lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Βγηκανε τα πουστρακια και μοστραρουνε τα κολαρακια τους, η τους και η αγαμια του κωλου τους, τους φταίει.το θρεντ για τον Λιλα ειναι αλλο... οχι εδω πλιζζζζ
Βγηκανε τα πουστρακια και μοστραρουνε τα κολαρακια τους, η τους και η αγαμια του κωλου τους, τους φταίει.το θρεντ για τον Λιλα ειναι αλλο... οχι εδω πλιζζζζ
ειναι πραγματικα φοβερο ...μπραβο μεγαλεTυχαια το ειδα! Αφιερωμενο σε ολους εμας τους Ρωσοπληκτους και περιξ... ΑΠΑΙΧΤΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ!
ε οχι και χορευουν γυρω σου τα γκομενακια εσυ πηγες και κολλησες διπλα τους ...αντρακλαααααΕφτιαξα και ενα βιντεακι στην Ντισκο χχχχ με γκομενακια να χορευουν γυρω μου.Δεν μου πολυαρεσει αλλα σας το βαζω να το δειτε. [youtube=425,350]5oaj7RUbYIc[/youtube]
ας ειναι κι ετσιε οχι και χορευουν γυρω σου τα γκομενακια εσυ πηγες και κολλησες διπλα τους ...αντρακλααααα
ρε τι αναγκη εχεις εσυ να γνωριζεις γκομενες απο το νετ,ερχονται εξω απο το παραθυρο σου να τις γαμησεις,επειδη εισαι ο πιο ομορφος αντρας στην ρωσσιαΕμενα αυτο το βιντεο κακο μου κανει!και το πιθανοτερο ειναι σε 10-15 μερες να το σβισω!γιατι τα βιντεακια τα εχω για να τα βλεπουν οι γκομενες που γνωριζω μεσω ιντερνετ!Απλως ο cool και ο sotiroff μου ζητησαν κατι τετοιο και γι'αυτο το γυρισα.
Εμενα αυτο το βιντεο κακο μου κανει!και το πιθανοτερο ειναι σε 10-15 μερες να το σβισω!γιατι τα βιντεακια τα εχω για να τα βλεπουν οι γκομενες που γνωριζω μεσω ιντερνετ!Απλως ο cool και ο sotiroff μου ζητησαν κατι τετοιο και γι'αυτο το γυρισα.
Εμενα αυτο το βιντεο κακο μου κανει!και το πιθανοτερο ειναι σε 10-15 μερες να το σβισω!γιατι τα βιντεακια τα εχω για να τα βλεπουν οι γκομενες που γνωριζω μεσω ιντερνετ!Απλως ο cool και ο sotiroff μου ζητησαν κατι τετοιο και γι'αυτο το γυρισα.
εμεις δε παμε με βιντεοκαμερες για να αποδειξουμε σε σενα οτι γαμαμε ...απλα γαμαμε ...οσο για αποδειξεις σου εκανα μια προσκληση ελα εδω και θα τις εχειςας ειναι κι ετσι
πραγματι υπερβαλλει ο δημητρης εδω,αλλα...βαλε μας κι εσυ να δουμε κατι
βαλλε αυτες τις μουναρες με τα 50ε που γαμαγαν δυο μερες οι φιλοι σου
μη φοβασαι ,,δεν διαβαζουν μολδαβοι το σαιτ...
