Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εννοείς ότι οι Ελληνίδες βγαίνουν φθηνές?
Κάτι μου είπε για 500 ευρώ (τα οποία δεν έχει) και εκτός του ότι δεν πρόκειται να της τα δώσω απλά θέλω να μάθω αν μου λέει αλήθεια. Εξάλλου με τόσα λεφτά πάω εγώ να τη δω. Δεν ξέρω το κόλπο με τη Λιθουανία.

ωπα ωπααααααααααααααααααααα
Αν δεν την ξερης δεν την εχεις ξαναδεί ουτε δεκαρα δεν στελνεις το πιθανωτερο να σου τα φαει.
Καλιτερα ανεβα εσυ μια βολτα και μαλλον δεν θα ερθη να σε συναντηση αλλα αν ερθη και γουσταρης το κανονιζης απ'ευθείας το θέμα εσυ οχι αυτή.

Οσο για τις Ελληνίδες αστο αυτο ειναι άλλη ιστορία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ κι άλλος ερωτευμένος υποψήφιος σπόνσορας.
αδικα τα λές Δημητράκηηηηηηηηηηηηηηη.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Βιζα θα πάρη για καμια λιθουανια αν μπορεση και απο κε για Ελλαδα να την χαρης αλλα ετοιμάσου να έχεις καθημερινό και ανεξέλκτο κοστολόγιο.
Η Λιθουανια νομιζω ειναι στη ζωνη Σενγκεν.Παντος δεν δινει ευκολα βιζες.Το πιο ευκολο ειναι να παρει κανεις Φινλανδικη βιζα.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Η Λιθουανια νομιζω ειναι στη ζωνη Σενγκεν.Παντος δεν δινει ευκολα βιζες.Το πιο ευκολο ειναι να παρει κανεις Φινλανδικη βιζα.

πιο ευκολα νομιζω ειναι απο Τσεχια...
προσφατα ηρθε η ξαδερφη της γυναικας μου ανετα απο εκει...

betonsex

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αυτο το ξερω μαλλον
οι βιζες αυτες ειναι τοπικες,για οσους ειναι κοντα στα συνορα
δεν δινουν σε αλλους που ειναι απο πιο μακρια
με επιφυλαξη αλλα ισχυει,ειχα βρει καποια απο εκει παλιοτερα που πηγαινε φιλλανδια,αλλα ηταν σε μια πολη 20-30χλμ απο τα φιλανδικα συνορα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτο το ξερω μαλλον
οι βιζες αυτες ειναι τοπικες,για οσους ειναι κοντα στα συνορα
δεν δινουν σε αλλους που ειναι απο πιο μακρια
με επιφυλαξη αλλα ισχυει,ειχα βρει καποια απο εκει παλιοτερα που πηγαινε φιλλανδια,αλλα ηταν σε μια πολη 20-30χλμ απο τα φιλανδικα συνορα
Αυτοι κοντα στα συνορα παιρνουν ανοικτη βιζα για 1 χρονο πολυ ευκολα.Για τους κατοικους Αγιας Πετρουπολης ειναι αρκετα ευκολα να παρουν και αυτοι βιζα για 6 μηνες ή ενα χρονο.Πρεπει πρωτα να παρουν μια απλη βιζα για 2-3 μερες να πανε Φινλανδια (με τουριστικο γραφειο)και μετα πολυ ευκολα παιρνουν βιζα για 6 μηνες ή 1 χρονο.Αυτο ειναι μονο για τους κατοικους της βοριοδυτικης περιοχης της Ρωσσιας.Για την υπολοιπη Ρωσσια δεν ισχυει το ιδιο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σας βαζω εδω ενα μουνακι που  :knockinb: χτες στο σαλον Μερσεντες!18χρονο.Επειδη ειμαι ενεργο μελος του σα'ι'τ amurspb.ru πληρωσα μονο 1600 ρουβλια για μια ωρα (38 Ευρω) αντι για 2000 (47 Ευρω).Η πλακα ειναι οτι οταν πηρα τηλεφωνο μου ειπαν Привет Димитриос  :2funny: Δεν ξερω γιατι με φοναζουν ετσι?και οχι Дима που ειναι Ρωσσικα!Να και η σελιδα του   οι φωτο ειναι 100% αληθεινες.θα ξαναπαω το σκεφτομαι να τη βγαλω και γκομενα?γιατι ειναι καλο και γλυκο :)!

Συνημμένα

• тигрица юля2.jpg
    тигрица юля2.jpg
    217,2 KB · Εμφανίσεις: 51
  • тигрица юля9.jpg
    тигрица юля9.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 27

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σας βαζω εδω ενα μουνακι που  :knockinb: χτες στο σαλον Μερσεντες!18χρονο.Επειδη ειμαι ενεργο μελος του σα'ι'τ amurspb.ru πληρωσα μονο 1600 ρουβλια για μια ωρα (38 Ευρω) αντι για 2000 (47 Ευρω).Η πλακα ειναι οτι οταν πηρα τηλεφωνο μου ειπαν Привет Димитриос  :2funny: Δεν ξερω γιατι με φοναζουν ετσι?και οχι Дима που ειναι Ρωσσικα!Να και η σελιδα του   οι φωτο ειναι 100% αληθεινες.θα ξαναπαω το σκεφτομαι να τη βγαλω και γκομενα?γιατι ειναι καλο και γλυκο :)!
τσαρε ειναι φοβερο το μωρο...αμα τη βγαλεις αυτη γκομενα θα σε προσκυνουν ολοι...προσεχε ομως μην ερθει κανενας πουστης ιταλος και στη φαει...ειναι πολυ μαλακες αυτοι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
που ζεις ρε μητσο,αυτο το μωρο θα γυρισει να σε κοιταξει,και να σε πιασει και γκομενο?συνελθε αγορι μου.βρες καμια 45αρα 50αρα και ασε τα μωρα σε εμας.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
που ζεις ρε μητσο,αυτο το μωρο θα γυρισει να σε κοιταξει,και να σε πιασει και γκομενο?συνελθε αγορι μου.βρες καμια 45αρα 50αρα και ασε τα μωρα σε εμας.
κατσε ρε φιλε αφου λεει οτι ηδη το γαμησε

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
845
Πόντοι
96
κολαση το μωρο!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δηλαδη υπονοεις κατι??? παντως αν το μωρο αυτο το πληρωσε 37 ευρω τοτε ειναι και πολυ μαγκας...πιστευω θα συμφωνησεις κι εσυ
το μωρο αυτο και 30000 ρουβλια να του εδινε ο μητσος,δυσκολο να του καθοταν....

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πηρα τηλεφωνο στο σαλον και μου ειπανε οτι το συγκεκριμενο μωρο κανει 5000 ρουβλια την ωρα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πηρα τηλεφωνο στο σαλον και μου ειπανε οτι το συγκεκριμενο μωρο κανει 5000 ρουβλια την ωρα
Κατι τετοια τα λενε οταν θελουν να μην πας.Πιθανον να ειδαν Μολδαβικο νουμερο ή αποκρυψη θα μιλαγες και με προφωρα μπορει να νομισαν οτι εισαι Καυκασιος ή Μολδαβος (στο σαλον δουλευουν 2 Μολδαβες).οποτε σου ειπαν ετσι για να μην πας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom