Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην μακαρι να ημουνα τοσο αδυνατος :2funny:!καλα δεν βρηκες κανεναν κωλο να μοιζει τουλαχιστον με το δικο μου! :2funny:εγω ειμαι εκτος απο καμια 10αρια κιλα παραπανω και πιο σκουροχρωμος και τριχωτος!Τα'χεις χασει τελειως μου φενεται.Αυτο που θα κανω ειναι να σου δωσω μια ΣΥΜΒΟΥΛΗ.στη ΓΡΑΦΩ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πριν απο καμια βδομαδα ειχε ερθει εδω ενα παιδι απο την Κρητη για μερικες μερες.Πηγαμε στο Αμστερνταμ στη Στριμιαναγια 11.εγω πηρα την Οκσανα

Συνημμένα

• oksana1.png
    oksana1.png
    61,1 KB · Εμφανίσεις: 46

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχω γραψει αναλυτικα στο amurspb.ru Καλη γκομενα ψηλη με ωραιες βυζαρες και εκανε καλο γαμησι.Τι δεν μου αρεσε!Πολυ παιδοβουβαλακι θα ελεγα και δεν σε αφηνε με τιποτα να την γλυψεις!γαργαλιοταν!το παιδι πηρε την Νταρινα φοβερο γκομενακι!σκεφτομαι αυτες της μερες να παω να την  :knockinb:!οι ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ 100% αληθηνες!σας βαζω και τα Λινκ τους (Νεαρχε απευθυνομαι πιο πολυ σε σενα :))                

Συνημμένα

• darina1.jpg
    darina1.jpg
    141,4 KB · Εμφανίσεις: 60
  • darina2.jpg
    darina2.jpg
    117,3 KB · Εμφανίσεις: 48

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εφτιαξα και ενα βιντεακι στην Ντισκο χχχχ με γκομενακια να χορευουν γυρω μου.Δεν μου πολυαρεσει αλλα σας το βαζω να το δειτε. [youtube=425,350]5oaj7RUbYIc[/youtube]

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μπράβο Δημήτρη , είσαι ΑΞΙΟΣ !!!!!

Δικαιώνεις τον τίτλο ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΣΙΩΝ , ΠΗΔΗΧΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΚΟΡΑΣΪΔΩΝ  

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Πολυ καλο βιντεο!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εφτιαξα και ενα βιντεακι στην Ντισκο χχχχ με γκομενακια να χορευουν γυρω μου.Δεν μου πολυαρεσει αλλα σας το βαζω να το δειτε. [youtube=425,350]5oaj7RUbYIc[/youtube]
ε οχι και χορευουν γυρω σου τα γκομενακια εσυ πηγες και κολλησες διπλα τους ...αντρακλααααα

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ε οχι και χορευουν γυρω σου τα γκομενακια εσυ πηγες και κολλησες διπλα τους ...αντρακλααααα
ας ειναι κι ετσι
πραγματι υπερβαλλει ο δημητρης εδω,αλλα...βαλε μας κι εσυ να δουμε κατι
βαλλε αυτες τις μουναρες με τα 50ε που γαμαγαν δυο μερες οι φιλοι σου
μη φοβασαι ,,δεν διαβαζουν μολδαβοι το σαιτ... :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμενα αυτο το βιντεο κακο μου κανει!και το πιθανοτερο ειναι σε 10-15 μερες να το σβισω!γιατι τα βιντεακια τα εχω για να τα βλεπουν οι γκομενες που γνωριζω μεσω ιντερνετ!Απλως ο cool και ο sotiroff μου ζητησαν κατι τετοιο και γι'αυτο το γυρισα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εμενα αυτο το βιντεο κακο μου κανει!και το πιθανοτερο ειναι σε 10-15 μερες να το σβισω!γιατι τα βιντεακια τα εχω για να τα βλεπουν οι γκομενες που γνωριζω μεσω ιντερνετ!Απλως ο cool και ο sotiroff μου ζητησαν κατι τετοιο και γι'αυτο το γυρισα.
ρε τι αναγκη εχεις εσυ να γνωριζεις γκομενες απο το νετ,ερχονται εξω απο το παραθυρο σου να τις γαμησεις,επειδη εισαι ο πιο ομορφος αντρας στην ρωσσια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.425
Πόντοι
736

ΤΣΑΡE ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ , ΠΗΔΗΧΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡE ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΚΟΡΑΣΪΔΩΝ , επέτρεψε μου να διαφωνήσω , το VIDEO από την στιγμή που ανέβηκε ανήκει στον λαό σου. Δεν νομίζω να σου δημιουργήσει πρόβλημα στο  να βρεις νέα γκομενάκια  και εκτός του Cool και του Sotiroff , αποτελείς τροφή και ίνδαλμα για χιλιάδες άλλους.  Αποδέξου το ότι είσαι πρότυπο  και διεθνείς πρεσβευτής μας ...Μας κάνεις υπερήφανους και ότι μας προσφέρεις ( όπως το Video αυτό ) είναι μάθημα και ανήκει στην εξεταστέα ύλη μας !!!!!! - ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ-

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216

Το βιντεο ειναι 'τροφη' για εμας τους ατυχους συμπατριωτες που καθε μερα αντικριζουμε τις μπαζολες ελληνιδες, να σαι καλα φιλε!
Και μην σταματας να δινεις τροφη στο λαο σου.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ας ειναι κι ετσι
πραγματι υπερβαλλει ο δημητρης εδω,αλλα...βαλε μας κι εσυ να δουμε κατι
βαλλε αυτες τις μουναρες με τα 50ε που γαμαγαν δυο μερες οι φιλοι σου
μη φοβασαι ,,δεν διαβαζουν μολδαβοι το σαιτ... :2funny: :2funny: :2funny:
εμεις δε παμε με βιντεοκαμερες για να αποδειξουμε σε σενα οτι γαμαμε ...απλα γαμαμε ...οσο για αποδειξεις σου εκανα μια προσκληση ελα εδω και θα τις εχεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε τι αναγκη εχεις εσυ να γνωριζεις γκομενες απο το νετ,ερχονται εξω απο το παραθυρο σου να τις γαμησεις,επειδη εισαι ο πιο ομορφος αντρας στην ρωσσια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ το λες ειρωνικα αλλα σημερα κατι τετοιο εγινε :2funny:ερχονται το πρω'ι' τα μικρα και επειδη εχω κλεισει το κουδουνι και εχω τα τηλεφωνα χωρις ηχο μου πετανε πετραδακια στο παραθυρο για να τους ανοιξω! :rockon:!και με ξυπνανε :ak: μικρα ειναι και δεν καταλαβαινουν οτι και να τους πεις! :rockon:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε σαν ναξερες οτι θα πανε οι γκομενες το πρωι κατω απο το παραθυρο να το ξυπνησουν ....μη τα λες γιατι οτι και να πεις θα βγει εισαι μαντης...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Εσυ το λες ειρωνικα αλλα σημερα κατι τετοιο εγινε :2funny:ερχονται το πρω'ι' τα μικρα και επειδη εχω κλεισει το κουδουνι και εχω τα τηλεφωνα χωρις ηχο μου πετανε πετραδακια στο παραθυρο για να τους ανοιξω! :rockon:!και με ξυπνανε :ak: μικρα ειναι και δεν καταλαβαινουν οτι και να τους πεις! :rockon:
Δεν εχω διαθεση για κοντρες αλλα δεν παιζεσαι...την μια παπαρια μετα την αλλη πετας ρε φιλε!!!Απιστευτος εισαι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΤΣΑΡE ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ , ΠΗΔΗΧΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡE ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΚΟΡΑΣΪΔΩΝ , επέτρεψε μου να διαφωνήσω , το VIDEO από την στιγμή που ανέβηκε ανήκει στον λαό σου. Δεν νομίζω να σου δημιουργήσει πρόβλημα στο  να βρεις νέα γκομενάκια  και εκτός του Cool και του Sotiroff , αποτελείς τροφή και ίνδαλμα για χιλιάδες άλλους.  Αποδέξου το ότι είσαι πρότυπο  και διεθνείς πρεσβευτής μας ...Μας κάνεις υπερήφανους και ότι μας προσφέρεις ( όπως το Video αυτό ) είναι μάθημα και ανήκει στην εξεταστέα ύλη μας !!!!!! - ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ-
Αφου το λετε εσεις παιδια δεν το σβινω!θα το αφεισω.παντος δεν ειναι καλο να ανεβαζω στο youtube Βιντεακια με γκομενες διοτι οταν γνωριζω γκομενες μεσω ιντερνετ και της στελνω Λινκ να δουνε τα βιντεακια μου αν με βλεπουνε με γκομενες θα χανω παρα πολλες απ'αυτες!-----οσο για το φιλο μας το Μολδολαγνο (και τους κλωνους του).Οταν το εστιατοριο το ειχε κλειστο δεν εγραφε καθολου στο σα'ι'τ!Δεν ειχε κανενα συμφερον.Τωρα εχει γινει πολυ επιθετικος και εριστηκος!το πιθανοτερο ειναι να μην πηγαινει καθολου καλα το εστιατοριο οποτε ψαχνει να ψαρεψει κανα πελατη μεσα απο το σα'ι'τ να βγαλει τα εξοδα του.Βεβαια ολοι τον εχουν καταλαβει :2funny:γι'αυτο και εχει σκυλιασει!ειδεικα μαζι μου γιατι του χαλαω τη δουλεια! :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αφου το λετε εσεις παιδια δεν το σβινω!θα το αφεισω.παντος δεν ειναι καλο να ανεβαζω στο youtube Βιντεακια με γκομενες διοτι οταν γνωριζω γκομενες μεσω ιντερνετ και της στελνω Λινκ να δουνε τα βιντεακια μου αν με βλεπουνε με γκομενες θα χανω παρα πολλες απ'αυτες!-----οσο για το φιλο μας το Μολδολαγνο (και τους κλωνους του).Οταν το εστιατοριο το ειχε κλειστο δεν εγραφε καθολου στο σα'ι'τ!Δεν ειχε κανενα συμφερον.Τωρα εχει γινει πολυ επιθετικος και εριστηκος!το πιθανοτερο ειναι να μην πηγαινει καθολου καλα το εστιατοριο οποτε ψαχνει να ψαρεψει κανα πελατη μεσα απο το σα'ι'τ να βγαλει τα εξοδα του.Βεβαια ολοι τον εχουν καταλαβει :2funny:γι'αυτο και εχει σκυλιασει!ειδεικα μαζι μου γιατι του χαλαω τη δουλεια! :2funny:
ουφ!!!!! δεν ξερω για τους αλλους αλλα εμενα μου εφυγε ενα βαρος που δε θα σβησεις το βιντεο ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom