moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ο τσαρος μπορει να σε διαφωτισει μονο...οχι ομως πανω απο 100 εβραΓνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει στη ρωσίδα η βίζα σένγκεν για να έρθει στην Ελλάδα?
ο τσαρος μπορει να σε διαφωτισει μονο...οχι ομως πανω απο 100 εβραΓνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει στη ρωσίδα η βίζα σένγκεν για να έρθει στην Ελλάδα?
Εννοείς ότι οι Ελληνίδες βγαίνουν φθηνές?
Κάτι μου είπε για 500 ευρώ (τα οποία δεν έχει) και εκτός του ότι δεν πρόκειται να της τα δώσω απλά θέλω να μάθω αν μου λέει αλήθεια. Εξάλλου με τόσα λεφτά πάω εγώ να τη δω. Δεν ξέρω το κόλπο με τη Λιθουανία.
Η Λιθουανια νομιζω ειναι στη ζωνη Σενγκεν.Παντος δεν δινει ευκολα βιζες.Το πιο ευκολο ειναι να παρει κανεις Φινλανδικη βιζα.Ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ κι άλλος ερωτευμένος υποψήφιος σπόνσορας.
αδικα τα λές Δημητράκηηηηηηηηηηηηηηη.
Βιζα θα πάρη για καμια λιθουανια αν μπορεση και απο κε για Ελλαδα να την χαρης αλλα ετοιμάσου να έχεις καθημερινό και ανεξέλκτο κοστολόγιο.
Η Λιθουανια νομιζω ειναι στη ζωνη Σενγκεν.Παντος δεν δινει ευκολα βιζες.Το πιο ευκολο ειναι να παρει κανεις Φινλανδικη βιζα.
αυτο το ξερω μαλλονΗ Λιθουανια νομιζω ειναι στη ζωνη Σενγκεν.Παντος δεν δινει ευκολα βιζες.Το πιο ευκολο ειναι να παρει κανεις Φινλανδικη βιζα.
Αυτοι κοντα στα συνορα παιρνουν ανοικτη βιζα για 1 χρονο πολυ ευκολα.Για τους κατοικους Αγιας Πετρουπολης ειναι αρκετα ευκολα να παρουν και αυτοι βιζα για 6 μηνες ή ενα χρονο.Πρεπει πρωτα να παρουν μια απλη βιζα για 2-3 μερες να πανε Φινλανδια (με τουριστικο γραφειο)και μετα πολυ ευκολα παιρνουν βιζα για 6 μηνες ή 1 χρονο.Αυτο ειναι μονο για τους κατοικους της βοριοδυτικης περιοχης της Ρωσσιας.Για την υπολοιπη Ρωσσια δεν ισχυει το ιδιοαυτο το ξερω μαλλον
οι βιζες αυτες ειναι τοπικες,για οσους ειναι κοντα στα συνορα
δεν δινουν σε αλλους που ειναι απο πιο μακρια
με επιφυλαξη αλλα ισχυει,ειχα βρει καποια απο εκει παλιοτερα που πηγαινε φιλλανδια,αλλα ηταν σε μια πολη 20-30χλμ απο τα φιλανδικα συνορα
τσαρε ειναι φοβερο το μωρο...αμα τη βγαλεις αυτη γκομενα θα σε προσκυνουν ολοι...προσεχε ομως μην ερθει κανενας πουστης ιταλος και στη φαει...ειναι πολυ μαλακες αυτοιΣας βαζω εδω ενα μουνακι που χτες στο σαλον Μερσεντες!18χρονο.Επειδη ειμαι ενεργο μελος του σα'ι'τ amurspb.ru πληρωσα μονο 1600 ρουβλια για μια ωρα (38 Ευρω) αντι για 2000 (47 Ευρω).Η πλακα ειναι οτι οταν πηρα τηλεφωνο μου ειπαν Привет Димитриос Δεν ξερω γιατι με φοναζουν ετσι?και οχι Дима που ειναι Ρωσσικα!Να και η σελιδα του οι φωτο ειναι 100% αληθεινες.θα ξαναπαω το σκεφτομαι να τη βγαλω και γκομενα?γιατι ειναι καλο και γλυκο !
που ζεις ρε μητσο,αυτο το μωρο θα γυρισει να σε κοιταξει,και να σε πιασει και γκομενο?συνελθε αγορι μου.βρες καμια 45αρα 50αρα και ασε τα μωρα σε εμας.Σας βαζω εδω ενα μουνακι που χτες στο σαλον Μερσεντες!18χρονο.Επειδη ειμαι ενεργο μελος του σα'ι'τ amurspb.ru πληρωσα μονο 1600 ρουβλια για μια ωρα (38 Ευρω) αντι για 2000 (47 Ευρω).Η πλακα ειναι οτι οταν πηρα τηλεφωνο μου ειπαν Привет Димитриос Δεν ξερω γιατι με φοναζουν ετσι?και οχι Дима που ειναι Ρωσσικα!Να και η σελιδα του οι φωτο ειναι 100% αληθεινες.θα ξαναπαω το σκεφτομαι να τη βγαλω και γκομενα?γιατι ειναι καλο και γλυκο !
κατσε ρε φιλε αφου λεει οτι ηδη το γαμησεπου ζεις ρε μητσο,αυτο το μωρο θα γυρισει να σε κοιταξει,και να σε πιασει και γκομενο?συνελθε αγορι μου.βρες καμια 45αρα 50αρα και ασε τα μωρα σε εμας.
στον υπνο του μπορεικατσε ρε φιλε αφου λεει οτι ηδη το γαμησε
δηλαδη υπονοεις κατι??? παντως αν το μωρο αυτο το πληρωσε 37 ευρω τοτε ειναι και πολυ μαγκας...πιστευω θα συμφωνησεις κι εσυστον υπνο του μπορει
θα διαφωνησω μαζι σας μαλλον παραδεισος ειναι και μαλιστα με τη σφραγιδα του τσαρουκολαση το μωρο!
το μωρο αυτο και 30000 ρουβλια να του εδινε ο μητσος,δυσκολο να του καθοταν....δηλαδη υπονοεις κατι??? παντως αν το μωρο αυτο το πληρωσε 37 ευρω τοτε ειναι και πολυ μαγκας...πιστευω θα συμφωνησεις κι εσυ
δηλαδη οι πουτανες στη ρωσια διαλεγουν τους πελατες???το μωρο αυτο και 30000 ρουβλια να του εδινε ο μητσος,δυσκολο να του καθοταν....
οχι,τον μητσο δεν διαλεγουνδηλαδη οι πουτανες στη ρωσια διαλεγουν τους πελατες???
μα ειναι της δουλειας....θελει λεφτα,γι αυτο εγινε πουταναοχι,τον μητσο δεν διαλεγουν
Κατι τετοια τα λενε οταν θελουν να μην πας.Πιθανον να ειδαν Μολδαβικο νουμερο ή αποκρυψη θα μιλαγες και με προφωρα μπορει να νομισαν οτι εισαι Καυκασιος ή Μολδαβος (στο σαλον δουλευουν 2 Μολδαβες).οποτε σου ειπαν ετσι για να μην πας.πηρα τηλεφωνο στο σαλον και μου ειπανε οτι το συγκεκριμενο μωρο κανει 5000 ρουβλια την ωρα