Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
ποια ειναι η σλοβενια ρε φιλε????Πεθαμενοι?????
πιο ειναι το μαριμπορ με τους 110.000 κατοικους????
ξερεις πιο ειναι το εισοδημα τους?????
ποια ειναι η σλοβενια ρε φιλε????Πεθαμενοι?????
Εχεις παει?ποια ειναι η σλοβενια ρε φιλε????
πιο ειναι το μαριμπορ με τους 110.000 κατοικους????
ξερεις πιο ειναι το εισοδημα τους?????
Εχεις παει?
Λοιπον για να μαθαινουμε και να μην τιν ξαναπαθενουμε με τις Πουτανες Ουκρανέζες καριόλες./ Σας δινω το επισης και αυτο διοτι υπαρχει και καινουργιο θυμα στιν Φλοριδα ενας μαλακας αραβας την παντρευτικε στο Λας Βεγκας την καραπουταναρα Τατιανα γνωστη στα μασσαζαδικα ολης της Αττικής Καρδιτσας Τρικαλων κλπ.
και ελληνικα για μας
ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΨΥΧΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Η Πουτανα Τανια εχει μητρωο πορνης στη Ασφαλεια απο το 2001 στην Ελλαδα.
Πω ρε παιδες, ειδα την ιστορια στο facebook και ματωσε η ψυχη μου.
Πιστευω οτι οποιος εχει παρακολουθησει τις διδασκαλιες του Ιωσηφ, δυσκολα θα την πατησει ομως.
Μακαρι φιλε να ειχες βρει αυτο εδω το τοπικ, λιγα χρονια νωριτερα...
---
Αληθεια, δεν καταλαβα, την παντρευτηκες; Πως εγινε ολο αυτο το σκηνικο? Γιατι αν δεν ειχες κανει γαμο, δεν τις εστελνες στον αγυριστο και τις 2?
Ναί, ἀλλὰ μεταξὺ ἱερότητος/ὁσιότητος καὶ ...ὠραίων ὀπισθίων ἡ ἐπιλογὴ εἶναι λῖαν δυσχερής...αυτες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ & ΟΣΙΟ.....
Ετσι ειναι ΟΛΕΣ οι ανατολικες.......
Ναί, ἀλλὰ μεταξὺ ἱερότητος/ὁσιότητος καὶ ...ὠραίων ὀπισθίων ἡ ἐπιλογὴ εἶναι λῖαν δυσχερής...
Πιο καλά να φιλήσεις κόμπρα στο κεφάλι ... λιγότερες πιθανότητες έχεις να σε δαγκώσει σε σύγκριση με μια Ρωσίδα. Βέβαια έκτος Ελλάδος μπορεί να είναι λιγότερο επικίνδυνες.
Όταν αποφασίσεις να μπλέξεις με Ρωσίδα το προφυλακτικό καλύτερα να το βάζεις στην ψυχή σου παρά στον πούτσο σου.
Η πλακα ειναι οτι ολοι οι κακομοιρηδες τα βαζεται μαζι μου!οποιος παει Κουβα για να γαμισει της συχαμερες αραπινες ειναι αξιολυπητος!ΠΟΥΣΤΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ο Αντονιος σου γιαλησε ? δεν αφηνεις αγορακι για αγορακι ατσιμπουκοτο καλα ρε βλακα δεν βαρεθηκες να γραφεις και να απαντας με τους κλονους σου :S :S
Καταρχην μπραβο που μας ειπες την ιστορια σου.οπως μπραβο και στον Spiro1968 που ειπε την ιστορια με την Κουβανη.Οι Ουκρανες σιγουρα ειναι πολυ κακες.αυτη η κακια βγαινει απο το κομπλεξ που εχουν.Εχει και πολλες Ρωσσιδες παρομοιες ειδεικα απο επαρχια.Ειναι φυσικο οταν μια γυναικα ειναι φτωχη να μισει και να φθονει καποιον που της φερεται καλα αλλα εχει τα παντα.το λαθος σου σιγουρα Ο ΓΑΜΟς!Δεν επρεπε να την ειχες παντρευτει!Για μια ακομα φορα μπραβο που τα γραφεις για να ανοιξουνε τα ματια μερικων και να μην παθουνε τα ιδια.Κατι τετοιο συμβαινει και με αυτους που με βριζουν.ειναι τελειωμενοι φουκαραδες δε γαμανε τιποτα πανε Κουβα και χρυσονουν της συχαμερες αραπινες για να τους δωσουν μουνι!οποτε φυσικο ειναι εμενα που εχω πολλες φορες βαλει φωτο απο γκομεναρες που εχω να με μισουνε.-----το ιθηκο διδαγμα της υποθεσης ειναι:......Απαντηση στον φιλο κοολ
Ναι φιλε μοθ εκανα το μεγαλο λαθος και την πηρα γυναικα μου. Αυτο που μου τρώει τα στηθεια μου ειναι η απονια και αχαριστια της μετα απο 10 χρονια γαμου μαζι τους. Την δεν κορη της την μεγαλωσα στην Ελλαδα σαν ελληνιδα θυμαμε 32 ωρες ταξιδευα με το τραινο, να παω να την παρω στα βαθη της Ουκρανιας το 1997. Το ευχαριστω μολις πατησαν το ποδι τους Αμερικα το σχεδιο ξεφωρτοσης μου. Στην υγεια του μαλακα τωρα δεν τον χρειαζομαστε. Τελοςπαντων ετσι ειναι η ζωη. Προσοχή μην την πατησετε οπως εγω γιαυτο το δημοσιευσα οχι για εκδικηση αλλωστε πισω εχει η αχλαδα την ουρα. Θα γυρισει και ο τροχος που θα παει....ελπιζω επειδη ημουν παθων τουλαχιστον να μην επαναλαμβανονται λαθη τετοια..