Εσυ το λες ειρωνικα αλλα σημερα κατι τετοιο εγινε ερχονται το πρω'ι' τα μικρα και επειδη εχω κλεισει το κουδουνι και εχω τα τηλεφωνα χωρις ηχο μου πετανε πετραδακια στο παραθυρο για να τους ανοιξω! !και με ξυπνανε μικρα ειναι και δεν καταλαβαινουν οτι και να τους πεις!ρε τι αναγκη εχεις εσυ να γνωριζεις γκομενες απο το νετ,ερχονται εξω απο το παραθυρο σου να τις γαμησεις,επειδη εισαι ο πιο ομορφος αντρας στην ρωσσια
ρε φιλε σαν ναξερες οτι θα πανε οι γκομενες το πρωι κατω απο το παραθυρο να το ξυπνησουν ....μη τα λες γιατι οτι και να πεις θα βγει εισαι μαντης...ρε τι αναγκη εχεις εσυ να γνωριζεις γκομενες απο το νετ,ερχονται εξω απο το παραθυρο σου να τις γαμησεις,επειδη εισαι ο πιο ομορφος αντρας στην ρωσσια
Δεν εχω διαθεση για κοντρες αλλα δεν παιζεσαι...την μια παπαρια μετα την αλλη πετας ρε φιλε!!!Απιστευτος εισαι!Εσυ το λες ειρωνικα αλλα σημερα κατι τετοιο εγινε ερχονται το πρω'ι' τα μικρα και επειδη εχω κλεισει το κουδουνι και εχω τα τηλεφωνα χωρις ηχο μου πετανε πετραδακια στο παραθυρο για να τους ανοιξω! !και με ξυπνανε μικρα ειναι και δεν καταλαβαινουν οτι και να τους πεις!
Αφου το λετε εσεις παιδια δεν το σβινω!θα το αφεισω.παντος δεν ειναι καλο να ανεβαζω στο youtube Βιντεακια με γκομενες διοτι οταν γνωριζω γκομενες μεσω ιντερνετ και της στελνω Λινκ να δουνε τα βιντεακια μου αν με βλεπουνε με γκομενες θα χανω παρα πολλες απ'αυτες!-----οσο για το φιλο μας το Μολδολαγνο (και τους κλωνους του).Οταν το εστιατοριο το ειχε κλειστο δεν εγραφε καθολου στο σα'ι'τ!Δεν ειχε κανενα συμφερον.Τωρα εχει γινει πολυ επιθετικος και εριστηκος!το πιθανοτερο ειναι να μην πηγαινει καθολου καλα το εστιατοριο οποτε ψαχνει να ψαρεψει κανα πελατη μεσα απο το σα'ι'τ να βγαλει τα εξοδα του.Βεβαια ολοι τον εχουν καταλαβει γι'αυτο και εχει σκυλιασει!ειδεικα μαζι μου γιατι του χαλαω τη δουλεια!ΤΣΑΡE ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ , ΠΗΔΗΧΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡE ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΚΟΡΑΣΪΔΩΝ , επέτρεψε μου να διαφωνήσω , το VIDEO από την στιγμή που ανέβηκε ανήκει στον λαό σου. Δεν νομίζω να σου δημιουργήσει πρόβλημα στο να βρεις νέα γκομενάκια και εκτός του Cool και του Sotiroff , αποτελείς τροφή και ίνδαλμα για χιλιάδες άλλους. Αποδέξου το ότι είσαι πρότυπο και διεθνείς πρεσβευτής μας ...Μας κάνεις υπερήφανους και ότι μας προσφέρεις ( όπως το Video αυτό ) είναι μάθημα και ανήκει στην εξεταστέα ύλη μας !!!!!! - ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ-
ουφ!!!!! δεν ξερω για τους αλλους αλλα εμενα μου εφυγε ενα βαρος που δε θα σβησεις το βιντεο ....Αφου το λετε εσεις παιδια δεν το σβινω!θα το αφεισω.παντος δεν ειναι καλο να ανεβαζω στο youtube Βιντεακια με γκομενες διοτι οταν γνωριζω γκομενες μεσω ιντερνετ και της στελνω Λινκ να δουνε τα βιντεακια μου αν με βλεπουνε με γκομενες θα χανω παρα πολλες απ'αυτες!-----οσο για το φιλο μας το Μολδολαγνο (και τους κλωνους του).Οταν το εστιατοριο το ειχε κλειστο δεν εγραφε καθολου στο σα'ι'τ!Δεν ειχε κανενα συμφερον.Τωρα εχει γινει πολυ επιθετικος και εριστηκος!το πιθανοτερο ειναι να μην πηγαινει καθολου καλα το εστιατοριο οποτε ψαχνει να ψαρεψει κανα πελατη μεσα απο το σα'ι'τ να βγαλει τα εξοδα του.Βεβαια ολοι τον εχουν καταλαβει γι'αυτο και εχει σκυλιασει!ειδεικα μαζι μου γιατι του χαλαω τη δουλεια!