Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6

οχι φιλε μου, δεν εχω παει....
απλα, 110.000 κατοικους εχει η πατρα.....κ δεν εχει θαλασσα οπως η κυπρος ή η ελλαδα.....
συν οτι δεν ειναι η πρωτευουσα (λιουμπλιανα ειναι η πρωτευουσα της σλοβενιας)..
αν καταλαβαινεις τι θελω να πω.....κ αν διαβασες το σκεπτικο μου για τις ανατολικες....
αυτες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ & ΟΣΙΟ.....

αν εχεις παει εσυ κ ξερεις κατι, ειμαι δεκτικος να σε ακουσω...
thanks

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Λοιπον για να μαθαινουμε και να μην τιν ξαναπαθενουμε με τις Πουτανες Ουκρανέζες καριόλες./ Σας δινω το επισης και αυτο διοτι υπαρχει και καινουργιο θυμα στιν Φλοριδα ενας μαλακας αραβας την παντρευτικε στο Λας Βεγκας την καραπουταναρα Τατιανα γνωστη στα μασσαζαδικα ολης της Αττικής Καρδιτσας Τρικαλων κλπ. 
και ελληνικα για μας
ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΨΥΧΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Η Πουτανα Τανια εχει μητρωο πορνης στη Ασφαλεια απο το 2001 στην Ελλαδα.

Πω ρε παιδες, ειδα την ιστορια στο facebook και ματωσε η ψυχη μου.
Πιστευω οτι οποιος εχει παρακολουθησει τις διδασκαλιες του Ιωσηφ, δυσκολα θα την πατησει ομως.
Μακαρι φιλε να ειχες βρει αυτο εδω το τοπικ, λιγα χρονια νωριτερα...

---
Αληθεια, δεν καταλαβα, την παντρευτηκες; Πως εγινε ολο αυτο το σκηνικο? Γιατι αν δεν ειχες κανει γαμο, δεν τις εστελνες στον αγυριστο και τις 2?

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Πω ρε παιδες, ειδα την ιστορια στο facebook και ματωσε η ψυχη μου.
Πιστευω οτι οποιος εχει παρακολουθησει τις διδασκαλιες του Ιωσηφ, δυσκολα θα την πατησει ομως.
Μακαρι φιλε να ειχες βρει αυτο εδω το τοπικ, λιγα χρονια νωριτερα...

---
Αληθεια, δεν καταλαβα, την παντρευτηκες; Πως εγινε ολο αυτο το σκηνικο? Γιατι αν δεν ειχες κανει γαμο, δεν τις εστελνες στον αγυριστο και τις 2?

αυτες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ & ΟΣΙΟ.....
Ετσι ειναι ΟΛΕΣ οι ανατολικες.......

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες παω Μοσχα συντομα για πρωτη φορα, θα μεινω στο Ραντισον.  Καμια συμβουλη?

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Ναί, ἀλλὰ μεταξὺ ἱερότητος/ὁσιότητος καὶ ...ὠραίων ὀπισθίων ἡ ἐπιλογὴ εἶναι λῖαν δυσχερής...

για αυτο ειπα ....πουτσα, γλεντας κ φευγεις..

οχι αγαπουλες με δαφτες ρε παιχτες..
ΗΜΑΡΤΟΝ...
Εκτος, sorry για αυτο που θα γραψω, αν δεν "εχετε στον ηλιο μοιρα" κ κοιτατε να βρείτε τον ερωτα σε μια ρωσιδα, ή ρουμανα, ή κλπ.....

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΙΔΕΣ.....ΗΜΑΡΤΟΝ με αυτες......

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
Πιο καλά να φιλήσεις κόμπρα στο κεφάλι ... λιγότερες πιθανότητες έχεις να σε δαγκώσει σε σύγκριση με μια Ρωσίδα.  Βέβαια έκτος Ελλάδος μπορεί να είναι λιγότερο επικίνδυνες.
Όταν αποφασίσεις να μπλέξεις με  Ρωσίδα το προφυλακτικό καλύτερα να το βάζεις στην ψυχή σου παρά στον πούτσο σου. 

