αντρα στις απαιτησεις. Εγω τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει απο συμφορουμιτες.
Και ομορφες κλπ
Τι λετε οι πιο εμπειροι και οι γνωστες επι των πολωνικών, σε σχεση με τα παθηματα που διαβαζουμε εδω?
Ουτε πεινασμενες σαν κατι ουκρανες, ουτε δυτικές να πηδανε τον αντρα στις απαιτησεις. Εγω τουλαχιστον ετσι εχω καταλαβει απο συμφορουμιτες.
Και ομορφες κλπ
Τι λετε οι πιο εμπειροι και οι γνωστες επι των πολωνικών, σε σχεση με τα παθηματα που διαβαζουμε εδω?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτο ειναι ενα Βιετναμεζικο σα'ι'τ!Και εχει τα βιντεακια μου Που τα βρηκανε?γινομαι διεθνος γνωστος!και φυσικα τιμαω την Ελλαδα!Αυτο ειναι και μια απαντηση στους Φουκαραδες που με βριζουν
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αυτο ειναι ενα Βιετναμεζικο σα'ι'τ!Και εχει τα βιντεακια μου Που τα βρηκανε?γινομαι διεθνος γνωστος!και φυσικα τιμαω την Ελλαδα!Αυτο ειναι και μια απαντηση στους Φουκαραδες που με βριζουν
Δημητράκη συγχαρητήρια για την έναρξη της διεθνούς σου αναγνώρισης.
Σου το είχα πει και από παλιά με την κάμερα τόχεις ότι και αν είναι αυτό -που άλλωστε εξαρτάται από τον καθένα – αλλά βρε αυτόγραφο δίνεις και κατεβαίνεις. Γιατί δεν συνεχίζεις το πλάνο; Δεν μπορείς να μας βάλεις και εμάς μέσα να πάρουμε καμιά τζούρα; Καμιά συνέντευξη για «περιοδικό» κλπ δεν θα τσιμπήσει καμία; Τόλμησε το
Ο λαός σου είναι στην πρίζα για νέα βίντεο και όσους σε αμφισβητούν γράψε τους στην κάμερά σου
Vassily
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αγαπητε Δημητρακη,
Μου τιν εχει πεσει ενα μικρο μεσω εμαιλ φωτο. κλπ. απο μια περιοχη ΑΣΒΕΣΤ ακου ονομα το μωρο ειναι πολυ καλο αλλα ειναι στα βαθη της Σιβηριας. Θελει να ερθει να με βρει λεει να μεινει μαζι μου Αγγλικα καλα λιγα ρωσσικα εγω συννενοηση υπαρχει αλλα ειναι μικρη για μενα τι στο εξηγω για να το καταλαβει και μου λεει δεν πειραζει δηλαδη ζηταει
SUGAR DADDY κλπ. ιστοριες μου φαινετε. Πάντως ακομα δεν την εχω δει ζωντανα, γνωρισα ολη την οικογενεια της κλπ σχετικα με αυτην. Με λιγα λογια απαντανε αυθορμητα στο δικτυο δεν πληρωσα ποτε για συνδρομές μαλακιες αλλα οπως συμφωνώ απολυτα με αυτα που γραφεις για τις μικρές πολεις/μεγαλες στην διαφορετικη αντιμετώπιση.
Μου τιν εχει πεσει ενα μικρο μεσω εμαιλ φωτο. κλπ. απο μια περιοχη ΑΣΒΕΣΤ ακου ονομα το μωρο ειναι πολυ καλο αλλα ειναι στα βαθη της Σιβηριας. Θελει να ερθει να με βρει λεει να μεινει μαζι μου Αγγλικα καλα λιγα ρωσσικα εγω συννενοηση υπαρχει αλλα ειναι μικρη για μενα τι στο εξηγω για να το καταλαβει και μου λεει δεν πειραζει δηλαδη ζηταει
SUGAR DADDY κλπ. ιστοριες μου φαινετε. Πάντως ακομα δεν την εχω δει ζωντανα, γνωρισα ολη την οικογενεια της κλπ σχετικα με αυτην. Με λιγα λογια απαντανε αυθορμητα στο δικτυο δεν πληρωσα ποτε για συνδρομές μαλακιες αλλα οπως συμφωνώ απολυτα με αυτα που γραφεις για τις μικρές πολεις/μεγαλες στην διαφορετικη αντιμετώπιση.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Αγαπητε Δημητρακη,
Ετοιμάσου για δάγκωμα κατα πάσα πιθανότητα χρήματα για εισητηρια και βίζες κλπ
εχουν γινη αστερια στις απάτες ξυπνατε , πονηρευτήτε λίγο.