τ
αλλλη η σλοβενια αλη η σλοβακια φιλεMARIBOR SLOVENIA??????
στους πεθαμενους????? αυτοι ειναι χειροτεροι κ απο εμας.........
κ ομως παιδια....αυτες ειναι οι ανατολικες...
στην κλαψα κ οπου ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι εχει φραγκα.....
θα πω κατι δημητρη δεν ξερω αν συμφωνειςΑν θελεται να βρειτε Ρωσσιδα βρειτε καποια με καποια καλη οικονομικη κατασταση και απο καποια μεγαλη πολη (ειναι πολυ σημαντικο) αν οχι πλουσια τουλαχιστον να μην ειναι πεινασμενη.Αποφευγεται της (Ρωσσιδες) που ειναι στην Ελλαδα.της βαζω σε εισαγωγικα γιατι ζητημα ειναι μια στις 100 να εχει Ρωσσικο διαβατηριο!Ειναι οι χειροτερες και το φτωχοτερες κοινωνικες ομαδες της πρω'ι'ν σοβιετικης ενωσης.κοιταχτε και τη διαφορα ηληκιας να μην ειναι κραυγαλεα.
για ευρωπαιο εινε καλυτερα οι ανατολικοευρωπαιες κ για αμερικανο οι λατινεςΛοιπον για πλακα εχω βαλει αγγελιες στους διαφορους ιστιοχωρους στον δικτυο. περι Ρωσσιδων, Ουκρανιδων κλπ. Ολές θελουν Αμερικα αλλα με το που ερχονται Αμερκη χωριζουν γινονται χειροτερες απο τις Αμερικανες και διαλυουν τα παντα. Κλασσικο παραδειγμα Χολλυγουντ σταρ με Ρωσσιδα κλπ. Ειδικα η νομοθεσια ΗΠΑ ειναι υπερ γυναικων 1000% αυτο το εχουν μαθει οι καριολες και το εκμεταλλευονται στο επαρκον, τους ενημερωνουν απο το Προξενειο ΗΠΑ προτου ελθουν πως να φερθουν η να σε διαλυσουν. Θα σου τα παρουν ολα εδω και θα σε μαμμισουν κυριολεκτικα. Οποτε μακρυα καλιτερα Κολομβια η Βραζιλια τωρα η Αργεντινη. Πιο υπια και καπως εχουν και μια συνειδηση διαφορετική.
οχι δεν εινε ρωσσιδεςΑν θελεται να βρειτε Ρωσσιδα βρειτε καποια με καποια καλη οικονομικη κατασταση και απο καποια μεγαλη πολη (ειναι πολυ σημαντικο) αν οχι πλουσια τουλαχιστον να μην ειναι πεινασμενη.Αποφευγεται της (Ρωσσιδες) που ειναι στην Ελλαδα.της βαζω σε εισαγωγικα γιατι ζητημα ειναι μια στις 100 να εχει Ρωσσικο διαβατηριο!Ειναι οι χειροτερες και το φτωχοτερες κοινωνικες ομαδες της πρω'ι'ν σοβιετικης ενωσης.κοιταχτε και τη διαφορα ηληκιας να μην ειναι κραυγαλεα.
Πλακα πλακα εχεις δικιο στο amurspb εμφανιστηκε ενα νεο μελλος Αντόνιος! χωρις να ειναι Ελληνας!λεει Антон τον λεγανε και το εκανε Αντόνιος! ανοιγω σχολη!!!!!!!