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Πιο καλά να φιλήσεις κόμπρα στο κεφάλι ... λιγότερες πιθανότητες έχεις να σε δαγκώσει σε σύγκριση με μια Ρωσίδα.  Βέβαια έκτος Ελλάδος μπορεί να είναι λιγότερο επικίνδυνες.
Όταν αποφασίσεις να μπλέξεις με  Ρωσίδα το προφυλακτικό καλύτερα να το βάζεις στην ψυχή σου παρά στον πούτσο σου.   

Το ιδιο ειναι αυτες φιλαρακι ειτε εντος ειτε εκτος.......
μεσα στην ΚΛΑΨΑ για το ΠΟΣΟ δυσκολα κ ασχημα εχουν περασει κ τους εχουν φερθει (κ οχι μονο οι βιζιτες, ΟΛΕΣ), κ κοιτουν ΜΟΝΟ το χρημα..

Δικιο εχεις, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΟΜΠΡΑ  :thumbsup:

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Απαντηση στον φιλο κοολ

Ναι φιλε μοθ εκανα το μεγαλο λαθος και την πηρα γυναικα μου.  Αυτο που μου τρώει τα στηθεια μου ειναι η απονια και αχαριστια της μετα απο 10 χρονια γαμου μαζι τους. Την δεν κορη της την μεγαλωσα στην Ελλαδα σαν ελληνιδα θυμαμε 32 ωρες ταξιδευα με το τραινο, να παω να την παρω στα βαθη της Ουκρανιας το 1997. Το ευχαριστω μολις πατησαν το ποδι τους Αμερικα το σχεδιο ξεφωρτοσης μου.  Στην υγεια του μαλακα τωρα δεν τον χρειαζομαστε. Τελοςπαντων ετσι ειναι η ζωη.  Προσοχή μην την πατησετε οπως εγω γιαυτο το δημοσιευσα οχι για εκδικηση αλλωστε πισω εχει η αχλαδα την ουρα.  Θα γυρισει και ο τροχος που θα παει....ελπιζω επειδη  ημουν παθων τουλαχιστον να μην επαναλαμβανονται λαθη τετοια..

τ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΠΟΥΣΤΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ο Αντονιος σου γιαλησε ? :pipa3: δεν αφηνεις αγορακι για αγορακι ατσιμπουκοτο  :pipa2: :pipa2: καλα ρε βλακα δεν βαρεθηκες να γραφεις και να απαντας με τους κλονους σου :S :S
Η πλακα ειναι οτι ολοι οι κακομοιρηδες τα βαζεται μαζι μου!οποιος παει Κουβα για να γαμισει της συχαμερες αραπινες ειναι αξιολυπητος!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απαντηση στον φιλο κοολ

Ναι φιλε μοθ εκανα το μεγαλο λαθος και την πηρα γυναικα μου.  Αυτο που μου τρώει τα στηθεια μου ειναι η απονια και αχαριστια της μετα απο 10 χρονια γαμου μαζι τους. Την δεν κορη της την μεγαλωσα στην Ελλαδα σαν ελληνιδα θυμαμε 32 ωρες ταξιδευα με το τραινο, να παω να την παρω στα βαθη της Ουκρανιας το 1997. Το ευχαριστω μολις πατησαν το ποδι τους Αμερικα το σχεδιο ξεφωρτοσης μου.  Στην υγεια του μαλακα τωρα δεν τον χρειαζομαστε. Τελοςπαντων ετσι ειναι η ζωη.  Προσοχή μην την πατησετε οπως εγω γιαυτο το δημοσιευσα οχι για εκδικηση αλλωστε πισω εχει η αχλαδα την ουρα.  Θα γυρισει και ο τροχος που θα παει....ελπιζω επειδη  ημουν παθων τουλαχιστον να μην επαναλαμβανονται λαθη τετοια..