Αν έχω αδικο καλά να περάσης......Την χορηγια δεν θα την γλυτώσης........
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καταρχην η Πολη Асбест που ειναι κοντα στο Εκατερινμπούργκ (περιπου 90χλμ.)δεν ειναι και τοσο μικρη για τα Ελληνικα δεδομενα 70.000 κατοικοι περιπου.Τωρα τι εννοεις μικρη?Αν ειναι 20-22 τοτε υπαρχει μεγαλη διαφορα ηληκιας.Αν ομως ειναι 30-35 τοτε δεν βλεπω κανενα προβλημα ειδεικα αν εχει και παιδι.Δεν την παιρνει κανενας εκει! ...........Αγαπητε Δημητρακη,
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
.........Για να βεβαιωθεις οτι ειναι στ'αληθεια απο'κει πες της να μιλισεται στο τηλεφωνο προσπαθησε να μαθεις το ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗς!(εκτος απ'το κινητο της)πες της οτι ειναι πολυ φτηνοτερα να την παρεις σε σταθερο αν ο κωδικος της πολης ειναι +7 34365.... τοτε ειναι απο'κει (αν οχι μεσα απ'την πολη απο καπου τριγυρο σιγουρα .προσπαθησε να μιλισεις μαζι της στο Skype.Αν συμφωνισει σε ολα αυτα (τηλεφωνο,Skype) τοτε της εχεις κεντρισει το ενδιαφερον και θελει να σε γνωρισει.αν σου λεει δικαιολογιες Π.Χ. αλλαζω νουμερο συντομα ή το κινητο μου δεν δουλευει τοτε το πιθανοτερο ειναι να θελει να κανει εξασκισει στα Αγγλικα της ή να ειναι καμια πιτσιρικα που δεν ξερει τι θελει και απο βαρεμαρα (γιατι να ζεις σε μια τετοια μικρη πολη ειναι πολυ πληκτικα τρελενεσαι καθεται στο ιντερνετ!.Για να καταλαβω τι συμβαινει πες μου την ηληκια της αυτο ειναι το πιο σημαντικο της υποθεσης οπως σου ειπα αν ειναι 20-22 παιζει παιχνηδακια!αν ομως ειναι γρια 30-35 (με τα δικα μου δεδομενα)τοτε υπαρχει περιπτωση να θελει σχεση
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Δημητράκη την περιπτωση της αρπαχτής
(εισητηρια δήθεν να ερθω σε σενα και εξοδα για βιζες κλπ. )
την απεκλεισες τελείως;;;;;;;;;;;;;
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.425
- Πόντοι
- 736
την περιπτωση της αρπαχτής
Είναι πιο συνετό να πας εσύ εκεί πρώτα να την δεις ... στην χειρότερη εάν δεν εμφανιστεί
θα χτυπήσεις καμία άλλη πιθανόν.
Ή εάν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή να της στείλεις το εισιτήριο ...και την πρόσκληση για την VISA, είναι πολύ High risk να στείλεις χρήματα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Γι'αυτο του λεω να της μιλισει στο τηλεφωνο,να την δει στο Skype και να μαθει και το τηλεφωνο του σπιτιου της!Το θεωρω λιγο δυσκολο εως αδυνατον μια γυναικα απο μια επαρχιακη μικρη πολη να ξεκινισει να παει στην Ελλαδα.Οταν ειναι πολυ πιθανον να μην εχει παει ουτε Μοσχα!το πιθανοτερο αν του πει θελω να ερθω στην Ελλαδα ειναι να ειναι ΑΠΑΤΗ!μαλλον ο φιλος Βασσιλης πρεπει να παει μια βολτα απο Αικατεριμπουργκ και αυτη να ερθει εκει να συναντιθουνε (γυρω στα 90χλμ.)αν την ενδιαφερει πραγματικα.Για να καταλαβω τι παιζεται πρεπει να μας πει την ηληκια της?αν ειναι 20-22 τοτε το πιθανοτερο ειναι να παιζει.αν ομως ειναι 30+ τοτε μαλλον ψαχνεται για σχεσηΔημητράκη την περιπτωση της αρπαχτής
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17