τ
Καταρχην μπραβο που μας ειπες την ιστορια σου.οπως μπραβο και στον Spiro1968 που ειπε την ιστορια με την Κουβανη.Οι Ουκρανες σιγουρα ειναι πολυ κακες.αυτη η κακια βγαινει απο το κομπλεξ που εχουν.Εχει και πολλες Ρωσσιδες παρομοιες ειδεικα απο επαρχια.Ειναι φυσικο οταν μια γυναικα ειναι φτωχη να μισει και να φθονει καποιον που της φερεται καλα αλλα εχει τα παντα.το λαθος σου σιγουρα Ο ΓΑΜΟς!Δεν επρεπε να την ειχες παντρευτει!Για μια ακομα φορα μπραβο που τα γραφεις για να ανοιξουνε τα ματια μερικων και να μην παθουνε τα ιδια.Κατι τετοιο συμβαινει και με αυτους που με βριζουν.ειναι τελειωμενοι φουκαραδες :rockon:δε γαμανε τιποτα πανε Κουβα και χρυσονουν της συχαμερες αραπινες για να τους δωσουν μουνι!οποτε φυσικο ειναι εμενα που εχω πολλες φορες βαλει φωτο απο γκομεναρες που εχω να με μισουνε.-----το ιθηκο διδαγμα της υποθεσης ειναι:......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν θελεται να βρειτε Ρωσσιδα βρειτε καποια με καποια καλη οικονομικη κατασταση και απο καποια μεγαλη πολη (ειναι πολυ σημαντικο) αν οχι πλουσια τουλαχιστον να μην ειναι πεινασμενη.Αποφευγεται της (Ρωσσιδες) που ειναι στην Ελλαδα.της βαζω σε εισαγωγικα γιατι ζητημα ειναι μια στις 100 να εχει Ρωσσικο διαβατηριο!Ειναι οι χειροτερες και το φτωχοτερες κοινωνικες ομαδες της πρω'ι'ν σοβιετικης ενωσης.κοιταχτε και τη διαφορα ηληκιας να μην ειναι κραυγαλεα.

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
MARIBOR SLOVENIA??????

στους πεθαμενους????? αυτοι ειναι χειροτεροι κ απο εμας.........

κ ομως παιδια....αυτες ειναι οι ανατολικες...

στην κλαψα κ οπου ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι εχει φραγκα.....
αλλλη η σλοβενια αλη η σλοβακια φιλε
αν τα εχεις μπερδεψει,,οπως κ πολλοι
ΜΑΡΙΜΠΟΡ με Πατρα,,,,σαν πολη πολυ πιο ομορφη το μαριμπορ,πολυ καθαρο εινε συνορα με αυστρια οταν περνας δεν καταλαβαινεις διαφορα,εχει κι υγρο στοιχειο ενα μεγαλο ποταμι κ λιμνες
απο χρημα??οι δημοσιοι υπαλληλλοι παιρνουν πιο πολλα συτην πατρα,κανα 300-400ευρω πιο πανω
,οι λοιποι μαλλον τα ιδια
500-1000ε κ 25% κ ανω ανεργια στην πατρα,
0% ανεργια στο μαριμπορ κ μισθοι απο 500 ως 1200ε στον ιδωτ,τομεα
η αυστρια διπλα προσφερει πολα χρυσα εξτρα χρηματα σε καθε ειδος τεχνιτες,απο υδραυλικους εως τανες,οπως κ γι αυτο θα πηγε αυτη
παντως αποπ οτι βλεπεις απο εσενα πολυ πιο πολλα ηξερε,,,
ι η λογικη εινε απλη,οπως ειδες
επισης η γλωσσα εινε σλαβογενης,οποτε  εινε πιο αντιληπτη για τους ρωσσους απο οτι τα ελληνικα
το μελλο??100%  σαφως λαμπροτερο στο ΜΑΡΙΜΠΟΡ!!!
οι"πεθαμενοι" ποιοι ειναι?
μηπως αλλαξες λιγο οπτικη?
φιλικα

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον για πλακα εχω βαλει αγγελιες στους διαφορους ιστιοχωρους στον δικτυο. περι Ρωσσιδων, Ουκρανιδων κλπ.  Ολές θελουν Αμερικα αλλα με το που ερχονται Αμερκη χωριζουν γινονται χειροτερες απο τις Αμερικανες και διαλυουν τα παντα. Κλασσικο παραδειγμα Χολλυγουντ σταρ με Ρωσσιδα κλπ.  Ειδικα η νομοθεσια ΗΠΑ ειναι υπερ γυναικων 1000% αυτο το εχουν μαθει οι καριολες και το εκμεταλλευονται στο επαρκον, τους ενημερωνουν απο το Προξενειο ΗΠΑ προτου ελθουν πως να φερθουν η να σε διαλυσουν.  Θα σου τα παρουν ολα εδω και θα σε μαμμισουν κυριολεκτικα.  Οποτε μακρυα καλιτερα Κολομβια η Βραζιλια τωρα η Αργεντινη. Πιο υπια και καπως εχουν και μια συνειδηση διαφορετική.  

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αν θελεται να βρειτε Ρωσσιδα βρειτε καποια με καποια καλη οικονομικη κατασταση και απο καποια μεγαλη πολη (ειναι πολυ σημαντικο) αν οχι πλουσια τουλαχιστον να μην ειναι πεινασμενη.Αποφευγεται της (Ρωσσιδες) που ειναι στην Ελλαδα.της βαζω σε εισαγωγικα γιατι ζητημα ειναι μια στις 100 να εχει Ρωσσικο διαβατηριο!Ειναι οι χειροτερες και το φτωχοτερες κοινωνικες ομαδες της πρω'ι'ν σοβιετικης ενωσης.κοιταχτε και τη διαφορα ηληκιας να μην ειναι κραυγαλεα.
θα πω κατι δημητρη δεν ξερω αν συμφωνεις
ρωσσια δεν εχω ελθει ποτε
ομως δεν νομιζω οτι πλεον ειναι δυνατο σε εναν μη πλουσιο ελληνα να παρει μια ωραια ρωσσιδα
δεν νομιζω οτι οποιαδηποτε θα φυγει απο τη χωρα της για καποιον που δεν εινε ευκαταστατος παρα πολυ
ειδικα οι ωραιες,αν εινε να ερθουν εδω πιστευω θα εχουν απαιτησεις που δεν μπορουν να καλυψουν οιο περισοτεροι κ τζαπα ονειρευοντε

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον για πλακα εχω βαλει αγγελιες στους διαφορους ιστιοχωρους στον δικτυο. περι Ρωσσιδων, Ουκρανιδων κλπ.  Ολές θελουν Αμερικα αλλα με το που ερχονται Αμερκη χωριζουν γινονται χειροτερες απο τις Αμερικανες και διαλυουν τα παντα. Κλασσικο παραδειγμα Χολλυγουντ σταρ με Ρωσσιδα κλπ.  Ειδικα η νομοθεσια ΗΠΑ ειναι υπερ γυναικων 1000% αυτο το εχουν μαθει οι καριολες και το εκμεταλλευονται στο επαρκον, τους ενημερωνουν απο το Προξενειο ΗΠΑ προτου ελθουν πως να φερθουν η να σε διαλυσουν.  Θα σου τα παρουν ολα εδω και θα σε μαμμισουν κυριολεκτικα.  Οποτε μακρυα καλιτερα Κολομβια η Βραζιλια τωρα η Αργεντινη. Πιο υπια και καπως εχουν και μια συνειδηση διαφορετική.  
για ευρωπαιο εινε καλυτερα οι ανατολικοευρωπαιες κ για αμερικανο οι λατινες
εινε θεμα λοτζιστικ κ αποστασεων
δυσκολα ο ανθρωπος αποκοπτετε απο τις ριζες του τοσο δραστικα
οι ανατολικες τωρα εχουν ψυχωση κ δικαιολογημενα με την αμερικη κ γι αυτο πανε
στο κιεβο οι γεφυρες εχουν ονοματα οπως στρατ,πατον κ κατι μαλακιες αμερικανικες,επισης υπαρχει κι αγαλμα ελευθεριας αντιγραφη σε μικρο,βεββεα το λενε αλλιως αλλα αυτο δειχνει οτι ψωφανε για αμερικη
μαλλον ομως δεν επαιξες καλα το μεγαλο σου χαρτι αυτο
τουμπες θα εκαναν ακομα αν τοχες χειρειστει σωστα

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οχι δεν εινε ρωσσιδες
ολο απο καποια αλλη χωρα  εινε κ λεν  η το παιζουν ρωσσιδες
μεχρι κι αλβανες παλιοτερα ρωσσιδες τις νομιζαν οι τσοπανηδες οι βλαχοελληνες!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πλακα πλακα εχεις δικιο :2funny:στο amurspb εμφανιστηκε ενα νεο μελλος Αντόνιος! :2funny:χωρις να ειναι Ελληνας!λεει Антон τον λεγανε και το εκανε Αντόνιος! :2funny:ανοιγω σχολη!!!!!!!

Πανεπστημιακό τμήμα παρακαλώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom